-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λαμπριανίδης και ψεύτικα λάδια φάση.
τι πως που ;;
για δώσε ινφο έστω κ με πμ ...
hoax
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αυτο που εχω ξαναγραψει απειρες φορες σε αυτο το φορουμ...
'Οσοι πουλανε φθηνα δεν ειναι ολοι κλεφτες, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΘΗΝΑ!'Νο πρόμπλεμ με ό,τι λες, αλλά αυτό που γράφεις έχει προβληματική λογική. Μπορώ να είμαι κλέφτης και να χρεώνω 1,55€ (ενώ σήμερα είδα και 1,48) και να μην δίνω κανένα δικαίωμα, αν ίσχυε αυτό.
Δεν μπορω και δεν θελω να σε πεισω για αυτο που λεω...
Στατιστικα ομως αν το δεις αποδεικνυεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Καθε φορα που το κρατος πιανει ενα πρατηριο με κομπιουτερακια στις αντλιες δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τα 'φθηνα'! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!Δεν υπαρχει πρατηριο που να εχει πειραγμενες αντλιες και να πουλαει ακριβα! Αυτα τα κομπιουτερακια σου δινουν πολυ μεγαλυτερα ποσοστα κερδους ανα λιτρο το οποιο και συνεπαγεται η πολυ χαμηλωτερη τιμη που μπορεις να κατεβεις για να προσελκυσεις κοσμο!
Με μια προχειρη ερευνα που εκανα στο παρατηρητηριο τιμων του υπουργειου υπαρχουν πρατηρια τα οποια δουλευουν για 0,01€/λιτρο με δεδομενο οτι πληρωνουν τα καυσιμα τους μετρητοις στις εταιριες πετρελαιοειδων που συνεργαζονται και το κερδος αυτων δεν ξεπερνα τα 0,015€/λιτρο! Με 1 λεπτο κανενα μαγαζι δεν βγαινει ανεξαρτητως καταναλωσης... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλο ειναι παντως επειδη τα τελευταια 3-4 ποστς ηταν γεματα με ανακριβειες να μην ποσταρει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! Οποιος ξερει κατι να το αναφερει ευχαριστως... Το να γραφουμε απλα για να γραφουμε δν εχει καμια αξια!
Τότε προτείνω να αυτομπαναριστείς γιατί σε κάθε ευκαιρία προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...
Διεγράφη προσβλητική-flame bait απάντηση. Για σεμνάαα παρακαλώ [Mod]
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Με μια προχειρη ερευνα που εκανα στο παρατηρητηριο τιμων του υπουργειου υπαρχουν πρατηρια τα οποια δουλευουν για 0,01€/λιτρο με δεδομενο οτι πληρωνουν τα καυσιμα τους μετρητοις στις εταιριες πετρελαιοειδων που συνεργαζονται και το κερδος αυτων δεν ξεπερνα τα 0,015€/λιτρο! Με 1 λεπτο κανενα μαγαζι δεν βγαινει ανεξαρτητως καταναλωσης...
1 λεπτό κέρδος άρα αν υποθέσουμε 100 αυτοκίνητα με 30 λίτρα το κάθε ένα περίπου.
300 ευρώ τη μέρα. Μια χαρά σε βρίσκω.Βέβαια τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
-
Τι 30 τι 300.
Κοίτα που κόλλησε ο άλλος. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με μια προχειρη ερευνα που εκανα στο παρατηρητηριο τιμων του υπουργειου υπαρχουν πρατηρια τα οποια δουλευουν για 0,01€/λιτρο με δεδομενο οτι πληρωνουν τα καυσιμα τους μετρητοις στις εταιριες πετρελαιοειδων που συνεργαζονται και το κερδος αυτων δεν ξεπερνα τα 0,015€/λιτρο! Με 1 λεπτο κανενα μαγαζι δεν βγαινει ανεξαρτητως καταναλωσης...
1 λεπτό κέρδος άρα αν υποθέσουμε 100 αυτοκίνητα με 30 λίτρα το κάθε ένα περίπου.
300 ευρώ τη μέρα. Μια χαρά σε βρίσκω.Βέβαια τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
30 είναι τα ευρώ,όχι 300.
Φίλος μου βενζινάς με πολύ μεγάλες ημερήσιες καταναλώσεις βγάζει 1,8 λεπτά στο λίτρο.Για να βγάλει τα ημερήσια έξοδα του πρατηρίου χρειάζεται να πουλήσει τουλάχιστον 20.000 λίτρα .
