-
ok!
-
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜICRA.TO OTI ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΚΕΤΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΧΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
-
ΤΕΣΤ!!!!!ΟΚ????ΓΡΑΨΕ ΝΙΚΟ!!!
-
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙCRA KAI ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥARIS ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟΥΣ -ΜΙΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΤΙ ΛΕΣ????
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Περασε καιρος απο τοτε που τα ειπαμε και στο μεταξυ τα micra πηγαν στην Κυμη, ετρεξαν και ετοιμαζονται για την Αιγειρα.Λοιπον ο αγωνας στην Κυμη ηταν ο καλυτερος μεχρι τωρα για το θεσμο με βαση τον ανταγωνισμο και τα αποτελεσματα τοσο στην κορυφη αλλα και στις υπολοιπες θεσεις.
Η εκπληξη φυσικα ηταν η νικη του Βλαχου που απο το πουθενα εκανε το μπαμ.Πολλα αλλαξαν απο την Πατρα.Ο Βλαχος το σαββατο δεν ανυσηχησε τους ΜΙΧΟ, ΧΑΛΑΤΣΗ και ΜΠΑΣΔΕΛΗ που μοιραστηκαν τις πρωτιες στα τρια χρονομετρημενα δοκιμαστικα και που εδειχναν φαβορι και για την τριαδα του αγωνα.Τελικα μετα την πρωτια του ΒΛΑΧΟΥ δευτερος ηταν ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ με πολυ καλο χρονο στο δευτερο σκελος του αγωνα.Τριτος ο πολυ σβελτος ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ με φοβερο περασμα απο την Κ8 στον αγωνα.Υπαρχουν και φωτογραφιες που το αποδεικνυουν.Τεταρτος της παρεας ο ΜΙΧΟΣ που ηταν δευτερος στο πρωτο ανεβασμα αλλα μετα απο προβληματα στο δευτερο εμεινε πιο πισω.Οι διαφορες των τεσσαρων πρωτων στο δευτερολεπτο.Αποτελεσμα αυτων ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ να ανοιξει τη διαφορα απο τους διωκτες τους(ΜΠΑΣΔΕΛΗ και ΜΙΧΟ)
Στη συνεχεια ακολουθησαν οι ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΚΡΑΤΟΣ,ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΑΤΩΝΗΣ, ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ, ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ και ΓΚΟΥΜΑΝΗΣ .
Επομενος αγωνας στο σπιτι του Μπασδελη στην Αιγειρα.Οι μαχες και ο καιρος αναμενονται Καυτοι [/img] -
GEIA SAS MICRAKIDES.SORRY POU DEN GRAFO STA ELLINIKA,O IPOLOGISTIS MOU TA EXEI PEXEI APO TOUS IOUS.
EYXARISTO POLI AYTOUS POU HPAN OTI TO MICRA MOU HTAN MAIMOY.
EYXARISTO TON K.KIRIAKOUDI POU FTIAXNI AYTOKINHTA GIA NUMBER 1 -
Γιάννη δεν το πιστεύω!
Γιατί γράφεις υπερβολές; Η σωστή λέξη είναι άλλη και θα στην πω κοιτώντας σε στα μάτια μήπως καταλάβω αν άλλαξε κάτι σε σχέση με το παλικάρι που γνώρισα στα Μέγαρα το 2002, 3, κ.λπ.
Γίνε περισσότερο ανταγωνιστικός με τα άλλα Μίκρα και μετά κουβεντιάζουμε για επιδόσεις. Από εκεί και πέρα, Τι συγκρίνεις; Το καπισιο Πεζό, με το Μίκρα; Θα μας τρελλάνεις;
Με τους Γίνε τραβάς ζόρι; Γιατί; Ακολούθησε άλλο δρόμο. Αυτόν του Μίλτου π.χ. Ε;
Από εκεί και πέρα... γενικότερα
Ρωτείστε όσους έχουν την ευθύνη οργάνωσης του Μίκρα και μετά να κάνουμε ωραία αντρική κουβέντα, για κάμποσα γιατί!
Κουβέντα και με αυτούς που σας λένε αηδείες και λειτουργούν ανάλογα με το πως θα ξυπνήσουν και βέβαια δώστε μας μιά εξήγηση γιατί το Μίκρα δεν περνάει ούτε έξω από τα Μέγαρα.
