-
Τι θέμα είναι ότι για δημιουργία εντυπώσεων επιλέγεις νούμερα που σε βολεύουν τα οποία σου εξήγησα γιατί δεν ισχύουν.
Φυσικά μπορείς να θεωρείς ότι είναι ρεαλιστικά και ότι ο άλλος επιβιώνει έτσι χωρίς άλλη βοήθεια κι εγώ να σου λέω ότι κάτι σου έχει ξεφύγει και εσύ να το αρνείσαι όσο θέλεις οπότε άκρη δεν θα βγει....
Πάντως με μισθό πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που αναφέρεις υπήρχε φάση που τα καύσιμα (και διόδια) έφταναν το 50% του μισθού μου... -
για ποια δημιουργια εντυπωσεων μιλας?
η μονη δημιουργια ειναι αυτη που εχεις δημιουργησει στο μυαλο σου...
υπηρξα τοσο αναλυτικος στην απαντηση μου και οπως περιμενα δεν σχολιασες ουτε μια προταση...
'''δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις και δικαιωμα μου να θεωρω οτι εισαι λαθος...
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι σχεση εχει το 'αερινο' σχολιο σου με την προσπαθεια ποσοτικη αποτιμησης της μεταβολης της τιμης καυσιμου στον μισθο....
....ΚΑΜΙΑ....
η παραμετρος 'Δηλαδή θα πρέπει να ζει μακροπρόθεσμα με 350 ευρώ' δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το αντικειμενο σχολιασμου...που ειναι η μειωση στην τιμη της βενζινης
προσωπικα ξερω ανθρωπους που με 560 ε κανουν οσα λες οτι δεν μπορουν να κανουν (χωρις αλλο εισοδημα) και ξερω και ανθρωπους που με 2000 ε δεν τους επαρκουν...
η τοποθετηση μιας υποκειμενικης μεταβλητης σε μιας εξισωση κανει biased ολη την εξισωση και παραγει καθε φορα διαφορετικα αποτελεσματα
θεωρω ατυχεστατη την παρεμβαση σου και ιδιως το σχολιο 'και οι υπολογισμοί σου δεν ισχύουν'Πες μου ποιος μαθηματικος υπολογισμος απο αυτους που εκανα δεν ισχυει...
επισης εγραψα 'οταν ο μισθωτος των 500ε ' πουθενα δεν ανεφερα οτι αυτο ειναι το μοναδικο του εισοδημα....η εμφαση ειναι στην επιπτωση που εχει η μεταβολη της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και οχι στο μηνιαιο του εισοδημα
**το θεμα ειναι η επιπτωση της μεταβολης της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και ΟΧΙ αν μπορει να ζησει με αυτα τα χρηματα η αν ειναι ρεαλιστικο σεναριο... **
δεν μπορω να καταλαβω πως μπερδευεστε με τοσο απλα και ξεκαθαρα διατυπωμενα θεματα''''
-
Και η τιμή αρχίζει να τσιμπάει πάλι προς τα πάνω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η τιμή αρχίζει να τσιμπάει πάλι προς τα πάνωΠασχα ερχεται,να μη παει ο κοσμος τη βολτα του με 10 λεπτακια πανω?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η τιμή αρχίζει να τσιμπάει πάλι προς τα πάνωποσο τσιμπησε σημερα Βιλλ?
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
1,570 σημερα ειδα
0,85 η κατοστάρα;;; είναι τρελλοί ρε!
απελπισια...
-
Βασίλη σήμερα πάντως με την προσφορά η vpower είχε 1,667!
-
πλησιαζει πασχα και αναγκαστηκα αρκετοι θα μαζευτουνε σε συγκενεις και φιλους να γιορτασουνε μαζι
για να μη ξοδεψουν πολλα, το οποιο εχει ως αποτελεσμα περισσοτερη καταναλωση βενζινης.
πανε οι εποχες που καθε οικογενεια ειχε το δικο της αρνι να ψησει. τωρα
ψηνουν 1 αρνι 2-3 οικογενειες. εμεις που αλλες χρονιες παρακαλαγαμε να ψησουμε με αλλους για να εχουμε
παρεα, φετος ειχαμε 5-6 προτασεις μεχρι σημερα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Και η τιμή αρχίζει να τσιμπάει πάλι προς τα πάνω
ποσο τσιμπησε σημερα Βιλλ?
-
Οι πληροφοριες μου παντω λενε οτι παρα την μικρη ανοδο εδω και 1-2 μερες οι τιμες θα συνεχισουν να ειναι πτωτικες τις επομενες μερες.... Μακαρι να επιβεβαιωθουν!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οι πληροφοριες μου παντω λενε οτι παρα την μικρη ανοδο εδω και 1-2 μερες οι τιμες θα συνεχισουν να ειναι πτωτικες τις επομενες μερες.... Μακαρι να επιβεβαιωθουν!Mακάρι!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οι πληροφοριες μου παντω λενε οτι παρα την μικρη ανοδο εδω και 1-2 μερες οι τιμες θα συνεχισουν να ειναι πτωτικες τις επομενες μερες.... Μακαρι να επιβεβαιωθουν!εύχομαι να είναι σωστές οι πληροφορίες σου αν και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται γνωστά!
-
Μια χαρα γινονται γνωστα... Απλα οχι στο ευρυ κοινο!
Εταιριες και διυλιστηρια γνωριζουν τις τασεις που ακολουθουν τα καυσιμα... Απλα για ευνοητους λογους δεν βγαινουν προς τα εξω! -
1.43€/λτ εδώ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
1.43€/λτ εδώ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.43€/λτ εδώ
-
Ναι, αλλά εκεί πέρα δεν έχετε τους ίδιους μισθούς ούτε την ίδια σημασία (ποσοστό) επί του εισοδήματος έχει το καύσιμο.
-
ναι άλλα εκεί δεν έχετε ήλιο...καίτε φθηνό καύσιμο για να ζεσταθείτε
(η κακία της ημέρας ήταν μια προσφορά της spyros.s Α.Ε. )
-
Shell απλή 1.589!Βάλαμε για να΄χουμε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι άλλα εκεί δεν έχετε ήλιο...καίτε φθηνό καύσιμο για να ζεσταθείτε(η κακία της ημέρας ήταν μια προσφορά της spyros.s Α.Ε. )
Δυο βδομάδες είμαστε με κοντομάνικα και έχουμε ήλιο , που είναι η συννεφιά οεο???. Με κυνηγάει ο καιρός της ελλάδος
Η πλειοψηφία των κατοικιών για θέρμανση χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα
Βενζίνη ώρα μηδέν!