-
Δλδ να παω να παρω καμια 20ρια κατσαριδες για κατοικιδιο?
Ασε προτιμο να τις φοβαμε μια ζωη
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κουνιέστε στους Βούνους;Όχι, γενικά το αποφεύγουμε!
Κανεις δλδ κατι σαν ομοιοπαθητικη? Φοβασε τα υψη και πετας με αυτα τα πραγματα? Εγω που δεν φοβαμαι τα υψη....μονο που σας βλεπω χεζομαι πανω μου.
Όταν πετάω δεν φοβάμαι. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο ασφαλής νιώθω (ο κίνδυνος είναι όταν είσαι κοντά στο έδαφος). Αν όμως πάω στην άκρη ενός ψηλού κτηρίου/γκρεμού και κοιτάξω κάτω, έχω πρόβλημα. Παλιά πάντως ακόμα και στα καρεκλάκια του χιονοδρομικού ήμουν με σφιγμένα τα δόντια.
Καλα με τις κατσαριδες μιλαμε χανω το φως μου, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα....βασικα δεν ειναι φοβος οτι θα με φαει...απλα σιχαινομαι τραγικα...σε φαση που αν την σκορωσω με παντοφλα πεταω την παντοφλα μετα
Σε νιώθω.
-
Iδέα σου.
-
Ο τυφλοπόντικας απο κατω μου περασε.
-
Bγήκε ο Κωστίκας για φαγητό;
-
Μωρε για να πεταξει μια κλ@νια βγήκε και μας ταρακουνησε.
-
3,2R λένε το άκουσα στο MEGA το αισθανθήκατε ?ήταν δυνατός?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bγήκε ο Κωστίκας για φαγητό;Ναι, κι έφτασε ήδη Καλαμαριά! Α, ρε Σουφλιά!
http://geofon.gfz-potsdam.de/db/eqpage. ... fz2008rmlu
-
http://www.emsc-csem.org/index.php?page ... &id=104003
νωρίς ακόμα προφανώς.
-
έγινε και σε εμάς κάτω πριν 10 λεπτά 2.5R 79Km από τον Πειραιά
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
3,8 από Λαγκαδά με πολύ μικρό εστιακό βάθοςH πλακα ειναι οτι ημουν λαγκαδα σε μια ταβερνα και δεν καταλαβε ΚΑΝΕΙΣ τιποτα,η ταβερνα φισκα και δεν ενιωσε κανεις το παραμικρο,πριν που γυρησα σπιτι εμαθα οτι εγινε σεισμος,κατι δεν παει καλα,μαλλον τα τσουξαμε παραπανω
-
Πολύ εύκολα τρομάζουν οι Θεσσαλονικείς. Άκου 3,8...και το συζητάνε κιόλας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πολύ εύκολα τρομάζουν οι Θεσσαλονικείς. Άκου 3,8...και το συζητάνε κιόλας.Εδώ στην Πάτρα τα 3,8 τα κάνει κάθε μέρα σχεδόν....
-
E βέβαια, γιαυτό και έγινε γαργάρα. Μην τρομάξει και ο κόσμος και δεν πάει στην ΔΕΘ.
-
ο σεισμός έγινε στον Λαγκαδά από αυτά που θα πεί η κυβέρνηση στην ΔΕΘ.......
-
ειχε καλο κουνημα παντως...σε ενταση μου φανηκε σαν τοτε της κοζανης οπως τον νιωσαμε εδω....απλως ηταν μικρος σε διαρκεια..
-
Ηταν επιφανειακος γι'αυτο κουνησε πολυ .Παντος ολοι ειμαστε ανημποροι στον σεισμο και οταν χασουμε την ψυχραιμια μας τοτε χανουμε και την τελευταια ελπιδα να σωθουμε αν γινει (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌΛΟΥΣ) το κακο.
Οποτε ψυχραιμια .!!!! -
Σοβαρά τώρα, συζητάμε για σεισμούς κάτω από 4,5-5 ρίχτερ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σοβαρά τώρα, συζητάμε για σεισμούς κάτω από 5,5-5 ρίχτερ?- με μια μικρή τροποποίηση.
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?