-
Στο δρόμο προς το σπίτι μου υπάρχει ένα ΒΡ με τιμή 95άρας το 1.46 και έχει ουρά κάθε μέρα. Καλά να πάθουμε τα ζώα...
-
Πριν τις τελευταιες αυξησεις εβαζα αποκλειστικα Ultimate σε αυτη την τιμη....Πλεον εξακολουθω να βαζω 100αρα απο Aegean/Eλιν/ΕΚΟ κτλ (το φθηνοτερο στην περιοχη μου βαση τιμων Υπουργειου/gasprices) και την πληρωνω ελαχιστα παραπανω απο πριν...Οσο δεν αντιδρουμε σαν καταναλωτες καλα να παθουμε....
Παντως στα ΒΡ της περιοχης μου χθες ειχε νεκρα ενω στο πρατηριο της Aegean περιμενα αρκετη ωρα ουρα!
-
Κλειστά ένα στα δύο πρατήρια στην Αθήνα, μέχρι αύριο καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη 24ωρη απεργία της Ομοσπονδίας των Βενζινοπωλών.
Στην απεργία δεν συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο κλείσιμο των πρατηρίων δηλώνοντας ικανοποιημένη από τη στάση του υπουργείου Οικονομικών.
Ετσι θα μείνουν ανοιχτά σήμερα τα πρατήρια βενζίνης στη Θεσσαλονίκη, τα Γρεβενά και τη Κρήτη. Σε συσκέψεις, οι ενώσεις τους τόνισαν ότι δεν αρνούνται να τοποθετήσουν ταμειακές μηχανές, όπως προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Πάντως, η έτερη ομοσπονδία βενζινοπωλών, η ΟΠΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ακόμη κι αν δεν συμμετέχουν όλοι οι βενζινοπώλες.
Η αιτία της κινητοποίησης είναι η παροχή αποδείξεων από τα πρατήρια, ρύθμιση με την οποία η ΠΟΠΕΚ συμφώνησε έπειτα από τις διευκρινίσεις του υπουργείου Οικονομικών, ενώ επιφυλάχθηκε να επανατοποθετηθεί όταν οριστικοποιηθούν οι ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί τα 950 που μου έδειξε τις προάλλες το 206 (έχοντας κάνει άλλα 85 από τον ανεφοδιασμό), άσχημα είναι;;;; (στον γυρισμό η περιφερειακή είναι ελαφρώς κατηφορική προς το τέλος για μερικά χλμ και την περνάς με ελάχιστο γκάζι... ). Πάντως με τα 50 λίτρα έχω άνετα 700χλμ αυτονομία... (όχι σε πόλη)
950+85 ... Φοβερή ένδειξη...!...
Καλή φάση!...
E, καλά... η ένδειξη στο 206 πρέπει να λαμβάνει υπόψη της πολύ λίγα χλμ, γιατί με λίγη προσεκτική οδήγηση (και λίγη κατηφόρα ), μου βγάζει τρελά νούμερα αυτονομίας... 1000χλμ αυτονομία σημαίνει κατανάλωση 5 λίτρα... Με τίποτα δεν έχω τέτοια νούμερα... Αλλά 6,5 το έχω... Προσπαθώ τελευταία να σπάσω το φράγμα των 6 λίτρων, αλλά φευ... ο περιφερειακός συνωμοτεί...
Είναι γεγονός πάντως, ότι το στυλ οδήγησης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο... Με προσεκτική οδήγηση βλέπεις άνετα και 15-20% μείωση της κατανάλωσης... Προσεκτική δεν σημαίνει αναγκαστικά αργή...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο δρόμο προς το σπίτι μου υπάρχει ένα ΒΡ με τιμή 95άρας το 1.46 και έχει ουρά κάθε μέρα. Καλά να πάθουμε τα ζώα...όπως λέγαμε παλιά Αλβανός τουρίστας....