Μήπως γιατί δώσαμε-προσφέραμα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ την πίστα για τον τελευταίο αγώνα του ενιαίου το 2003 και δεν έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο Ελληνικό, οπότε και ΔΕΝ ξευτιλίστηκε ο θεσμός΄; Η ΑΛΗΤΕΙΑ έχει τα όριά της από όπου και αν προέρχεται. Ρώτα τους ΚΥΡΙΟΥΣ (με κεφαλαίο Κ) Χατζηαγγελή και Χατζηκυριάκο γιατί δεν υπάρχει επίπεδο συνενόησης! Ρώτα τους. Παντελόνια φοράνε και το μυαλό τους λειτουργεί θετικά. Θα σου πουν! Η θα χαμογελάσουν!
Ποιό site παίδες; Γιατί; Τι χρωστάμε; Η μητέρα μου θα το πληρώσει; Τα περασμένα χρόνια η Νισάν υποστήριζε το site με όποιο τρόπο το έκανε. Φέτος ακόμα να απαντήσουν, αν τους ενδιαφέρει η ανανέωση, αν και έχουμε προσφέρει τη δημοσιογραφική κάλυψη! Μαγκιές!
Στην Πεζό λειτουργούν αλλοιώς. Το ίδιο και στον ΣΟΑΑ σε σχέση με το ενιαίο. Επαγγελματίες είμαστε. Προσφέρουμε σε όσους καταλαβαίνουν τις προθέσεις μας και προβάλουμε τη δική τους προσπάθεια.
Προτείνεις, παίρνεις. Αν το κάνεις με το ζόρι θα θεωρηθείς γραφικός.Για την ιστορία...
Χωρίς κανένα ειδικό λόγο και χωρίς βέβαια να κάνουμε χάρη στο παλικάρι, προβάλαμε στους 4Τ την προσπάθεια του αθλητή Χαλάτση, ενώ το Ράλλυ τζι αρ θα καλύπτει πάντα με συνέπεια τις προσπάθειές σας. Μέχρις εκεί όμως!!!τα λέμε
Στρατισινο
-
Ο χρήστης nick vlachos έγραψε:
GEIA SAS MICRAKIDES.SORRY POU DEN GRAFO STA ELLINIKA,O IPOLOGISTIS MOU TA EXEI PEXEI APO TOUS IOUS.
EYXARISTO POLI AYTOUS POU HPAN OTI TO MICRA MOU HTAN MAIMOY.
EYXARISTO TON K.KIRIAKOUDI POU FTIAXNI AYTOKINHTA GIA NUMBER 1Νίκο, μην ασχολείσαι με άτομα ανάξια λόγου...
Όσοι γνωρίζουν (και αυτών η γνώμη μετράει) ξέρουν τι οδηγός είσαι!
Περιμένω με αγωνία να δω τις μάχες σας με τον άλλο φίλο τον Παναγιώτη Χ. μια που ο τρίτος (και κολλητός) φίλος μου με micra παροπλίστηκε από την μέση του ο παλιόγεροςΠάντα επιτυχίες!
-
Πως τον είδατε τον Καμμένο ??? του άξιζε μία νίκη ... έδειξε ότι έχει ικανότητες που αν τις συνδιάσει με μυαλό έρχεται εύκολα το αποτέλεσμα....
-
Αξιοτιμε κυριε Στρατισινο,
Αρχικα ευχαριστουμε εμεις που ασχολουμαστε με το micra που καταδεχτηκατε και γραψατε στο δικο μας θεμα.Τα προβληματα με τη Nissan τα εχετε εσεις και οχι εμεις.Αν θελετε να προβαλετε περισσοτερο την Lion Hellas απο την Nissan ειναι δικος σας θεμα και μονο.Ομως πιστευω οτι οι αγωνιζομενοι του micra αξιζουν καλυτερης προβολης απο αυτη που τυγχανουν μεχρι τωρα.Το ιδιο και οι προσπαθειες τους που για οσους ξερουν ειναι τουλαχιστον φιλοτιμες.Ειναι εκπληκτικος ο ανταγωνισμος στο θεσμο αυτο πραγμα που αντικατοπτριζεται και στους χρονους σε καθε αγωνα.Το micra δεν ειναι αγωνιστικο που σε κανει οδηγο.Αντιθετως αν εισαι εσυ οδηγος το κανεις αυτοκινητο.Σε καμια περιπτωση δεν θελω να συγκρινω τους θεσμους των cup που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα οι οδηγοι που συμμετεχουν στο θεσμο της Nissan ειναι πολυ καλυτεροι απο αυτους των αλλων θεσμων και επομενως αξιζουν πολυ μεγαλυτερη προβολη.Και οσο αφορα για τον Γιαννη πιστευω οτι σας εδωσε μια καλη απαντηση για το αν ειναι ανταγωνιστικος.Παρακολουθηστε λιγο πιο προσεκτικα τον θεσμο και θα δειτε οτι εχω δικιο.Για τον αγωνα της Αιγειρας θα γραψω σε αλλο θεμα.Τα λεμε.
