-
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ Nass , Ο ΠΑΠΑΧΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 920 ΚΙΛΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ +150 ?
ΑΝ ΝΑΙ , ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΝΙΚΟΣ , ΠΕΡΙΠΟΥ 80 Η ΕΥΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ Nass , Ο ΠΑΠΑΧΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 920 ΚΙΛΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ +150 ?ΑΝ ΝΑΙ , ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΝΙΚΟΣ , ΠΕΡΙΠΟΥ 80 Η ΕΥΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?
Σωστή παρατήρηση... Ναι, πρέπει να είναι 920 κιλά άδεια, 1070 κιλά με το πλήρωμα. Ωστόσο σπάνια ελέγχεται αυτό το σημείο.
Να κάνει η Eva δίαιτα πάχυνσης
-
Α5 διευκρινίστηκε και ελπίζω να διορθωθεί και στις συμμετοχές
Σιγά μη μας βάλουνε στη ζυγαριά καλέ!!!
Άκου εκεί 150 κιλά το πλήρωμα!100 κιλά ο Νίκος και 50 κιλά εγώ... Να, ορίστε τα 150!
-
NOMIZΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RALLY.GR !
Y.Γ. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ),ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο Κ. Κ.F. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟ-ΠΟ ΑΧΑΙΟΣ
ΛΟΥΡΜΠΑΣ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ...ΤΟΟΟΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .....ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ...............ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΡΑΛΛΑΚΙΑ .ΑΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ .
-
Απ΄οτι βλέπω για προ-πο παίζουν και τα εξής. Σπυρόπουλος-Δασκαλόπουλος και Χαλάτσης-Μίχος (micra). Πιο κάτω μάλλον θέλει πολύ στίψιμο το θέμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ Nass , Ο ΠΑΠΑΧΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 920 ΚΙΛΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ +150 ?
ΑΝ ΝΑΙ , ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΝΙΚΟΣ , ΠΕΡΙΠΟΥ 80 Η ΕΥΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?
Σωστή παρατήρηση... Ναι, πρέπει να είναι 920 κιλά άδεια, 1070 κιλά με το πλήρωμα. Ωστόσο σπάνια ελέγχεται αυτό το σημείο.
Να κάνει η Eva δίαιτα πάχυνσης
Πέτρες.... ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!!
(αλήθεια σας λέω κύρις ελεγκτά, στο νεφρό μου ήταν η κοτρώνα, αλλά έτσι που όρμαγε ο παλαβός στις μπούκες μου έπεσε στην... τσέπη!!! ) -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ bouxmaxerΖηταω συγγνωμη που δεν απαντησα εγκαιρα. Ελειπα το τριημερο. Στο Αττικο λοιπον εκανα δουλεια, δεν ετρεχα για το κεφι μου. Αρα δεν χρειαζομουν δοκιμες, ξενοδοχεια, συνεργεια κ.λ.π. Αν αυτο το βαλετε πλαι και στο οτι, αναγκαστικα,για τα ραλλυ εντος αττικης πρεπει να ειμαστε πιο
επιεικεις σε σχεση με τα χιλιομετρα των απλων (για λογους γνωστους η ευνοητους) θα καταλαβετε γιατι δεν αντεδρασα . Ομως ελπιζω να διαβασατε τις παρατηρησεις μου για τα προβληματα του συγκεκριμενου αγωνα, που δυστυχως απεβησαν μοιραια για την σχεση μου με καποιους ανθρωπους της οργανωσης. Αισθανομαι ομως οτι εκανα το καθηκον μου, κι ετσι αδιαφορω για τις αντιδρασεις.
Στην Αχαια και την Ναυπακτια τα πραγματα σε σχεση με το οδικο δικτυο ειναι διαφορετικα, αρα και οι απαιτησεις για εναν σφιχτο και ομορφο αγωνα
δικαιολογημενα περισσοτερες.
Ελπιζω να ημουν σαφης, οσο σαφης και η σποντα σας για 'περιεργη'
συμπεριφορα μου απεναντι στον ΑΟΠ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΟΝΤΙΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..
Αν εχετε αναγκη να βρισκετε σκοπιμοτητες, ψαξτε τες αλλου.Αγαπητέ K.Plati δεν υπάρχει καμια σπόντα για την συμπεριφορά σας προς τον ΑΟΠ.Aμα διαβάσατε τι έγραψα θα δείτε πως πρώτα από όλα είπα πως συμφωνώ με τους λόγους για τους οποιους δεν θα πάρετε μέρος στο Αχαιός.Όσο για τις σκοπιμότητες που λέτε ότι ψάχνω να βρω,δεν ψάχνω να βρω τίποτα νομίζω πως ήμουν αρκετά ξεκάθαρος σε αυτό που είπα 'έχω μια απορία' αν αυτό νομίζετε πως κρίβει κάτι............
Και κάτι τελευταίο όπως είπατε 'η δουλειά μου είναι να φτιάχνω δόντια' και εμενα η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου και όπως και σε εσάς οι αγώνες είναι ένα χόμπι έτσι και για μένα ισχύει το ίδιο. Όπως είναι γνωστό στην ελλάδα δεν υπάρχουν επαγγελματίες οδηγοί αγώνων όλοι χομπίστες είμαστε.
Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή σας απάντηση στην απορία μου.Φιλικά,
Bouxmaxer -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓEΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ S3 , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ S.P.
Βεβαιως, θα τα πουμε στο SP!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ .Κακιες Θα κερδισει οποιος τιθασσευσει τα πολλα τους αλογα στις ανηφορες ε?
-
Για ΠΡΟΠΟ Σίγουρα Σπυρόπουλος - Δασκαλόπουλος αλλά πολύ καλό είναι και το Χαλάτσης - Καμμένος. Θα με θυμηθείτε στο τέλος του αγώνα...
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Για ΠΡΟΠΟ Σίγουρα Σπυρόπουλος - Δασκαλόπουλος αλλά πολύ καλό είναι και το Χαλάτσης - Καμμένος. Θα με θυμηθείτε στο τέλος του αγώνα...Τον Νικολοπουλο τον ξεχασατε?
Τι θα λεγατε για ενα Νικολοπουλος vs Ευσταθιου(χλωμο το κοβω αλλα τελοςπαντων )
-
Δεν νομίζω φίλε S3 να υπάρξει θέμα συναγωνισμού ανάμεσα σε αυτούς που είπες...to clio είναι πυροβόλο στα χέρια ενός γρήγορου οδηγού...
-
Λοιπον φιλοι των αγωνων θα σας αποκαλυψω το ανεκδοτο της χρονιας , ,που δυστυχως για τους αγωνιζομενους ειναι αληθεια , εφ'οσων ειπωθηκε απο κυριο μελος της λεσχης .
Γνωριζετε γιατι δεν μπορει να γινει το ραλυ Αχαιος , κατα την φορα που εγενετο τοσα χρονια ? Δηλαδη Κομπιγαδι - Πετσακοι-Φτερη ?
Μην γελασετε (ειναι για κλαμα) , κι ομως κυριοι ο λογος ειναι διοτι ο γαλατας της περιοχης ...Χαλανδριτσα-Κομπιγαδι τελειωνει την διανομη του ,γυρω στις εντεκα π.μ.
Εχει διαμαρτηρηθει δε ο γαλατας ,μεχρι την ΕΛΠΑ , οπως δηλωσε το μελος !!!!!!!!!!
Τι ειπατε , να φτιαξουμε το επιπεδο των αγωνων , στην Ελλαδα ?
Υπαρχει ΕΘΕΑ ? Υπαρχει ΣΟΑΑ ? Υπαρχουν οδηγοι αγωνων ?
Ο γαλατας της περιοχης σας , σας ευχεται καλους αγωνες .
-
WHOGAMIHICUP όντως υπάρχει πρόβλημα με το γαλατά. Στον τερματισμό της Χαλανδρίτσας (εκεί που είναι η εταιρία του) όταν έκλεινε ο δρόμος δεν μπορούσε να δουλέψει και έκανε φασαρίες σε κάθε αγώνα. Έτσι αρχικά σχεδίαζαν να σταματάει η ειδική νωρίτερα για να μην του δημιουργήσουν και πάλι πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως τι άλλαξε και τελικά δεν την «κόντυναν».
Ο λόγος που δεν γίνεται η Φτέρη κατηφόρα είναι γιατί οι άνθρωποι του ΑΟΠ φοβήθηκαν και δεν θέλουν και πάλι τα «καλά» του ΕΛΠΑ (για τις εξόδους μιλάω).
Δεν φταίει ο γαλατάς... -
ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΥΛΕΓΕΣ ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ!!! -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Ο λόγος που δεν γίνεται η Φτέρη κατηφόρα είναι γιατί οι άνθρωποι του ΑΟΠ φοβήθηκαν και δεν θέλουν και πάλι τα «καλά» του ΕΛΠΑ (για τις εξόδους μιλάω)Καλα κανουν οι ανθρωποι, την επομενη φορα μαλιστα θα μπορουσαν να κοψουν τον περιφερειακο της Πατρας σε τρεις ειδικες που εχει και νησιδα στη μεση και ειναι ακομα πιο ασφαλης διαδρομη.
Ο γαλατας της περιοχης σας , σας ευχεται καλους αγωνες
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΥΡΜΠΑΣ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ...ΤΟΟΟΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΓια να δω πως θα καθαρίσουν με τον Πλάγο!!!!!!!
-
Αμ τα'λεγα εγώ πως η Χαλανδρίτσα από κοντή θα κοντύνει κι άλλο λόγω του εργοστασίου...
Δεν πειράζει όμως, καλό είναι, να βλέπουμε πόσο κορόιδα είμαστε που κάνουμε τέτοιους αγώνες...
Βρε να ανοίξουμε μια ψηφοφορία ποιος θα προτιμούσε να ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ η Χαλανδρίτσα, και ποιος όχι;;
ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ χιλιόμετρα απλής, ίσα για να δοκιμάσουμε αν μας χωράει το κράνος...
Κορωπί μπορείς, μπορείς, εσύ μας οδηγείς!!
Και εις κοντύτερα!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΕΑΘΗ ΜΠΛΕ 106 RALLYE ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ BRIDGESTONE ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ
ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ...
-
ΦΟΥΛ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΓΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΑΣΤΥΝΟΜΕ JR ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ( ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ )
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