-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Την Ηρακλείτου μπορείς να την θεωρήσεις συνέχεια της Δουκ. Πλακεντίας. Το τέλος της είναι αδιέξοδο στο ύψος της Αναπάυσεως στα Βριλλήσια.
Δεν είναι ο παράλληλος δρόμος με την Αττική Οδό που καταλήγει στην Κλεισθένους (σε αυτό τον δρόμο υπάρχει και φθηνό (;;) βενζινάδικο Jet Oil.
Δε νομίζω να χαθείς.
Το βενζινάδικο αυτό έχει τρεις σειρές με αντλίες και όποτε πηγαίνω έχει ουρά τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα σε κάθε αντλία.άρα θες να πεις ότι αν πιάσω την Δουκ. Πλακεντίας απο την αρχή τότε κάποια στιγμή θα περάσω από την Αττική Οδό και θα μπω στην Ηρακλείτου ε? Οπότε κάποια στιγμή θα μπορώ να κάνω και αριστερά για πάω προς Λ.Πεντέλης ή όχι ?
Βασικά μένω πολύ κοντά στο Σισμανόγλειο και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για να μπορώ να μπω στην Δουκ. Πλακεντίας από τα Βριλήσια ... Αν την βρω αυτή την άκρη τότε πολλά προβλήματα που τραβάω καθημερινά μέσα στο Χαλάνδρι θα λυθούν αμέσως!!!! -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Στην Τήνο, η βενζίνη έχει φαίνεται έξτρα 'ΦΠΑ εκκλησίας'Η γυναικα μου πετυχε BP ultimate προς 1,45 Ευρώ /λιτρο(!!!)
Αίσχος και αλητεία
100άρα στο νησί για ποιον λόγο?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Ηρακλείτου μπορείς να την θεωρήσεις συνέχεια της Δουκ. Πλακεντίας. Το τέλος της είναι αδιέξοδο στο ύψος της Αναπάυσεως στα Βριλλήσια.
Δεν είναι ο παράλληλος δρόμος με την Αττική Οδό που καταλήγει στην Κλεισθένους (σε αυτό τον δρόμο υπάρχει και φθηνό (;;) βενζινάδικο Jet Oil.
Δε νομίζω να χαθείς.
Το βενζινάδικο αυτό έχει τρεις σειρές με αντλίες και όποτε πηγαίνω έχει ουρά τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα σε κάθε αντλία.άρα θες να πεις ότι αν πιάσω την Δουκ. Πλακεντίας απο την αρχή τότε κάποια στιγμή θα περάσω από την Αττική Οδό και θα μπω στην Ηρακλείτου ε? Οπότε κάποια στιγμή θα μπορώ να κάνω και αριστερά για πάω προς Λ.Πεντέλης ή όχι ?
Βασικά μένω πολύ κοντά στο Σισμανόγλειο και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για να μπορώ να μπω στην Δουκ. Πλακεντίας από τα Βριλήσια ... Αν την βρω αυτή την άκρη τότε πολλά προβλήματα που τραβάω καθημερινά μέσα στο Χαλάνδρι θα λυθούν αμέσως!!!!Η Οδός Πίνδου (ξεκινά από το ΑΒ) σε βγάζει νομίζω στην Αγ. Αντωνίου. Καταβαίνεις και όπου μπορείς κάνεις αριστερά, δεν θυμάμαι ακριβώς που, και σε βγάζει στην Ηρακλείτου.
Συγγνώμη για το off topic
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Θαύμα,θαύμα!! 0,98 στην εθνική στον Ασπρόπυργο η 95άρα της ΕΤΕΚΑ!!!!
Ασπρόπυργο μακρυά είναι να πάρει!
το πρωί σε ELIN στην Αγία Παρασκευή 1,039euro η 95άρα
Στο Χαλανδρι σε ΕΚΟ πάνω στην Παπανικολή 1,036euro η 95άραΚαμιά άλλη φτηνή σε αυτές τις περιοχές?
Στην Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου, η πιο φθηνή ΕΚΟ.
Έβαλα την Παρασκευή με 1,029 euro (δεν ξέρω πόσο έχει σήμερα)Επίσης φθηνότερη βενζίνη μπορεί να βρεις και στην Κλεισθένους στον Γέρακα.
Η Κλεισθένους από την Γέφυρα του Σταυρού μέχρι την Αναπαύσεως έχει τα φθηνότερα πρατήρια. 1,009 πουλούσαν σήμερα η Dracoil στη Κλεισθένους και η Aegean στη διασταύρωση με την Αναπαύσεως.
Η ΕΚΟ στην Ηρακλείτου πουλούσε σήμερα 1,012 αλλά το μεγάλο μειονέκτημα αυτού του πρατηρίου είναι η μεγάλη αναμονή. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην Τήνο, η βενζίνη έχει φαίνεται έξτρα 'ΦΠΑ εκκλησίας'
Η γυναικα μου πετυχε BP ultimate προς 1,45 Ευρώ /λιτρο(!!!)