Φιλικα Μανος
-
Τι να πούμε;
Φιλικά γιατί;
Πότε μίλησα μαζί σου!?
Κατέθεσα δημόσια τη θέση μας απαντώντας στον αθλητή Γιάννη Ακράτο, νέο άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά και εμπιστεύομαι και το ήθος του και τις ικανότητές του.Απαντήσεις με την επιδοσή του έδωσε ίσως σε εσένα και σε άλλους πληκτρολόγους. Επέτρεψε μου να ξέρω! Μακάρι να τον τσίγκλισα, να γκάζωσε και να προέκυψε το αποτέλεσμα!
Απόδειξη ότι παρακολουθούμε τις προσπάθειες οι αναφορές στο Rally gr.
Μάνος, ποιός, τι, που πότε? Και εσύ λοιπόν θα βάλεις τάξη στο πρόβλημα στο δικό μας με τη Νισάν! Και εσύ θα φέρεις τα Μίκρα στα Μέγαρα? Και θα προβάλεις το θεσμό με έξυπνες κινήσεις χωρίς κόστος. Και εσύ θα δείξεις ευαισθησία και συνέπεια σε όσους συμμετέχουν και σε όσους έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν. ΟΚ!
Δεν με ενδιαφέρει να μου απαντήσεις!
Αντε γεια!
Στρατισινο
ΥΓ... ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! Η ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΝΙΣΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ (????) ΤΟ ΘΕΣΜΟ._____________________
-
Αν δεν θες μην λες τιποτα.Φιλικα γιατι ειμαι φιλος των αγωνων και επομενως και της προσπαθειας των οδηγων των Μικρα.Πιστευα πως ησουν και εσυ φιλος των αγωνων.Ευτυχως που τον τσιγκλισες τον Γιαννη και πηγε πιο γρηγορα.
Το προβλημα με τη Νισαν ειναι δικο σας και επομενως εμενα δεν με ενδιαφερει να το λυσω.Ισως να ειναι καλυτερα που δεν περναν απο τα Μεγαρα τα Μικρα.Σκοπος του θεματος αυτου ειναι μια συζητηση γυρω απο τον θεσμο αυτο και τιποτα περισσοτερο.Το να προβαλεις το θεσμο ειναι δικη σου δουλεια.Αντε γεια!
ΜΑΝΟΣ43
Υ.Γ :Επετρεψε και σε καποιον αλλο εκτος απο εσενα να γνωριζει.
-
Προσβάλλω το θεσμό της Νισάν επειδή με απόλυτη ειλικρίνια εκφράζω δημόσια πικρία σε σχέση με την παρουσία της Νισάν στα Μέγαρα; Μάλιστα!
Προσβάλλω το θεσμό επειδή ζητάω προβολή και σεβασμό στα ΜΜΕ; Μάλιστα-2!
Προσβάλλω επειδή φωτογραφίζω δημόσια όποιον έχει την ευθύνη; ΔΕΚΤΟ!
ΔΕν αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν; Αδικο!
Εχεις εσύ ανώνυμα δικαίωμα να με ειρωνεύεσαι; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΟΜΩΣ....
Είσαι και ανιστόριτος, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με συνεργάτες μου πως είσαι βαλτός και το πας αλλού. Πήγαινέτο μόνος σου. ΔΕν έχει γεννηθεί ακόμα αυτός που θα μπεί άνάμεσα σε εμένα και στη Νισάν. Στην άλλη ζωή, ίσως!
(ίσως ξέρεις πως στις οικογένεις διαφωνούν, και βέβαια όταν τα ξαναβρίσκουν εξαφανίζεται ο ανόητος που μπαίνει αναμεσά τους!)Είπαμε. Αντε γεια. Στο καλό....
