-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Όντος ο ανθρωπος έχει ένα πολύ προσεγμένο και περιποιοιμένο 205 που θα ζηλέυανε πολλοί αλλοι στην (Ε) και όχι μόνο, και σαν μηχανικός έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό του αλλα δεν πάυει να είναι όμως ένα γερασμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα σημερινά αγωνιστικά,και για να βγούνε χρόνοι σημένει οτι οδηγήθηκε και πολύ καλά απο τον ίδιο.Για τον συγκεκριμένο οδηγό πιστέυω πως έχει αρκετές ακόμα δυνατότητες για καλύτερα αποτελέσματα και στο αχαιός δεν εβγαλε όλο τον καλό του εαυτό.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την επίδοση του συγκεκριμένου,σας θυμίζω οτι στη πρώτη 'εφαγε' 10 sec απο ΑΧ σχεδόν νορμάλ,το οποίο στη δευτερη εσπασε μοτέρ.Εντάξει μην 'τρελαθούμε' κιόλας.
Δηλαδή γιατί δεν γράφει κανείς για την επίδοση του Αμαξόπουλου η του Χαλάτση(πολύ καλός οδηγός!!!!).
Ο ενας κέρδισε με Α6/CUP και Μπρίτζε και ο αλλος έχασε για κατι 'ψιλά'απο τον Μίχο(γνωστή η αξία του του Μητσάρα- οτι και αν εχει οδηγήσει!!!!).
Α,μην ξεχάσω τον Κοσμόπουλο ο οποίος ηταν πολύ καλός!!!.οχι σχεδον νορμαλ, καρα νορμαλ θα ελεγα.
Ουτε προγραμμα δε φοραει! -
ε οχι και ψιλα 20 δευτερολεπτα στα 70 χιλιομετρα ειδικων διαδρομων.οντως φοβερος ο χαλατσης και πολυ γρηγορος με καλη επιδοση!!!!!!!!!!
-
Το πιο απίθανο είναι πως στον ΑΟΠ πιστεύουν οτι έφτιαξαν καλό αγώνα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι και αυτό γιατί κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Είναι απίθανοι οι άνθρωποι.
Αυτός που σχεδίασε τον αγώνα πρέπει να είναι τουλάχιστον διεστραμένο μυαλό και εχθρός των αγώνων αυτοκινήτου.
Επίσης και αυτός που τον ενέκρινε απο την ΕΘΕΑ.
Ποιά η γνώμη του ΣΟΑΑ ? τι έκανε ο ΣΟΑΑ ? ή μήπως είμαστε ακόμα σε περίοδο χάριτος??????????
Απαράδεκτοι όλοι μαζί είναι. -
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
Το πιο απίθανο είναι πως στον ΑΟΠ πιστεύουν οτι έφτιαξαν καλό αγώνα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι και αυτό γιατί κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Είναι απίθανοι οι άνθρωποι.
Αυτός που σχεδίασε τον αγώνα πρέπει να είναι τουλάχιστον διεστραμένο μυαλό και εχθρός των αγώνων αυτοκινήτου.
Επίσης και αυτός που τον ενέκρινε απο την ΕΘΕΑ.
Ποιά η γνώμη του ΣΟΑΑ ? τι έκανε ο ΣΟΑΑ ? ή μήπως είμαστε ακόμα σε περίοδο χάριτος??????????
Απαράδεκτοι όλοι μαζί είναι.Σαν παρατηρητής/εκπρόσωπος ΣΟΑΑ να πώ κάποια λίγα πράγματα.
Ο αγώνας σχεδιαστικά ήταν κάτω του 5/10 , στον τομέα της ασφάλειας περίπου στο 7/10 και στην οργάνωση πάλι πολύ κοντά στο 5/10. Προβολή αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση κάτω του μετρίου. Τα πιο πάνω έχουν ήδη αναλυθεί στην έκθεση μου προς το Δ.Σ.
