-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τουλάχιστον κάνε edit την τελευταία pls...
ας μαθουμε επιτελους να ζουμε και μετα καλα αλλα και με τα κακα......
Δεν έχω όρεξη να ξαναθυμηθώ (πόσω μάλλον να ξαναδώ) ανάλογες τραγωδίες
-
Στην τελευταία φωτογραφία (αυτή που έγινε edited) νομίζω ότι δεν είναι ο Ayrton, αλλά ο Ρατσεμπέργκερ.
-
Ο Ρατσενμπέργκερ σκοτώθηκε ακαριαία. Δεν του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Είναι σίγουρα ο Senna, γιατί μπορείς να δεις το σωλήνα που του έχουν περάσει στην τραχεία.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο Ρατσενμπέργκερ σκοτώθηκε ακαριαία. Δεν του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Είναι σίγουρα ο Senna, γιατί μπορείς να δεις το σωλήνα που του έχουν περάσει στην τραχεία.Παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια στον Ρατσεμπέργκερ: όταν τον έβαλαν στο ελικόπτερο η καρδιά του (αλλά μόνη αυτή) λειτουργούσε ακόμα. Όταν έφτασαν στην Μπολόνια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
-
Δίκιο έχει ο tazz, ο Ratzenberger είναι... Google it.
-
OK, δεν επιμένω παιδιά!!
-
Προσοχή - σκληρή φωτογραφία
ξερω οτι ειναι σκληρες, αλλα ειναι και σπανιες και νιωθω οτι καλως εκανα και τις εβαλα.Moderator: Καλά κάνεις και τις γνωστοποιείς, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να βλέπει τον Senna μέσα στα αίματα.
Σχετικά με την κρυμμένη φώτο που δίνεται μέσω link δέν είναι του SENNA παιδιά αλλά του RATZENBERGER. 'Εχω και μία πιό κοντινή ασπρόμαυρη αλλά δέν έχω βρεί ακόμα τον τρόπο να ανεβάζω φωτογραφίες στο forum.
Τώρα για τον AYRTON τί να πούμε....Ότι ήταν μεγάλος, γρήγορος, θεός και άλλα τέτοια καινότυπα. Πραγματικά δέν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσεις αυτόν τον άνθρωπο ή μάλλον καλύτερα ημίθεο (για εμένα προσωπικά).........Έχω ασχοληθεί τόσο και έχω ψάξει τόσο μέσα στην ψυχή αυτού του παιδιού που με έχει αφήσει άφωνο.Έχοντας ξεπεράσει την F-1 σάν απλό σπόρ το είχε ανάγει σε στάση ζωής και ήδη, για αρκετά χρόνια πρίν πεθάνει την θεωρούσε και σάν τρόπο να καταφέρει να βοηθήσει τον κόσμο....όσο μπορούσε. Στην κάψα της μάχης έδειχνε το αστείρευτο ταλέντο που του έδωσε ο θεός και οταν πού και πού επικαλούνταν το όνομά του ύψιστου τον χλεύαζαν κάτι δημοσιογράφοι του κώλου και τον αποκαλούσαν γραφικό και ψευτοθρήσκο ή ακόμα χειρότερα fake. Πόσο λίγοι καταλάβαιναν το μεγαλείο ενός παιδιού που μόνο λόγια δέν ήταν. Έχω τον ALAIN PROST σε μιά κασέτα να αναρωτιέται ΠΩΣ ήταν δυνατόν να του πάρει την pole σε ένα MONACO που όλες τις ημέρες του πήγαιναν όλα στραβά. Σε ένα γύρο όμως του πήρε 1 δευτερόλεπτο πράγμα αδιανόητο για το Γάλλο. Κοιτώντας επίτηδες ο ALAIN την τηλεμετρία χτυπιότανε και έλεγε...πού βρήκε το χρόνο ρε ΓΜΤ????????? Και ο AYRTON σε μιά γωνία απλώς παρατηρούσε τις αντιδράσεις του Γάλλου. Είπε μετά το απίστευτο.....ότι έννιωσε τον εαυτό του να αιωρείται πάνω απο το μονοθέσιο και να παρατηρεί τον γύρο του και είδε πού έκανε λάθος......Το μόνο που είχα να κάνω μετά ήταν να διορθώσω τα λάθη μου είπε.....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ κούφανε τους πάντες. Μιλάμε για μία κατάσταση ΝΙΡΒΑΝΑ την ώρα που πήγαινε 10 στα 10!!!!
Οι τεχνικοί που τον πλαισίωσαν έλεγαν ότι όταν δέν μπορούσε να πάρει όσα ήθελε απο το μονοθέσιο απλώς προσαρμοζόταν σε αυτό που είχε για να αγωνιστεί. Τίποτα παραπάνω. Ο ALAIN ήταν τέλειος μόνο όταν είχε ένα τέλειο μονοθέσιο και πάντα η οδήγησή του ήταν στα πλαίσια του λογικού εξ΄ού και το πρωσωνύμιο 'καθηγητής'. Ο AYRTON όμως ήταν ο ορισμός του ταμπεραμέντου και πάντα έβλεπε το θεσμό σάν πρόκληση.....Ζούσε για αυτό.
