-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εντάξει παιδιά , λίγη επιείκια για την φυλή.
Πιστεύετε δηλαδή ότι σε αντίστοιχη έλλειψη καυσίμων στο εξωτερικό δεν θα υπήρχαν σκηνές αντίστοιχου κάλους?
Όλος ο πλανήτης εξαρτημένος από το πετρέλαιο είναι.
Εκτός και αν είσαι βουδιστής μοναχός ή μέλος κάποιας φυλής του Αμαζονίου.
Ψυχραιμία.Μα δεν θα υπήρχε αντίστοιχη έλλειψη καυσίμου στο εξωτερικό...από εκεί ξεκινάνε όλα
Σωστά.
Πιθανό.
Άρα δεν ξέρουμε αντιδράσεις.Α-Viper7...μπα , απλά νομιζουμε ότι είμαστε στο κέντρο του σύμπαντος.
Όσον αφορά την κατανομή της μαλακίας είμαστε σίγουρα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Νομίζω ότι η επιείκεια έχει εξαντληθεί προ πολλού...
Πρέπει να είμαστε το μοναδικό σημείο του σύμπαντος που η μαλακία απειρίζεται.
Δέλτα Ντιράκ της μαλακίας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βαλε Ελληνα βενζίνα, και στα παπουτσια βαλε
Σπύρο μιλάμε για Αύγουστο μήνα αδειών.
Χώρια που πολλοί μαλ@κες δουλεύουμε κ κάπως πρέπει να πάμε στην δουλειά μας.
Να ναι καλά το σκούτερ βέβαια αλλά υπάρχει πρόβλημα.
Τελευταια φορα που κοιταξα στο ημερολογιο ηταν σημερα,και δεν ειναι Αυγουστος (και σιγουρα οχι 15γουστος), ειναι 26 Ιουλιου.Σε καθε περιπτωση,αν καποιος θελει βενζινη για να παει να λιασει τα παπαρια του,ισως θα μπορουσε να το αναβαλει για λιγο στην απιθανη περιπτωση που η απεργια κρατησει πολυ καιρο;
Οσο για τους μαλακες που δουλευουν,καλα κανουν και βαζουν βενζινη,αρκει να μην τιγκαρουν χωρις λογο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τελευταια φορα που κοιταξα στο ημερολογιο ηταν σημερα,και δεν ειναι Αυγουστος (και σιγουρα οχι 15γουστος), ειναι 26 Ιουλιου.Σε καθε περιπτωση,αν καποιος θελει βενζινη για να παει να λιασει τα παπαρια του,ισως θα μπορουσε να το αναβαλει για λιγο στην απιθανη περιπτωση που η απεργια κρατησει πολυ καιρο;
Οσο για τους μαλακες που δουλευουν,καλα κανουν και βαζουν βενζινη,αρκει να μην τιγκαρουν χωρις λογο.
Ξερεις φιλε μου υπαρχουν καποια ατομα σαν και μενα που εχουμε αγορασει εισιτηρια εδω και κανενα μηνα και εχουμε δωσει ενα σεβαστο ποσο για τις διακοπες μας και αυριο και για τις επομενες μερες γιατι δεν θα ειμαι ο μονος που ξεκιναει τις διακοπες του τωρα αναγκαστηκαμε να φουλαρουμε δεν παιρνει αναβολη γιατι και λεφτα δοθηκανε και η αδεια ειναι συγκεκριμενη για αυτο προσεχε τι λες και να σου πω και το αλλο που μονο σου το ειπες ειναι 26 Ιουλιου οχι 26 Μαιου μην τα μπερδευεις πολυ κοσμος ειναι σε αδεια ή ξεκιναει η αδεια τωρα δεν παιρνουν αδεια ολοι τον 15Αυγουστο
Φιλικα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και τι πάει να πει αυτό ρε μεγάλε? Ο κόσμος δε πάει διακοπές τον Ιούλιο?
Μόνο τον Αύγουστο πάμε διακοπές?
Αν (λέω ΑΝ) κάποιος δεν έχει άδεια τον Αύγουστο και δουλεύει ενώ έχει μόνο τον Ιούλιο...τι κάνει? Δε πάει διακοπές επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι κάνουν απεργία?