Αίσχος και αλητεία
100άρα στο νησί για ποιον λόγο?
Προφανώς δεν έβαλε ...
Αλλά 1,45 ?? -
Στην Αργυρουπολη καινουρια Dracoil επι της Κυπρου 103,9 τις 2 τελευταιες βδομαδες.... (τί ξερουμε για την εταιρεια; )
-
1.073 το φτηνότερο ισως στην Ανω Γλυφάδα.
Που πηγε το 0.77,που ναι τα χρονια,ωραια χρονια,που χες βενζινη και λεφτά -
Το ίδιο πρατήριο στον Ασπρόπυργο,από 0,98 σήμερα το πρωί 1,025 Μάλλον κατάλαβαν το ...λάθος τους οι άνθρωποι Όποιος πρόλαβε χθες,φουλάρισε...
-
Η πλάκα είναι ότι το τόπικ 'Βενζίνη ώρα μηδεν' το ανοίξαμε όταν είχε πάει η βενζίνη 85 λεπτά το λίτρο. Αν τότε δηλαδή ήταν ώρα μηδέν, τώρα τι ώρα είναι; (και σε 2 χρόνια από τώρα τι ώρα θα είναι; )
Θυμάμαι πάντως όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι, τέλη 2001, έβαζα βενζίνη στην Ιωνία με 195 δραχμές, δηλαδή 0.57 ευρώ/λίτρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η Κλεισθένους από την Γέφυρα του Σταυρού μέχρι την Αναπαύσεως έχει τα φθηνότερα πρατήρια. 1,009 πουλούσαν σήμερα η Dracoil στη Κλεισθένους και η Aegean στη διασταύρωση με την Αναπαύσεως.
Η ΕΚΟ στην Ηρακλείτου πουλούσε σήμερα 1,012 αλλά το μεγάλο μειονέκτημα αυτού του πρατηρίου είναι η μεγάλη αναμονή.Στο τέλος της Κλεισθένους (πριν το Σταυρό) είναι και η φτηνή SHELL ή κάνω λάθος?
Εχει βάλει κανείς από την Dracoil ή την Αegean να μας πει εντυπώσεις ?
Ξέρετε αν δέχονται πιστωτική κάρτα ? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η ΕΚΟ στην Ηρακλείτου πουλούσε σήμερα 1,012 αλλά το μεγάλο μειονέκτημα αυτού του πρατηρίου είναι η μεγάλη αναμονή.Στο τέλος της Κλεισθένους (πριν το Σταυρό) είναι και η φτηνή SHELL ή κάνω λάθος?
Ξέρετε αν δέχονται πιστωτική κάρτα ?Απο την Aegean βάζω πολύ συχνά (Ήταν ΒΡ μέχρι πριν λίγο καιρό και με πολύ καλό όνομα στη περιοχή. Άλλαξε εταιρεία και εν μέρη ιδιοκτησία) κανένα πρόβλημα δεν έχω.
Από τη Dracoil βάζω πιο σπάνια και πάλι δεν έχω 'δει' κάτι παράξενο.H Αegean δε δέχεται πιστωτικές. Η Dracoil νομίζω δέχεται.
Τη Shell στο ρεύμα προς γέφυρα του Σταυρού προσωπικά δεν την εμπιστεύμαι.
Αν θέλεις καύσιμα της Shell υπάρχουν δυο πολύ καλά πρατήρια επί της Αναπαύσεως απέναντι το ένα από το άλλο. Δίπλα στο super market που υπάρχει εκεί.
Πολύ καλό όνομα και εξυπηρέτηση και με μικρή διαφορά τιμών από τα γύρω πρατήρια, έχει και η ΕΚΟ που βρίσκεται στη Κλεισθένους λίγο πρίν την Dracoil.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απο την Aegean βάζω πολύ συχνά (Ήταν ΒΡ μέχρι πριν λίγο καιρό και με πολύ καλό όνομα στη περιοχή. Άλλαξε εταιρεία και εν μέρη ιδιοκτησία) κανένα πρόβλημα δεν έχω.
Από τη Dracoil βάζω πιο σπάνια και πάλι δεν έχω 'δει' κάτι παράξενο.H Αegean δε δέχεται πιστωτικές. Η Dracoil νομίζω δέχεται.
Αν θέλεις καύσιμα της Shell υπάρχουν δυο πολύ καλά πρατήρια επί της Αναπαύσεως απέναντι το ένα από το άλλο. Δίπλα στο super market που υπάρχει εκεί.
Πολύ καλό όνομα και εξυπηρέτηση και με μικρή διαφορά τιμών από τα γύρω πρατήρια, έχει και η ΕΚΟ που βρίσκεται στη Κλεισθένους λίγο πρίν την Dracoil.
Είσαι κορυφαίος!!!! Ευχαριστώ!!!!
-
1,29 σε AVIN στην ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 1 στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ
0,98 στην Medoil στην Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 49 στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
διαφορά 31 ολόκληρα λεπτά!