Ο ΣΟΑΑ δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να επεμβαίνει σε θέματα ασφαλείας και διευκόλυνσης των πληρωμάτων. Έτσι έκανε επέμβαση για να δοθεί και το Σάββατο πρίν τον αγώνα για αναγνωρίσεις το οποίο όπως και στον Πύργο το επέτυχε.
Ο τελικός κριτής του αγώνα , είναι ο κάθε αγωνιζόμενος και η 'βράβευση' η ¨καταδίκη' του αγώνα οι συμμετοχές που θα έχει την επόμενη χρονιά.
-
Αν ο ίδιος ο αγωνιζόμενος, ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ δεν τους κλείσει την πόρτα στα μούτρα: 'ΕΠ! Κάνατε φάουλ πέρσι, και φέτος είστε σε τιμωρία, φτιάχτε το, αποδείξτε μου, και του χρόνου πάλι εδώ είμαι', τοτε κανένας ΣΟΑΑ δεν μπορεί να παίξει το ρόλο της μαμάς ή του νταβατζή...
ΝΑΙ σε θέματα ασφάλειας, αλλά στο αν ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ έτσι ο αγώνας, δεν μπορεί ο ΣΟΑΑ να ξέρει!!!
Πχ μπορεί κάποιος να είναι... κατρουλής ( ) και να θέλει απλές 40 χιλιόμετρα ανάμεσα σε κάθε ειδική να έρθει στα ίσια του, και ο αγώνας σχεδιασμένος έτσι να του ήρθε γάντι, και να αποδίδει και καλύτερα. Ποιος είναι που θα του πει πως όχι, έπρεπε να είναι αλλιώς;Αν δεν σου αρέσει το λες, αν επιμένουν διαμαρτύρεσαι ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ, όπως ο platis φέτος. Αν του χρόνου οι 90 γίνουν 60 και του αντίχρονου 40, ε, κάπου θα τσούξει και θα το ξανασκεφτούν.
Να ασχολείται ο ΣΟΑΑ με την ασφάλειά μου είναι αντικειμενικό και σωστό, αλλά με α γούστα μου; Δε θέλω βρε αδερφέ! Επειδή δε σ'αρεσει ο πατσάς, να μην τον φάω ούτε εγώ;
-
Όντος ο ανθρωπος έχει ένα πολύ προσεγμένο και περιποιοιμένο 205 που θα ζηλέυανε πολλοί αλλοι στην (Ε) και όχι μόνο, και σαν μηχανικός έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό του αλλα δεν πάυει να είναι όμως ένα γερασμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα σημερινά αγωνιστικά,και για να βγούνε χρόνοι σημένει οτι οδηγήθηκε και πολύ καλά απο τον ίδιο.Για τον συγκεκριμένο οδηγό πιστέυω πως έχει αρκετές ακόμα δυνατότητες για καλύτερα αποτελέσματα και στο αχαιός δεν εβγαλε όλο τον καλό του εαυτό.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την επίδοση του συγκεκριμένου,σας θυμίζω οτι στη πρώτη 'εφαγε' 10 sec απο ΑΧ σχεδόν νορμάλ,το οποίο στη δευτερη εσπασε μοτέρ.Εντάξει μην 'τρελαθούμε' κιόλας.
Δηλαδή γιατί δεν γράφει κανείς για την επίδοση του Αμαξόπουλου η του Χαλάτση(πολύ καλός οδηγός!!!!).
Ο ενας κέρδισε με Α6/CUP και Μπρίτζε και ο αλλος έχασε για κατι 'ψιλά'απο τον Μίχο(γνωστή η αξία του του Μητσάρα- οτι και αν εχει οδηγήσει!!!!).