Πάμε καλά? Σοβαρά τώρα...πάμε καλά...σαν κράτος εννοώ...σαν κοινωνία...σαν διοικητική δομή που έλεγε και ο μεγάλος Πολύδωρας...
-
Να καθιερωθεί επίσημη ημέρα απεργίας των μεταφορέων , των πρατηριούχων , των οδηγών κλπ κλπ......για να μην χαλάνε τα μπάνια του λαού , ο τζίρος των εμπόρων κλπ κλπ.
-
Εγω δεν καταλαβα ακριβως γιατι απεργουν...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τελευταια φορα που κοιταξα στο ημερολογιο ηταν σημερα,και δεν ειναι Αυγουστος (και σιγουρα οχι 15γουστος), ειναι 26 Ιουλιου.Σε καθε περιπτωση,αν καποιος θελει βενζινη για να παει να λιασει τα παπαρια του,ισως θα μπορουσε να το αναβαλει για λιγο στην απιθανη περιπτωση που η απεργια κρατησει πολυ καιρο
Οσο για τους μαλακες που δουλευουν,καλα κανουν και βαζουν βενζινη,αρκει να μην τιγκαρουν χωρις λογο.δεν έχεις δικαίωμα να βάλεις βενζίνη για να λιάσεις τα παπάρια σου ...? κομμάντο στο μαύρισμα των οργάνων μου θα κάνεις?
να ακυρώσεις δηλ το προγραμμά σου (που και ούτε εσύ ξέρεις με πόσους κόπους έφτιαξες) για την αφερεγγυότητα και ανικανότητα μερικών?έλεος με τις γενικεύεις ... ξέρεις μάστορα δεν πέρνουν όλοι άδεια τον 15αγουστο και δεν έχουν ολοι τις απόψεις σου...
-
Να καθιερωθεί επίσημη ημέρα απεργίας των μεταφορέων , των πρατηριούχων , των οδηγών κλπ κλπ......για να μην χαλάνε τα μπάνια του λαού , ο τζίρος των εμπόρων κλπ κλπ.Ή απλά μπορούμε να κάψουμε ζωντανούς όλους τους συνδικαληστές. Ούτως η άλλως γλιτώνουμε την ελλαδάρα από μελλοντικούς βολευτές.
-
Πιστεύετε δηλαδή ότι σε αντίστοιχη έλλειψη καυσίμων στο εξωτερικό δεν θα υπήρχαν σκηνές αντίστοιχου κάλους?
Όλος ο πλανήτης εξαρτημένος από το πετρέλαιο είναι.
Εκτός και αν είσαι βουδιστής μοναχός ή μέλος κάποιας φυλής του Αμαζονίου.
Ψυχραιμία.Μα δεν θα υπήρχε αντίστοιχη έλλειψη καυσίμου στο εξωτερικό...από εκεί ξεκινάνε όλα
Σωστά.
Πιθανό.
Άρα δεν ξέρουμε αντιδράσεις.Α-Viper7...μπα , απλά νομιζουμε ότι είμαστε στο κέντρο του σύμπαντος.
Θα σου πω ένα σκηνικό. Αμερική, Μάιος 1998. Σε μεγάλη διασταύρωση κεντρικού δρόμου που αποτελείται από δύο και δύο λωρίδες καίγονται οι λάμπες στα φανάρια. Δεν υπάρχει κανένας μπάτσος, καμιά αστυνομία, κανένας τροχαίος. Εγώ είμαι 4-5 αυτοκίνητα πριν το φανάρι.
Ερώτηση...τι θα γινόταν στην Ελλάδα? Άσε...το έχω ζήσει...όλοι ξέρουμε. Πάμε παρακάτω...
Εκεί τι έγινε ξέρεις?
Έκαναν τα φανάρια μόνοι τους αρχηγέ μου. Έφευγαν κάμποσα αυτοκίνητα...ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...και άφηναν τους απέναντι να περάσουν...ΚΟΚ. Αυτά στη χώρα των κατ' ημών χαζών Αμερικάνων
Όχι δεν έχουν απεργίες εκεί, δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό στο βαθμό που ξέρουμε εμείς...αλλά έχουν κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ. Αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους my friend. Θα κρατήσουν τη πόρτα στο καφέ για να μπεις, θα σε περιμένουν να βγεις από το τραίνο, θα σε αφήσουν να περάσεις μπροστά τους στη γραμμή, στο δρόμο, στο φανάρι κλπ...θα σε αφήσουν να διασχίσεις το δρόμο κλπ κλπ κλπ κλπ.