πηγή: gasprice.gr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1,29 σε AVIN στην ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 1 στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ0,98 στην Medoil στην Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 49 στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
διαφορά 31 ολόκληρα λεπτά!
πηγή: gasprice.gr
ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!
Χθες, ενω το αμαξι ηταν στο τσακ να αναψει λαμπακι βρηκα ενα ΕΚΟ με 1,134 υστερα απο πολυ ψαξιμο και εβαλα 50 ευρα. Αποτελεσμα; Δεν γεμισε!!! Αν το αφηνα να φουλαρει θα επαιρνε 6-7 ευρω ακομα.
Χαλαρα δηλαδη πανω απο 60 ευρω για να γεμισει....
-
Ιράν: Απειλεί με $200 ανά βαρέλι
Στα 200 δολάρια το βαρέλι ενδέχεται να εκτιναχθούν οι τιμές του πετρελαίου, εάν οι ΗΠΑ επιδιώξουν την επιβολή κυρώσεων στο Ιράν λόγω του πυρηνικού προγράμματος, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών του Ιράν, Μανουσέχρ Μοχαμαντί, όπως αναφέρει το Reuters.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μοχαμαντί σε τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας δήλωσε πως «η πρώτη συνέπεια των κυρώσεων θα είναι η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου κοντά στα 200 δολάρια ανά βαρέλι.»
Η εν λόγω δήλωση έπεται της απαίτησης των Ηνωμένων Εθνών τη Δευτέρα για διακοπή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, εντός μηνός ή αλλιώς θα επιβληθούν κυρώσεις. Το Ιράν απάντησε πως διατηρεί τα ηγεμονικά δικαιώματα για την ανάπτυξη πυρηνικού προγράμματος.Οι αναταραχές που προκάλεσε το φιλόδοξο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στις πετρελαϊκές αγορές τις τελευταίες εβδομάδες έχει περιέλθει σε δεύτερη μοίρα λόγω των αιματηρών συγκρούσεων στο Λίβανο.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, έχει στηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και έχει δημιουργήσεις στενές σχέσεις με την ιρανική κυβέρνηση.
-
-
Να μια καλή εποχή να πουλήσεις το αυτοκίνητο. Το ξαναγοράζεις τον Οκτώβρη στο 1/10 της αξίας του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ξέρετε αν δέχονται πιστωτική κάρτα ?Απο την Aegean βάζω πολύ συχνά (Ήταν ΒΡ μέχρι πριν λίγο καιρό και με πολύ καλό όνομα στη περιοχή. Άλλαξε εταιρεία και εν μέρη ιδιοκτησία) κανένα πρόβλημα δεν έχω.
Οι πιο καθαρές Shell - θεωρητικά - είναι αυτές με το μηλαράκι ( Select ) γιατί ελέγχονται από την εταιρεία κατ΄ευθείαν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απο την Aegean βάζω πολύ συχνά (Ήταν ΒΡ μέχρι πριν λίγο καιρό και με πολύ καλό όνομα στη περιοχή. Άλλαξε εταιρεία και εν μέρη ιδιοκτησία) κανένα πρόβλημα δεν έχω.
Σήμερα πήγα από Κλεισθένους 'επίτηδες' ...
Εχουμε και λέμε AEGEAN, EKO, DRACOIL, SHELL, BP ... 1,009 η 95άρα!Είχε και μία REVOIL με τιμή αρκετά ποιο πάνω από τις προηγούμενες ...
Φθηνές Shell (αλλά δεν ξέρω από ποιότητα) είχε και στην Αναπαύσεως (Βριλήσια) που καταλήγει στην Κλεισθένους ...
Εβαλα στην AEGEAN ... Από την 1η εντύπωση πρέπει να προσφέρει αρκετά καθαρή βενζίνη.
Thanks tazio! Πλέον εκεί θα βάζω βενζίνη, αξίζει το κόπο!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φθηνές Shell (αλλά δεν ξέρω από ποιότητα) είχε και στην Αναπαύσεως (Βριλήσια) που καταλήγει στην Κλεισθένους ...
Εβαλα στην AEGEAN ... Από την 1η εντύπωση πρέπει να προσφέρει αρκετά καθαρή βενζίνη.
Thanks tazio! Πλέον εκεί θα βάζω βενζίνη, αξίζει το κόπο!
Αυτές τις Shell στην Αναπαύσεως μη τις 'φοβάσαι' ανήκουν στη ίδια την εταιρεία και αυτό μάλλον είναι θετικό.
Στο 'αρνητικό' τους είναι πώς έχουν λίγο πιο τσιμπιμένες τιμές από τα πρατήρια της Κλεισθένους.Ένα μικρό extra για την Aegean.
Προτίμησε να βάζεις από τις αντλίες που είναι από την πλευρά της Αναπαύσεως κι όχι από την προέκταση της Κλεισθένους.
Έχουν αλλάξει πρόσφατα δεξαμενές και σίγουρα είναι καθαρότερες από τις άλλες.
(Αν αλλάξουν και τις υπόλοιπες θα το γράψω)
Βενζίνη ώρα μηδέν!