Α,μην ξεχάσω τον Κοσμόπουλο ο οποίος ηταν πολύ καλός!!!.Ουσιαστικα εγω ανεφερα αυτον γιατι το Πεζω 205 gti ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα και επειδη δεν βλεπεις πολλες φορες Ε να πηγαινουν τοσο ωραια και να ειναι τοσο προσεγμενα.Ε τωρα για το AX που ειπατε οτι εκανε διαφορα και πηγε και εγκατελειψε δεν σημαινει κατι αφου το ραλι χρειαζεται και να το φυλας το αυτοκινητο
-
5/10 στον σχεδιασμό? δηλαδή για να πάρουν 0 ή 1 τι θα πρέπει να γίνει?
να έβαζαν και καμμιά ειδική 2,5 χλμ στον Παρνασσό ? ή στιν Τρόπολη?Ανοίξτε τα μάτια σας λιγάκι και δείτε τι γίνεται γύρω σας, πάρτε και κανένα Ιταλικό περιοδικό να δείται σχεδιασμούς αγώνων, 150 χλμ απλές 75 ειδικές και δεν είναι μόνο ένα είναι όλα έτσι.
Ο αγώνας ήταν απαράδεκτος και ο ΣΟΑΑ σαν συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών πρέπει να έχει λόγο σε κάθε σχεδιασμό αγώνα για να προστατεύει τα πληρώματα απο κάθε ανεγκέφαλο.
Δηλαδή πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για να τους τιμωρήσω?? να μην παω του χρόνου?? Ετσι γίνεται ? Ετσι το βλέπετε ? και ποιος αποζημιώνει εμένα για την φετινή ταλαιπωρεία μου ? ποιός είναι αυτός που επιλέγει να μου χαλάσει το κέφι ? ( Εκανα δοκιμές νόμιμα)
Οσο για τον φίλο (George) νομίζω πως κανέναν δεν βόλευε αυτός ο αγώνας, ούτε τους κατρουλίδες. Εισαι μικρός (σε ηλικία) για να μπορέσεις να καταλάβεις και να ζητάς αυτό που πληρώνεις και δικαιούσαι (δες,ρώτα για τους αγώνες ασφάλτου τις προηγούμενης δεκαετίας πρίν η ΕΛΠΑ θελήσει να τους καταστρέψει.)
Είναι δικαίωμα του καθ'ενός που ασχολείται με αυτό το σπόρ να δέχεται τον κάθε ανεγκέφαλο και οσφιοκάμπτη να του χαλάει το κέφι. -
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
να έβαζαν και καμμιά ειδική 2,5 χλμ στον Παρνασσό ? ή στιν Τρόπολη?Ανοίξτε τα μάτια σας λιγάκι και δείτε τι γίνεται γύρω σας, πάρτε και κανένα Ιταλικό περιοδικό να δείται σχεδιασμούς αγώνων, 150 χλμ απλές 75 ειδικές και δεν είναι μόνο ένα είναι όλα έτσι.
Ο αγώνας ήταν απαράδεκτος και ο ΣΟΑΑ σαν συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών πρέπει να έχει λόγο σε κάθε σχεδιασμό αγώνα για να προστατεύει τα πληρώματα απο κάθε ανεγκέφαλο.
Δηλαδή πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για να τους τιμωρήσω?? να μην παω του χρόνου?? Ετσι γίνεται ? Ετσι το βλέπετε ? και ποιος αποζημιώνει εμένα για την φετινή ταλαιπωρεία μου ? ποιός είναι αυτός που επιλέγει να μου χαλάσει το κέφι ? ( Εκανα δοκιμές νόμιμα)
Οσο για τον φίλο (George) νομίζω πως κανέναν δεν βόλευε αυτός ο αγώνας, ούτε τους κατρουλίδες. Εισαι μικρός (σε ηλικία) για να μπορέσεις να καταλάβεις και να ζητάς αυτό που πληρώνεις και δικαιούσαι (δες,ρώτα για τους αγώνες ασφάλτου τις προηγούμενης δεκαετίας πρίν η ΕΛΠΑ θελήσει να τους καταστρέψει.)
