-
Δηλαδή βενζίνη τέλος μέχρι 24 Φεβρουαρίου????
...να μη ξεχάω να φουσκώσω τα λάστιχα του ποδηλάτου...... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αντι να κλαιγομαστε για τις τιμες - φωτια στην βενζινη, δεν κανουμε κι εμεις σαν καταναλωτες ενα εμπαργκο στα πρατηρια για οσο παει; Ειναι ο μονος τροπος να πεσουν οι τιμες και στο κατω κατω , τοσο εξαρτημενοι ειμαστε απο το αυτοκινητο; Εαν η απαντηση ειναι ναι, τοτε περιμενετε οχι 1.25 αλλα 100ε το λιτρο....
Πιστεύεις ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε έμπαρκο? Εδώ ακούμε για απεργία και αδειάζουν τα πρατήρια πριν καν γίνει η απεργία... Αφού είμαστε τραγικός λαός.
Άσε που τα μέσα συγκοινωνίας θα κλατάρουν...
Άκουγα διάλογο παππού με οδηγό ΕΘΕΛ πριν κανα μήνα:
-Γιατί άργησε τόσο να έρθει το Α1?
-Έχουν βάλει τα λεωφορία στον ηλεκτρικό και έχουν αδείασει οι άλλες γραμμές και όπως καταλαβαίνεται υπάρχουν καθηστερήσειςΑγαπητε ddl449 Ο ΗΣΑΠ μισθωσε εναν μεγαλο αριθμο αστικων λεωφορειων και τωρα με το Χ13 εχουν τραβηξει παρα πολλες νταλικες απο τις κανονικες γραμμες για να επανδρωσουν το Χ13 με αποτελεσμα την ελλειψη λεωφορειων στις γραμμες κορμους και την ακομα μεγαλυτερη ελλειψη οδηγων!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εσύ λες πως την αγόρασε για τις εγκαταστάσεις (σιγά τις εγκαταστάσεις δηλαδή, εδώ ο όμιλος έχει δικό του διυλιστήριο, λες και χρειάζεται τις εγκαταστάσεις τις Shell...) κι εγώ λέω πως την αγόρασε για το δίκτυο διανομής (δες πόσα πρατήρια έχει η Avin-Cyclon και δες μετά πόσα είναι τα Shell...
Για πες λοιπόν, τι από τα δύο έχει ανάγκη ο Βαρδινογιάννης;
Επιπλέον, είσαι σίγουρος πως θα πληρώνει το franchise για το σήμα της Shell και δεν θα χρησιμοποιήσει τα 2 δικά του εμπορικά σήματα; Όταν ουσιαστικά όλος ο κόσμος θα ξέρει πως πρόκειται απλώς για ένα...σήμα;
**Και καλά, μπορεί να το κάνει... Την σιγουριά σου δεν καταλαβαίνω πάντως... **Εγώ θεωρώ σαφώς πιθανότερο, τόσο ο Βαρδινογιάννης, όσο και τα Ελληνικά Πετρέλαια, να μην πληρώνουν κάποια στιγμή δικαιώματα για τα σήματα, αφού έχουν τα δικά τους και μάλιστα ειδικά η ΕΚΟ που έχει και μεγάλο δίκτυο πρατηρίων, είναι και αναγνωρίσιμη και πολλοί κιόλας την προτιμούν...Ο λογος για τον οποιο ειμαι σιγουρος ειναι γιατι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ σε αντιθεση με εσενα που απλα υποθετεις... Και το χειροτερο ειναι οτι υποθετεις και βγαζεις συμπερασματα τα οποια δεν ειναι καν λογικα!!!!
- Ναι, μπορει η μοτοροιλ να εχει το δυιλυστηριο της στην κορινθο αλλα μεχρι τωρα κυριως παρηγαγε καυσιμα, ενω το δυκτιο διανομης της δεν ηταν και κατι φοβερο...
- Αγοραζοντας τις εγκαταστασεις της Shell γινεται αυτοματως το ισχυροτερο συστημα παραγωγης-διανομης πετρελαιοειδων, στην Ελλαδα τουλαχιστον...
