-
Θα ηθελα την αποψη σας στις παραπανω τιμες.
Τα κριτηρια (αν και λιγο γραφικα, ωστοσο ειλικρινη) ειναι- brand name-πολυτελεια
- υψηλη ποιοτητα κατασκευης
- υψηλος δεικτης αξιοπιστιας-συχνοτητας βλαβων
- σχετικα χαμηλη καταναλωση καυσιμου (γιατι αντε και το πηραμε, μη φαμε κι αλλη μια περιουσια στα καυσιμα! - με αλλα λογια εξαιρουνται επιλογες τυπου RX8 Challenge)
- ικανοποιητικοι χωροι
- εξαιρετικη οδικη συμπεριφορα
- clima
- νεανικο design (δηλ. εξαιρουνται τα αυστηρα οικογενειακα)
Προσωπικα σκεφτομαι δυο επιλογες, Audi A3 Sportback 1.6 FSI και BMW 1.6i full εξοπλισμενα, με την πλαστιγγα πολυ υπερ του Α3. Περιμενω τις αποψεις σας η και νεες προτασεις
-
Τα κριτηρια (αν και λιγο γραφικα, ωστοσο ειλικρινη) ειναι- brand name-πολυτελεια
- σχετικα χαμηλη καταναλωση καυσιμου (γιατι αντε και το πηραμε, μη φαμε κι αλλη μια περιουσια στα καυσιμα! - με αλλα λογια εξαιρουνται επιλογες τυπου RX8 Challenge)
- ικανοποιητικοι χωροι
- clima
Προσωπικα σκεφτομαι δυο επιλογες, Audi A3 Sportback 1.6 FSI και BMW 1.6i full εξοπλισμενα, με την πλαστιγγα πολυ υπερ του Α3. Περιμενω τις αποψεις σας η και νεες προτασεις
-
- ικανοποιητικοι χωροι
- clima
-
lock alert, dangerous topic
-
how about golf GTi???
-
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ καλά εξοπλισμένα 1.600άρια ή με λίγα παραπάνω πας σε δίλιτρα...
Προσωπικά πήγα στην πρώτη επιλογή Α3 1.6FSI (παραλαμβάνω ΑΥΡΙΟ ) επειδή δεν μπορούσα να ανέβω με τίποτα πάνω από 27.000.
Σου προτείνω να κοιτάξεις για κάτι καλύτερο/μεγαλύτερο αν μπορείς επειδή τα μοντέλλα που αναφέρεις είναι ήδη αρκετά βαριά και άρα όχι τόσο ζωηρά όσο ίσως θα περίμενες...
Μια ακόμα επιλογή που σου προτείνω ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ extreme είναι το TOYOTA PRIUS II...
Είναι στα λεφτά που διαθέτεις και μιλάμε για περίπτωση.
Τόσο από άποψη τενχολογίας όσο και από άποψη poul-mour... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
how about golf GTi???που είδες το 'brand name', την πολυτέλεια και τη χαμηλή κατανάλωση βενζίνης;
μήπως την GT 1.8;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
how about golf GTi???
που είδες το 'brand name', την πολυτέλεια και τη χαμηλή κατανάλωση βενζίνης;
μήπως την GT 1.8;
που ειδες τον υψηλο δεικτη αξιοπιστιας???
που ειδες τους ικανοποιητικους χωρους???
brand name πολυτελεια??? -
Προσωπικά πήγα στην πρώτη επιλογή Α3 1.6FSI (παραλαμβάνω ΑΥΡΙΟ ) επειδή δεν μπορούσα να ανέβω με τίποτα πάνω από 27.000.
Σου προτείνω να κοιτάξεις για κάτι καλύτερο/μεγαλύτερο αν μπορείς επειδή τα μοντέλλα που αναφέρεις είναι ήδη αρκετά βαριά και άρα όχι τόσο ζωηρά όσο ίσως θα περίμενες...Καταρχην καλοριζικο και καλοταξιδο!
Στα 27.000 να υποθεσω περιλαμβανονται clima, μεταλλικο χρωμα, πινακιδες κλπ?
Μηπως γνωριζεις αν παιρνει ηλιοροφη και ποσο κοστιζει?
Σε οτι αφορα το καλυτερο/μεγαλυτερο που να μην ξεφευγει απ'τα 30.000, μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? -
27.000 eyro για ενα αυτοκινητο 1,600 κυβικων???
οχι ρε παιδια....... αμαρτια ειναι δηλαδη..... -
Τώρα να πώ τη γνώμη μου ή ....
Μπα, μαλλον ο γυαλος ειναι στραβός
-
Kai ego to gti tha sou protina. Einai poiotiko , grigoro kai full eksoplismeno sta 30000euro. Oso gia tin katanalosi diavasa oti o sigekrimenos fsi kinitiras einai arketa oikonomikos. Apo ekei kai pera den nomizo oti aksizei na doseis 27000euro gia 1600kivika. Pantos i seira 1 eidi diavasa oti teli 2006 tha ipostei ena facelift gia na ginei pio poiotiko.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
27.000 eyro για ενα αυτοκινητο 1,600 κυβικων???
οχι ρε παιδια....... αμαρτια ειναι δηλαδη.....Συμφωνω με τον Popol@ro.
Ειναι παρα πολα τα λεφτα για 1,6..... -
Τα Α3 Sportback & 116i,
είναι 'λίγα' για καλές επιδόσεις (αν και δεν αποτελεί σοβαρό κριτίριό σου)Kατά τα λοιπά...