RACING, COMPETING, IS IN MY BLOOD. ITS PART OF ME. ITS PART OF MY LIFE. I BEEN DOING IT ALL MY LIFE......
AND IT STANDS UP BEFORE ANYTHING ELSE!!!Ο θάνατός του, μαχαίρι στην καρδιά μου και ακόμα και τώρα μαζεύω ότι μπορώ και το διατηρώ σάν κόρη οφθαλμού.......
R.I.P. AYRTON
-
Eπίσης, και σχετικά με 2 άλλα θέματα:
- O ratzenberger είχε σπάσει το λαιμό του συνέπεια της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης του μονοθεσίου με τη μπαριέρα. Εξ΄ού και η σωλήνα στην τραχεία. Ο AYRTON στο σημείο του κεφαλιού που φαίνεται στη φωτογραφία είχε ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι του που γέμισε την πίστα αίματα. Άρα είναι 1000% ο ratzenberger στη φωτογραφία.
- Σχετικά με την σωστή ή όχι αντίδραση του MICHAEL, όσοι είναι αγωνιζόμενοι αυτή τη στιγμή σίγουρα θα γνωρίζουν ότι ο χειρότερος εφιάλτης αυτών των οδηγών F-1 ήταν ο θάνατος. Πρίν γίνει ότι έγινε εκείνη την πρωτομαγιά είχε πολύ καιρό να σκοτωθεί οδηγός στην F-1, και φυσικά κανένας δέν ήταν τόσο διάσημος όπως ο AYRTON. Θεωρώ ότι αργήσανε αρκετά οι υπόλοιποι οδηγοί να κατανοήσουν τί ακριβώς έγινε και να νιώσουν το φοβερό συναίσθημα ότι ίσως να ήταν εκείνοι στη θέση του AYRTON!!!!! Φανταστείτε το πρόσωπο του θανάτου να σου χαμογελάει ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό και μόνο σάν συναίσθημα είναι ικανό να σε τρελλάνει ψυχολογικά!!!! Οπότε όλα δεκτά μιά και κανείς δέν ξέρει πώς αισθάνονταν οι οδηγοί........
Εμένα με ενόχλησε ο απίθανος τρόπος με τον οποίον όλοι οι 'φταίχτες' αποποιήθηκαν των ευθυνών τους λέγοντας μέχρι και ότι λυποθύμισε ενώ πήγαινε με 300 χλμ. Κανένας σεβασμός στο παληκάρι αυτό που τόσους ευλόγησε με την παρουσία και το μεγαλείο της ψυχής του......
-
ναι ενώ σε μας πχ οταν βγαινουμε στους δρόμους (μέρα-βράδυ-καλοκαίρι-χειμώνα) ο χειρότερος εφιαλτης μας ειναι να μη βρέξει και μας λερώσει το αμάξι.
-
-
Καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό ! Μπράβο!
-
ειναι το πρωτο μου ποστ και ειναι μονο για τον senna.τον εχω δει στην τηλεοραση και ηταν αυτος που μ'εκανε αρρωστο με τηn f1.εκτος ομως απο εκπληκτικος οδηγος ηταν και εκπληκτικος ανθρωπος.δειτε το βιντεο
αν το εχει προτεινει καποιος αλλος και δεν το προσεξα χιλια συγνωμη
-
Παρότι ήμουν μικρός θυμάμαι σαν χθες αυτή τη μέρα. Θυμάμαι επίσης το πόσες φορές ξενύχτησα διαβάζοντας αφιερώματα σ' αυτόν, τα λεφτά που μάζευα για να αγοράσω ότι έντυπο μάθαινα πως είχε μια απλή ανaφορά στο όνομά του.Τον θυμάμαι κάθε φορά που φοράω το κράνος που έχω βάψει στα χρώματα του δικού του ...
Ayrton Senna
-
pragmatika ta logia einai polli liga gia ton AYRTON !!!
-
ειναι το πρωτο μου ποστ και ειναι μονο για τον senna.τον εχω δει στην τηλεοραση και ηταν αυτος που μ'εκανε αρρωστο με τηn f1.εκτος ομως απο εκπληκτικος οδηγος ηταν και εκπληκτικος ανθρωπος.δειτε το βιντεο
αν το εχει προτεινει καποιος αλλος και δεν το προσεξα χιλια συγνωμη
Eδω φαινεται ο ανθρωπος...
-
Λιγο off topic
Μηπως ξερει κανεις τιποτα για τον δευτερο τομο του βιβλιου του Βασιλη Τσακιρογλου AYRTON SENNA-ADEUS? -
Για παντα στην καρδια μου
-
-
Τετοιες ωρες πριν 16 χρονια ειχε αυτο το λυπημενο βλεμμα και ετοιμαζοταν για τον αγωνα...
15:18 ο χρονος σταματησε και η φορμουλα 1 δεν θα ηταν ποτε πια η ιδια..
-
Ayrton Senna