- Η συντρηπτικη πλειοψηφια των πρατηριων της Shell ειναι πρατηρια τα οποια απλα συνεργαζονται με την Shell! Ανηκουν σε ιδιοτες επιχειρηματιες οι οποιοι με την ληξη της 5ετους συνηθως συμβασης με την εταιρια μπορουν να συνεργαστουν με καποια αλλη... Οποτε τα πρατηρια σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι!
- Το σημα μετα την εξαγορα δεν θα ειναι ενα! Το μονο που αλλαξε ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως για την Shell... Καυσιμα, λιπαντικα, σηματα σε οτι αφορα το λιανικο εμποριο θα παραμεινουν τα ιδια! Αλλωστε τι σχεση εχει η αναγνωρισιμοτητα του σηματος της Shell με αυτα των AVIN-Cyclon... Οταν η ΤΑΤΑ αγοραση την Jaguar ειδες εσυ να βγαινει το ΤΑΤΑ XKR?? Εγω την Jaguar XKR ειδα... αλλα και το ΤΑΤΑ nano!
- Ολα τα παραπανω (μαζι με αυτα για την διατηρηση του σηματος της Shell επ αοριστον) δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου! Ανακοινωθηκαν στους βενζινοπωλες της Shell λιγες μερες μετα την ανακοινωση της προθεσης εξαγορας της Shell Hellas AE απο την Motoroil Hellas!
Οσο για τα βανακια της Shell (για αυτα γνωριζω καλυτερα!) διενεργουν ελεγχους κανονικοτατα... Σε καθε πρατηριο της Shell μπορεις να ζητησεις και να δεις το πιστοποιητικο ελεγχου απο τον τελευταιο ελεγχο! Δοκιμασε το οταν βρεθεις σε καποιο πρατηριο... Αναφερει ημερομηνια και τους ελεγχους που διενεργηθηκαν (ποιοτητα, ποσοτητα κλπ) !
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
4. Το σημα μετα την εξαγορα δεν θα ειναι ενα! Το μονο που αλλαξε ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως για την Shell... Καυσιμα, λιπαντικα, σηματα σε οτι αφορα το λιανικο εμποριο θα παραμεινουν τα ιδια! Αλλωστε τι σχεση εχει η αναγνωρισιμοτητα του σηματος της Shell με αυτα των AVIN-Cyclon... Οταν η ΤΑΤΑ αγοραση την Jaguar ειδες εσυ να βγαινει το ΤΑΤΑ XKR?? Εγω την Jaguar XKR ειδα... αλλα και το ΤΑΤΑ nano!Λάθος παράδειγμα, καθώς τα καύσιμα είναι commodity, ενώ τα αυτοκίνητα όχι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Προσωπικα στα 10 χρονια που οδηγαω βενζινη σε πρατηριο shell 'η BP πρεπει να εχω βαλει 1-2 φορες και αυτο ως λυση αναγκης γιατι ημουν στα κοκκινα , γενικα δεν αγοραζω προϊοντα αυτων των 2 εταιριων (βενζινες - λαδια με την ετικετα τους ή θυγατρικών τους π.χ castrol κ.λ.π )και τις αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι.
Ο κύριος λογος που δεν βαζω φυσικα ειναι το παραλογο κοστος των προιοντων τους , επεισης προτιμαω να αγοραζω-υποστηριζω τα Ελληνικα προιονταειναι ακριβα τα castrol? νορμαλ ειναι..
οχι δεν ειναι ακριβα αλλα η Castrol ανηκει στην BP γιάυτο αποφευγω τα προίοντα της
Μεχρι της 24 θα εχουν απεργια οι τελωνιακοι, οποτε οσοι εχουν αναγκη το αυτοκινητο ας πανε να φουλαρουν.
Εγω ξαναγεμισα το ρεζερβουαρ και επιπλεον αλλο 1 μπιτονι των 40 λιτρων οποτε ανετα θα μου φτασει μεχρι την Τεταρτη-Πεμπτη και λογικα θα εχω και αρκετο αποθεμα για να πηγαινω στην δουλεια και για καμια βολτα .......... ειπαμε κατοχικο συνδρομοΕβαλα στην Μαγουλα στην Λ. Γεννηματα σε πρατηριο Ελιν 1,18 το λιτρο και πηρα κανονικα αποδειξη
-
Ακουσα σε μια διαφημιση στο ραδιοφωνο οτι η shell κανει εκπτωση 2 cents ανα λιτρο...αυτο ειναι το μεγαλο μπαμ που λεγαμε καποιες μερες νωριτερα;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ακουσα σε μια διαφημιση στο ραδιοφωνο οτι η shell κανει εκπτωση 2 cents ανα λιτρο...αυτο ειναι το μεγαλο μπαμ που λεγαμε καποιες μερες νωριτερα;αν έχεις την κάρτα τους νομίζω...ή κάτι τέτοιο.
