-
Mάλλον συμφονώ............
-
Ο 'dimitrios' στα είπε όλα.
Αποψή μου να μη πας σε κάτι πολύ ακριβό. Αν επιμένεις σε κάτι καλό βάλε cliford. Αν θέλεις κάτι πιό οικονομικό αλλά και αξιόπιστο βάλε spy ball.Γιατί δεν του λέτε για τον auto alarm ρε παιδιά ?
79 ευρουλάκια και σου λέει ΚΑΙ την θέση του αυτοκινήτου ,αν παρ ' ελπίδα στο βουτίξουν ....!!!!!!!!! Τι άλλο να πάρει ποιό φτηνό ? -
τα ποσοτά μου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάω να τους πάρω τηλέφωνο !!!!!!!
Αμ πώς. -
Ο χρήστης avrohis έγραψε:
Αμ πώς.αυτό φαίνεται καλό αν και μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με συναγερμό που έχει κάποια έξοδο για σύνδεση με κινητό ή κάτι τέτοιο.
το μονο που χρειάζεσαι είναι sim καρτα και μια ειδική κάρτα σύνδεσης του κινητού με το συναγερμό.
Αυτός ο συναγερμός με τα 79 προσφέρει ότι προσφέρουν και οι άλλοι?
Που μπορούμε να τον βρούμε στη Θεσσαλονίκη.site εχει? -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αναρωτιέμαι πόσοι πλέον βγαίνουν στο μπαλκόνι για να ελεγξουν όταν χτυπάει συναγερμός.Εκτιμώ ένα 10%.
Γι αυτο ειναι καλο να σε ειδοποιει (και) μεσω δικτυου GSM στο κινητο σου!
-
Αμ πώς.αυτό φαίνεται καλό αν και μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με συναγερμό που έχει κάποια έξοδο για σύνδεση με κινητό ή κάτι τέτοιο.
το μονο που χρειάζεσαι είναι sim καρτα και μια ειδική κάρτα σύνδεσης του κινητού με το συναγερμό.
Αυτός ο συναγερμός με τα 79 προσφέρει ότι προσφέρουν και οι άλλοι?
Που μπορούμε να τον βρούμε στη Θεσσαλονίκη.site εχει?................................................................................................
Μπές στο marvel-tech.gr έχουν και βιβλίο οδηγιών στα Ελληνικά !! -
Το Auto Alarm το βρήκα σε ένα Καναδέζικο gadget site και κάνοντας ένα ψάξιμο στο goοgle μου έβγαλε την Marvel-tech.gr.
Tο πλακετάκι το εγκατέστησα σε ένα Nokia 3410 που είχα ξεχασμένο σε ένα συρτάρι.
Αυτή την στιγμή το έχω μόνιμα εγκαταστήσει στην R1200GS μου, και έχω παραγγείλει να μου στείλουν με ταχυδρομείο (βαριέμαι να τρέχω στον Χολαργό) ακόμα ένα για το αυτοκίνητο της γυναίκας μου που ήταν και το πειραματόζωο (το αυτοκίνητο όχι η γυναίκα) στις πρώτες δοκιμές.
Μέχρι στιγμής (10 μέρες λειτουργίας σε moto) μου έχει στείλει 6 μηνύματα SMS συναγερμού με μόνο τα δυο λανθασμένα (λόγο υπερβολικής ευαισθησίας που αργότερα ρύθμισα). Τα υπόλοιπα 4 μηνύματα SMS ήταν πραγματικός συναγερμός (είχε χτυπήσει και ο συναγερμός) και προσωπικά πιστεύω πως εάν δεν είχα κατεβεί όταν ακόμα ήταν εκεί ο «δράστης» μπορεί να είχαμε ζημίες…
Το μήνυμα που έστειλε το πλακετάκι είναι σαν το πιο κάτω:ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ : ΝΑΙ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΝΑΙ
ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ : ΟΧΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΟΧΙ
ΝΕΤ –212g09
LAC/CID – 2131/2c41Αυτά….
