-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μαλιστα στα 6.9(απο 6.5) απο το emsc στα 7.1(απο 7.2 Και 6.4) το αμερικανικο στην ελλαδα κλασσικα εικονογραφημενα κατεβηκε στο 6.4..Να σου εξηγήσω γιατί θα έπρεπε να βλέπεις μόνο την Ελλάδα είναι περιττό, γιατί και εδώ ξερεις τα πάντα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μαλιστα στα 6.9(απο 6.5) απο το emsc στα 7.1(απο 7.2 Και 6.4) το αμερικανικο στην ελλαδα κλασσικα εικονογραφημενα κατεβηκε στο 6.4..
Να σου εξηγήσω γιατί θα έπρεπε να βλέπεις μόνο την Ελλάδα είναι περιττό, γιατί και εδώ ξερεις τα πάντα.
προφανως αφου τα ξερω ολα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στραβοκοψα το γκαζον απο το γαμωκουνημα... Παραλιγο να ντελαπαρει το κουρευτικοΜηπως ετυχε να κουρευεσαι κιολας;;
-
Στραβοκοψα το γκαζον απο το γαμωκουνημα... Παραλιγο να ντελαπαρει το κουρευτικο. Αρκετα δυνατος και στην ακρη πρωτου ποδιου Χαλκιδικής.Να σου πώ δεν πιστεύω να μπρίκαρες κανά κινητό και να γαμήθηκε ο δίας??
-
Εγώ δεν τρόμαξα με την ένταση αλλά με τη διάρκεια...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Στραβοκοψα το γκαζον απο το γαμωκουνημα... Παραλιγο να ντελαπαρει το κουρευτικο. Αρκετα δυνατος και στην ακρη πρωτου ποδιου Χαλκιδικής.Και εγώ το γκαζόν κούρευα.... Χμ...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
μας δημιούργησε μερικές μικρο-ρωγμές στο ταβάνι σε 2 δωμάτια , είμαστε στον 3ο όροφο. Μάλλον ανοιξε ο μόνο σοβάς , τέλος πάντων , τέλος καλό , όλα καλά.
-
Εγω πηγανα κατουρησω εκεινη τη στιγμη πισω απο το σπιτι που δουλευα και δεν καταλαβα τιποτα. Ακουσα θορυβο αλλα νομισα ηταν καποιο μηχανημα. Οταν πηγα εμπρος ακουσα να φωναζουν ολοι πως εγινε σεισμος. Τετοια τυχη, και αναρωτηθηκα γιατι δεν χρειαστηκα τιναγμα...
-
[/b]
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
. Τετοια τυχη, και αναρωτηθηκα γιατι δεν χρειαστηκα τιναγμα...ΤΙΝΑΓΜΑ η ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ?....ενα 'θεμα' που θα αναψει φωτιες.
Το σωστο ειναι σκουπισμα και ξεπλυμα .ΟΚ οφ τοπικ ξανα, ( ξερω ξερω ....κλπ) αλλα χρησιμο.
Που αλλου να το εβαζα αφου δεν υπαρχει ποθητο 'ΤΙΝΑΓΜΑ η ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ?....' .Ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα διοτι ισως παρει πολιτικες διαστασεις.
-
έπινα καφέ στο Σανη και ένοιωθα σαν να έκανα βαρκάδα....αρκετό χρόνο με ρυθμικό πηγαιν'ελα...
Ένας τουρίστας το διασκέδαζε φωνάζοντας Japan...Japan... -
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ηλίθιος για να πιστεύει στα 9ρίχτερ. Αν κάνει 9 ρίχτερ εγώ δημιουργώ μαύρες τρύπες...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ηλίθιος για να πιστεύει στα 9ρίχτερ. Αν κάνει 9 ρίχτερ εγώ δημιουργώ μαύρες τρύπες...Εσύ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνεις εκεί που έχει πάει!!!!
ΕLTASSOS τόσο δύσκολο είναι να βάλεις ένα μαμημενο λίνκ; Τόσες φορές στο έχω πει
Φταίω εγώ μετά!edit: έβαλες άρθρο του 2013 τέτοια μέρα;
Γκεμπελς likes it!!
-
[quote='BILL33'][quote='Thomas_C200K']
φιλικα / ΕΛΤΑΣΣΟΣ -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ηλίθιος για να πιστεύει στα 9ρίχτερ. Αν κάνει 9 ρίχτερ εγώ δημιουργώ μαύρες τρύπες...
Εσύ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνεις εκεί που έχει πάει!!!!
ΕLTASSOS τόσο δύσκολο είναι να βάλεις ένα μαμημενο λίνκ; Τόσες φορές στο έχω πει
Γκεμπελς likes it!!
Βασιλη το λεει, LE MONDE, και το διαβασα πριν λιγο , (αν ειναι παλαιοτερη αναδημοσιευση, απο το 13, δεν το ξερω)
To εκανα και μπολντ διοτι ξερω οτι εισαι ευαισθητος στις πηγες. Προσπαθω να συντονιστω μαζι σου.
