-
σωστο αυτο για τον καφε, αλλα δεν αποτελει δικαιολογια οτι επειδη καποια 'υπηρεσια' ειναι ακριβη, θα πρεπει τα παντα να ειναι ακριβα....
για τη φοροδιαφυγη, ειναι φαυλος κυκλος. Το κακο ειναι οτι τη νυφη την πληρωνουν οι αδυνατοι συνηθως, μισθωτοι συνταξιουχοι.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω τοσο πολυ με καποιο χρηστη (αναφερομαι στον Interland φυσικα) Και εγω πιστευω οτι πολυ γκρινια για το τιποτα, τη στιγμη που οι περισσοτεροι (Συμπεριλαμβανομενου και εμου) θα πιουμε καφε που κανει 4 ευρω η και παραπανω, και θα πουμε και ευχαριστω...Σωστά.....Ο καφές, τα τσιγάρα, τα γούστα, ο μαιντανός, οι ντομάτες, τα είδη γενικά στις λαικές είναι ακριβά.Οχι τα διόδια.Αρκει βέβαια να δούμε στο άμεσο μέλλον και ουσιώδη εργα βελτίωσης των δρόμων αφου τώρα πια, αντίθετα με παλιότερα , θα τους φτάνουν τα έσοδα.....
-
είναι απλό, εσύ μπορεί να θεωρείς λογικό και εύλογο το +60 λεπτά ( +42% ) στην Αθηνών/Κορίνθου, εγώ δεν το θεωρώ.
Spiros19,
εσύ μπορεί να δέχεσαι να πληρώνεις τον καφέ 4-5-6 ευρώ, εγώ δεν το δέχομαι. (πρόσεξε: όχι δεν έχω να τα δώσω, δε δέχομαι να τα δώσω). -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
interland.gr,είναι απλό, εσύ μπορεί να θεωρείς λογικό και εύλογο το +60 λεπτά ( +42% ) στην Αθηνών/Κορίνθου, εγώ δεν το θεωρώ.
Spiros19,
εσύ μπορεί να δέχεσαι να πληρώνεις τον καφέ 4-5-6 ευρώ, εγώ δεν το δέχομαι. (πρόσεξε: όχι δεν έχω να τα δώσω, δε δέχομαι να τα δώσω).κρίνοντας από την ηλικία (αν και θα πρεπε να 'χει αλλαξει σε Spiros20 τουλάχιστον) δεν τα πληρώνει ο ίδιος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κρίνοντας από την ηλικία (αν και θα πρεπε να 'χει αλλαξει σε Spiros20 τουλάχιστον) δεν τα πληρώνει ο ίδιοςlkar, και ο ίδιος να τα πληρώνει, για εμένα δεν έχει σημασία. Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ μετρούσα και σεβόμουν τα λεφτά όταν μου τα έδιναν άλλοι παρά τώρα.
-
Το 19 δεν ειναι ηλικια και το εχω ξαναπει...
Απο κει και περα, βγαζω κατι λεφτα μονος, αλλα βοηθανε και οι γονεις... Οχι τοσο σε καθημερινα εξοδα, αλλα σε μεγαλυτερα (πχ αγορες αυτοκινητου η κατι απροοπτο)
Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι ο κανονας ειναι οτι αλλα πραγματα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, και αυτα ΔΕΝ ειναι τα διοδια. Δεν λεω οτι με χαροποιει το γεγονος οτι ακριβαινουν, αλλα πιο πολυ με ενοχλει που το club sandwitch στα goody's εχει 3.5 ευρω,(δεν μπορεις να φας ουτε σταgoody's με κατω απο 5 ευρω) παρα το οτι τα διοδια εχουν 2.5 απο 1.80...
Γινομαι πιστευω αντιληπτος... Για το οτι οι περισσοτερες οικογενειες τον τελευταιο καιρο περνανε φτωχικα ΔΕΝ φταινε οι αυξησεις στα διοδια.ΥΓ. Ειτε βγαζεις τα λεφτα σου μονος, ειτε στα δινουν οι γονεις, το πως τα διαχειριζεσαι ειναι ακριβως το ιδιο. (οταν τα λεφτα ειναι περιορισμενα) Δεν καταλαβαινω γιατι παντα κανετε αυτον τον διαχωρισμο. Προσωπικα δεν παω σε μερη που εχουν τον καφε 5 ευρω, (τα αποφευγω) αλλα δεν μπορω ωντας νεος να μεινω μεσα, και αναγκαζομαι να πληρωνω το νταβατζιλικι του καθε Νυχτα. Δηλαδη κοψαμε τα κλαμπ, κοψαμε τα μπαρ, κοψαμε τον ακριβο καφε, δεν εμεινε τιποτα...
Ο σινεμας πηγε 7.5 ευρω... **ΑΥΤΑ **ειναι προβληματα για εμενα, και οχι τα διοδια που ο μεσος ανθρωπος τα περναει 10 φορες το χρονο...Το να νοικιασεις ενα DVD για μια μερα, 1.5 ευρω!!!!! Αυτα ειναι εξωφρενικα...
