-
Το πινιν το 1800 δεν έχει καμία σχέση με το 2000 εκτός από την όψη και το όνομα !
Γι αυτό και συγκρίνεται με τα HRV και CRV άμεσα, αυτόματη τετρακινηση και τίποτα άλλο, αν τα θες για άσφαλτο και βόλτες σε ήπιους χωματόδρομους καλλίτερο είναι το πινιν με διαφορά στα εκτός κομμάτια, αλλά σε χώρους το HRV έχει μεγαλύτερους και στην άσφαλτο είναι σαφώς καλύτερο!!
Αν θες κάτι παραπάνω εντός εκτός τότε το πινιν 2000 είναι μονόδρομος!
Το 1800 με την SS4 είναι ένα καθ' όλα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με σαφή χαρακτήρα και προτερήματα ανάλογα του 2000GDI και πολύ καλύτερο των ανταγωνιστών του !
Το 1800 που εισαγεται τώρα με την αυτόματη τετρακινηση και τίποτα άλλο (ακομα παραγεται το 1800 με SS4), έχει χάσει τα βασικά προτερήματα του τον σαφή χαρακτήρα του και πλέων ακροβατεί σε μια κατηγορία που δεν μπορεί κατά την γνώμη μου να ανταγωνισθεί διότι είναι στην ίδια κατηγόρια με το Rav πχ για παράδειγμα και πρέπει να το ανταγωνιστεί με χειρότερη αεροδυναμική ασθενέστερο κινητήρα (χάνει στη άσφαλτο-ταξίδια)και ίδιες (αν όχι μικρότερες) δυνατότητες εκτός (χώμα λάσπη) και σε καταστάσεις χιονιού ή πάγου χάνει κατά κόρον λογο πραγματικής με μεσαίο διαφορικό τετρακίνησης του Rav !
Γνωρίζοντας τις δυνατότητες του εν λογο αυτοκίνητου μπορω να πω με βεβαιώτητα ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν μπορεί να κάνει αυτά που μπορούσε ο προκάτοχος του και το 2000 GDI ,απλά δεν μπορεί ! Στο ταξίδι είναι πιο αργό , εκτός δεν μπορεί να κάνει ότι το μεγαλύτερο , έχει άλλη μετάδοση και μάλιστα με τεράστιες διάφορες στην φιλοσοφία και σχεδίαση (καμία ομοιότητα)! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με το HRV ενός φίλου καταφέραμε να κολλήσουμε σε ελάχιστο χιόνι στον δρόμο για το Χ.Κ. Παρνασσού και μάλιστα σε σημείο που μας περνούσαν 'κούρσες' χωρίς αλυσίδες.Τι σόι τετρακίνηση είναι αυτή, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω...
To pio shmantiko sthxeio gia to ean 8a kolishs h oxh den einai h tetrakinish.
Alla pio pollh metra:
-
Traction. Na exeis ta lastixa se xioni h se lasph pou 8a mporesoun na dagkosoun to terrain. Lastixa einai to pan se offroading.
-
Clearance. Na mhn patoshs apo kato ka pia to autokinito den ka8ete stous troxous alla sto maksoma.
Exo kolish sta ergotaksia mou 2-3 fores. Den eftege ka8olou h tetrakinish. Afou to eulepes to oxhma pos eixe bh8isth kai pia ka8otan to chasis pano sto edafos kai oxi sths rodes. Na blephs kai oi 4 rodes oxi na spiniaroun. Alla na gurnane trela ston aera.
Kai se pixth lasph kai se xionh/pago mou exei sumbh auto.
-
-
Ας γραφουμε ρε παιδια ολοι με ελληνικους χαρακτηρες ....
-
Παιδια εγω καταρχας λατρευω τα Μitsubishi και δεν ειχα σκοπο να θαψω το Pinin,(oσο για τον ακαμπτο αξονα παιδια συγγνωμη αλλα ετσι θυμομουν οτι ειχα διαβασει σε μια παρουσιαση του μοντελου και παρασυρθηκα, το εψαξα και εχετε δικιο! ). Απλα το HRV το οδηγω και για αυτο και μονο φερω αποψη.