Είναι δικαίωμα του καθ'ενός που ασχολείται με αυτό το σπόρ να δέχεται τον κάθε ανεγκέφαλο και οσφιοκάμπτη να του χαλάει το κέφι.-
Για να πάρουν 0-5 θα πρέπει οι ειδικές να είναι τελείως για τα 'μπάζα' οδηγικά ,πράμα που δεν συνέβει με Σελινούντα-Μάνεσι-Χαλανδρίτσα , μάλλον το αντίθετο θα έλεγα! Ήταν ε.δ. πολύ τεχνικές και με ιδιαίτερα οδηγικά στοιχεία!
-
Δεν χρειαζόμαστε Ιταλικά περιοδικά , για τον κύριο λόγο ότι δεν προτιθέμεθα να κάνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ασφάλτου στην Ιταλία. Παρ'όλα αυτά , σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ έχουμε τρέξει σε αγώνες στο εξωτερικό - όχι μόνο στην Ιταλία- και εμπειρίες έχουμε μπόλικες.
-
Όπως είπα και πιο πάνω , αν ο αγώνας ήταν απαράδεκτος σχεδιαστικά , δεν είναι το ζητούμενο. Αν ήταν απαράδεκτος από θέματα ασφαλείας να είσαι σίγουρος ότι θα το είχατε πληροφορηθεί ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι χωρίς να είμαι σίγουρος πόσοι ΔΕΝ θα τρέχατε αν ο ΣΟΑΑ σας το έλεγε!
Υ.Γ. Είσαι μέλος του ΣΟΑΑ και εννοείται ταμιακά ενήμερο???
-
-
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
Είναι δικαίωμα του καθ'ενός που ασχολείται με αυτό το σπόρ να δέχεται τον κάθε ανεγκέφαλο και οσφιοκάμπτη να του χαλάει το κέφι.Αμαν πια με αυτες τις απλες διαδρομες!
Απο τοτε που βγηκε η σχεδιαση δεν εχεις σταματησει να γκρινιαζεις.
ΕλεοςΓια να σε δω στα υπολοιπα ασφαλτινα, θα γκρινιαξεις τοσο για υις αλλες λεσχες, ή μονο ο Αοπ σε κοφτει?
-
Α,μην ξεχάσω τον Κοσμόπουλο ο οποίος ηταν πολύ καλός!!!.Σε ενα περσυνο η προπερσυνο αγωνα,στην Κερατεα ενα γρηγορο περασμα καποιου με ξυπνησε απο την ανια που με ειχε πιασει.Ανοιγω τα χαρτια διαβαζω Γκατσος και απο τοτε τον προσεχω σε οποιο αγωνα τυχαινει να παμε και οι δυο. Και οσες φορες τον ξαναδα κανει παντα ωραια περασματα.Πρεπει να απολογηθω γιατι εγραψα γι'αυτον και δεν ξερω το στησιμο του 205 η για τις ανα ειδικη επιδοσεις του ? Πολυ γκρινια μας επιασε,αντε παμε παρακατω.
-
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
και ποιος αποζημιώνει εμένα για την φετινή ταλαιπωρεία μου ? ποιός είναι αυτός που επιλέγει να μου χαλάσει το κέφι ? ( Εκανα δοκιμές νόμιμα)Τελικά 'ετρεξες' η οχι????
