-
Οι αγώνες του WRC θα μεταδίδονται σύμφωνα με το rally.gr απο το κρατικό κανάλι!! Επιτέλους...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7457
-
Οι αγώνες του WRC θα μεταδίδονται σύμφωνα με το rally.gr απο το κρατικό κανάλι!! Επιτέλους...
-
-
Eπιτέλους θα βλέπουμε και εμείς στην επαρχία!!!!!
Στο ίδιο άρθρο αναφέρει υπερειδική στο ΟΑΚΑ!!! Πάω να κλείσω εισητήρια από τώρα... -
Σύμφωνα με τη σελίδα:
Πέμπτη: Μία δεκάλεπτη (10') εκπομπή.
Παρασκευή: Μία δεκάλεπτη (10') εκπομπή.
Σάββατο: Μία δεκάλεπτη (10') εκπομπή.
Κυριακή: Μία σαρανταπεντάλεπτη (45') εκπομπή.Όχι και τόσο αισιόδοξο, αλλά από το τίποτα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σύμφωνα με τη σελίδα:Πέμπτη: Μία δεκάλεπτη (10') εκπομπή.
Κυριακή: Μία σαρανταπεντάλεπτη (45') εκπομπή.Όχι και τόσο αισιόδοξο, αλλά από το τίποτα...
απ το τιποτα μια χαρα ειναι ,τελεια, και ςςς στο ο.α.κ.α . στο μεξικο θα εχει μια εκπομπη αργα το βραδυ της δευτερας .
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σύμφωνα με τη σελίδα:Πέμπτη: Μία δεκάλεπτη (10') εκπομπή.
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???
ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!
ΜΑΚΑΡΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΑΚΑΡΙ..........
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ............. -
**ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **:D
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Στο ίδιο άρθρο αναφέρει υπερειδική στο ΟΑΚΑ!!! Πάω να κλείσω εισητήρια από τώρα...Μπορεί να σαςκανει εντύπωση αλλά προτιμώ τα βουνα από το ΟΑΚΑ.Τα ράλυ δε μπορούν να μαντρωθούν σε φράχτες.Προτιμώ το βουνό, το χώμα που φτάνει μέχρι το στομάχι και τις πέτρες στα μαλλιά!Το ακρόπολις έτσι είναι!Τα υπόλοιπα είναι τηλεοπτική κάλυψη...Κατά τη γνώμη μου πάντα
-
Mαζεμένα τα νέα σήμερα!!
Σίγουρα τα δικαιώματα στην ΝΕΤ μόνο καλό μπορεί να είναι για μας! Περιμένουμε να δούμε και ....επί της οθόνης
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο Κος ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΥΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ασφάλτινη η υπερειδική;;;
δηλαδή θα στήνουν τα αυτοκίνητα με ασφάλτινο setup την πέμπτη, και παρασκευή ξημερώματα θα φοράνε το χωμάτινο;;; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ασφάλτινη η υπερειδική;;;
δηλαδή θα στήνουν τα αυτοκίνητα με ασφάλτινο setup την πέμπτη, και παρασκευή ξημερώματα θα φοράνε το χωμάτινο;;;Aσφάλτινη η υπερειδική και χωμάτινα τα αυτοκίνητα όπως στο roc
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Στο ίδιο άρθρο αναφέρει υπερειδική στο ΟΑΚΑ!!! Πάω να κλείσω εισητήρια από τώρα...Μπορεί να σαςκανει εντύπωση αλλά προτιμώ τα βουνα από το ΟΑΚΑ.Τα ράλυ δε μπορούν να μαντρωθούν σε φράχτες.Προτιμώ το βουνό, το χώμα που φτάνει μέχρι το στομάχι και τις πέτρες στα μαλλιά!Το ακρόπολις έτσι είναι!Τα υπόλοιπα είναι τηλεοπτική κάλυψη...Κατά τη γνώμη μου πάντα
Eντάξει όλοι μας προτιμούμε τα ράλλυ στα βουνά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά πρώτον θα είναι κάτι το πρωτοποριακό για το θεσμό του wrc και μάλλον θα μετρήσει θετικά και δεύτερον πιστεύω θα είναι καλύτερο από την υπερειδική της Λιλαίας που είτε ήταν σκονισμένη είτε βρεγμένη και γινόταν μπάχαλο με τα εισητήρια κλπ.
-
Θα προτιμουσα τον Αγγελο Σταθακοπουλο στη μεταδοση που ειναι αγωνιζομενος και ανθρωπος του χωρου.Παρ'ολα αυτα ειναι θετικο που η ΝΕΤ αποφασισε να παρει τα δικαιωματα.Μηπως να βομβαρδισουμε με συγχαρητηρια και να ζητησουμε απο ΤΩΡΑ να εχει και συνεχεια?
-
Τέλεια! Αν και το Live δεν συγκρίνεται, τα στιγμιότυπα που βλέπεις είναι απίστευτα! Φαντάζεστε 75000 κόσμο στο ΟΑΚΑ; Πανικός!
-
Καλησπέρα και απο εμένα...!!!Οσων αφορά την κάλυψη στο ΟΑΚΑ είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε (μερικώς) το πόσος λαός είμαστε που 'γουστάρουμε' το αθλημα γεμίζοντάς το....'τίγκα'....!!!
Ειλικρινά....τα νέα περί κάλυψης απο τη ΝΕΤ είναι ο'τι πιο αισιόδοξο έχω ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό....
Αντε.....να γεμίσουν και τα βουνά σε λίγους μήνες.....
Συγχαρητήρια στη ΝΕΤ....θα την ανταμείψουμε με τρελή τηλεθέαση....
-
ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ εκπομπή;;;;
Με ή ΧΩΡΙΣ τα διαφημιστικά;;;;Αν αφαιρέσεις και τους τίτλους αρχής τέλους και το καλωσόρισμα, και το καληνύχτισμα, τι είναι το κάβουρας, τί είναι το ζουμί του...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ εκπομπή;;;;
Με ή ΧΩΡΙΣ τα διαφημιστικά;;;;Αν αφαιρέσεις και τους τίτλους αρχής τέλους και το καλωσόρισμα, και το καληνύχτισμα, τι είναι το κάβουρας, τί είναι το ζουμί του...
10 λεπτά ΝΕΤ=10 λεπτά ΑΓΩΝΑΣ! Όχι να έχει σφυρίξει ο διαιτητής και να αρχίζει μετά η σύνδεση! (Όχι σε ελληνικό πρωτάθλημα, ονόματα δεν λέμε, κανάλια δεν θίγουμε)
-
Για την μετάδοση από την ΝΕΤ καλό ακούγεται, αυτό έπρεπε να γίνει δώ και χρόνια.
Καλή και η super ειδική στο στάδιο, αλλά η ραλλιτζίδικη μου παιδεία και συνείδηση μάλλον δεν θα μου επιτρέψει να πάω, όπως δεν πηγα ποτέ και στην Λιλαία.
Όπως λέει και ο Ιαβερης, τα αυτοκίνητα σε κάτι τέτοιες φιέστες του θυμίζουν τα λιοντάρια στο νούμερο τους στο τσίρκο.
Το WRC στην ΕΤ1!!!