-
Ως τιφόζο να δηλώσω κι εγώ ότι δεν θα έκανε καμία διαφορά για μένα, όπως δεν κάνει για κανέναν πιλότο.
-
Και εγώ συμφωνώ με τον Eddie και τον Zeus. Δεν έχει καμία σχέση τ' ότι υποστηρίζω την Ferrari. Δεν αμφιβάλλω στιγμή για τις ικανότητες του Senna. Ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Για εμένα όμως μέχρι εκεί. Οι υπόλοιπες λατρείες μου φαίνονται υπερβολικές. Αν δεν είχε φύγει με τέτοιο τρόπο είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν θα υπήρχαν.
-
Δεν περνά πρωτομαγιά δίχως να το σκεφτώ... Η Φ1 άλλαξε τόσο πολύ από τότε, όμως εξακολουθεί να λείπει...
-
Δεν 'έφυγε' μόνο ο Σένα.
'Έφυγε' και ο Roland Ratzenberger.
Δε βλέπω να λέει κάποιος κάτι γιαυτόν που 'έφυγε' εξίσου ΤΡΑΓΙΚΑ.
Προφανώς και κρίμα που έφυγαν τέτοιοι οδηγοί και είναι σημαντική και ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια για τη F1...αλλά έχει γεμίσει το fb με βιντεάκια και διάφορα σχόλια που ποτέ δεν έχουμε δει για εξίσου ικανούς πιλότους της F1.
Μέχρι και μαύρα profile pic βλέπουμε...
Πρέπει να υπάρχει ένα όριο για όλα τα πράγματα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πρέπει να υπάρχει ένα όριο για όλα τα πράγματα.Έχουμε δει (αναλογικά) ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα από καθυστερημένους ούνους ΟΠΑΔΟΥΣ της φοράδας, οπότε τα σημερινά μου φαίνονται φυσιολογικά. Ο καθένας ας εκφραστεί όπως και για ότι θέλει...
-
δεν μπορώ να καταλάβω μερικους ώρες ώρες
ειναι θέμα θράσσους ή χαμηλού δείκτη νοημοσυνης (ή ψηλού δείκτη τρολ; )
αυτό ειναι ένα νήμα αφιερωμένο σε κάποιον άνθρωπο κι όχι απλά μια αναφορά σε αυτον και δεν μπορω να καταλάβω πού αποσκοπεί με το να μπαίνει εδω ο κάθε πικραμένος και να προσπαθεί να συνετίσει τους 'άσχετους ειδωλολάτρες'
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχουμε δει (αναλογικά) ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα από καθυστερημένους ούνους ΟΠΑΔΟΥΣ της φοράδας, οπότε τα σημερινά μου φαίνονται φυσιολογικά. Ο καθένας ας εκφραστεί όπως και για ότι θέλει...
Καλά εννοείται, δημοκρατία έχουμε. Αυτό όμως δεν παύει να σημαίνει ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν μπορώ να καταλάβω μερικους ώρες ώρεςειναι θέμα θράσσους ή χαμηλού δείκτη νοημοσυνης (ή ψηλού δείκτη τρολ; )
αυτό ειναι ένα νήμα αφιερωμένο σε κάποιον άνθρωπο κι όχι απλά μια αναφορά σε αυτον και δεν μπορω να καταλάβω πού αποσκοπεί με το να μπαίνει εδω ο κάθε πικραμένος και να προσπαθεί να συνετίσει τους 'άσχετους ειδωλολάτρες'
Η έκφραση αντίθετης άποψης είναι θράσσος ή δείχνει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης?
Τότε καλύτερα να επέτρεπαν μόνο στους λάτρες του Senna να γράφουν σ' αυτό το topic.
Όπως είπες και εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις και είναι προφανές οπότε άστο καλύτερα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν 'έφυγε' μόνο ο Σένα.'Έφυγε' και ο Roland Ratzenberger.
Προφανώς και κρίμα που έφυγαν τέτοιοι οδηγοί και είναι σημαντική και ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια για τη F1...αλλά έχει γεμίσει το fb με βιντεάκια και διάφορα σχόλια που ποτέ δεν έχουμε δει για εξίσου ικανούς πιλότους της F1.