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ομήρου Δραγωνειάδα - α
Ελεύθερη Μετάφραση Roadunner_grΤον άντρα, Μούσα, τον πολύτροπο τραγούδα μου, που πλήθος
διάβηκε τόπους, αφού πάτησε της **Φτέρης **το κάστρο το άγιο,
και ειδικές πολλές εγνώρισε, πολλών βουλές ανθρώπων,
κι αρίφνητα τυράννια ετράβηξε στα πέλαγα η καρδιά του,για να σωθεί κι αυτός παλεύοντας και στους συντρόφους
να τους την φέρει' κι όμως δεν τους τάπωσε, κι ας το ποθούσε τόσο'
τι από τις ίδιες τους εχάθηκαν τις ανομιές εκείνοι —
οι ανέμυαλοι, που του λαοπλάνου τα βόδια έφαγαν Ήλιου,
κι αυτός τη μέρα τους αρνήστηκε του γυρισμού. Για τούτα
και μας για λέγε, κάπου αρχίζοντας, κόρη θεϊκιά του Δία.Όσοι Αχαιοί είχαν απ' το θάνατο τον άξαφνο γλιτώσει
βρίσκονταν σπίτια τους, του πελάγου και της σφαγής σωσμένοι'
μονάχα αυτόν' που τη γυναίκα μαζί με τον κουμπάρο έστειλε προπομπό
η Καλυψώ η θεά, η πανέμνοστη τον έκρυβε νεράιδα.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ 2005
Το να ανοίξει κανείς κουβέντα με ανώνυμους ραψωδούς, δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον...
Πάντως οι ραψωδοί ποιότητας συνήθιζαν να γυρίζουν οχι μόνο στα σαλώνια μα και στα αλώνια και να ακροόνται και να αναπαράγουν στους στίχους τους το λαϊκό αίσθημα...
Θα σου πρότεινα, λοιπόν, πριν απαγγείλεις τους στίχους σου στο μέλλον να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις τον απόηχο σχετικά με το θέμα, που επιθυμείς να τραγουδήσεις...
Αντώνης Δραγώνας -
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Το να ανοίξει κανείς κουβέντα με ανώνυμους ραψωδούς, δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον...
Πάντως οι ραψωδοί ποιότητας συνήθιζαν να γυρίζουν οχι μόνο στα σαλώνια μα και στα αλώνια και να ακροόνται και να αναπαράγουν στους στίχους τους το λαϊκό αίσθημα...
Θα σου πρότεινα, λοιπόν, πριν απαγγείλεις τους στίχους σου στο μέλλον να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις τον απόηχο σχετικά με το θέμα, που επιθυμείς να τραγουδήσεις...
Αντώνης ΔραγώναςΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
ΠΟΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΡΑΨΩΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ , ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!
ΕΤΣΙ , ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑς ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ 'ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ' 'ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ' ΚΛΠ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!
ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ (ΠΑΡΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
*Φεύγει το Honda σαν χελιδόνι
Και ο κουμπάρος την κουμπάρα σπρώχνει
Απ’του κοντρόλ σου τη γωνία
φεύγει το Honda στη ευθείαΑχ Μαρία, αχ Μαρία
μόνη σου στην αφετηρία
το Honda με τα χέρια σου σταμάτησες
Αχ Μαρία, αχ Μαρία
μόνη σου στην αφετηρία
το ποτήρι σου με δάκρια ξεχείλισεςΦεύγει το Honda, στον κάμπο χιόνι
θα μου κρυώνεις που θα ’σαι μόνη
λιώνει η καρδιά μου στην αγωνία
κια αυτός δεν ήταν στη Γερμανία
*ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
Τι τραγούδι να σου γράψω
να ’χεις για να τραγουδάς
πάν’ οι ώρες πάν’ οι μέρες
τα Σάββατα κι οι Δευτέρες
όπως χάνονται οι κουβέντες
στου στενά της αγοράςΚαι συ ’σαι πολιτεία
που σε ψάχνω μες στο χάρτη
και γω ’μαι φυλλαράκι
μες στις παγωνιές του ΜάρτηΠάνω στο χαρτί απλώνει
ένας μαύρος ουρανός
το παράπονο με πιάνει
και σου γράφω με μελάνι
η ζωή είναι καράβι
κι ο καιρός κατακλυσμόςΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙ ΗΔΗ ΕΙΠΩΜΕΝΟ.