1,46 η απλή και ουρά κάθε μέρα...
-
Έχει ένα Cyclon στο Μοσχάτο πάνω στην Πειραιώς με 1.346 την 95άρα, μάλιστα έχει καλές κριτικές στο gasprice.
Δεν μένω εκεί, απλά περνούσα σήμερα
-
52 lt σήμερα -> 70 ευρώ
-
-
Εγω παλι χαιρομαι που πηρα ντιζελ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εγω παλι χαιρομαι που πηρα ντιζελ...εισαι τοτε
-
Back to the future!
1-3-1992
Τιμή απλής αμόλυβδης 128 δρχ./λίτρο (=0,376 €/λίτρο)
http://www.youtube.com/watch?v=2WCc7jIrevo&feature=related
Look at 03:13! -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εγω παλι χαιρομαι που πηρα ντιζελ...Για πες μας ποση καταναλωση εχεις να ζηλεψουμε λιγο
-
Αν και όπως προαναφερθηκε να πω ότι ακομη δεν το εχω μετρησει πραγματικα...
Σημερα εκλεισα τα 200km! , στο πρωτο ντεποζιτο ειμαι!
Αλλα ενα 5/100 το εχω με το 1.3djt -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αλλα ενα 5/100 το εχω με το 1.3djtΠρος αποφυγη παρεξηγησης να πω οτι εκανα πλακα ,μαλλον ομως ηταν αποτυχημενη
-
καλα οχι κ αποτυχημένη, εγω ακόμα κλαίω στα γέλια!!!
ακου λέει είσαι
Diesel ώρα μηδέν λεμε!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αλλα ενα 5/100 το εχω με το 1.3djtνα σου ευχηθω καλοριζικο και καλοταξιδο το αυτοκινητο πες μου οτι μεινεις Αθηνα η' Θεσσ/νικη να μας στειλεις
-
Φχαριστω ρε σεις!!
Επαρχια μενω aka Καβαλα.Τελος offtopic
-
Να με συγχωράτε, αλλά για τι αμάξι μιλάμε?
-
-
Απο τον Ιούνιο 2004 η εταιρεία διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά βελτιωμένης/ενισχυμένης αμόλυβδης βενζίνης DRIVE MAX , η οποία παράγεται σε δύο τύπους 95 και 98 RON αντικαθιστώντας στην πράξη την αμόλυβδη βενζίνη 95RON καθώς και την SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ 98RON.H DRIVE MAX περιέχει εισαγώμενα βελτιωτικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας, που καθαρίζουν, φροντίζουν και συντηρούν τον κινητήρα του αυτοκινήτου, αλλά προστατεύουν και το φυσικό περιβάλλον. H DRIVE MAX σε κάθε γέμισμα, όχι μόνο αποτρέπει την δημιουργία αποθέσεων στον κινητήρα, αλλά απομακρύνει σε υψηλό ποσοστό και τις ήδη υπάρχουσες, διατηρώντας την μηχανή πάντα καθαρή, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη απόδοση και επιτάχυνση.Ο καθαρός κινητήρας συντελεί σημαντικά στην οικονομία της κατανάλωσης καυσίμου, στην μακροζωία του λιπαντικού αλλά και γενικά στην προστασία του συστήματος του καυσίμου απο την διάβρωση.
Το παραπάνω είναι για Cyclon.
Καλά μου φαίνεται τελικά όλες οι απλές αμόλυβδες βενζίνες λόγω νέων προδιαγραφών έχουν μέσα κάποια καθαριστικά/πρόσθετα. Η Cyclon την λέει DRIVE MAX, η ΕΚΟ την λέει Kinitron plus, η AVIN την λέει WIN, η Shell την λέει V-Power, η ΕΤΕΚΑ την λέει βενζίνη 2ης γενιάς και φαντάζομαι και άλλες εταιρείες θα έχουν κάτι χαριτωμένο.
Βενζίνη ώρα μηδέν!