Προσωπικά ξέρω αντιδράσεις και Αμερικανών (4.5 χρόνια τους έφαγα στη μάπα) και Εγγλέζων...και πίστεψέ με αυτό το μπουρδ€λ0 και τον χαμό που επικρατεί έξω λες και πρόκειται να ξεσπάσει πόλεμος (η κατοχή και τα 400 χρόνια που λέγαμε...ήταν ΠΟΛΛΑ) ΔΕΝ θα το βλέπαμε εκεί.
Μας βλέπουν στα κανάλια και γελάνε...δε ξέρουν αν πρόκειται για Ευρωπαϊκή χώρα ή Αφρικανική...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα ακριβως γιατι απεργουν...Γιατί ενώ μέχρι τώρα η άδεια για βυτίο ήταν Α, με το νέο ν/σ γίνεται Α/10 (λέμε τώρα, τα νούμερα είναι σχετικά). Οπότε πολύς κόσμος θα χάσει την επενδυσούλα του. Έχουν κι αυτοί ένα δίκιο, δεν είναι στον αέρα. Φταίνε όμως και οι κυβερνήσεις που τους χάϊδευαν τόσα χρόνια.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μας βλέπουν στα κανάλια και γελάνε...δε ξέρουν αν πρόκειται για Ευρωπαϊκή χώρα ή Αφρικανική...παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως.
δε φταινε σε τιποτα οι Αφρικανικες χωρες για να συγκρινονται με το εδω μπουρδ3λο -
...αλλά έχουν κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ. Αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους my friend. Θα κρατήσουν τη πόρτα στο καφέ για να μπεις, θα σε περιμένουν να βγεις από το τραίνο, θα σε αφήσουν να περάσεις μπροστά τους στη γραμμή, στο δρόμο, στο φανάρι κλπ...θα σε αφήσουν να διασχίσεις το δρόμο κλπ κλπ κλπ κλπ.Σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο: Έχουν ξεπεράσει το tragedy of the commons (που εδώ είναι η απόλυτη πραγματικότητα παντού, στα πάντα και νυν και αεί και εις τον αιώνα των αιώνων αμήν).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μας βλέπουν στα κανάλια και γελάνε...δε ξέρουν αν πρόκειται για Ευρωπαϊκή χώρα ή Αφρικανική...
παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως.
δε φταινε σε τιποτα οι Αφρικανικες χωρες για να συγκρινονται με το εδω μπουρδ3λο...σωστά...θα μας ακούσει κανένας Μαντέλα και θα μας πάρει με τις Βουβουζέλες...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
...αλλά έχουν κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ. Αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους my friend. Θα κρατήσουν τη πόρτα στο καφέ για να μπεις, θα σε περιμένουν να βγεις από το τραίνο, θα σε αφήσουν να περάσεις μπροστά τους στη γραμμή, στο δρόμο, στο φανάρι κλπ...θα σε αφήσουν να διασχίσεις το δρόμο κλπ κλπ κλπ κλπ.
Σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο: Έχουν ξεπεράσει το tragedy of the commons (που εδώ είναι η απόλυτη πραγματικότητα παντού, στα πάντα και νυν και αεί και εις τον αιώνα των αιώνων αμήν).
Πολύ σωστά...το έχουν ξεπεράσει εδώ και κάτι χρόνια και αυτό είναι το χειρότερο απ'όλα. Καμιά ελπίδα για εμάς...το self interest ζει και βασιλεύει όπως λες...
-
το έχουν ξεπεράσει εδώ και κάτι χρόνια...Μολονότι έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους, μορφωμένους και έμπειρους, κανένας δεν μου έδωσε ικανοποιητική απάντηση για το πώς το ξεπέρασαν. Πού συνετελέστηκε η κρίσιμη αλλαγή. Πας εκεί στα ξένα και απλά το βλέπεις αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό hint για να κάνεις inverse engineering...