GTI
-
Με την 116 θα κάνεις τσιγάρο μέχρι να πιάσει τα 100
Και κρίμα γιατί είμαι BMW fan. Δεν είχα ακούσει για το facelift θα το περιμένω... (το χρειάζεται) -
Ο χρήστης kostasg18 έγραψε:
Με την 116 θα κάνεις τσιγάρο μέχρι να πιάσει τα 100
Και κρίμα γιατί είμαι BMW fan. Δεν είχα ακούσει για το facelift θα το περιμένω... (το χρειάζεται)To χρειαζετε?????
Ρε παιδια τωρα κυκλοφορησε αυτο... θελει κιολας αλλαγες???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
how about golf GTi???
που είδες το 'brand name', την πολυτέλεια και τη χαμηλή κατανάλωση βενζίνης;
μήπως την GT 1.8;
Καταρχήν για δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα το golf δεν καταναλώνει πολύ. Σκέψου ότι καταναλώνει το ίδιο αν όχι λιγότερο από το TypeR.
Για το θέμα μας τώρα θεωρώ αμαρτία να δίνουμε 27 και 30 χιλιάρικα για 1600cc αυτοκίνητο. Για αυτό 116 και Α31.6 δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Αν και την Gt δεν τη θεωρώ και τίποτα φοβερό θα σου την προτείνω και εγώ.
Στην αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευήις πάνω κάτω σήμερα όλα τα αυτοκίνητα ίδια είναι.
Με αυτό το 'εξαιρετική οδική συμπεριφορά' όμως, τι εννοείς;
Σχεδόν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν από αυτή. Αν εννοείς σπορ συμπεριφορά τότε μην πάρεις την GT γιατί το ΕSP της χαλάει όλη την καλή εικόνα.
Πάντως φωτογραφίζεις την GT 1.8 με την περιγραφή σου εκτός και αν σε νοιάζει το παραπάνω. -
ο ανθρωπος ζηταει πολυτελεια, οποτε κανενα νουμερο δεν ειναι υπερβολη, ακομα και στα 1600 κυβικα!
Αρα δεν ισχυει το value for money.. Αν θες πολυτελεια, θα σου την πουλησουν ακριβα, οπουδηποτε κι αν κοιταξεις!Τελος παντων, εγω θεωρω πως γι αυτο που το θελει, το Α3 ειναι κουτι! Ειδικα με φουλ εξτρα θα νιωθει βασιλιας μεσα!!
Εδω εγω ειχα μπει σε golf τελευταιας γενιας το οποιο δεν ηταν φουλ εξτρα και επαθα την πλακα μου! Αλλη φαση!Alfa GT, συγγνωμη, αλλα δε θα επαιρνα ουτε εγω! Θεωρω οτι πλεον και η αλφα κοστολογει τα αυτοκινητα της περισσοτερο απ' οσο αξιζουν! Οσο για ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια βελτιωμενη, μ' ακουγεται σαν ανεκδοτο!! (αυτα ειναι για τους καινουργιους.. Εμεις οι παλαιοι ξερουμε! )
Καλες μεταφορες σου ευχομαι!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καταρχήν για δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα το golf δεν καταναλώνει πολύ. Σκέψου ότι καταναλώνει το ίδιο αν όχι λιγότερο από το TypeR.Για το θέμα μας τώρα θεωρώ αμαρτία να δίνουμε 27 και 30 χιλιάρικα για 1600cc αυτοκίνητο. Για αυτό 116 και Α31.6 δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Αν και την Gt δεν τη θεωρώ και τίποτα φοβερό θα σου την προτείνω και εγώ.
Στην αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευήις πάνω κάτω σήμερα όλα τα αυτοκίνητα ίδια είναι.
Με αυτό το 'εξαιρετική οδική συμπεριφορά' όμως, τι εννοείς;
Σχεδόν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν από αυτή. Αν εννοείς σπορ συμπεριφορά τότε μην πάρεις την GT γιατί το ΕSP της χαλάει όλη την καλή εικόνα.
Πάντως φωτογραφίζεις την GT 1.8 με την περιγραφή σου εκτός και αν σε νοιάζει το παραπάνω.για την κατανάλωση θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω, έχοντας και λίγη προσωπική εμπειρία. Τα υπόλοιπα τα 'χουμε πει/γράψει
Υ.Γ: θα τα πούμε και από κοντά
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Alfa GT, συγγνωμη, αλλα δε θα επαιρνα ουτε εγω! Θεωρω οτι πλεον και η αλφα κοστολογει τα αυτοκινητα της περισσοτερο απ' οσο αξιζουν! Οσο για ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια βελτιωμενη, μ' ακουγεται σαν ανεκδοτο!! (αυτα ειναι για τους καινουργιους.. Εμεις οι παλαιοι ξερουμε! )Λες ε? Δεν ε΄χω προσωπική εμπειρία από Alfa αλλά είναι γεγονός ότι αυτά που έχω ακούσει για τα 147 π.χ. είναι περισσότερα από αυτά που έχω ακούσει για τα Golf IV. To κακό είναι ότι είναι και διαφορετικά προβλήματα/πρόβλημα για την κάθε περίπτωση. Δεν είναι κάτι σίγουρο όπως π.χ. τα παράθυρα στα 3θυρα Golf IV...
Οπότε μπορεί να έχεις και δίκιο. Πάντως η GT 'δείχνει' πιο πολύ από τo A3.Ikar Αυτό για την κατανάλωση που είπα το βασίζω σε μετρήσεις περιοδικών. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο...
Οι προτασεις σας στα 28.000-30.000 ευρω