-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βγάζεις άδεια, λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά πρέπει να παίζει κάτι με την αναλογία φαρμακείων/πληθυσμό.
Φίλη μου που άνοιξε πρόπερσυ φαρμακείο στη Ρόδο μπορούσε να ανοίξει, αλλά μόνο σε οικισμό που δεν υπήρχε ήδη άλλο. Τώρα κάνει 80km την ημέρα στα πήγαινε-έλα πρωί & απόγευμαΞεχάστηκα... Παραθέτω την σχετική διάταξη:
Η έννοια 'Δημοτικό Διαμέρισμα' στη Φαρμακευτική Νομοθεσία
Κατά τη Φαρμακευτική Νομοθεσία και δη της διατάξεως του άρθρου 2 του Ν. 1963/1991 «Αναλογίες πληθυσμού» :«1. Για τον αριθμό των χορηγουμένων για κάθε δήμο ή κοινότητα της Χώρας, αδειών ιδρύσεως φαρμακείου από 1-1-1997, τίθενται τα εξής πληθυσμιακά όρια :α)** Για Δήμους ή κοινότητες με πληθυσμό μέχρι 3.000 κατοίκων, εφόσον δεν λειτουργεί φαρμακείο, επιτρέπεται η χορήγηση μιας μόνο άδειας ιδρύσεως φαρμακείου**.β) Για Δήμους ή κοινότητες με πληθυσμό από 3.000 μέχρι 10.000 κατοίκους, απαιτείται αναλογία 3.000 κατοίκων για κάθε φαρμακείο.γ) Για Δήμους ή κοινότητες με πληθυσμό από 10.000 μέχρι 100.000 κατοίκους, απαιτείται αναλογία 2.500 κατοίκων για κάθε φαρμακείο.δ) Για Δήμους ή κοινότητες με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, απαιτείται αναλογία 2.000 κατοίκων για κάθε φαρμακείο.
- Τα πληθυσμιακά όρια της προηγούμενης παραγράφου δεν ισχύουν για τους φαρμακοποιούς που κατέχουν ή πρόκειται να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα μέχρι 31-12-1996.
Όμως έχουμε βγει ΠΟΛΥ
-
Για να μένουμε στο θέμα, τι παίζει από βενζίνη γενικά;; Γιατί λέω σιγά σιγά, σε κανά δυο μέρες να βάλω και βενζίνη γιατί δε λειτουργεί διαφορετικά το άτιμο το ρημάδι!
-
Για τα φαρμακει, επειδη εχω γνωρισει ατομα απο πολυ κοντα, τους σιχαθηκα οσο και τους γιατρους. Αν αυτοι ειναι π....ες με αυτα που κανουν οι φαρμακοποιοι ειναι απλα οι τσατσαδες τους.
Δε μιλαω αφοριστικα για καμια επαγγελματικη ομαδα βεβαια, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ομως οι 'μεγαλοπιασμενοι' που γνωρισα ετσι λειτουργουν. Κατι λεγαμε πριν για τις σαπιοκοιλιες....
-
Nα μεινουμε στα περι βενζινης;Το ξεχειλωσαμε αρκετα με τα υπολοιπα κλειστα επαγγελματα [mod]
-
Για την ώρα η αγορά εφοδιάζεται από τα βυτιοφόρα των εταιρειών.
Τα Δ.Χ συνεχίζουν δυστηχώς.Με λίγη τύχη και υπομονή φυσικά κάπου θα βρεις ειδικά απο αυριο,
όπυ θα έχουν προλάβει να κάνουν κάτι τα ιδιωτικά( Τα ιδιωτικά ξεκινήσαν να μεταφέρουν καυσιμα μετά τις 11-12 το μεσημέρι). -
Στο Π.Αστρος και Αστρος η βενζινη εχει τελειωσει. Σημερα βαρεθηκα να κανω μια βολτα με το ποδηλατο. Χθες ειχαν τα δυο Cyclon ολα τα αλλα Εκο-Shell-Aegean ειχαν αδειασει ακομα και απο πετρελαιο κινησης και ειχαν κλεισει εντελως.
-
περασα σημερα απο σκαραμαγκα σ αυτον με το ψευτικο κοχυλι που δινει 20000000 δρχ αν αποδειχθει οτι τα καυσιμα του δεν ειναι καλα. ειναι λιγο πριν τον μερακλη και λιγο μετα τον γιανουλακη (φουρνος).