για ποια 2 σεντς μιλάμε όταν εδώ έχουμε αυξήσεις 25...
-
εκει ηθελα να εστιασω και γω...οτι μας δουλευουν για 2 cents...
και απ οτι ενημερωθηκα ηδη εχει αρχισει το κολπακι οτι 'μας τελειωσε η απλη εχουμε μονο super αμολυβδη'...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
- Το σημα μετα την εξαγορα δεν θα ειναι ενα! Το μονο που αλλαξε ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως για την Shell... Καυσιμα, λιπαντικα, σηματα σε οτι αφορα το λιανικο εμποριο θα παραμεινουν τα ιδια! Αλλωστε τι σχεση εχει η αναγνωρισιμοτητα του σηματος της Shell με αυτα των AVIN-Cyclon... Οταν η ΤΑΤΑ αγοραση την Jaguar ειδες εσυ να βγαινει το ΤΑΤΑ XKR?? Εγω την Jaguar XKR ειδα... αλλα και το ΤΑΤΑ nano!
Λάθος παράδειγμα, καθώς τα καύσιμα είναι commodity, ενώ τα αυτοκίνητα όχι.
Το νοημα το επιασες...
Σε οτι αφορα την προσφορα με τα 2 cents αυτη υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο! Δεν ειναι κατι νεο....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ακουσα σε μια διαφημιση στο ραδιοφωνο οτι η shell κανει εκπτωση 2 cents ανα λιτρο...αυτο ειναι το μεγαλο μπαμ που λεγαμε καποιες μερες νωριτερα;το ακουσα κι εγω.. διαφημιση χωρις νοημα με επιασαν τα γελια
θα μπορουσαν απλα να πουν 'shell' και να τελειωσει εκει το θεμα, δε χρειαζοταν να γελοιοποιηθουν λεγοντας οτι μειωνουν τις τιμες κατα 2 ολοκληρα λεπτα
δηλαδη 1.2 ευρω σε ενα 60αρι ντεποζιτο
-
Αυτο με τα 2 λεπτα εκπτωση ειναι κανα χρονο!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Προσωπικα στα 10 χρονια που οδηγαω βενζινη σε πρατηριο shell 'η BP πρεπει να εχω βαλει 1-2 φορες και αυτο ως λυση αναγκης γιατι ημουν στα κοκκινα , γενικα δεν αγοραζω προϊοντα αυτων των 2 εταιριων (βενζινες - λαδια με την ετικετα τους ή θυγατρικών τους π.χ castrol κ.λ.π )και τις αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι.
Ο κύριος λογος που δεν βαζω φυσικα ειναι το παραλογο κοστος των προιοντων τους , επεισης προτιμαω να αγοραζω-υποστηριζω τα Ελληνικα προιονταειναι ακριβα τα castrol? νορμαλ ειναι..
οχι δεν ειναι ακριβα αλλα η Castrol ανηκει στην BP γιάυτο αποφευγω τα προίοντα της
Μεχρι της 24 θα εχουν απεργια οι τελωνιακοι, οποτε οσοι εχουν αναγκη το αυτοκινητο ας πανε να φουλαρουν.
Εγω ξαναγεμισα το ρεζερβουαρ και επιπλεον αλλο 1 μπιτονι των 40 λιτρων οποτε ανετα θα μου φτασει μεχρι την Τεταρτη-Πεμπτη και λογικα θα εχω και αρκετο αποθεμα για να πηγαινω στην δουλεια και για καμια βολτα .......... ειπαμε κατοχικο συνδρομοΕβαλα στην Μαγουλα στην Λ. Γεννηματα σε πρατηριο Ελιν 1,18 το λιτρο και πηρα κανονικα αποδειξη
ρε παιδια ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι σας πιανουν μανιες με καποιες εταιρειες..
