-
Υπόψην ότι του χρόνου θα μπορείτε να τρέχετε και Α/5 και Ν/1
-
Την 4η θέση μου την αφιερώνω στον Μπάμπη (συνοδηγό παπατσάρα) που φρόντισε να μου κάνει πλάκα παίρνοντας το κλειδί του micra μου στο 1ο δοκιμαστικό του Σαββάτου ενώ ήδη είχαν πάρει εκκινήσει τα 2 πρώτα micra.
Αυτές η πλάκες προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου φίλε Μπάμπη. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπόψην ότι του χρόνου θα μπορείτε να τρέχετε και Α/5 και Ν/1Τέρμα το MICRA CUP?Δεν έχει και του χρόνου?
-
Ο χρήστης powerslave έγραψε:
Τέρμα το MICRA CUP?Δεν έχει και του χρόνου?Ποιός το είπε αυτό???
Δεν νομίζω ότι η Nissan έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα...
-
Τέρμα το MICRA CUP?Δεν έχει και του χρόνου?
Πρόσεξε τα 'και'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πρόσεξε τα 'και'
Sorry αυτό με το 'και' δεν το κατάλαβα
-
Πρόσεξε τα 'και'
Sorry αυτό με το 'και' δεν το κατάλαβα
ΕΚΤΟΣ από Micra Cup ΚΑΙ Α/5 ΚΑΙ Ν/1
-
Παντως το site του micra, ειναι για κλαματα!
Ουτε για το 2005 δεν μας ενημερωσαν. -
Και ενώ πέρσι η Nissan δεν ήταν τόσο ευχαριστημένη για κάποια μικροεπεισόδια στο τέλος της χρονιάς με αποτέλεσμα να σκέφτονται μέχρι και τον Ιανουάριο αν θα ξανακάνουνε cup, φέτος ήδη εδώ και ένα μήνα μας ανακοίνωσαν ότι του χρόνου θα έχουμε cup και για το 2006.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως το site του micra, ειναι για κλαματα!
Ουτε για το 2005 δεν μας ενημερωσαν.Ετοιμάζουν είδη το MICRA CUP του 2007 για αυτό.Την ιστοσελίδα τους θα την ενημερώσουν μια και καλή τότε.
-
Εγώ & ο συνοδηγός μου Γιάννης Λίτσας ευχόμαστε σε όλους τους MICRAκιδες καλά Χριστούγεννα.
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ MICRA?ΘΑ ΓΙΝΕΙ CUP Η ΟΧΙ?ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ?ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ?ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ EVER ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ CUP ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ?ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ............
-
Ο χρήστης UBALUBA έγραψε:
ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ EVER ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ CUPXαλάρωσε μεγάλε! Μην υπερβάλεις. Έχουν υπάρξει και καλύτερα cup.
-
Καλα μεγαλε!οτι πεις....
τουλαχιστον δεν ειχε φετος συνεχεια τον ιδιο νικητη οπως διαφορα cup στο παρελθον η οπως και το ιδιο περσι!τουλαχιστον δεν ηταν προβλεψιμο....... -
Ο χρήστης UBALUBA έγραψε:
τουλαχιστον δεν ειχε φετος συνεχεια τον ιδιο νικητη οπως διαφορα cup στο παρελθον η οπως και το ιδιο περσι!τουλαχιστον δεν ηταν προβλεψιμο
Το ότι κέρδισαν πολλοί διαφορετικοί οδηγοί είναι σίγουρα δείγμα συναγωνισμού.
Το ότι δεν είχε τον ίδιο νικητή με πέρισυ κατ'εμέ οφείλεται στο ότι αυτός δεν συμμετείχε, αλλιώς πάλι με ένα χέρι θα το έπερνε.
Προβλέψιμο δεν ήταν, αφού μόνο εγώ και ο Χαλάτσης ξέραμε ότι θα το έπερνε απο το καλοκαίρι!
Για μένα τέλος στα Μίκρα ο συναγωνισμός οφείλεται στη συμμετοχή ελάχιστων καλών συνδιασμών και πολλών ίδιου επιπέδου(μετρίου) που υπό συνθήκες έχουν αποτελέσματα. Προσωπική άποψη. -
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
τουλαχιστον δεν ειχε φετος συνεχεια τον ιδιο νικητη οπως διαφορα cup στο παρελθον η οπως και το ιδιο περσι!τουλαχιστον δεν ηταν προβλεψιμο
Το ότι κέρδισαν πολλοί διαφορετικοί οδηγοί είναι σίγουρα δείγμα συναγωνισμού.
Το ότι δεν είχε τον ίδιο νικητή με πέρισυ κατ'εμέ οφείλεται στο ότι αυτός δεν συμμετείχε, αλλιώς πάλι με ένα χέρι θα το έπερνε.
Προβλέψιμο δεν ήταν, αφού μόνο εγώ και ο Χαλάτσης ξέραμε ότι θα το έπερνε απο το καλοκαίρι!
Για μένα τέλος στα Μίκρα ο συναγωνισμός οφείλεται στη συμμετοχή ελάχιστων καλών συνδιασμών και πολλών ίδιου επιπέδου(μετρίου) που υπό συνθήκες έχουν αποτελέσματα. Προσωπική άποψη.Σεβαστή η άποψη σου!
Στο cup του 2005 είμαστε όλοι φίλοι.
Τώρα αν έρθει κάποιος να μας ερεθίσει όπως στην Ριτσώνα να είσαι σίγουρος ότι θα τον… -
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
Για μένα τέλος στα Μίκρα ο συναγωνισμός οφείλεται στη συμμετοχή ελάχιστων καλών συνδιασμών και πολλών ίδιου επιπέδου(μετρίου) που υπό συνθήκες έχουν αποτελέσματα. Προσωπική άποψη.
ΠΙΣΤΕΥΩ , ΤΟ... (μετριου ) ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ....ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΙΡΑΣ ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΛΜ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗΣ , ΑΓΑΠΗΤΕ Delecour , ΕΤΣΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Για μένα τέλος στα Μίκρα ο συναγωνισμός οφείλεται στη συμμετοχή ελάχιστων καλών συνδιασμών και πολλών ίδιου επιπέδου(μετρίου) που υπό συνθήκες έχουν αποτελέσματα. Προσωπική άποψη.
ΠΙΣΤΕΥΩ , ΤΟ... (μετριου ) ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ....ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΙΡΑΣ ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΛΜ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗΣ , ΑΓΑΠΗΤΕ Delecour , ΕΤΣΙ ?
Ασφαλώς και δεν εννοώ αυτό καθ'αυτό το οδηγικό ταλέντο τους, άλλωστε αν προσέξατε έγραψα για μέτριους συνδιασμούς και όχι οδηγούς.
Για παράδειγμα υπήρξε οδηγός με Μίκρα που είχε ταχύτητα αλλά:
προετοίμαζε το αυτοκίνητο μόνος του, άλλαζε τους συνοδηγούς σαν τα πουκάμισα, πήγαινε για δοκιμές την παρασκευή το απόγευμα και τελικά μετά από μία άτυχη στιγμή δεν κατάφερε να ξανατρέξει.
Συνεπώς έτρεχε στην σύμπτωση, και όποτε αυτή ήταν ευτυχής πήγαινε καλά. Έτσι νομίζω ότι εξηγείτε το γεγονός πως κάποιοι σε έναν αγώνα πρωταγωνιστούσαν και στον επόμενο ήταν 2'' το χιλ. πίσω από το συναγωνισμό. Μάρτυρας μου οι χρόνοι
MICRA RACING CUP