-
Αντίθετα, σε αυτούς τους 'δρόμους' και τις 'εθνικές οδούς' όχι μόνο δεν έπρεπε να πληρώνεις, αλλά να σε πληρώνουν για τη φθορά στο αυτοκίνητο, για ψυχική οδύνη και επιπλέον ανθυγειινό επίδομα.
Το να πληρώνω στα Κιούρκα 2 ευρώ και να πρέπει αμέσως να πάω στην αριστερή γιατί οι άλλες είναι βομβαρδισμένες είναι απλώς απαράδεκτο.
Το να πληρώνω στους Αγ. Θεοδώρους 2 ευρώ και στην κατηφόρα των Μεγάρων (υποτίθεται νέο κομμάτι) να έχει 4 (τέσσσερα) σκαλοπάτια η 'άσφαλτος' στην αριστερή, είναι επίσης απαράδεκτο, αν όχι εγκληματικό
Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες με αντίστοιχα παραδείγματα, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά.
Αν γι' αυτές τις 'υπηρεσίες' σας φαίνεται λογικό να πληρώνετε -έστω μία φορά το χρόνο- αυτό το ποσό, πάσο
υ.γ: το Κόρινθος-Πάτρα δεν έχει νόημα να το σχολιάσω
-
...εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή την μανία να τα μετατρέπουμε όλα σε καφέδες!
2,5 ευρώ το διόδιο...μισός καφές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή την μανία να τα μετατρέπουμε όλα σε καφέδες!2,5 ευρώ το διόδιο...μισός καφές...
Γίνεται γιατί θεωρούμε τον καφέ πολυτέλεια και κάτι άχρηστο.
Δε λέμε ποτέ τα διόδια είναι πέντε ρολλά κλχαρτο! -
...το σουβλάκι δεν είναι πολυτέλεια;ο πατσάς δεν είναι πολυτέλεια;το απαλό κ@λοχαρτο των 50 λεπτών το ένα δεν είναι πολυτέλεια;
ΜΟΝΟ ο καφές...;
-
Έβλεπα ρεπορτάζ στη ΕΤ1 χτες ότι ένας σύνδεσμος επαγγελματοβιοτεχνών (αν δεν κάνω λάθος) της Πάτρας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την κατάργηση των διοδίων του Ρίου
Το σκεπτικό τους είναι πως για απόσταση Βόλος-Αθήνα πληρώνουν 4 ευρώ και έχουν τουλάχιστον 170χλμ κλειστού αυτοκινητόδρομου. Για το Πάτρα-Αθήνα πληρώνουν 4,5 και έχουν 90χλμ μόλις αυτοκινητόδρομου.
Τα 2,5 ευρώ δεν δικαιολογούν σε κανένα σημείο την ποιότητα του δρόμου... είπαν (είδωμεν)
Σήμερα πάντως, παρόλο που ήταν επαγγελματικό ταξίδι και δεν πλήρωνα διόδια, την έκανα από Λόγγο, γλυτώνεις και το 197 (με τους αμέτρητους νεκρούς)
Αλήθεια, όσοι πέρασαν τη gefyra και έσκασαν 10 ευρώ, πόση ώρα γλίτωσαν πληρώνοντας άλλα 2,5 στο Ρίο (και κάτι χιλιόμετρα ουράς) στην επιστροφή των Μυρίων;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...το σουβλάκι δεν είναι πολυτέλεια;ο πατσάς δεν είναι πολυτέλεια;το απαλό κ@λοχαρτο των 50 λεπτών το ένα δεν είναι πολυτέλεια;ΜΟΝΟ ο καφές...;
το σουβλάκι (και το κοψίδι ) είναι διατροφή, τον καφέ τον πίνεις και σπίτι
-
Βαλτε μερικες ισοτιμιες και για εμας που δεν πινουμε καφε βρε παιδια!
Π.χ. με ποσα διπλοπιτα αντιστοιχει ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...το σουβλάκι δεν είναι πολυτέλεια;ο πατσάς δεν είναι πολυτέλεια;το απαλό κ@λοχαρτο των 50 λεπτών το ένα δεν είναι πολυτέλεια;ΜΟΝΟ ο καφές...;
Βαλτε μερικες ισοτιμιες και για εμας που δεν πινουμε καφε βρε παιδια!
Π.χ. με ποσα διπλοπιτα αντιστοιχει ; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έβλεπα ρεπορτάζ στη ΕΤ1 χτες ότι ένας σύνδεσμος επαγγελματοβιοτεχνών (αν δεν κάνω λάθος) της Πάτρας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την κατάργηση των διοδίων του ΡίουΤο σκεπτικό τους είναι πως για απόσταση Βόλος-Αθήνα πληρώνουν 4 ευρώ και έχουν τουλάχιστον 170χλμ κλειστού αυτοκινητόδρομου. Για το Πάτρα-Αθήνα πληρώνουν 4,5 και έχουν 90χλμ μόλις αυτοκινητόδρομου.