καλά δεν βγαίνουν μόνο με βενζίνη αλλά και με πλυντήριο, αξεσουάρ, τσιγάρα, αρωματάκια κτλ.
ΕΚΟ διαγωνισμός λέει με 30 ευρώ βενζίνη παίρνετε μέρος με κουπόνια κτλ. Εβαλα 3 φορές 50 ευρώ και κουβέντα για αυτόν.
Ξέρω φταίω εγώ που δεν γίνομαι γύφτος να τους το αναφέρω...και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν θελετε να σας κανω να χαρειτε καπως η τιμη του πετρελαιου επεσε απο τα 90 στα 88 και κατι δολλαρια σημερα. Οποτε μαλλον θα ξαναπεσουν οι τιμες (το ελπιζω δηλαδη για να μην ξεφραγκιαστω)Ακόμα δεν έφτασε η είδηση της μείωσης της τιμής εδώ.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι 30 τι 300.
Κοίτα που κόλλησε ο άλλος.Τι Λωζάνη τι Κοζάνη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λαμπριανίδης και ψεύτικα λάδια φάση.
τι πως που ;;
για δώσε ινφο έστω κ με πμ ...
Εννοώ πως όποιος χαλάει την πιάτσα γίνεται στόχος.
-
Τι 30 τι 300.
Κοίτα που κόλλησε ο άλλος.Και εκτος απο αυτο αυτα ειναι τα εσοδα και οχι τα κερδη...
Απο εκει και περα αφαιρεις μισθους προσωπικου, παγια εξοδα, ενοικιο (οπου και αν υπαρχει) κλπ κλπ!
Για να σου δωσω μια ταξη πραγματων για να πουλησει ενα πρατηριο 20.000 οπως το CarPlanet που ανεφερε ο sv2 χρειαζεται να δουλευει σχεδον επι 24ωρου βασεως το οποιο συνηθως περιλαμβανει 3 βαρδιες απο 2-3 ατομα μινιμουμ!
Do the math! -
Γκρίζα διαφήμιση μυρίζομαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
....ΕΚΟ διαγωνισμός λέει με 30 ευρώ βενζίνη παίρνετε μέρος με κουπόνια κτλ. Εβαλα 3 φορές 50 ευρώ και κουβέντα για αυτόν.
Ξέρω φταίω εγώ που δεν γίνομαι γύφτος να τους το αναφέρω...και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες.Λυπάμαι για τη νοοτροπία αυτή, γιατί να είσαι εσύ γύφτος αν αναφέρεις το δικαίωμά σου. Ντροπή είναι;; Όχι. Υποχρέωσή του είναι να σε ενημερώσει αν δεν το κάνει η ντροπή θα έπρεπε να είναι όλη δική του και αυτός είναι ο γύφτος και κακός. Ακούς εκεί... είναι τελείως λάθος τρόπος να το παίξεις large, άρχοντας και υπεράνω αρνούμενος τα δικαιώματά σου. Αντίθετα να του πεις ότι αυτός είναι γύφτος και κακός επαγγελματίας που δεν υποστηρίζει την προώθηση αυτή...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....ΕΚΟ διαγωνισμός λέει με 30 ευρώ βενζίνη παίρνετε μέρος με κουπόνια κτλ. Εβαλα 3 φορές 50 ευρώ και κουβέντα για αυτόν.
Ξέρω φταίω εγώ που δεν γίνομαι γύφτος να τους το αναφέρω...και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες.Λυπάμαι για τη νοοτροπία αυτή, γιατί να είσαι εσύ γύφτος αν αναφέρεις το δικαίωμά σου. Ντροπή είναι;; Όχι. Υποχρέωσή του είναι να σε ενημερώσει αν δεν το κάνει η ντροπή θα έπρεπε να είναι όλη δική του και αυτός είναι ο γύφτος και κακός. Ακούς εκεί... είναι τελείως λάθος τρόπος να το παίξεις large, άρχοντας και υπεράνω αρνούμενος τα δικαιώματά σου. Αντίθετα να του πεις ότι αυτός είναι γύφτος και κακός επαγγελματίας που δεν υποστηρίζει την προώθηση αυτή...
κατι παρομοιο συμβαινει και με την shell και τους ποντους για το smartclub αλλα μολις πεις για ποντους σε κοιτανε με μισο ματι γι αυτο και εγω τους εστειλα στο διαολο.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
αυτο που εχω ξαναγραψει απειρες φορες σε αυτο το φορουμ...