Καταρχήν προσωπικά αρνούμαι τον όρο 'έφυγε' - γιατί φοβόμαστε να γράψουμε ότι πέθανε;
Τα του facebook που αναφέρεις δεν μπορώ να τα σχολιάσω, καθώς δεν έχω λογαριασμό! Σίγουρα υπάρχει μια υπερβολή στο θέμα και σίγουρα ως έναν βαθμό και από ανθρώπους που δεν πρόλαβαν καν να απολαύσουν αυτόν τον άνθρωπο όσο ζούσε. Αλλά το οτι εκείνη το ΣΚ πέθανε και Ρατσενμπέργκερ δε λέει τίποτα κατ΄εμέ. Σαφέστατα κρίμα για έναν άνθρωπο που πέθανε τόσο νέος και άδικα. Αν το δούμε ανθρωπολογικά, οι δύο θάνατοι έχουν την ίδια βαρύτητα. Αλλά έτσι πρέπει να αισθανόμαστε κάθε 30' που πεθαίνει κάποιος στον πλανήτη ή κάθε ενάμιση λεπτό που πεθαίνει ένα παιδί...
Ο Σέννα ήταν μια τεράστια μορφή του χώρου και θεωρώ οτι όσοι (υγιώς) θυμούνται την πρωτομαγιά του 94 το κάνουν στην μνήμη όσων έκανε εντός του χώρου, μέσα στις πίστες και μας ξεσήκωνε...Εξαιρώντας λοιπόν τους θρήνους και τις υπερβολές από κάποιους, θεωρώ απόλυτα λογικό να μνημονεύεται ένας άνθρωπος που μας έκανε να λατρέψουμε τον τρόπο οδήγησής του και το σπορ. Αντίθετα ο Ράτσενμπέργκερ δεν πρόλαβε, δεν είχε τα προσόντα ή και τα δύο, αλλά δεν άφησε κάτι παραπάνω στο χώρο του σπορ, πέραν του θανάτου του.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Τότε καλύτερα να επέτρεπαν μόνο στους λάτρες του Senna να γράφουν σ' αυτό το topic.
Όπως είπες και εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις και είναι προφανές οπότε άστο καλύτερα.
πρώτο βημα για την κατανόηση ενος οποιοδήποτε πράγματος είναι να διαβαζεις τι γράφεται ή να ακούς τι λέγεται.
αυτή τη φορά τη λέξη-κλειδί τη χρωματιζω και σε κόκκινο χρώμα. κοιτα ξανά.
πάντως αυτοανακυρήχθηκες πικραμένος ή βραδύνους ή τρολ. είναι μια αρχή.
τέλος υπάρχει μια παροιμία που λέγει: ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλαξ επιμένει.
σημεία των καιρών, το ξέρω...
-
δεν μπορώ να καταλάβω μερικους ώρες ώρεςειναι θέμα θράσσους ή χαμηλού δείκτη νοημοσυνης (ή ψηλού δείκτη τρολ; )
Δε μπορώ να καταλάβω που ακριβώς αποσκοπεί αυτό το ποστ.
Στην υπερβολή αναφερόμαστε. Αν εσύ τη δέχεσαι καλώς, αν εμείς δε τη δεχόμαστε γιατί σε ενοχλεί?
-
κι επιμένει... κι επιμένει...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Καταρχήν προσωπικά αρνούμαι τον όρο 'έφυγε' - γιατί φοβόμαστε να γράψουμε ότι πέθανε;
Τα του facebook που αναφέρεις δεν μπορώ να τα σχολιάσω, καθώς δεν έχω λογαριασμό! Σίγουρα υπάρχει μια υπερβολή στο θέμα και σίγουρα ως έναν βαθμό και από ανθρώπους που δεν πρόλαβαν καν να απολαύσουν αυτόν τον άνθρωπο όσο ζούσε. Αλλά το οτι εκείνη το ΣΚ πέθανε και Ρατσενμπέργκερ δε λέει τίποτα κατ΄εμέ. Σαφέστατα κρίμα για έναν άνθρωπο που πέθανε τόσο νέος και άδικα. Αν το δούμε ανθρωπολογικά, οι δύο θάνατοι έχουν την ίδια βαρύτητα. Αλλά έτσι πρέπει να αισθανόμαστε κάθε 30' που πεθαίνει κάποιος στον πλανήτη ή κάθε ενάμιση λεπτό που πεθαίνει ένα παιδί...
Ο Σέννα ήταν μια τεράστια μορφή του χώρου και θεωρώ οτι όσοι (υγιώς) θυμούνται την πρωτομαγιά του 94 το κάνουν στην μνήμη όσων έκανε εντός του χώρου, μέσα στις πίστες και μας ξεσήκωνε...Εξαιρώντας λοιπόν τους θρήνους και τις υπερβολές από κάποιους, θεωρώ απόλυτα λογικό να μνημονεύεται ένας άνθρωπος που μας έκανε να λατρέψουμε τον τρόπο οδήγησής του και το σπορ. Αντίθετα ο Ράτσενμπέργκερ δεν πρόλαβε, δεν είχε τα προσόντα ή και τα δύο, αλλά δεν άφησε κάτι παραπάνω στο χώρο του σπορ, πέραν του θανάτου του.