Eιδα οτι γραψατε οτι βγαινει και το 1.8αρι με το SS4 διαφορικο και με ενδιαφερει αρκετα σε μια τετοια περιπτωση. Δεν θα ηθελα να ξεφυγω και να φτασω στα 2 λιτρα σε αμαξι στην επομενη μου αγορα. (λογω φορολογιας, ασφαλισης, καταναλωσης κλπ κλπ) Υπαρχει καμμια περιπτωση να το φερει καποια αντιπροσωπεια σε αυτη την εκδοση? στην σελιδα στο διαδικτυο η επισημη αντιπροσωπεια λεει πως δεν το φερνει παντως, μηπως το φερνει καποιος αλλος αντιπροσωπος? Ο Παπρας Α.Ε. απο οτι ειδα φερνει το 3θυρο σε 2λιτρη εκδοση ενω η επισημη αντιπροσωπεια δεν αναφερει αυτη την εκδοση!
Ξερει κανεις ρε παιδια σχετικα με την ολη υποθεση? αν ξερετε κατι και εχετε ορεξη γραψτε κατι!
Και παλι συγγνωμη για την λαθος εκτιμηση του Pinin σε προηγουμενο post!!! -
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
To pio shmantiko sthxeio gia to ean 8a kolishs h oxh den einai h tetrakinish.Alla pio pollh metra:
-
Traction. Na exeis ta lastixa se xioni h se lasph pou 8a mporesoun na dagkosoun to terrain. Lastixa einai to pan se offroading.
-
Clearance. Na mhn patoshs apo kato ka pia to autokinito den ka8ete stous troxous alla sto maksoma.
Exo kolish sta ergotaksia mou 2-3 fores. Den eftege ka8olou h tetrakinish. Afou to eulepes to oxhma pos eixe bh8isth kai pia ka8otan to chasis pano sto edafos kai oxi sths rodes. Na blephs kai oi 4 rodes oxi na spiniaroun. Alla na gurnane trela ston aera.
Kai se pixth lasph kai se xionh/pago mou exei sumbh auto.
Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα γράφεις. Αν έχεις την καλωσύνη να τα γράψεις στα ελληνικά, ευχαρίστως να το συζητήσουμε περισσότερο το θέμα.
-
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΝΑ 1.8 ΠΙΝΙΝ .Ε SSI. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ HRV NA MOY ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ;
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Παιδια εγω καταρχας λατρευω τα Μitsubishi και δεν ειχα σκοπο να θαψω το Pinin,(oσο για τον ακαμπτο αξονα παιδια συγγνωμη αλλα ετσι θυμομουν οτι ειχα διαβασει σε μια παρουσιαση του μοντελου και παρασυρθηκα, το εψαξα και εχετε δικιο! ). Απλα το HRV το οδηγω και για αυτο και μονο φερω αποψη.
Eιδα οτι γραψατε οτι βγαινει και το 1.8αρι με το SS4 διαφορικο και με ενδιαφερει αρκετα σε μια τετοια περιπτωση. Δεν θα ηθελα να ξεφυγω και να φτασω στα 2 λιτρα σε αμαξι στην επομενη μου αγορα. (λογω φορολογιας, ασφαλισης, καταναλωσης κλπ κλπ) Υπαρχει καμμια περιπτωση να το φερει καποια αντιπροσωπεια σε αυτη την εκδοση? στην σελιδα στο διαδικτυο η επισημη αντιπροσωπεια λεει πως δεν το φερνει παντως, μηπως το φερνει καποιος αλλος αντιπροσωπος? Ο Παπρας Α.Ε. απο οτι ειδα φερνει το 3θυρο σε 2λιτρη εκδοση ενω η επισημη αντιπροσωπεια δεν αναφερει αυτη την εκδοση!
Ξερει κανεις ρε παιδια σχετικα με την ολη υποθεση? αν ξερετε κατι και εχετε ορεξη γραψτε κατι!
Και παλι συγγνωμη για την λαθος εκτιμηση του Pinin σε προηγουμενο post!!!Εγώ έχω αγοράσει το δικό μου από Γερμανία (μεταχειρισμένο) εκεί υπάρχει κανονικά το 1800 με SS4I , μπορείς και μόνος σου να το φέρεις από εκεί και ίσως να εχεις και κάποιο μικρό όφελος στην τιμή !
-
Εγώ έχω αγοράσει το δικό μου από Γερμανία (μεταχειρισμένο) εκεί υπάρχει κανονικά το 1800 με SS4I , μπορείς και μόνος σου να το φέρεις από εκεί και ίσως να εχεις και κάποιο μικρό όφελος στην τιμή ![/quote]
Τί διαφορικό έχει πίσω το 18άρι ; Έχω ακούσει ότι είναι τελείως ελεύθερο σε αντίθεση με το δίλιτρο , που παρότι το έχω ακόμα δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι.
HONDA HRV 1.6 - PAJERO PININ 1.8