αμα δε γουσταρεις τις βενζινες τους γιατι τις βρισκεις ακριβες μην τις βαλεις, αλλα αμα σε κατι αλλο ειναι καλοι και συμφερουν , το συμφερον σου θα κοιταξεις..
λες και υπαρχει εταιρεια που δε σου πιανει το κωλο ή επιτελει κοινωνικο εργο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι σας πιανουν μανιες με καποιες εταιρειες..
αμα δε γουσταρεις τις βενζινες τους γιατι τις βρισκεις ακριβες μην τις βαλεις, αλλα αμα σε κατι αλλο ειναι καλοι και συμφερουν , το συμφερον σου θα κοιταξεις..
λες και υπαρχει εταιρεια που δε σου πιανει το κωλο ή επιτελει κοινωνικο εργο
Μα φυσικα και θα κοιταξω το συμφερον μου , δεν εχω παντρευτει κανενα και απο την στιγμη που υπαρχουν αντίστοιχες 'η φθηνοτερες στην τιμη Ελληνικες εταιρειες γιατι να μην προτιμησω αυτες ? Ενας αλλος λογος που δεν βαζω ειναι και αυτος http://www.skai.gr/articles/news/finance/Τσουχτερό-πρόστιμο-σε-BP-και-Shell/
-
Το νοημα το επιασες...
Μωρέ αυτός το έπιασε, εσένα σου διέφυγε...
Αλλά τι λέω εγώ τώρα, εσύ ξέρεις και εγώ...υποθέτω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το νοημα το επιασες...
Μωρέ αυτός το έπιασε, εσένα σου διέφυγε...
Αλλά τι λέω εγώ τώρα, εσύ ξέρεις και εγώ...υποθέτω!
ΧΑΧΑ! Αστειε....
Το θεμα ειναι οτι το ιδιο αστειες ειναι και οι αποψεις σου!Μπορεις να πιστευεις οτι η Shell ειναι τα πρατηρια (που ανηκουν σε ιδιοτες πρατηριουχους και οχι στην ιδια!), μπορεις να πιστευεις οτι οι εγκαταστασεις της Shell (αξιας 220 εκατομυριων ευρω!) δεν ειναι και τιποτα σοβαρο, μπορεις να πιστευεις οτι τα πρατηρια της Shell θα κλεισουν σε 5 χρονια την στιγμη που εχει δηλωθει οτι κατι τετοιο δεν θα γινει...
Μπορεις ακομα να πιστευεις στον ΕΤ τον εξωγηινο η στο οτι ο Elvis μαζι με τον Michael Jackson ειναι ζωντανοι και ζουν τον ερωτα τους σε ενα εξωτικο νηση του Ειρηνικου ωκεανου!Πραγματικα δεν δινω τριχα απο τα @@ μου για το αν σε επεισα η οχι με αυτα που εγραψα στα προηγουμενα μου ποστ! Αφου με τον να πλεεις σε πελαγη αμαθειας και ημιμαθειας αισθανεσαι καλυτερα με τον εαυτο σου και τις επιλογες σου εμενα δεν μου πεφτει λογος!
Τα σεβη μου...
-
Καταντησατε κουραστικοι
-
Σήμερα είδα πολλά 'ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΛΗ ΚΑΙ Η 100ΑΡΑ'. Τα στεγνώσανε τα κοράκια τα βενζινάδικα.
Πολύ πετυχημένο αυτό το 1.5ε/λτ παραπάνω. Δουλεύει ο ανταγωνισμός. Ανταγωνίζονται οι βενζινάδες στο ποιος έχει την καλύτερη μεζονέτα. -
ΧΑΧΑ! Αστειε....
Το θεμα ειναι οτι το ιδιο αστειες ειναι και οι αποψεις σου!Μπορεις να πιστευεις οτι η Shell ειναι τα πρατηρια (που ανηκουν σε ιδιοτες πρατηριουχους και οχι στην ιδια!), μπορεις να πιστευεις οτι οι εγκαταστασεις της Shell (αξιας 220 εκατομυριων ευρω!) δεν ειναι και τιποτα σοβαρο, μπορεις να πιστευεις οτι τα πρατηρια της Shell θα κλεισουν σε 5 χρονια την στιγμη που εχει δηλωθει οτι κατι τετοιο δεν θα γινει...