+100000
Εξέφρασες και τις δικές μου σκέψεις καλύτερα απ ότι θα το έκανα κι εγώ. -
RIP Ayrton Senna
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δεν 'έφυγε' μόνο ο Σένα.
'Έφυγε' και ο Roland Ratzenberger.
Δε βλέπω να διαφωνούμε κάπου. Απ'ότι καταλαβαίνω κι εσύ κατακρίνεις την υπερβολή, που είναι αυτό που ακριβώς επισήμανα.
Σχετικά με τον Roland Ratenberger προφανώς και δε κατάφερε όσα κατάφερε ο Senna και είναι απολύτως λογικό ο χαμός του να επισκιάζεσαι, αλλά δε παύει να είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ ο χαμός του και πιστεύω ότι πρέπει τουλάχιστον να αναφέρεται.
-
πρώτο βημα για την κατανόηση ενος οποιοδήποτε πράγματος είναι να διαβαζεις τι γράφεται ή να ακούς τι λέγεται.
αυτή τη φορά τη λέξη-κλειδί τη χρωματιζω και σε κόκκινο χρώμα. κοιτα ξανά.
πάντως αυτοανακυρήχθηκες πικραμένος ή βραδύνους ή τρολ. είναι μια αρχή.
τέλος υπάρχει μια παροιμία που λέγει: ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλαξ επιμένει.
σημεία των καιρών, το ξέρω...
Δες λίγο τι σημαίνει forum πρώτα και μετά τα λέμε...
Όταν όμως υπάρχει έλλειψη επιπέδου και αποκαλείς με διάφορους τρόπους κάποιον που διαφωνεί μαζί σου, ό,τι και να πω από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα.
Όσον αφορά το topic, κάποιος που εκφράζει μια άποψη σχετικά με αυτό (ακόμα και αν ειναι αντίθετη) το σέβεται πολύ περισσότερο από έναν που γράφει μια στο τόσο και το μόνο πράγμα που έχει να πει είναι κάτι εντελώς άσχετο και να προσβάλλει κάποιον. Last time I checked αυτό είναι αρκετά κοντά στον ορισμό του troll.
Α, και σχετικά με την παροιμία σου, εγώ παραδέχομαι ότι έχω διαφορετική άποψη και την εκφράζω. Εσύ επιμένεις να γράφεις ανούσια πράγματα. Τα συμπεράσματα δικά σου.
-
βασιλάκι δε σε μαλώνω μην ανησυχείς. μου λες να δω τι σημαίνει φόρουμ (τι να σημαίνει άραγε τι να σημαίνει) γιατί πολύ απλά για ακομα μια φορά διαβαζεις ό,τι θελεις, όπως θελεις, με όποιον τρόπο θέλεις τα ερμηνεύεις και πάει λέγοντας.
σου ειπα ότι απαγορεύεται να γράφει ο καθένας τις μπούρδες του σε ένα νημα που είναι αποκλειστικά αφιερωμενο σε κάποιον/κάτι;
μάλλον εσυ θα πρεπει να μαθεις τι σημαίνει φορουμ, γιατί -συνήθως- ο κοινος παρονομαστής κάποιων χρηστών του ιδιου φόρουμ είναι η αγάπη για ένα κοινό θεμα.
τέλος, δε σχολίασα ούτε βάφτισα κάποιον. αυτο που λέω είναι ότι όποιος μπαίνει σε ένα νήμα συγκεκριμένης 'τυπολογίας' για να πει τις μπαρούφες του και τις εξυπνάδες του, είναι είτε βραδύνους είτε τρολλάκι είτε πικραμένος. στη συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δε ζήτησε να γίνει διάλογος για το αν ο Σέννα ήταν ο καλύτερος, ήταν ο πιο όμορφος, ήταν ημίθεος. δημιουργήθηκε για άλλο σκοπό. άρα δεν τίθεται θέμα διαφωνίας, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ΚΑΝ θέμα για να συσχετιστεί η διαφωνία.
το ξέρω όλα αυτά σου φαίνονται κινεζικα. κλασικός ελληναρας.
το ότι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου στο παραπάνω, είναι δικό σου θεμα. δυστυχώς βεβαια γίνεται και δικό μας. τουλάχιστον μερικοί το διασκεδάζουν.
συνέχισε τώρα να επιμένεις σαν καλό παιδάκι.
ΟΤ τέλος απο μένα. οποιος θέλει ας ακολουθήσει το δρομο του βασιλάκη και του κάθε βασιλάκη που προσπαθεί να μας ανοίξει τα ματάκια.
