-
Εχω πληροφόρηση για έναν τριάρη (~3.3) στην Πάρνηθα. Το ψάχνω.
-
άμα είναι να ανησυχολυμε πες το, αλλιώς μη μας βγάζεις έξω με τέτοιο κρύο
-
Μπα, μείνε στο τζάκι.
4.0 (ψιλι-κοκο) από πάρνηθα. Και 15 λεπτά μετά (3.46 ένας 3.5 στην Κω).
Ουτε για να τινάξει το χιόνι δε φτάνει.
Sweet dreams....
-
4.4 Παρνηθα
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
4.4 ΠαρνηθαΝέος ?
πότε ?
τι ώρα ?
τι γίνεται ρε παίδες ? -
Έγινε αισθητός και εδώ (περιοχές Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο). Κράτησε ελάχιστα, αλλά ήταν διαφορετικός από τους προηγούμενους. Είχε θόρυβο και τράνταγμα. Την 'υπογραφή' της Πάρνηθας. Ευτυχώς ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν τρόμαξαν τα παιδιά.
-
μήπως έπεφτε καμιά μικρούλα χιονοστιβάδα και καταγράφηκε ως σεισμός?
εγώ πάντως δε κατάλαβα τπτ -
Ο μικρός ξύπνησε (είμαστε πολύ κοντά στην Πάρνηθα) και ρώτησε:
'Τι ήταν αυτό που έκανε σαν να σβήνει απότομα η μηχανή του αυτοκινήτου;'
Χαρακτηρηστικότατη Πάρνηθα... -
Πάνω που είχα τετ α τετ με τον Κρ. Ρονάλντο στο PES 8 κούνησε ρε γαμώτο! Με το φίλο που παίζαμε τα χρειαστήκαμε προς στιγμήν λόγω της βοής...
-
Ζωγράφου τον καταλάβαμε καλά! γμτ πολλοί Σεισμοί γίνονται τελευταία
-
Λογικό μου ακούγεται, μετατοπίζεται το ένα ρήγμα και επηρεάζει και τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ο μικρός ξύπνησε (είμαστε πολύ κοντά στην Πάρνηθα) και ρώτησε:
'Τι ήταν αυτό που έκανε σαν να σβήνει απότομα η μηχανή του αυτοκινήτου;'
Χαρακτηρηστικότατη Πάρνηθα...Θεος ο μικρος
-
Εγώ που ήμουν ξύπνιος δεν κατάλαβα τίποτα.
Αυτό το καλό έχει το να είναι το σπίτι σου χτισμένο πάνω σε νταμάρια!
-
http://www.tsiapas.gr/index.htm
Παρακαλω να ερευνησετε ολο το site.Προσοχη συστηνω στους γεωλογους.
Κινδυνος προκλησης εγκεφαλικου. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και για να μη φανεί ότι θάβω κάποιους κλάδους, οφείλω να πω λίγα πράγματα ακόμα.
Βασική αδυναμία των γεωλόγων είναι ότι νομίζουν ότι 'τα ξέρουν όλα'. Είμαστε λίγο ξερόλες, είναι η αλήθεια -και αυτό είναι σφάλμα μέγιστο. Μιλάμε συνήθως **ποιοτικά **και όχι **ποσοτικά **(όχι πως το τελευταίο είναι ευκολο στη γεωλογία). Και επειδή, ως επιστήμη, οφείλουμε να έχουμε γνώσεις από έναν σκασμό αντικείμενα (χημεία, βιολογία, φυσική, μαθηματικα, για να αναφέρω τους 'βασικούς' κλαδους) νομίζουμε ότι η ποιοτική θεώρηση που συνήθως υιοθετούμε είναι επαρκής.Απο οτι εχω καταλαβει, ο γεωλογος ειναι ο (ή απο τους) πιο ευκολος επιστημονας να δωσει μια επαρκη απαντηση σε εναν μη ειδικο πανω σε ενα ζητημα θετικων επιστημων. Η μεγαλη ποικιλια του γνωστικου αντικειμενου, του δινει το δικαιωμα να μπορει να δωσει μια γρηγορη και κατανοητη απαντηση ωστε να πιασει ενας 'ασχετος' περι τινος προκειται στα γρηγορα. Βαλε και το οτι θα το πει σε απλα ελληνικα, εφοσον ειναι οι επιστημονες με το μικροτερο τουπέ στη ΣΘΕ.
Απο την αλλη ειναι λογικο οτι αν ξερεις απο ολα κι απο λιγο, νομιζεις οτι ξερεις απο ολα και απο πολυ. Οχι συχνα ομως. Καθημερινα εχω επαφη με φυσικους και το χαμηλο προφιλ που εχει ο μεσος γεωλογος σε σχεση με φυσικους/χημικους/μηχανικους κλπ τον προφυλασσει απο πολλες πατατες.
Γενικα μιλωντας παντα! Εγω λχ ειμαι γνωστος ξερολας, παρλαπιπας επι παντος επιστητου
-
Πες τα χρυσόστομε....
...μω το λόου προφάιλ μου....
-
4R Παλι απο Παρνηθα 7:05 Σημερα δεν τον καταλαβα απλα το ακουσα στην TV
-
ο Λέκκας πάντως που μίλησε στην εκπομπή 'συμβαίνει τώρα' δήλωσε ότι οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μετασεισμοι του '99 αυτοί , αλλα κατι καινούργιο που παρουσιάστηκε και εξελίσεται.
-
ελπιζω να μην εχουμε ασχημες εκπληξεις...
-
Λέτε να 'ανοίξει' η γη να μας καταπιεί; (όχι ότι θα έχανε και τίποτα σημαντικό η ανθρωπότητα όταν ο πολιτισμός μας έχει καταλήξει στα πρωινάδικα, μεσημεριανά και γενικώς ντιριντάχτα, ντίτι ντίρι ντάχτα, ντιριντιντάχτα ντίρι ντίρι ντααααααααααααααα...)
_
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?