Επειδη, η προβλεψη σεισμων ειναι 'τζογος=πιθανολογικο φαινομενο' και πολυ μακροπροθεσμος (δεν ειναι δημοσκοπηση) εκτιμησα οτι καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενοι. Δηλαδη περιμενεις οι σεισμολογοι να δωσουν ημερομηνια και ωρα?
Αυτο το Γκαιμπελς ειναι αδικο αλλα το δεχομαι.
Το αντέγραψες απο κάπου,βάλε και το λινκ . Απο την στιγμή που δεν έβαλες το πρωτότυπο άρθρο της Le Monde αλλά μεταφρασμένο και με πρόσθεση τα λόγια του Λέκκα έπρεπε να βάλεις το λινκ απο όπου το αντέγραψες.Εσύ έγραψες για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης εν όψη €εκλογών και μου λες ότι ο γκαιμπελς είναι άδικο;
κανενας σεισμολογος ςδω, δικος μας, να μας πει αν εχει βαση το δημοσιευμα η ειναι προπαγανδα για αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης, ενοψει ευροεκλογων?...ενα πρωτο σχολιο εκανε ενας ελληνας (αναφερεται στο αρθρο)
Είχαμε €εκλογες τον Αυγουστο που δημοσιεύτηκε το άρθρο;
-
o ΛΕΚΚΑΣ αναφερεται κανονικα στο αρθρο,
-
Εσύ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνεις εκεί που έχει πάει!!!!
Γκεμπελς likes it!!
Βασιλη το λεει, LE MONDE, και το διαβασα πριν λιγο , (αν ειναι παλαιοτερη αναδημοσιευση, απο το 13, δεν το ξερω)
To εκανα και μπολντ διοτι ξερω οτι εισαι ευαισθητος στις πηγες. Προσπαθω να συντονιστω μαζι σου.
Επειδη, η προβλεψη σεισμων ειναι 'τζογος=πιθανολογικο φαινομενο' και πολυ μακροπροθεσμος (δεν ειναι δημοσκοπηση) εκτιμησα οτι καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενοι. Δηλαδη περιμενεις οι σεισμολογοι να δωσουν ημερομηνια και ωρα?
Ισως καποιος φιλος να χτιζει τωρα και να το λαβει υπ οψη του, και να σωθει.
Αυτο το Γκαιμπελς ειναι αδικο, αλλα το δεχομαι ευχαριστως.
Οχι δεν φταις εσυ....ας μην δημιουργουνται εντυπωσεις...μου αρεσει η παρεα σας (ειμαι και μονος αυτες τισ μερες), και το απολαμβανω.
ψιλικα / ΕΛΤΑΣΣΟΣ
-
o ΛΕΚΚΑΣ αναφερεται κανονικα στο αρθρο, αλλα εγω το εκανα ITALIC , για εμφαση, εννοωντας οτι ηδη εχουμε μια εκτιμηση ελληνα σεισμολογου, απλα ειπα μηπως κανενας εδω μεσα εχει αποψη (μακαρι να εχει δικη ο ΛΕΚΚΑΣ).Α ρε βασιλη με κανεισ να ψαξω το λινκ (μανουρα) ενω βλεπω και μπαλλιτσα....Χαλαλι σου.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113104915
χωρις να αμφισβητω τον ΜΠΙΛΛ33, δεν μου προκυπτει οτι ειναι του 13. Προφανως ομως δεν ειναι σημερινη εκτιμηση διοτι αυτα τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και θελουν χρονο για να γινει η επεξεργασια δεδομενων, εκτιμηση και γνωμοδοτηση.
-
o ΛΕΚΚΑΣ αναφερεται κανονικα στο αρθρο, αλλα εγω το εκανα ITALIC , για εμφαση, εννοωντας οτι ηδη εχουμε μια εκτιμηση ελληνα σεισμολογου, απλα ειπα μηπως κανενας εδω μεσα εχει αποψη (μακαρι να εχει δικη ο ΛΕΚΚΑΣ).
Α ρε βασιλη με κανεισ να ψαξω το λινκ (μανουρα) ενω βλεπω και μπαλλιτσα....Χαλαλι σου.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113104915
χωρις να αμφισβητω τον ΜΠΙΛΛ33, δεν μου προκυπτει οτι ειναι του 13. Προφανως ομως δεν ειναι σημερινη εκτιμηση διοτι αυτα τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και θελουν χρονο για να γινει η επεξεργασια δεδομενων, εκτιμηση και γνωμοδοτηση.
http://www.lemonde.fr/planete/article/2 ... _3244.html
LE MONDE | 16.08.2013 à 12h29 • Mis à jour le 17.08.2013 à 15h36 |http://www.zougla.gr/greece/article/le-monde-779973
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013, 18:00 -
ρε συ ελτασσο ελεος,ασε τους σεισμους τωρα,και ελα στο τοπικ με τις εκλογες.
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?