-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ εκπομπή;;;;
Με ή ΧΩΡΙΣ τα διαφημιστικά;;;;Αν αφαιρέσεις και τους τίτλους αρχής τέλους και το καλωσόρισμα, και το καληνύχτισμα, τι είναι το κάβουρας, τί είναι το ζουμί του...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! δεν θέλω γκρίνιες....
Θα πρότεινα όχι μόνο να τους ενισχύσουμε μέσω τηλεθέασης αλλά να στείλουμε και ένα μήνυμα σαν forum με τις ευχές μας και τις ευχαριστίες μας.Και συμπληρώνοντας να τους ζητήσουμε περισσότερο χρόνο και τον συνονόματο για σχόλιο ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ..........
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για την μετάδοση από την ΝΕΤ καλό ακούγεται, αυτό έπρεπε να γίνει δώ και χρόνια.
Καλή και η super ειδική στο στάδιο, αλλά η ραλλιτζίδικη μου παιδεία και συνείδηση μάλλον δεν θα μου επιτρέψει να πάω, όπως δεν πηγα ποτέ και στην Λιλαία.
Όπως λέει και ο Ιαβερης, τα αυτοκίνητα σε κάτι τέτοιες φιέστες του θυμίζουν τα λιοντάρια στο νούμερο τους στο τσίρκο.Αχ ρωμαντικε Θοδωρε.
Και αν το θεαμα αξιζει ? Και αν δεν ξαναδουμε Ακροπολις ?
Ασε θα δουμε μεχρι τοτε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για την μετάδοση από την ΝΕΤ καλό ακούγεται, αυτό έπρεπε να γίνει δώ και χρόνια.
Καλή και η super ειδική στο στάδιο, αλλά η ραλλιτζίδικη μου παιδεία και συνείδηση μάλλον δεν θα μου επιτρέψει να πάω, όπως δεν πηγα ποτέ και στην Λιλαία.
Όπως λέει και ο Ιαβερης, τα αυτοκίνητα σε κάτι τέτοιες φιέστες του θυμίζουν τα λιοντάρια στο νούμερο τους στο τσίρκο.Αχ ρωμαντικε Θοδωρε.
Και αν το θεαμα αξιζει ? Και αν δεν ξαναδουμε Ακροπολις ?
Ασε θα δουμε μεχρι τοτε.Στο τέλος μπορεί να πάω και εγώ Δημήτρη, αλλά εγώ σε γνώρισα σκονισμένο θεατή στα βουνά.Κάπως μου κάνει να σε δω στο στάδιο 'καθώς πρέπει θεατή' στην αριθμημένη σου θέση.Κάπως αντιραλλιτζίδικο μου φαίνεται αυτό.
-
Aνακοινώθηκε και η πρώτη εκπομπή!! 23:50 την Καθαρή Δευτέρα στην ΕΤ1
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
στην ΕΤ1σιγουρα ειναι στην ΕΤ1? GIATI ΤΟ rally.gr λεει στη ΝΕΤ
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Aνακοινώθηκε και η πρώτη εκπομπή!! 23:50 την Καθαρή Δευτέρα στην ΕΤ1και λογική ώρα Παύλο!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο Κος ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΥΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ FORUM ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ Η ISC ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΥΧΟΝΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ WRC KAI ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!
-
επιτελους θα βλεπω wrc οπου και να με!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eντάξει όλοι μας πρτιμούμε τα ράλλυ στα βουνά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά πρώτον θα είναι κάτι το πρωτοποριακό για το θεσμό του wrc και μάλλον θα μετρήσει θετικά και δεύτερον πιστεύω θα είναι καλύτερο από την υπερειδική της Λιλαίας που είτε ήταν σκονισμένη είτε βρεγμένη και γινόταν μπάχαλο με τα εισητήρια κλπ.Αν τελικά γίνει αυτή η εκδήλωση στο Ο.Α.Κ.Α. κάτι μου λέει ότι θα γίνει και το μπάχαλο με τα εισητήρια, αν θυμηθούμε τα 'λάθη' που έκαναν και στη Λιλαία.
Προσωπικά είμαι αντίθετος με το 'μάντρωμα'. Αυτό είναι για να μαζέψει το άθλημα τύπους της πολυθρόνας ή να το πω διαφορετικά κυρίους και κυρίες που το μόνο που ξέρουν από μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι ο Σουμάχερ.
Για το θέμα της μετάδοσης του Π.Π.Ρ. από την κρατική τηλεόραση είναι σίγουρα καλό μια και θα το βλέπουν και φίλοι του αθλήματος από την επαρχία.
Μακάρι να μη μας απογοητεύσουν. -
Ωραία η εκπομπή, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια στα Χανιά είδα wrc και το καταευχαριστήθηκα!! Τα σχόλια βέβαια προορίζονταν πιο πολύ για τηλεθεατές που γνωρίζουν λίγα για το σπορ αλλά αυτό δεν είναι κακό αφού οι περισσότεροι όντως δεν γνωρίζουν. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένος και στο μόνο που δεν συμφώνησα ήταν σε ένα σχόλιο του Ιαβέρη που είπε ότι τα wrcars driftάρουν πιο πολύ στην άσφαλτο παρά στο χώμα...
-
Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει από χρόνια και εννοώ την παρουσίαση του WRC από την ΕΡΤ έγινε!
