-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Δηλαδή θες να πεις ότι με τον ίδιο τρόπο θα χορέψει ένα τετρακίνητο με ένα πισωκίνητο και ένα μπροστοκίνητο?Χορεύει=Γλιστράει
Πάγος=0% πρόσφυση και πας όπου σε πάει.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Εγώ είμαι απ'τον Βάβδο! Κόντα στον Ταξιάρχη
Πηγαίνοντας στον Άγιο Πρόδρομο (με τα σουβλάκια) στρίβεις από εκεί που είναι κάτι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ προς τα πάνω, θα δεις μια καταπληκτική διαδρομή 6-7 χλμ. που οδηγεί στο Βάβδο!
Περνάνε κι από εκεί στο ράλι Χαλκιδικής. Απ'το δημοτικό κάθε τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου τρώω σκόνη για να δω να περνάνε τα αγωνιστικά!Περνανε..?????????? :
ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ....
ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ(Μεγαλος..μαζι με τα 'πατημενα') ...Ολα τα υπολοιπα.....
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Απο Ζίχνη όντως έχει καμμιά 500 μέτρα χώμα βατό, την επόμενη φορά όμως θα πάω απο Αλιστράτη. Απο τους Ποταμούς, δεν έχει άσφαλτο για Μικροκλεισούρα Αχλαδιά Νευροκόπι? Ο χάρτης δείχνει άσφαλτο. Βώλακας Ποταμοί είναι άσφαλτος η χώμα? Το Uno δεν σηκώνει ούτε 1 μέτρο ανωμαλία ψηλότερη απο 4,5 πόντους. Τώρα πού είδα πού υπάρχει ενδιαφέρον θα σας ταραξω στις διαδρομές.Απο Ποταμους εχει ασφαλτο μονο για Νευροκοπι. Για Καρα Ντερε ή Βωλακα εχει και χωμα. Ειδικα για Βωλακα το περισσοτερο χωμα ειναι εντελως στρωμενο, αλλα ενα κομματι ειναι σκοτωμα
Απο Ελατοχωρι, προτεινω κατεβασμα μετα προς Ριζωματα.
Η δικια μου προταση στο ολοκληρωμενο πλαισιο 'στροφιλικια, τοπίο, ιστορία, φαγητό' ειναι Σκρα-Αρχαγγελο. Ο Σκρας ειναι γνωστος για την ιστορια του, ενω τα παϊδάκια στον Αρχαγγελο τα καλυτερα της Μακεδονιας.
-
Ξεφεύγει λίγο απο τα Βορειοελλαδίτικα , αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο Θέμα θα το αναφέρω εδώ. Επί τη ευκαιρία επαγγελματικών υποχρεώσεων , βρέθηκα στο Σιδηρόκαστρο και πετάχτηκα μέχρι την Βουλγαρία για ένα τρίωρο. Ειχα πάει και πριν τρία χρόνια , οπότε εύκολα κάνεις κάποιες συγκρίσεις. Κατ' αρχήν , τα κτίρια του τελωνείου σαφώς αναβαθμίστηκαν , όπως και η συμπεριφορά των υπαλλήλων. Κατά την πεντάωρη περιήγηση στην περιοχή δεν είδα ούτε ένα περιπολικό, ενώ αντίθετα την προηγούμενη φορά η παρουσία τους ήταν εμφανής . Υπάρχουν σαφώς περισότερα καινούργια αυτοκίνητα , και οι ταχύτητες πού αναπτύσουν οπωσδήποτε κατά πολύ μεγαλύτερες. Επισκέφτηκα το Μέλνικ, όπου για να φτάσω έχασα τον δρόμο ως συνήθως και κατέληξα σε δρόμο με κρατήρες (!) Το Μέλνικ φημίζεται για τα κρασιά του και όπου και να στρίψεις μέσ το χωριό βλέπεις δοκιμαστήρια και κάβες. Ευτυχώς έχει και αρκετά ξενοδοχεία για να μείνεις σε περίπτωση πού αποφασίσεις να κάνεις τεστ κρασιών. ¨Ολο το χωριό είναι αναπαλαιωμένο σε στυλ Άγιου Αθανάσιου , ξέρετε αυτουνού στο Καιμάκτσαλαν και φτιάχνεται συνεχώς. Εκεί υπάρχει και το σπίτι ενός ¨Ελληνα του Κοδρόπουλου , ο οποιος ζούσε εκεί πριν απο τους Βαλκανικούς πολέμους όπως και άλλοι Έλληνες μαζί με Βούλαρους και Τούρκους. Το σπίτι αξίζει πραγματικά να το επισκεφτεί κανείς.Τα κελλάρια του και η αίθουσα των επισκεπτών ήταν πραγματικά έργα τέχνης . Πήγα και στο Πετρίτσι , του οποίου το κέντρο αναμορφώνεται καλαίσθητα. Ο στοχος ήταν να συνεχίσω για FYROM και επιστροφή απο Γευγελή , αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος , οπότε έμεινε για άλλη φορά.