Μπορεις ακομα να πιστευεις στον ΕΤ τον εξωγηινο η στο οτι ο Elvis μαζι με τον Michael Jackson ειναι ζωντανοι και ζουν τον ερωτα τους σε ενα εξωτικο νηση του Ειρηνικου ωκεανου!Πραγματικα δεν δινω τριχα απο τα @@ μου για το αν σε επεισα η οχι με αυτα που εγραψα στα προηγουμενα μου ποστ! Αφου με τον να πλεεις σε πελαγη αμαθειας και ημιμαθειας αισθανεσαι καλυτερα με τον εαυτο σου και τις επιλογες σου εμενα δεν μου πεφτει λογος!
Τα σεβη μου...
Αχου τοοοοοοο, το σοβαρό μου!
Ανακεφαλαιώνω:
-Η Shell έχει και ιδιόκτητα πρατήρια και προφανώς υπάρχουν και μπόλικα πρατηριούχων. Η συμφωνία, προφανώς και δεν αφορούσε τους πρατηριούχους (δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είναι δικό σου...). Αλλά φαίνεται πως χρειάζεσαι διευκρινήσεις και για τα βασικά...
-Η AVIN ΔΕΝ επιθυμούσε σφόδρα της εγκαταστάσεις, έχει ολόκληρο διυλιστήριο. Πήρε στην συμφωνία και χώρους αποθήκευσης. Αυτό που ήθελε διακαώς όμως, ήταν εμπορικό δίκτυο, δηλαδή πρατήρια. Εκεί είχε διαχρονικά πρόβλημα.
-Δεν είπα πως θα κλείσουν τα πρατήρια. Είπα πως είναι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ, να ΜΗΝ πληρώσει μετά την 5ετία το francise του σήματος και να βάλει το δικό της. So simple. Αφού όλος ο κόσμος θα το έχει ...τούμπανο (κι εσύ κρυφό καμάρι... ), πως Shell δεν υπάρχει εν Ελλάδι πλέον και πρόκειται απλώς για ένα σήμα. Ποιος ο λόγος να το πληρώνει ο Βαρδινογιάννης; Επειδή το...υποσχέθηκε στους πρατηριούχους;-Ο ΕΤ έχει πάει σπίτι του πλέον (αφού πήρε πρώτα τηλέφωνο.... ), ο Έλβις όλος ο κόσμος ξέρει πως ζει ακόμη (μόνο στο Las Vegas αυτή τη στιγμή θα βρεις καμιά 20αριά τουλάχιστον να κάνουν το νούμερό τους... ), ο Michael Jackson είναι μαύρος που έγινε λευκός, οπότε παπική αδεία έχει πάει στον παράδεισο και την περνάει φίνα, ενώ σίγουρα ο Ειρηνικός έχει χιλιάδες νησιά, αλλά κανένα νηση (sic). Επομένως, το πιθανότερο είναι ο Elvis να είναι αλλού.
-Οι τρίχες από τα @@ σου, πραγματικά με αφήνουν αδιάφορο, οπότε μην μπεις σε παρακαλώ στον κόπο να ξηλώσεις καμία. Θα πονέσεις άδικα και επιπλέον, καλό είναι οι μυρωδιές να μένουν εκεί και να μην διαχέονται. Κυκλοφορούν και τόσες αρρώστιες...
-Εγώ γενικά τον πλέω, αλλού και όχι σε πελάγη. Όταν τον πλέω εκεί που τον...πλέω, βρίσκομαι βέβαια σε πελάγη ευτυχίας πάντως... Στα άλλα πελάγη που αναφέρεις, γενικά , δεν τον έχω πλεύσει, οπότε δεν ξέρω... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα είδα πολλά 'ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΛΗ ΚΑΙ Η 100ΑΡΑ'. Τα στεγνώσανε τα κοράκια τα βενζινάδικα.
Πολύ πετυχημένο αυτό το 1.5ε/λτ παραπάνω. Δουλεύει ο ανταγωνισμός. Ανταγωνίζονται οι βενζινάδες στο ποιος έχει την καλύτερη μεζονέτα.Nα στεγνωσουν! Να μην μεινει σταγονα
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
εδώ λέει ότι είναι πάνω σύνορα...
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/0 ... _1324.html
Βενζίνη ώρα μηδέν!