τον ρωτησα αν θα κλεισει και μου απαντησε οτι εχουν δικο τους βυτιοφορο και δεν εχουν προβλημα μ αυτο το θεμα και οτι οι δεξαμενες του εχουν αποθεμα για 15 μερες (λογικο γιατι εφοδιαζει ταυτοχρονα 12+ αμαξια).
αρα οποιος κανει κανα ταξιδακι κοντινο προς τα κατω μην προβληματιστει βαζει αφοβα απο εκει. 145,κατι ψιλα/λιτρο
επισης θελω να αναφερθω σ αυτα τα pigs τους φορτηγατζηδες που εχουν κανει το μερος εξω απο το δαφνι στο χαιδαρι και εξω απο τα πρακτικερ στην ελευσινα μια ατελειωτη χαβουζα απο σκουπιδια.ελεος πινουν το μπουκαλακι νερο το πετανε κατω τρωνε τα σουβλακια τους κατω οι χαρτοπετσετες. ευχομαι να μην περασουν τα μετρα τους γιατι μετα θα πετανε και σαμπανιες στον δρομο. εκει με το νερο και την χαρτοπετσετα.
-
Ο αδελφός μου άφησε το αυτοκίνητο στο συνεργείο με γύρω στο μισό ρεζερβουάρ και όταν το παρέλαβε το βρήκε άδειο.... του είπαν ότι χρειάστηκε να δουλέψει πολλή ώρα ο κινητήρας για να τεσταριστεί....
Όποιος θέλει το πιστεύει.... -
Τελικα δεν εχω καταλαβει.. Τα βενζιναδικα αρχισαν να εφοδιαζονται απο σημερα ή οχι??
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο αδελφός μου άφησε το αυτοκίνητο στο συνεργείο με γύρω στο μισό ρεζερβουάρ και όταν το παρέλαβε το βρήκε άδειο.... του είπαν ότι χρειάστηκε να δουλέψει πολλή ώρα ο κινητήρας για να τεσταριστεί....
Όποιος θέλει το πιστεύει.... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελικα δεν εχω καταλαβει.. Τα βενζιναδικα αρχισαν να εφοδιαζονται απο σημερα ή οχι??Ναι αλλά αραιά. Σήμερα το απόγευμα παρέλαβε βενζίνη ένα εδώ στην περιοχή, και μέχρι τις 8:30 είχε στεγνώσει... ούτε για πάρτη του δεν μπόρεσε να κρατήσει. Εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να γεμίσω το παπί, το scooter έμεινε στο δρόμο όπως πήγαινα
Ο συνέταιρος του πιο πάνω έχει παραλάβει κι αυτός και θα ανοίξει κατά τις 11 σήμερα.. λέω να πάω να βάλω και στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
[url=http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/22432/apokleismenoi-touristes-logo-elleipsis-venzinis/]Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Χαλκιδικής, όπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς βενζίνη στη Χαλκιδική.
Κωλοτούμπες έπρεπε να κάνουν οι ξενοδόχοι! Αυτοί που θα μείνουν? Που θα φάνε?
Και που ειναι το φορτηγο που θα τους φερει τα τροφιμα για να ταισουν τους πελατες τους;Δεν εχουν δα και ολοι εταιρικα.
Αστα στο ιδιο (και πιο καυτο μπορω να πω) καζανι βραζουμε ολοι μας. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τελικα δεν εχω καταλαβει.. Τα βενζιναδικα αρχισαν να εφοδιαζονται απο σημερα ή οχι??
Ναι αλλά αραιά. Σήμερα το απόγευμα παρέλαβε βενζίνη ένα εδώ στην περιοχή, και μέχρι τις 8:30 είχε στεγνώσει... ούτε για πάρτη του δεν μπόρεσε να κρατήσει. Εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να γεμίσω το παπί, το scooter έμεινε στο δρόμο όπως πήγαινα
Οκ ευχαριστω πολυ!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όποιος θέλει το πιστεύει....οταν αλλαξε καπακι ενας φιλος σε ενα s2000 η εταιρεια ειπε οτι επρεπε να δουλεψει το μοτερ 13 ωρες ρελαντι..