Καλή η εκμπομπή, σεμνός ο παρουσιαστής, εγγύηση ο Ιαβέρης.Περιμένω να δω και την ολοκληρωμένη παρουσίαση ενός αγώνα. -
Μόνο μελανό σημείο για μένα ήταν η επικάλυψη της φωνής των σχολιαστών από τον ήχο του video. Λίγη δουλειά θα ήθελε αυτό, γιατί αναγκάστηκα να δυναμώσω την ένταση (12 τα μεσάνυχτα ) για να ακούω καθαρά τα πάντα.
Πάντως όπως και να ήταν σε ποιότητα η εκπομπή (πολύ καλή ήταν, απλά γενικεύω) τέτοια λιγούρια που ήμαστε μετά από αυτό που μας έκανε το Magic, δε θα βλέπαμε κανένα λάθος στη μετάδοση!!! -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Μόνο μελανό σημείο για μένα ήταν η επικάλυψη της φωνής των σχολιαστών από τον ήχο του video. Λίγη δουλειά θα ήθελε αυτό, γιατί αναγκάστηκα να δυναμώσω την ένταση (12 τα μεσάνυχτα ) για να ακούω καθαρά τα πάντα.
Πάντως όπως και να ήταν σε ποιότητα η εκπομπή (πολύ καλή ήταν, απλά γενικεύω) τέτοια λιγούρια που ήμαστε μετά από αυτό που μας έκανε το Magic, δε θα βλέπαμε κανένα λάθος στη μετάδοση!!!Σωστή η παρατήρηση με τον ήχο.Ειδικά η φωνή του Ιαβέρη έβγαινε από τα 'βάθη των αιώνων'.Θα διορθωθεί πιστεύω.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σωστή η παρατήρηση με τον ήχο.Ειδικά η φωνή του Ιαβέρη έβγαινε από τα 'βάθη των αιώνων'.Θα διορθωθεί πιστεύω.Αυτό που μου έλειψε ήταν ο in-car ήχος. Αν καταφέρουν να το διορθώσουν στην επόμενη εκπομπή, και να σταματάει για λίγο ο σχολιασμός όταν έχουμε in-car πλάνα, θα είναι μια χαρά. Στα + και οι ελάχιστες διαφημίσεις, είδαμε μία ώρα γεμάτη.
-
ΚΑΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΧΟ.
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ SOLBERG ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ'.
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ,ΗΤΑΝ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία εκπομπή!Μου άρεσε!Πολλή εικόνα από τον αγώνα,καθόλου από τους παρουσιαστές!Πάντως οι διαφημίσεις ήταν ανύπαρκτες και αυτό ΔΕΝ είναι καλό!
Κι εμένα μου άρεσε! Αφού έχουμε εικόνα όλα σιγά-σιγά θα φτιάξουν ακόμη και οι διαφημίσεις!
Edit: Kouk που πήγε το πόστ σου?
-
Ωραία εκπομπή!Μου άρεσε!Πολλή εικόνα από τον αγώνα,καθόλου από τους παρουσιαστές!
Πάντως οι διαφημίσεις ήταν ανύπαρκτες και αυτό ΔΕΝ είναι καλό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία εκπομπή!Μου άρεσε!Πολλή εικόνα από τον αγώνα,καθόλου από τους παρουσιαστές!Πάντως οι διαφημίσεις ήταν ανύπαρκτες και αυτό ΔΕΝ είναι καλό!
Οταν παιζουν διαφημισεις παραπονιομαστε γιατι διακοποτουν για διαφημισεις.
Δεν εχει διαφημισεις, παλι παραπονιομαστε!Πλακα κανω Νικο ετσι?Και εμενα μου αρεσε η εκπομπη, αν και πιστευω οτι πρπει να δουλεψουν λιγο οι σχολιαστες στα κειμενα τους, να ειναι πιο ουσιωδη.
Μου φαινοταν δλδ, οτι ειχαν μια αμηχανια, οτι δεν ηξεραν τι να πουν, ενω την κατασταση γλιτωνε ο Ιαβερης που ηταν χειμαρος!
Μου εδιναν την εικονα οτι ο Ιαβερης ειχε το ελευθερο να πει ο,τι θελει αλλα οταν βγει η καρτα με τα αποτελεσματα, και ο πρωθυπουργος να κανει δηλωσεις, εμεις θα τον διακοψουμε για να διαβασουμε την καρτα. -
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
-
Οπως και ο Κουκος υπονοει,νομιζω οτι αν δεν μπουν διαφημησεις, μας βλεπω να δουμε WRC μεχρι το Ακροπολις και μετα τιποτα.
Μηπως η ΕΘΕΑ η το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α. μπορουν να 'σπρωξουν'απο τη μερια τους εμπλεκομενες εταιρειες/αντιπροσωπειες κλπ με τους αγωνες να διαφημιστουν στην ΕΡΤ ?
Πιστευω οτι αφ'ενος το τιμολογιο για τετοια ωρα προβολης δεν πρεπει να'ναι υψηλο αλλα και κοινο σιγουρο (!!) θα υπαρχει.
Εμεις πρωτα πρωτα σαν φανατικοι και πορωμενοι και μετα ολοι οσοι ανακατευονται με τα ραλλυ στην Ελλαδα.
Το WRC στην ΕΤ1!!!