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Αναρωτιέμαι πόσοι πλέον βγαίνουν στο μπαλκόνι για να ελεγξουν όταν χτυπάει συναγερμός.
Εκτιμώ ένα 10%.
Γι αυτο ειναι καλο να σε ειδοποιει (και) μεσω δικτυου GSM στο κινητο σου!
-
ΔΕΙΤΕ
http://www.metasystem.gr Καλά και ακριβά. 2 μοντέλα 800 και 900 €
http://www.marvel-tech.gr Ένα μοντέλο , 79 € -
φίλε , το σκέλος ''ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ'' γιατί το βγάζει στο μηνυμα ΔΕΝ ξέρω....
Όλα τα άλλα ΟΚ. -
Συγνώμη και το κινητό πώς κρατάει μπαταρία? Πρέπει να το φορτίζεις κάθε τόσο ή συνδέεται με την μπαταρία του οχήματος?
-
Έχεις 2 επιλογές. Να το φορτίζεις κάθε 2-3 μέρες (οπως κάνω εγώ) ή να το συνδέσεις με την μπαταρία του αυτοκινήτου ,μέσω ενός φορτιστή αυτοκινήτου (όπως θα έπρεπε να είχα κάνει ) αλλά βολεύτικα και δεν το έχω κανει (ακόμα)
-
και στην μοτο? εκεί λογικά πρέπει να γίνει μόνιμη η εγκατάσταση. Η παροχή ρεύματος σε μια μηχανή δεν είναι και τόσο σταθερή. Ανοίγεις σέλα να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις? Αν είσαι εκτός δικτύου τί παίζει? Σαν ιδέα είναι κορυφή απλά με προβληματίζει η πρακτική πλευρά της υπόθεσης... Συν το ότι 80ευρώ + κόστος κινητού + κόστος sms μακροπρόθεσμα μήπως πλησιάζει στην αγορά ενός καλού συναγερμού?
-
Φίλε slivi
Εγώ είχα ένα παμπάλαιο SIEMENS C35 της γυναίκας μου (η οποία αλλάζει κινητά με ρυθμό πολυβόλου) και αυτό χρησιμοποίησα. Έχω και τον φορτιστή του. Τώρα από ότι ξέρω μπορείς να το ενεργοποιείς /απενεργοποιείς με αναπάντητη κλήση. Άρα , δεν χρεώνεσαι .Αν δεν έχει σήμα ή περιοχή ,με το που θα βρει σήμα ,σου στέλνει τα μηνύματα. Για την πρακτική πλευρά της υπόθεσης ,ένα σου λέω.Πρώτη φορά στην ζωή μου πήγα σινεμά και δεν βγήκα έξω να ελένξω 7-8 φορές όπως κάνω συνήθως.Επίσης ΔΕΝ ψάχνω ποια εστιατόριο του στυλ «ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ» όπως έως τώρα έκανα για πολλά χρόνια.
Τι να σου πω άλλο. Την έχω καταβρεί και γιαυτό τους διαφημίζω. Μαγκιά τους. Δεν σου κρύβω ότι τους ψιλό-ζηλεύω (για την ιδέα) -
Παίζει με παμπάλαιο? Γιατί στο μανουάλι γράφει για κινητό 1999+. Με το αδιάβροχο της υπόθεσης στην μηχανή τί έχεις κάνει? (στην δική μου περνάει νερό στον χώρο κάτω από την σέλα αν περάσεις νερά)...
-
To έβαλα μέσα σε ένα Ziper φάκελλο (είναι αυτοί οι πλαστικοί που όταν κλήσουν με το zip απο πάνω , δεν περνά τίποτα μέσα)
-
εντάξει. Μαθαίνουμε διάφορα . Ψήφους όμως ΔΕΝ βλέπω ,.............!!!!!!
-
Ψήφους δεν βλέπω ,αλλά πληροφορίες έχεις πάρει αρκετές φίλε limnis.
