-
Μόλις έγινε σεισμός στην περιοχή με μεγάλη διάρκεια.
-
Πριν λίγα λεπτά (Αθήνα) κουνηθήκαμε ελαφρά αλλά με διάρκεια
-
1 σεισμός την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα
-
2008-02-20 18:27:06 5.9 36.32 N 21.79 E 10 A Southern Greece
Τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη αναφορά. (+2 ώρες)Και εδώ: http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/rec ... 353203.php
6.1 ρίχτερ -
δεν παει καλα αυτη η δουλεια...
-
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Πριν λίγα λεπτά (Αθήνα) κουνηθήκαμε ελαφρά αλλά με διάρκειαΕίναι από μακριά.
-
5.9 ριχτερ
http://geofon.gfz-potsdam.de/db/eqpage. ... fz2008dosd
-
περιμένουμε τους γεωλόγους του φόρουμ για διευκρινίσεις, κυρίως για τις υποψίες Λέκκα περί κινητικότητας στη Πάρνηθα μπρρρρρρ
-
-
Πάλι δεν κατάλαβα τίποτα ρε γμτ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι δεν κατάλαβα τίποτα ρε γμτ!έχεις πολύ μαλακές αναρτήσεις μάλλον...........
-
Λες να βάλω coilover?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι δεν κατάλαβα τίποτα ρε γμτ!+1 και να φανταστείς ότι το κεντρικό ηχείο ταλαντώνεται με το παραμικρό αλλά τπτ πριν
-
ρε παιδια...καθε μερα σεισμο?πολυ δεν παει
ειμουνα στη σχολη και ομολογω οτι κατι ενιωσα αλλα δεν εδωσα σημασια νομιζα πως μου φάνηκε! -
Νομίζω είναι καλύτερα να κάνει πολλούς μικρούς σεισμούς και να εκτονώνεται η ένταση παρά να μαζεύεται και να ξεσπάει σε έναν μεγάλο. (κάτι σαν τα 'αέρια' ένα πράγμα )
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Νομίζω είναι καλύτερα να κάνει πολλούς μικρούς σεισμούς και να εκτονώνεται η ένταση παρά να μαζεύεται και να ξεσπάει σε έναν μεγάλο. (κάτι σαν τα 'αέρια' ένα πράγμα )Τρία 6άρια+ δεν είναι μικροί....
Τώρα, για τα 'αέρια' μακάρι να ήταν πάντα έτσι.... αν όμως η φασολάδα (ή το λαχανόρυζο) είναι power, τότε οι 'ριπές εκτόνωσης' είναι συχνά επιταχυνόμενες......άσε που καμιά από αυτές μπορεί να προκύψει 'βρώμικη'... ....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Νομίζω είναι καλύτερα να κάνει πολλούς μικρούς σεισμούς και να εκτονώνεται η ένταση παρά να μαζεύεται και να ξεσπάει σε έναν μεγάλο. (κάτι σαν τα 'αέρια' ένα πράγμα )
Τρία 6άρια+ δεν είναι μικροί....
Τώρα, για τα 'αέρια' μακάρι να ήταν πάντα έτσι.... αν όμως η φασολάδα (ή το λαχανόρυζο) είναι power, τότε οι 'ριπές εκτόνωσης' είναι συχνά επιταχυνόμενες......άσε που καμιά από αυτές μπορεί να προκύψει 'βρώμικη'... ....
Για ξήγα μας καλύτερα...
Τρεις και ο πρώτος με πολύ μεγάλη διάρκεια... Τι συμβαίνει πλέον; -
kouk
ουτε γω κατάλαβα τίποτα.... και το'χω τραπεζωμένοchaz...
η διάρκεια που αντιλαμβάνεσαι είναι συνάρτηση, τόσο του μεγέθους, όσο και της απόστασης που βρίσκεσαι από το επίκεντρο.Για να μας πουν τωρα οι σεισμοπρογνωσιολάγνοι....
Ποιον σεισμό είχαν 'προβλέψει'? τον 1ο? τον 2ο? τον χτεσινό? ή τον μεθαυριανό?
-
κατέβασα τις προάλλες ένα σεισμογεωλογικό χάρτη της Ελλάδας αλλά δε ξέρω να τον διαβάσω Αυτό που είδα είναι ότι στη θαλάσσια περιοχή γύρω απ'την Αίγινα έχει πολλά ρήγματα
Πάντως εντάξει, λίγο δύσκολο να γίνει πάνω από 6.5, έτσι?
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?