Φρένο, γκάζι, μουσική
Το **τομάρι **μας φυλάει
η φωνή του εκφωνητή
Όπα, είπα, ΛΕΟ
Φρένο, γκάζι, μουσική
Με μπανάνα ασφαλείας
μια ολόκληρη ζωήΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ
-
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
Οσο για τον φίλο (George) νομίζω πως κανέναν δεν βόλευε αυτός ο αγώνας, ούτε τους κατρουλίδες. Εισαι μικρός (σε ηλικία) για να μπορέσεις να καταλάβεις και να ζητάς αυτό που πληρώνεις και δικαιούσαι (δες,ρώτα για τους αγώνες ασφάλτου τις προηγούμενης δεκαετίας πρίν η ΕΛΠΑ θελήσει να τους καταστρέψει.)Πειράζει που δεν βγαίνει νόημα γιατι ένας αγώνας όλο ανηφόρα (κοινώς για κατρουλήδες ραλλίστες) δεν βολεύει φοβητσιάρηδες σε σχέση με το αν ήταν κατηφόρα;
Πειράζει που το παραπάνω είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το τι γινόταν πριν από 10 χρόνια, πόσο μάλλον το αν καταλαβαίνω τι πληρώνω και τι παίρνω;
Πάντως εγώ από την δημοσίευσή σου καταλαβαίνω πως ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ η σχεδίαση αυτή!!!
Αυτόν τον αγώνα τον έχω καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τόσο ως προς τις ειδικές (ΦΤΕΡΗ ΑΝΗΦΟΡΑ!! βολεύει τους ΚΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ!! ) όσο και ως προς τις απλές. Οπότε αφού διαφωνείς μαζί μου, τότε σου άρεσε!!
Ε, να τον χαίρεσαι, και εις άλλα!! -
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους .
Τα Rally γενικός είναι φυσικό περιβάλλον ότι και αν σημαίνει αυτό , ανηφόρες , κατηφόρες γλιστερό οδόστρωμα δέντρα γκρεμούς κλπ
Κάποια αυτοκίνητα δεν τα βολεύει η ανηφόρα κάποια τα βολεύει περισσότερο η κατηφόρα , κάποιοι οδηγοί είναι καλύτεροι στα πατημένα , κάποιοι πάλι είναι πολλοί καλύτεροι στα σφιχτά κομμάτια ….και άλλα πολλά ……..αυτό σημαίνει Rally φίλοι μου …φύση….. !
Αν αρχίσουμε και γρηνιάζουμε για το κάθε αγώνα που δε μας βολεύει χάνουμε τη μπάλα .
Εγώ προσωπικά εκσπερματώνω στη φτέρη ,το γνωρίζουν οι περισσότεροι .
Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνει ανάποδα το θεώρησα ιεροσυλία ,αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να γίνετε μόνο κατηφόρα , ούτε ότι θα φώναζα για αυτό το λόγω , θα το έκανα για τα ατελείωτα χιλ. απλής και αν υπήρχε θέμα ασφάλειας .
Συμφωνώ απόλυτα με τον ''George Tabs'' για τη σχεδιασει του αγωνα και κάτι ακόμα , πληρώνω απαιτώ και δικαιούμαι ασφαλής αγώνες ,όχι αγώνες ραμμένους στα μέτρα μου και στα γουστα μου γιατι ισως να μη αρεσει σε καποιον αλλο . -
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους .
Τα Rally γενικός είναι φυσικό περιβάλλον ότι και αν σημαίνει αυτό , ανηφόρες , κατηφόρες γλιστερό οδόστρωμα δέντρα γκρεμούς κλπ
Κάποια αυτοκίνητα δεν τα βολεύει η ανηφόρα κάποια τα βολεύει περισσότερο η κατηφόρα , κάποιοι οδηγοί είναι καλύτεροι στα πατημένα , κάποιοι πάλι είναι πολλοί καλύτεροι στα σφιχτά κομμάτια ….και άλλα πολλά ……..αυτό σημαίνει Rally φίλοι μου …φύση….. !
Αν αρχίσουμε και γρηνιάζουμε για το κάθε αγώνα που δε μας βολεύει χάνουμε τη μπάλα .
