-
Κυρία nifitsa,
με όλο το σεβασμό, γιατί εγώ έχω και λίγο, είμαι απ' τους πολλούς που λεν' τη γνώμη τους εδώ μέσα και είμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις ούτε οι μισοί ποιοι είναι. Με ποια αρμοδιότητα μου ζητάς να 'αποκαλυφθώ' λοιπόν;
Όσο για την άλλη πλευρά που αναφέρεις, πρέπει να ξέρεις πως μόνη σου χρίζεις τα άτομα, απ' τα καλά στα κακά, λες και είμαστε σε σαπουνόπερα. Κι αν τέλος πάντων εδώ εγώ πρέπει να παίξω το ρόλο του κακού θα το κάκο, μόνο και μόνο γιατί δε είμαι της δικής σου λογικής... (καλά με όλους και πίσω...) Επίσης, έγραψες: 'ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ' και θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μη διαχωρίζεις τον εαυτό σου ως 'γυναίκα', γιατί έτσι είναι σα να προσπαθείς μέσα από την ευγένειά μου να με κάνεις να νιώσω τύψεις. Εγώ θα τα έλεγα ακόμα κι αν ήσουν άντρας...
Αυτά είχα να πω προς εσένα και σίγουρα δεν οφείλω καμία συγνώμη. Δηλαδή όλα τα άτομα που έγραψαν γι' αυτόν τον οδηγό που σταμάτησες και μίλησαν άσχημα, πρέπει να τους ζητήσουν δημόσια συγνώμη; Έλεος... -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Να τα πάρω τα πράγματα απ' την αρχή. Κανένας, μα κανείς, δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε κάποιον να περάσει από μια ειδική διαδρομή (τις ημέρες των δοκιμών φυσικά) αφού ο δρόμος είναι ως γνωστόν ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Με ποιο δικαίωμα η κυρία που αναφέρεις έκλεισε το δρόμο και απαγόρευσε να περάσει ο Χ πολίτης; Ήταν αγωνιζόμενος; Ε και; Δεν απαγορεύεται να περάσει...ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ.
ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ , ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ???
ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΛΙΣΑΝΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!
ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΙΣΩ:
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω καλά τους Κανονισμούς της ΔΟΑ, τον ΕΑΚ, τους όρους της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων και Επάθλων, τις εγκυκλίους της ΕΘΕΑ και τους Γενικούς και Ειδικούς Κανονισμούς των αγώνων και υπόσχομαι να τους τηρήσω. Επίσης δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που εγκυμονεί η εμπλοκή μου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τους οποίους και αποδέχομαι.***
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14.5 του Γενικού Κανονισμού Ράλλυ, που αφορά τους κανονισμούς των αναγνωρίσεων ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ???
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ , ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η' ΚΥΠΕΛΛΟΥ??
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ???
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ???
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΡΙΤΗ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
-
Αγαπητέ κύριε regnartS
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!Να είστε σίγουρος οτι δεν θα τις ξεχάσω!Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο χώρο!Για τα υπόλοιπα σχετικά με τον αγωνιζόμενο Χ τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους όπως εξάλλου έπρεπε να γίνει και μιας και δεν σχολίασα τίποτα στο παρελθόν δεν θα το κάνω τώρα!
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