-
Δεν υπάρχει κανένας μπάτσος, καμιά αστυνομία, κανένας τροχαίος. Εγώ είμαι 4-5 αυτοκίνητα πριν το φανάρι.Ερώτηση...τι θα γινόταν στην Ελλάδα? Άσε...το έχω ζήσει...όλοι ξέρουμε. Πάμε παρακάτω...
Εκεί τι έγινε ξέρεις?
Έκαναν τα φανάρια μόνοι τους αρχηγέ μου. Έφευγαν κάμποσα αυτοκίνητα...ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...και άφηναν τους απέναντι να περάσουν...ΚΟΚ. Αυτά στη χώρα των κατ' ημών χαζών Αμερικάνων
Όχι δεν έχουν απεργίες εκεί, δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό στο βαθμό που ξέρουμε εμείς...αλλά έχουν κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ. Αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους my friend. Θα κρατήσουν τη πόρτα στο καφέ για να μπεις, θα σε περιμένουν να βγεις από το τραίνο, θα σε αφήσουν να περάσεις μπροστά τους στη γραμμή, στο δρόμο, στο φανάρι κλπ...θα σε αφήσουν να διασχίσεις το δρόμο κλπ κλπ κλπ κλπ.
Προσωπικά ξέρω αντιδράσεις και Αμερικανών (4.5 χρόνια τους έφαγα στη μάπα) και Εγγλέζων...και πίστεψέ με αυτό το μπουρδ€λ0 και τον χαμό που επικρατεί έξω λες και πρόκειται να ξεσπάσει πόλεμος (η κατοχή και τα 400 χρόνια που λέγαμε...ήταν ΠΟΛΛΑ) ΔΕΝ θα το βλέπαμε εκεί.
ok αρχηγέ , δεν πείθομαι όμως πως αυτή είναι μια πιο υγειής κοινωνία , αρκεί να αναλογισθώ τα εκατομμύρια των ανέργων , αστέγων , επεμβάσεων 'εκδημοκρατισμού ' περιοχών του πλανήτη και πάει λέγοντας κλπ.
Τέλος πάντων ας μην τραβιόμαστε -
Τέλος πάντων ας μην τραβιόμαστεΔεν νομίζω ότι είναι off topic. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: Πώς στην Ελλάδα ορμάμε όλοι μαζί στο βοσκοτόπι (βενζινάδικα εν προκειμένω) και το εξαντλούμε αντί να το μοιραζόμαστε πειθαρχημένα και να προσέχουμε για να έχουμε...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Τέλος πάντων ας μην τραβιόμαστε
Δεν νομίζω ότι είναι off topic. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: Πώς στην Ελλάδα ορμάμε όλοι μαζί στο βοσκοτόπι (βενζινάδικα εν προκειμένω) και το εξαντλούμε αντί να το μοιραζόμαστε πειθαρχημένα και να προσέχουμε για να έχουμε...
ιγω να φουλαρου (ακομη και αν δε χρειαζεται) κι οι αλλοι να παν να γαμθ0υν
κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια, καμια εκπληξη. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Τέλος πάντων ας μην τραβιόμαστε
Δεν νομίζω ότι είναι off topic. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: Πώς στην Ελλάδα ορμάμε όλοι μαζί στο βοσκοτόπι (βενζινάδικα εν προκειμένω) και το εξαντλούμε αντί να το μοιραζόμαστε πειθαρχημένα και να προσέχουμε για να έχουμε...
Και ποιος θα καθορίσει το σωστό μέτρο και το πειθαρχημένο?
Άλλες ανάγκες μετακίνησης έχω εγώ , αλλες εσύ , άλλες ο άλλος.
Ο καθε ένας έχει τις φοβίες του , τις ψυχολογικές ανάγκες του να καλύψει κλπ.
Απόδειξη τα νούμερα των πωλήσεων των αυτοκινήτων τα προηγούμενα χρόνια , πλασματικά.
Νόθες ανάγκες κάλυψαν , τωρα θα ανακαλύψουμε ξαφνικά το Άριστο και το Μέτρο?
Βενζίνη ώρα μηδέν!