Εγώ προσωπικά εκσπερματώνω στη φτέρη ,το γνωρίζουν οι περισσότεροι .
Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνει ανάποδα το θεώρησα ιεροσυλία ,αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να γίνετε μόνο κατηφόρα , ούτε ότι θα φώναζα για αυτό το λόγω , θα το έκανα για τα ατελείωτα χιλ. απλής και αν υπήρχε θέμα ασφάλειας .
Συμφωνώ απόλυτα με τον ''George Tabs'' για τη σχεδιασει του αγωνα και κάτι ακόμα , πληρώνω απαιτώ και δικαιούμαι ασφαλής αγώνες ,όχι αγώνες ραμμένους στα μέτρα μου και στα γουστα μου γιατι ισως να μη αρεσει σε καποιον αλλο .ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ???!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ..... ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ
-
Αντώνης Δραγώνας[/quote]Καλώστονε και ας άργησε.
Αθάνατε έλληνα. Έπρεπε να το αισθανθείς, όπως εσύ το αισθάνθηκες, γιά να αρχίσεις να διατυπώνεις δημόσια άποψη;Νάσαι καλά.
Πες μας όμως από ποιά χρονιά θέλεις να αρχίσουμε γιά να δώσεις τις απaραίτητες συστάσεις και στα νέα παιδιά που δεν σε έχουν ξαναγνωρίσει;
Στήσε το γήπεδο και νομίζω ότι πολλοί θα προσφερθούν να παίξουν μαζί σου.
Πάντα είχες ενδιαφέρον.
kri.kri
-
roadrunner_gr έγραψε:
ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ (ΠΑΡΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Ευτυχώς που σ' αυτό το forum ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του ελεύθερα... Γι' αυτό κι εγώ θα πω πως αν ήταν πραγματικά άξια όπως τη λες θα ήξερε που παν τα 4! Απορώ πώς κατάφερε να φτάσει ένα τέτοιο περιστατικό ως εκεί που έφτασε...
Να τα πάρω τα πράγματα απ' την αρχή. Κανένας, μα κανείς, δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε κάποιον να περάσει από μια ειδική διαδρομή (τις ημέρες των δοκιμών φυσικά) αφού ο δρόμος είναι ως γνωστόν ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Με ποιο δικαίωμα η κυρία που αναφέρεις έκλεισε το δρόμο και απαγόρευσε να περάσει ο Χ πολίτης; Ήταν αγωνιζόμενος; Ε και; Δεν απαγορεύεται να περάσει... Απλά, ο κριτής που ξέρει τη δουλειά του προειδοποεί και αν ο 'ύποπτος' δε συμορφωθεί, σημειώνει το συμβάν και το αναφέρει στους αγωνοδίκες. Γι' αυτό είναι οι άνθρωποι εκεί... Αυτός είναι ο ρόλος τους... Άσε που ένας κριτής αναπάσα στιγμή εκπροσωπεί μια οργάνωση, κουτσή στραβή δεν έχει σημασία, και τουλάχιστον πρέπει να είναι τυπικός και ευγενικός. Και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως η φράση 'Καλώς τα πουλάκια μου...' δεν είναι και ό,τι πιο αρμώζον να ειπωθεί στον οποιονδήποτε...
Το ξέρουμε όλοι πως έχει 'πολλές' γνωριμίες, αλλά όχι κι έτσι... Σε λίγο θα γίνει κολλητή με όλους... Ήμαρτον! Όχι άλλους ήρωες, της τσιχλόφουσκας... -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
roadrunner_gr έγραψε:ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ (ΠΑΡΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Ευτυχώς που σ' αυτό το forum ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του ελεύθερα... Γι' αυτό κι εγώ θα πω πως αν ήταν πραγματικά άξια όπως τη λες θα ήξερε που παν τα 4! Απορώ πώς κατάφερε να φτάσει ένα τέτοιο περιστατικό ως εκεί που έφτασε...