-
Ο χρήστης limnis έγραψε:
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΔΕΝ υπάρχουν ποιά.Και όταν υπήρχαν ήταν ακριβά και ΜΕ συνδρομή παρακαλώ.!!!!
δεν υπαρχουν?μάλλον κάνεις λάθος.μπορείς να βάλεις και από ταχύπλοο πάντως.
ότι δίνεις παίρνεις πάντως.
το κλεμμενο ναι χαμένο όχι το θυμάστε?
δεν μας ειπες για τι αυτοκίνητο θέλεις συναγερμό.ΓΙΑ ένα polo
H εταιρεία που υπονοής ,νομίζω ότι δεν υπάρχει ποιά ...
Είναι έτσι ?Βάλε μωρέ ένα STERN στην αντιπροσωπεία (GT στην αγορά) να ξεμπερδεύεις μην την ψάχνεις και πολύ ... αν είναι να στο πάρουν ατύχησες ότι και να χεις..... Το polo δεν έχει πολύ ζήτηση στην αγορά των κλεμένων οπότε και καθόλου να μην του βάλεις δεν κινδυνεύεις.....
Να χες κανά Rallye ή κανα Saxo VTS εκεί έχεις θέμα!!!!!Για να σου κλέψουν αμάξι πρέπει να το θέλουν πολύ!!!!!!! πολύ σπάνια να στο κλέψουν τρομοκράτες ή για χρήση σε άλλη αξιόποινη πράξη....
Αυτοκίνητα κλέβονται για τα ανταλακτικά τους και για φθηνή επισκευή τρακαρισμένων / upgrade που έχουν στην κατοχή τους γρήγοροι νεαροί (Με λίγα λόγια όποιο αυτοκίνητο είναι best seller στους γκαζόβιους θα κλέβεται)
Άλλη κατηγορία τα ΚΛΈΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ εκεί θα σου πάρουν την Merceda ή την BeΒα από 5 και πάνω αν το θέλει κανάς μάφια στον βορρά μας.... αν και προτιμούν πολύ Γερμανία και Ουγγαρία ..... Δεν μάσανε σε Clifford και τέτοια χανονται οι δορυφόροι
Suv/ Trucks
Η Αλβανία τα τσσάκιζε κάποτε
Προτιμούνται τα diesel για να μην πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους σε βενζίνες .... ενώ από τζιπ θέλουν κοντές και αυτοκίνητα σκυλιά Pajero V6 και Land Cruiser top on the list ..... Το ότι πολλά χρησιμοποιούν βενζίνη στην ελλάδα μειώνει λίγο τον κίνδυνο....
Κόκκινος συναγερμός σε όποιον χρησιμοποιεί Toyota Hi Lux ξερολούκουμο για αθίγγανους σε αρκετούς παίρνουν τα ανταλλακτικά που τους λείπουν ....... Στην Ηλεία τα σκίζουν ....ΥΓ. με την κρίση που έρχεται θα αυξηθούν οι κλοπές....
Προσοχή που δίνετε το κλειδί.... σε ποιόν κάνετε service (και μέσω συνεργείων έχουν γίνει πολλά) και αν μπορείτε εκεί που αφήνετε το αμάξι σε άγνωαστα μέρη να μην αφήνετε διευθύνσεις κατοικίας ( δηλαδή και την Άδεια κυκλοφορίας)....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ -
Αν δεί κάποιος τα ποσοστά κλοπών ...θα πάθει μεγάλη πλάκα.Θα βρώ το σάιτ και θα επανέλθω....
-
Πίνακας των κλοπών τροχοφόρων στην επικράτεια 1991 έως Α` εξάμηνο 2004 sto [b][b]www.ydt.gr [/b][/b]>στατιστικά στοιχεία >στατιστικά εγκληματικότητασ 2004 >και πίνακας κλοπων τροχοφόρων στην επικρατεια έως 1 εξάμηνο 2004
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.