-
Μελνικ = Μελενικο! (Μελενικου δεν πηγαινεις ποτε; )
Απο οδηγικη ασφαλεια και εγκληματικοτητα στους δρομους τι παιζει; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο οδηγικη ασφαλεια και εγκληματικοτητα στους δρομους τι παιζει;Aχχχ...πήγαινα μέχρι πρίν λίγο καιρό
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Απο οδηγικη ασφαλεια και εγκληματικοτητα στους δρομους τι παιζει;Aχχχ...πήγαινα μέχρι πρίν λίγο καιρό
Εγώ έζησα εκεί κάποια χρόνια. Αχχ τι μου θύμισες τώρα ...κρατήρες και κόκκινο κρασί μέλνικ. Πολύ πράσινο η Βουλγαρία παιδιά ,όμως από κλοπές αυτοκινήτων γινόταν χαμός όσο ήμουν εκεί. Μια μονοήμερη εκδρομή δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως..ιδίως μέχρι το Ρίλσκι μοναστήρ.
-
Αν δεν κάνω λάθος, εκείνη στη συνοικία Φραπέ-Φοιτητή είναι η Κωνσταντίνου Μελενίκου, ενώ Μελενίκου (ή αλλιώς Μέλνικ) είναι κάθετος της Γρηγορίου Ε', στην περιοχή Μαρτίου.
...Και ο χαρτογράφος του Κολόμβου, το ίδιο σπαστικός πρέπει να ήτανε με μένα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, εκείνη στη συνοικία Φραπέ-Φοιτητή είναι η Κωνσταντίνου Μελενίκου, ενώ Μελενίκου (ή αλλιώς Μέλνικ) είναι κάθετος της Γρηγορίου Ε', στην περιοχή Μαρτίου....Και ο χαρτογράφος του Κολόμβου, το ίδιο σπαστικός πρέπει να ήτανε με μένα!
μελενικου : πρωτο στενο ανεβαινοντας την γρηγοριου 5 απο δελφων
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μελενικου : πρωτο στενο ανεβαινοντας την γρηγοριου 5 απο δελφων
Ο παράλληλος στην Εθνικής Άμυνας πεζόδρομος πριν από την Καμάρα, τίγκα στην φοιτητική καφετέρια (και τα φωτοτυπάδικα) που κάνουν χρυσές δουλειές τις περιόδους των εξεταστικών (διαβάζει ο κόσμος... ), όπως λέει και ο funkyreverend...
Μην μου πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ εκεί;;;;;
-
IF 'Άμυνα'='Αντίσταση' THEN 'Εθνική Άμυνα'='Εθνική Αντίσταση'
Μάρκο, από ό,τι κατάλαβα, ήσουν τακτικός θαμώνας της Οδού Φραπέ, ε; Για να πάρω ένα τηλέφωνο τον Πρύτανη, να επανεξετάσει το βαθμό του πτυχίου σου...Οι φίλοι μου με λένε Αρτέμη!
Επαναλαμβάνω (ως επίδοξος Αμέρικο Βεσπούτσι ) ότι η Οδός Φραπέ στην Καμάρα είναι προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μελενίκου και όχι της πόλης. Αντίθετα, η Μελενίκου στην Μαρτίου είναι προς τιμήν της πόλης.
Off-topic started by: Funkyreverend who is very sorry for his behaviour...
-
IF 'Άμυνα'='Αντίσταση' THEN 'Εθνική Άμυνα'='Εθνική Αντίσταση'Συνέχεια το κάνω αυτό το λάθος...
-
Μην πεις μόνο σε καμιά εκπρόσωπο του ασθενούς φύλου 'ραντεβού στην Εθνικής Αντιστάσεως, έξω από τη Φιλοσοφική!' Δεν ξέρουν που δεν ξέρουν τους δρόμους, θα κάψουν φλάντζα τελείως!
Θα τα ακούσεις κιόλας γιατί είσαι σεξιστικό γουρούνι, θέλεις να ταλαιπωρούνται και επιπλέον δεν γεννάς ούτε υποφέρεις πόνους περιόδου!
-
Προτείνω το Δράμα Ξάνθη από τα βουνά πίσω...
-
Για πες πορεία σε αυτή τη διαδρομή...
-
-
Για ασφαλεια στους δρομους της Βουλγαριας τελικα θα απαντησει κανεις ή θα θυμαστε κοπριτες τα κοπροσκυλιασματα σας (μας)
-
Μετα απο Δραμα στα 3 χλμ, στριβεις για Παρανεστι. Μετα το χωριο Νικηφορος, ο δρομος ειναι εκπληκτικος αν θες να δοκιμασεις την ακουστικη των ελαστικων σου και την ποιοτητα του καθισματος σου (ή και της μεσης σου ) Οποιος εχει χρονο κανει παρακαμψη για φραγμα Θησαυρου. Μετα το Παρανεστι, ο δρομος εχει μεγαλουτσικες ευθειες και σβελτες καμπες. Σταση για φαϊ στην Σταυρουπολη (προταση 1). Μπαινετε μεσα στο χωριο, παρκαρετε στην πλατεια και κατευθυνεστε σε ξυλινη ταβερνα (αν δεν κανω λαθος) πισω απο την εκκλησια. Εναλλακτικα καφες στη Σταυρουπολη στο ξενοδοχειο - Καστρο Ιπποτων. Πολυ γέλιο. Μετα ο δρομος ειναι παλι γρηγορος ορεινος. Αν δεν φατε στη Σταυρουπολη τοτε καμμια 10ρια χλμ πριν την Ξανθη διασταυρωση δεξια 'Πηλημα'. 10 σπιτια 1 ταβερνα. Θα με θυμηθειτε.