'Οσοι πουλανε φθηνα δεν ειναι ολοι κλεφτες, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΘΗΝΑ!'Νο πρόμπλεμ με ό,τι λες, αλλά αυτό που γράφεις έχει προβληματική λογική. Μπορώ να είμαι κλέφτης και να χρεώνω 1,55€ (ενώ σήμερα είδα και 1,48) και να μην δίνω κανένα δικαίωμα, αν ίσχυε αυτό.
Δεν μπορω και δεν θελω να σε πεισω για αυτο που λεω...
Στατιστικα ομως αν το δεις αποδεικνυεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Καθε φορα που το κρατος πιανει ενα πρατηριο με κομπιουτερακια στις αντλιες δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τα 'φθηνα'! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!Δεν υπαρχει πρατηριο που να εχει πειραγμενες αντλιες και να πουλαει ακριβα! Αυτα τα κομπιουτερακια σου δινουν πολυ μεγαλυτερα ποσοστα κερδους ανα λιτρο το οποιο και συνεπαγεται η πολυ χαμηλωτερη τιμη που μπορεις να κατεβεις για να προσελκυσεις κοσμο!
Με μια προχειρη ερευνα που εκανα στο παρατηρητηριο τιμων του υπουργειου υπαρχουν πρατηρια τα οποια δουλευουν για 0,01€/λιτρο με δεδομενο οτι πληρωνουν τα καυσιμα τους μετρητοις στις εταιριες πετρελαιοειδων που συνεργαζονται και το κερδος αυτων δεν ξεπερνα τα 0,015€/λιτρο! Με 1 λεπτο κανενα μαγαζι δεν βγαινει ανεξαρτητως καταναλωσης...Πλάκα κάνω ρε συ!
Αλλά στην πραγματικότητα μπορείς με μια υψηλότερη τιμή να είσαι υπεράνω πάσης υποψίας. Έτσι που τα ακούω τα πράγματα (γιατί πολλά εξ αυτών δεν τα πιστεύω - καχυποψία και σκόπιμη συκοφαντία υπάρχουν άφθονα), όποιος είναι φθηνός θα πολεμηθεί, όποιος είναι ακριβός είναι ΠΧΙΟΤΗΤΑ. Το παράδειγμα του Λαμπ που έδωσε ο νταχτιρντί δεν είναι καθόλου άστοχο. Εγώ π.χ. διάβασα για μπαγιάτικα λάδια...
@αυστηρά προς melos ή όποιος άλλος γνωρίζει με νούμερα
Τα φθηνά πρατήρια έχουν επαρκώς περισσότερο τζίρο από τα μέσης τιμής πρατήρια; Ή δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να 'σπάσεις' την αγορά; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΚΟ διαγωνισμός λέει με 30 ευρώ βενζίνη παίρνετε μέρος με κουπόνια κτλ. Εβαλα 3 φορές 50 ευρώ και κουβέντα για αυτόν.
Ξέρω φταίω εγώ που δεν γίνομαι γύφτος να τους το αναφέρω...και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες.
Μηπως πηγες σε πρατηριο που δεν παιρνει μερος στον διαγωνισμο ?
Εδω ειναι τα συνεργαζόμενα πρατηρια για δες http://www.ekocontest.gr/gas_stations.a ... arent_id=1 -
Oχι το έχει ...
Δεν πειράζει εγώ για μπενζίνα πάω ούτως ή άλλως.
-
melos86 να σε ρωτήσω τώρα που γίναμε φίλοι ( ) αν ξέρεις.
Στην Ελλάδα γιατί δεν παίζει πουθενά ο αυτόματος πωλητής.
Και έξοδα γλιτώνεις και δουλεύεις 24 ώρες και είσαι και ασφαλής. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μηπως πηγες σε πρατηριο που δεν παιρνει μερος στον διαγωνισμο ?
Εδω ειναι τα συνεργαζόμενα πρατηρια για δες http://www.ekocontest.gr/gas_stations.a ... arent_id=1Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι στο συγκεκριμένο πίνακα υπάρχει πρατήριο το οποίο στην αρχή έδινε (2 φορές) και μετά σταμάτησε.
-
Στην Ελλάδα γιατί δεν παίζει πουθενά ο αυτόματος πωλητής.
Και έξοδα γλιτώνεις και δουλεύεις 24 ώρες και είσαι και ασφαλής.Στην Αλεξανδρούπολη παίζουν αυτόματοι πωλητές. Δεν ξέρω αλλού...
-
Έχει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα αυτόματους πωλητές.
Βενζίνη ώρα μηδέν!