Τα 2,5 ευρώ δεν δικαιολογούν σε κανένα σημείο την ποιότητα του δρόμου... είπαν (είδωμεν)
Σήμερα πάντως, παρόλο που ήταν επαγγελματικό ταξίδι και δεν πλήρωνα διόδια, την έκανα από Λόγγο, γλυτώνεις και το 197 (με τους αμέτρητους νεκρούς)
Αλήθεια, όσοι πέρασαν τη gefyra και έσκασαν 10 ευρώ, πόση ώρα γλίτωσαν πληρώνοντας άλλα 2,5 στο Ρίο (και κάτι χιλιόμετρα ουράς) στην επιστροφή των Μυρίων;
Γι' αυτό κ εγώ γύρισα απο πάνω... Τι? Δεν ξέρετε τι πάει να πει από πάνω? Αύριο με τον κηδεμόνα σας...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γι' αυτό κ εγώ γύρισα απο πάνω... Τι? Δεν ξέρετε τι πάει να πει από πάνω? Αύριο με τον κηδεμόνα σας...
γυρνώντας Δευτέρα του Πάσχα από Πάτρα, ειλικρινά σκέφτηκα να περάσω ανάποδα τη γέφυρα προς Στερεά Ελλάδα και να γυρίσω 'από πάνω'. Δεν το έκανα τελικά, και ευτυχώς έπραξα σωστά, καθότι κατά ένα μυστήριο τρόπο δεν έφαγα πολύ πήξιμο.
Μόνο στην κακιά σκάλα έπεσε η ταχύτητα αισθητά (γιατί η Κακιά Σκάλα δεν έχει ΛΕΑ και έπρεπε ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΕΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ), αλλά σταθερά στα 30-40 χαω, και τελικά σε 2 ώρες και 45 ήμουν σπίτι μου. Τυχερός? Ίσως, άλλοι που γύρισαν πιο αργά έπηξαν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γυρνώντας Δευτέρα του Πάσχα από Πάτρα, ειλικρινά σκέφτηκα να περάσω ανάποδα τη γέφυρα προς Στερεά Ελλάδα και να γυρίσω 'από πάνω'. Δεν το έκανα τελικά, και ευτυχώς έπραξα σωστά, καθότι κατά ένα μυστήριο τρόπο δεν έφαγα πολύ πήξιμο.
Μόνο στην κακιά σκάλα έπεσε η ταχύτητα αισθητά (γιατί η Κακιά Σκάλα δεν έχει ΛΕΑ και έπρεπε ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΕΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ), αλλά σταθερά στα 30-40 χαω, και τελικά σε 2 ώρες και 45 ήμουν σπίτι μου. Τυχερός? Ίσως, άλλοι που γύρισαν πιο αργά έπηξαν.
Τις μέρες φόρτου πρέπει να φράζουν την ΛΕΑ με ειδικό τοιχείο γιατί αλλιώς δεν σώζεται με τίποτα η κατάσταση.....
Η τροχαία γιατί δεν κάνει κάτι???? αφού τους βλέπει ποιοι κάνουν την ζημιά!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τις μέρες φόρτου πρέπει να φράζουν την ΛΕΑ με ειδικό τοιχείο γιατί αλλιώς δεν σώζεται με τίποτα η κατάσταση.....
Η τροχαία γιατί δεν κάνει κάτι???? αφού τους βλέπει ποιοι κάνουν την ζημιά!!!!σε κάποια σημεία είδα τροχαίους στη ΛΕΑ, να διώχνουν ΤΑ ΒΟΔΙΑ προς την δεξιότερη κανονική λωρίδα. Ε, μετά από 200-300 μέτρα, ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΟΔΙΑ ξανά στη ΛΕΑ, 'έτσι γιατί είμαι νταής' που λένε και τα ΗΜΙZ...
-
Μπρρρρρ!!!
http://news.independent.co.uk/uk/transport/story.jsp?story=644303
Σύστημα δορυφορικής μέτρησης (μέσω των συστημάτων GPS των αυτοκινήτων) των χλμ που διανύει κάποιος και ανάλογο χαράτσι στην Αγγλία μελετούν οι υπεύθυνοι.
Για κάθε 1,5 χλμ (1 μίλι) σε συγκεκριμένους επιβαρυμένους δρόμους, οι οδηγοί θα πληρώνουν 1,34 λίρες (περίπου 2 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπρρρρρ!!!http://news.independent.co.uk/uk/transport/story.jsp?story=644303
Σύστημα δορυφορικής μέτρησης (μέσω των συστημάτων GPS των αυτοκινήτων) των χλμ που διανύει κάποιος και ανάλογο χαράτσι στην Αγγλία μελετούν οι υπεύθυνοι.
Για κάθε 1,5 χλμ (1 μίλι) σε συγκεκριμένους επιβαρυμένους δρόμους, οι οδηγοί θα πληρώνουν 1,34 λίρες (περίπου 2 ?)!!!
Για να μην γκρινιάζουμε που δεν υπάρχουν εξελιγμένα και ακριβή συστήματα πλοήγησης με GPS στην Ελλάδα.ας πρόσεχαν αυτοί που τα βάζουν
Αυξηση διοδίων (ξανά!)