Με την ευκαιρία, ΄
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΑΛΙΜΟΝΟ!!!!Στρατισινο
-
Αλλο να προβαλεις και αλλο να προσβαλλεις. Αν ειμαι εγω ανοητος τοτε τι ειναι αυτοι που πιστευουν πως ειμαι βαλτος μονο και μονο επειδη γραφω καποια πραγματα για τους αγωνες. Το ληγω εδω το θεμα.(αρκετα ασχοληθηκα)
Οσο αφορα τον αγωνα της Αιγειρας θα ηθελα να συγχαρω τον ΚΑΜΜΕΝΟ που μενοντας στο δρομο εγραψε πολυ καλους χρονους και δικαια νικησε.Ηταν πολυ γρηγορος απο το σαββατο και εδειξε οτι κατειχε την αναβαση.Δευτερος πισω του ο ΑΚΡΑΤΟΣ που στο δευτερο σκελος οντας πολυ γρηγορος ηταν ο μοναδικος που πλησιασε τους χρονους του ΚΑΜΜΕΝΟΥ.Τριτος ο ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με σταθερες επιδοσεις ολο το διημερο.Πισω του ο ΠΛΑΤΩΝΗΣ που τελικα εμεινε τεταρτος παρα το καλο πρωτο σκελος που ειχε οπου μοιραζοταν τη δευτερη θεση με τον ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟ με τον ιδιο χρονο.
Στις επομενες θεσεις ακολουθουν οι διεκδικητες του φετινου τιτλου.Πεμπτος ηταν ο ΜΙΧΟΣ και εκτος ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ που βρεθηκαν πισω αυτη τη φορα.Εβδομος ο νικητης του προηγουμενου αγωνα στην Κυμη ο ΒΛΑΧΟΣ που περασε τον τοπικο ΜΠΑΣΔΕΛΗ για ενα εκατοστο.Ουτε ο ιδιος ο ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ δεν πιστευε στην επιδοση του.Ενατος ο ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ που βελτιωνοντας τους χρονους του πηρε βαθμους για εναν ακομη αγωνα.Πισω του ο ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ που ευχαριστηθηκε τον αγωνα.Μετα και την ακυρωση του ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ενδεκατος ειναι ο ΓΚΟΥΜΑΝΗΣ.Γενικως στον αγωνα ηρθαν τα πανω-κατω.Στην βαθμολογια κραταει την πρωτοπορεια ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ με δευτερο πλεον τον ΜΙΧΟ που μειωσε την διαφορα και ειναι μπροστα απο τον ΜΠΑΣΔΕΛΗ με ενα βαθμο διαφορα.Πισω τους ο ΑΚΡΑΤΟΣ με μολις δυο βαθμους διαφορα.Επομενως αγωνας το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ τον Οκτωβριο.Μεχρι τοτε καλα μπανια και οσοι πιστοι προσελθετε στην Καρδιτσα για το τοπικο Sprint.Μην προσβαλλουμε και τον Μιλτο Πλατωνη.Τα λεμε.
Φιλικα ΜΑΝΟΣ
-
Sorry δεν το γνωριζα.
-
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ , ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Κ.Τ.Λ. ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ
-
(Η εκπληξη φυσικα ηταν η νικη του Βλαχου που απο το πουθενα εκανε το μπαμ.Πολλα αλλαξαν απο την Πατρα.)
ΜΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ) ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ FORUM ΕΝΑΣ (ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ) ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΒΟΡΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ CUP ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΣΤΟΝ ΕΛΗΚΩΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η 1ΤΙΑ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΑΠΛΑ 7ΟΣ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ Ν.ΒΛΑΧΟΣ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
-
Καλημέρα Νίκο!Οχι και δεν έκανες δοκιμές στο Αχαιός!Και δοκιμές έκανες και παράπονα με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του 'υποφαινόμενου'επειδή αναφέρθηκε ότι έκανες την ειδική μπρός-πίσω έκανες!Καλό είναι να λες 'τα πράγματα με το όνομα τους'
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Καλημέρα Νίκο!Οχι και δεν έκανες δοκιμές στο Αχαιός!Και δοκιμές έκανες και παράπονα με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του 'υποφαινόμενου'επειδή αναφέρθηκε ότι έκανες την ειδική μπρός-πίσω έκανες!Καλό είναι να λες 'τα πράγματα με το όνομα τους'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ nifitsa ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ , ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ .....
MICRA RACING CUP