-
Έχεις δίκιο (σχετικά με τα περι νήματος). Εγώ είδα τα σχόλια και ψιλοασυναίσθητα απάντησα.
Εγώ δεν έχω πρόθεση να συνετίσω κανένα, απλά σχολιάζω κάτι αυτονόητο (περί άλλων πιλότων) γιατί αν χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα μετά θα δούμε το Λούη (τυχαίο παράδειγμα) να ζητά να του κάνουν υπόκλιση πριν του μιλήσουν γιατί έτσι θα του ορμήνεψε ο μακαρίτης που τον είδε στον ύπνο του. -
βασιλάκι δε σε μαλώνω μην ανησυχείς. μου λες να δω τι σημαίνει φόρουμ (τι να σημαίνει άραγε τι να σημαίνει) γιατί πολύ απλά για ακομα μια φορά διαβαζεις ό,τι θελεις, όπως θελεις, με όποιον τρόπο θέλεις τα ερμηνεύεις και πάει λέγοντας.σου ειπα ότι απαγορεύεται να γράφει ο καθένας τις μπούρδες του σε ένα νημα που είναι αποκλειστικά αφιερωμενο σε κάποιον/κάτι;
μάλλον εσυ θα πρεπει να μαθεις τι σημαίνει φορουμ, γιατί -συνήθως- ο κοινος παρονομαστής κάποιων χρηστών του ιδιου φόρουμ είναι η αγάπη για ένα κοινό θεμα.
τέλος, δε σχολίασα ούτε βάφτισα κάποιον. αυτο που λέω είναι ότι όποιος μπαίνει σε ένα νήμα συγκεκριμένης 'τυπολογίας' για να πει τις μπαρούφες του και τις εξυπνάδες του, είναι είτε βραδύνους είτε τρολλάκι είτε πικραμένος. στη συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δε ζήτησε να γίνει διάλογος για το αν ο Σέννα ήταν ο καλύτερος, ήταν ο πιο όμορφος, ήταν ημίθεος. δημιουργήθηκε για άλλο σκοπό. άρα δεν τίθεται θέμα διαφωνίας, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ΚΑΝ θέμα για να συσχετιστεί η διαφωνία.
το ξέρω όλα αυτά σου φαίνονται κινεζικα. κλασικός ελληναρας.
το ότι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου στο παραπάνω, είναι δικό σου θεμα. δυστυχώς βεβαια γίνεται και δικό μας. τουλάχιστον μερικοί το διασκεδάζουν.
συνέχισε τώρα να επιμένεις σαν καλό παιδάκι.
ΟΤ τέλος απο μένα. οποιος θέλει ας ακολουθήσει το δρομο του βασιλάκη και του κάθε βασιλάκη που προσπαθεί να μας ανοίξει τα ματάκια.
Διαβάζω αυτά που γράφεις και τα ερμηνεύω με τον τρόπο που πιστεύω ότι τα εννοείς γιατί δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου. Αν τα ερμηνεύω διαφορετικά απ' ότι τα εννοείς ας τα εξηγήσεις καλύτερα. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει forum. Κατακρίνεις και αποκαλείς βλάκες, χαζούς, πικραμένους και troll όλους αυτούς που είπαν ότι θεωρούν υπερβολικές τις αντιδράσεις λατρείας προς τον Senna. Αν εσένα σου φαίνεται σωστό αυτό, κάτι δεν πάει καλά.
Και όπως ο Eddie, και εγώ δεν προσπαθώ να συνετίσω κανέναν. Δεν μ' ενδιαφέρει να κάνω κάτι τέτοιο. Όπως έχω ήδη πει εκφράζω την άποψή μου. Αν έχεις πρόβλημα με αυτό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνέχισε να προσπαθείς να με υποτιμήσεις αποκαλώντας με ελληνάρα και βασιλάκη μπας και νοιώσεις καλύτερα. Είναι πάρα πολύ εύκολο ν' αρχίζεις να στολίζεις τον άλλον. Λίγο επίπεδο να είχες δεν θα το έκανες καν.
-
Καλά.. Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ, κλασικά πια! Εγώ πάντως, πρώτα απ'όλα σεβόμενος τη σημερινή επέτειο του θανάτου του, εννοείται ότι δε θα μπω στις βλακώδεις αντιπαραθέσεις, παρά μόνο θα πω απλά να είναι καλά όπου κι αν βρίσκεται αυτός ο πολύ ξεχωριστός άνθρωπος! R.I.P. Ayrton! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, και οι λάτρεις και οι πολέμιοί σου (προφανέστατα άλλωστε)!
Ayrton Senna