Να τα πάρω τα πράγματα απ' την αρχή. Κανένας, μα κανείς, δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε κάποιον να περάσει από μια ειδική διαδρομή (τις ημέρες των δοκιμών φυσικά) αφού ο δρόμος είναι ως γνωστόν ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Με ποιο δικαίωμα η κυρία που αναφέρεις έκλεισε το δρόμο και απαγόρευσε να περάσει ο Χ πολίτης; Ήταν αγωνιζόμενος; Ε και; Δεν απαγορεύεται να περάσει... Απλά, ο κριτής που ξέρει τη δουλειά του προειδοποεί και αν ο 'ύποπτος' δε συμορφωθεί, σημειώνει το συμβάν και το αναφέρει στους αγωνοδίκες. Γι' αυτό είναι οι άνθρωποι εκεί... Αυτός είναι ο ρόλος τους... Άσε που ένας κριτής αναπάσα στιγμή εκπροσωπεί μια οργάνωση, κουτσή στραβή δεν έχει σημασία, και τουλάχιστον πρέπει να είναι τυπικός και ευγενικός. Και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως η φράση 'Καλώς τα πουλάκια μου...' δεν είναι και ό,τι πιο αρμώζον να ειπωθεί στον οποιονδήποτε...
Το ξέρουμε όλοι πως έχει 'πολλές' γνωριμίες, αλλά όχι κι έτσι... Σε λίγο θα γίνει κολλητή με όλους... Ήμαρτον! Όχι άλλους ήρωες, της τσιχλόφουσκας...Σύμφωνοι, αλλά ας δούμε στο θέμα στην ου΄σία του.
Σε πείραξε επειδή δεν άφησε τον Χ αγωνιζόμενο να περάσει ή ότι ο Χ αγωνιζόμενος συμμετείχε στον αγώνα, διαλαλούσε διάφορα, έκανε το κοκοράκι και μεμτά τα μάζεψε τα λερωμένα τα άπλυτα και ισχυριζόταν ότι δεν ήταν αυτός αλλά η θεία του η μπάμπω με τον κουμπάρο της, κάτι από περυσινό με άλλον αστέρα που έλεγε ότι ήταν ο μπαμπάς μου με την παρά λίγο μαμά μου και λίγο από γκιουβέτσι, ή ότι αν και το περιστατικό έφθασε στους αγωνοδίκες αυτοί ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ;
Την άλλη φορά φίλε μου θα πάω στην Πάτρα με στολή αποκριάτικη και αυτοκίνητο νοικιάρικο και θα πω ότι έκανα λάθος την ημερομηνία και πάω γιά το καρναβάλι μέσω Φτέρης.
Μήπως έχουμε χάσει το τόπι; Και μετά ψάχνουμε να βρούμε το λόγο που ο μεσαίος ξένος οδηγός έρχεται στη χώρα μας και κάνει όπως η γάτα με το ποντίκι και εμείς οι φουκαράδες νομίζουμε ότι τον πιάσαμε και του πήραμε και τα σόβρακα.
Ας ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.
kri.kri
-
Αγαπητέ ανώνυμε 'regnartS' απευθύνομαι σε σένα και μόνο!Αν παρακολούθησες το θέμα το μόνο που έγινε ήταν αναφορά στους Αγωνοδίκες και τίποτε άλλο!Πώς εσύ έχεις άλλη ενημέρωση.....Μάλλον από την 'άλλη' πλευρά!Το θέμα έληξε με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς την χρήση 'δημοσιότητας'!Οπως θα ξέρετε ήδη εγώ έκανα μόνο την αναφορά μου και τίποτε άλλο!!
Α!!!Μην ξεχάσω να ρωτήσω,μήπως ανήκετε στις 'πολλές'γνωριμίες που έχω?Η μήπως δεν ανήκετε σε αύτες και στεναχωριέστε???ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ?????????ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΑΣ -ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