κατι ξερουν παραπανω.. -
Απ οτι εμαθα απο ιδιοκτητη μεταφορικης εταιρειας τα χαρτια της επιταξης εχουν φτασει σε πολλους κατοχους δχ ομως υπαρχει ενα κλιμα τρομοκρατιας και οι απεργοι δεν αφηνουν κανεναν να δουλεψει...
Γενικα η κυβερνηση ουτε γι αυτον δεν ηταν ετοιμη...
Η μονη μας ελπιδα ειναι αυριο να αποφασισουν να τη ληξουν να κανουμε ολοι τη δουλεια μας...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απ οτι εμαθα απο ιδιοκτητη μεταφορικης εταιρειας τα χαρτια της επιταξης εχουν φτασει σε πολλους κατοχους δχ ομως υπαρχει ενα κλιμα τρομοκρατιας και οι απεργοι δεν αφηνουν κανεναν να δουλεψει...Γενικα η κυβερνηση ουτε γι αυτον δεν ηταν ετοιμη...
Η μονη μας ελπιδα ειναι αυριο να αποφασισουν να τη ληξουν να κανουμε ολοι τη δουλεια μας...
Μα κ μετα την επιταξη δεν εγγυαται κανεις οτι θα ερθουν καυσιμα στην αγορα...
Υπαρχει και η λευκη απεργεια η οποια δεν αντιμετωπιζεται!Το μονο που μπορει να κανει το κρατος ειναι να επιτρεψει σε ολα τα ΙΧ βυτια να κανουν την δουλεια τους χωρις προβληματα...
Ενας εισαγγελεας χρειαζεται και 1-2 δυμοιριες των ΜΑΤ!
Κανενας βεβαια δεν εχει τα @@ για κατι τετοιο.... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
....Nα υποθεσουμε οτι χρειαζεται ενας εισαγγελεας μια δυο διμοιριες των ΜΑΤ και πολιτικη επιστρατευση οταν απεργουν και οι βενζινοπωλες??
-
Υποθεστε οτι θελετε...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
....Nα υποθεσουμε οτι χρειαζεται ενας εισαγγελεας μια δυο διμοιριες των ΜΑΤ και πολιτικη επιστρατευση οταν απεργουν και οι βενζινοπωλες??
εγω σας ειπα χρειάζεται επίταξη των οχηματων και να τα δουλεψουν φανταροι και στα @@ της κυβερνησης ας κανουν μετα και απεργια πεινας
-
Η πράξη της επιστράτευσης είναι μία ύστατη λύση έναντια σε μία ομάδα (συντεχνία). Φυσικά και κάτι θα πρέπει να έχει δώσει η Κυβέρνηση ώστε να υπάρξει θέμα συζήτησης σήμερα το μεσημέρι. ΙΜΗΟ η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για τους βενζινοπώλες τα έχουμε πει. Μόλις πέσει στο τραπέζι το άνοιγμα του επαγγέλματος με την είσοδο των Σούπερ Μάρκετ στην αγορά πετρελαιοειδών και β) εφαρμοστεί ο νόμος περί ασφάλειας και για τα υφιστάμενα βενζινάδικα τότε θα δούμε το θέμα της δικής τους απεργείας.
Γενικότερα είναι δύσκολη περίοδος να είσαι επαγγελματίας συνδικαλιστής γιατί αν είσαι της ΔΑΚΕ σε κοιτάνε με ένα μάτι για αυτά που δεν έκανες πριν 5 έτη αν είσαι της ΠΑΣΚΕ κρύβεσαι για να μην σε πλακώσουν στο ξύλο για αυτά που συμβαίνουν τώρα ενώ αν είσαι του ΠΑΜΕ ετοιμάζεσαι για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου στο άθλημα 'πορεία 5km, 10km & 20km μετά και άνευ πανού' οπότε που καιρός για ξεκούραση.
Γελούν σαρδόνια τώρα οι Ε.Ε. και οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι που όταν το δικό τους κωλαράκι μάτωνε με τα μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων οι συνάδελφοι τους Δ.Υ. σφύριζαν ανέμελα. Τώρα με μειώσεις της τάξης του 15~20% ήρθε η ώρα και για το παραγωγικό κομμάτι της χώρας που θα πάρει έστω και κάποιες ονομαστικές αυξήσεις να σφυρίξει επιτέλους και αυτό ανέμελα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!