-
Στη Σόλωνος έχει κάτω από 0,9 σταθερά (0,858 τελευταία νομίζω). Σίγουρα εννοείς 0,949, 0,94 κλπ?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Στη Σόλωνος έχει κάτω από 0,9 σταθερά (0,858 τελευταία νομίζω). Σίγουρα εννοείς 0,949, 0,94 κλπ?0,8 είναι σε όλα θα κάνω και edit.... Βλέπεις η συνήθεια του να την πληρώνουμε κοντά στο 1€
sorry -
Πήγα να ανεφοδιαστώ στο -συνηθισμένο μου πλέον- Ελίν στη Κρήνη, είχε όμως βυτιοφόρο απ'έξω οπότε πήγα αμέσως στην επόμενη μου επιλογή, το Cyclon στη Μ. Αντύπα. Η αμόλυβδη ήταν ακόμα φτηνότερη (0,845), όμως επιβεβαίωσα πια κάτι κακό:
μου έβαλαν 18,43lt σε ρεζερβουάρ με ονομαστική χωρητικότητα 18lt, το οποίο μάλιστα με βάση τα χιλιόμετρα που έκανα από τη στιγμή που γύρισα στη ρεζέρβα το πρωί έπρεπε να πάρει περίπου 17,5-17,6 λίτρα.Επομένως τρώει ένα Χ από μένα.
-
Σήμερα το πρωί έβαλα αμόλυβδη με 0,86ευρώ/lt στην Aegean στην Πειραιώς που είναι δίπλα σε ένα Carrefour. Δυστυχώς δεν ξέρω διεύθυνση για να ενημερώσω το gasprice.
-
H συγκεκριμένη Aegean έχει φάει πρόσφατα πρόστιμο για νοθεία.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το συγκεκριμένο πρατήριο έχει τη φθηνότερη(πλην Καλπάκη) βενζίνη στην ανατολική Θεσ/νίκη. Και ακολουθεί πιστά την πτώση του βαρελιού.
Παράδειγμα εχθές μπαίνοντας στην πόλη το πρωί την είχε 85.9 . Το μεσημέρι στο aigean στη Σόλωνος την είδα 84,9 και λέω 'χάλασε και στην Καρδία'. Το βράδυ γυρνώντας όμως την είχε 82,8!!!
Και είναι αξιόπιστος. Συνολικά έχω κάνει πάνω από 150000χλμ χρησιμοποιώντας βεζίνη από τον συγκεκριμένοΚαι η aegean που είναι στον κόμβο του σχολαρίου έχει τις ίδιες τιμές νομίζω... Εγώ πλεον από τότε που έκλεισε αυτή του ΙΚΕΑ από κει βάζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και η aegean που είναι στον κόμβο του σχολαρίου έχει τις ίδιες τιμές νομίζω... Εγώ πλεον από τότε που έκλεισε αυτή του ΙΚΕΑ από κει βάζω.
Για ποια λες; Αυτήν που είναι από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη; Κάτω δεξιά από τον δρόμο;
-
Ναι, αυτή...
-
Σε αυτήν έβαζα για κανένα μήνα πετρέλαιο στο αγροτικό και 'έφυγα' για αντλία πετρελαίου....
Και άλλοι συντοπίτες είχαν προβλήματα. Όντως είχε τις πολύ χαμηλές τιμές. Αλλά δεν ξαναβάζω εκεί. Είπαμε να ψάχνουμε το φθηνό. Μην καταστρέψουμε όμως και τους κινητήρες μας.
Δεν ξέρω για την ποιότητα της βενζίνης, αλλά το πετρέλαιό του έκανε μόνο για πετρελαιοκυλίδα στη θάλασσα. -
Δεν έχω παρατηρήσει τπτ στην απλή που βάζω, και έχω και μοτέρ που στην ύποπτη βενζίνη μου 'μιλάει'.
Από την άλλη, πληροφορίες μου αναφέρουν ότι άνοιξε του ΙΚΕΑ, οπότε... Για να δούμε...
-
0.827 στην ΕΤΕΚΑ,Ιασωνίδου & Γούναρη στο Ελληνικό.
-
Έβαλά σήμερα με 0,819.. με 20€ σχεδόν γέμισε
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Έβαλά σήμερα με 0,819.. με 20€ σχεδόν γέμισετιμές 2000-02
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τιμές 2000-02
εισαι σίγουρος γιαυτό???
Γιατι εγω το 2002 τη πρώτη φορά που έβαλα βενζίνη στο αμάξι μου την 'εβαλα' με 0.69 και κάτι ψιλά θυμάμαι... -
νταξ κοντά ήτανε...0,75-0,77 θυμάμαι εγώ...υπήρχαν αποκλίσεις όπως κ σήμερα, δεν πουλάνε όλοι 0,81 ...0,90 βλέπω μέσο όρο
-
Εδώ στην Κρήτη γιατί δεν πέφτει κάτω από 1,02? 20 λεπτά είναι πολλά....
-
20 λεπτά?
7 ώρες δεν ειναι απο το λιμάνι του πειραια΄μεχρι τη Κρήτη?Μπορούμε να βρούμε κάπου πίνακες με τις τιμες των καυσιμων μέσα στην προηγούμεη πενταετία τουλάχιστον?
-
Στα 56 Δολ το βαρελι το αργο.
Ειμαι ειμαι σιγουρος οτι τοπικα θα πεσει κατω απο 2 δολ το γαλονι.
Τωρα εχει γυρω στα 2 δολ και 10 σεντ.(και εχουμε πολλους φορους τοπικα)Νικος
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τιμές 2000-02
εισαι σίγουρος γιαυτό???
Γιατι εγω το 2002 τη πρώτη φορά που έβαλα βενζίνη στο αμάξι μου την 'εβαλα' με 0.69 και κάτι ψιλά θυμάμαι...viewtopic.php?f=5&t=11105&st=0&sk=t&sd=a&start=2760
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πήγα να ανεφοδιαστώ στο -συνηθισμένο μου πλέον- Ελίν στη Κρήνη, είχε όμως βυτιοφόρο απ'έξω οπότε πήγα αμέσως στην επόμενη μου επιλογή, το Cyclon στη Μ. Αντύπα. Η αμόλυβδη ήταν ακόμα φτηνότερη (0,845), όμως επιβεβαίωσα πια κάτι κακό:
μου έβαλαν 18,43lt σε ρεζερβουάρ με ονομαστική χωρητικότητα 18lt, το οποίο μάλιστα με βάση τα χιλιόμετρα που έκανα από τη στιγμή που γύρισα στη ρεζέρβα το πρωί έπρεπε να πάρει περίπου 17,5-17,6 λίτρα.Επομένως τρώει ένα Χ από μένα.
Δεν ειναι πολυ δυσκολο να σου βαλει +1 λιτρο παντως. Ειδικα στα αυτοκινητα ανετα βαζεις 3-4 λιτρα παραπανω απο το μεγιστο του ρεζερβουαρ.
Βενζίνη ώρα μηδέν!