Για πλευρικες διαδρομες οποιος ενδιαφερεται πειτε μου.
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο οδηγικη ασφαλεια και εγκληματικοτητα στους δρομους τι παιζει;Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν δεν έχεις αυτοκίνητο πολυτελείας και δεν κυκλοφορείς στολισμένος με χρυσά , μεσ τη νύχτα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ έζησα εκεί κάποια χρόνια. Αχχ τι μου θύμισες τώρα ...κρατήρες και κόκκινο κρασί μέλνικ. Πολύ πράσινο η Βουλγαρία παιδιά ,όμως από κλοπές αυτοκινήτων γινόταν χαμός όσο ήμουν εκεί. Μια μονοήμερη εκδρομή δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως..ιδίως μέχρι το Ρίλσκι μοναστήρ.
Πριν 3 χρόνια διέσχισα Βουλγαρία και πήγα Ρουμανία. Αστυνομία παντού . Και μην ξεχνάμε , ότι αυτοί πιάσανε τον Πάσσαρη , όχι εμείς.
-
Αν δεν κάνω λάθος, εκείνη στη συνοικία Φραπέ-Φοιτητή είναι η Κωνσταντίνου Μελενίκου, ενώ Μελενίκου (ή αλλιώς Μέλνικ) είναι κάθετος της Γρηγορίου Ε', στην περιοχή Μαρτίου....Και ο χαρτογράφος του Κολόμβου, το ίδιο σπαστικός πρέπει να ήτανε με μένα!
Ποιός ήταν ο Κωνσταντίνος Μελένικος? Και η Μελενίκου αναφέρεται στο συγκεκριμένο Μέλνικ?
-
Δεν μου φτάνουν τα χιλιόμετρα πού κάνω με τη δουλειά , κάνω κιάλλα για original βόλτες. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Βρίσκεται στο Σκλήθρο , το οποίο είναι κοντά στο Αμύνταιο. στο δρόμο προς την Καστοριά. Λέγεται η ταβέρνα του Θωμά, αν και ήταν γεμάτη απο κόσμο, δεν σε ενοχλούσε ο θόρυβος ούτε ο καπνός , τα τραπέζια στρωμένα με κανονικά τραπεζομάντηλα και όχι πλαστικούρες και για να έρθουμε στο ζουμί της υπόθεσης , τα φαγητά άπαιχτα , πήραμε αγριογούρουνο κρασάτο με χυλοπίτες πού μας έστειλε κατευθείαν στα ουράνια, οι μερίδες γιγαντιαίες και ο κατάλογος των κρασιών αριθμεί 400 ποικιλίες τοπικών παραγωγών και βέβαια αφήσαμε τον σερβιτόρο να διαλέξει για μας. Και το τελικό χτύπημα ,μπορείς να φάς και να ΠΙΕΙΣ όσο θέλεις γιατί απέναντι ακριβώς απο την ταβέρνα ,βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας ΑΓΚΩΝΑΡΙ, όπου μπορείς να ταβλιαστείς μέχρι να συνέλθεις για να ξαναοδηγήσεις. Η μία διαδρομή Θεσ/κη Κοζάνη Πτολεμαιδα σχεδόν ολόκληρη με διαχωριστικό, και απο εκεί σε περίπου μισή ώρα φτάνεις Σκλήθρο και ή άλλη απο Έδεσσα αλλά εκεί παίζει πολύ αγροτικό ,τρακτέρ, αλβανική νταλίκα και διασταύρωση, οπότε προτιμάς την πρώτη. Κοστολόγιο για δύο άτομα στην ταβέρνα 50 ευρώ αλλά μέχρι σκασμού, άνετα τρώγανε τέσερις με κανα δυό μπενελίκια και ο ξενώνας 60 ευρώ με τζάκι! Κοντά είναι και το Νυμφαίο, απο τους ωραιότερους οικισμούς της χώρας μας . Στην Νίκειο Σχολή υπάρχει έκθεση φωτογραφίας απο τα 1850 όπου βλέπεις την ιστορία ενός ολόκληρου λαού. Έχω να γράψω άλλα τόσα , θα το κάνω αν μου το ζητήσετε.
Βορειοελλαδίτικα στροφιλίκια+ιστορία+φαγητό+Τεχνες