-
Για τους διεκδικητές θα είναι ψιλόαγγαρεια!Πιστεύω το θέαμα θα το δώσουν οι μικρότεροι και κυρίως οι Έλληνες!
Κρίμα που δεν θα τη δω ολόκληρη, γιατί στις 9 θα πρέπει να ταξιδέψω για τα βουνά της φθιώτιδας-φωκίδας! -
Βγήκαν και τα ζευγάρια των 'ιστορικών' για το ΟΑΚΑ. Προσέξτε το τελευταίο ζευγάρι
-
Ρέ θα μέ φάει η ζήλεια τελικά.
ΚΑΙ Μοσχούς,καί RS240,ΚΑΙ Stratos καί απ'όλα τα καλά,καί εγώ...μπακάλικο!!! -
Μπράβο τους...
Να ακούσω το 240RS άλλη μια φορά και τι άλλο... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βγήκαν και τα ζευγάρια των 'ιστορικών' για το ΟΑΚΑ. Προσέξτε το τελευταίο ζευγάριΕπίτηδες τα λες, επειδή δεν μπορώ να έρθω!!!
-
no comment , πω πω τι κολοφαρδοι ειναι αυτοι που θα πανε ο.α.κ.α !!!
ρε γαμωτο θα ειναι καυλα να βλεπεις αυτα τ αμαξια και σε ικανοποιητικο αριθμο , να πατιαζουν μπροστα σου και εστω να περνουν , να τα ακους να τα θαυμαζεις , και με οδηγους που εγω τουλαχιστον δεν εγω δει να οδηγουν αγωνιστηκο απο κοντα , θα βλεπα ιαβαρη με το εσκορτ στο μ.ροδο του 2003 αλλα εμεινε λιγα μετρα αφου περασει απο μπροστα μου , στην πιστα χαλκιδηκης
-
Filoi mou epitelous ti rampa tis ekinisis tha perasi ke ena kipriako pliroma afto tou Xristaski Thoma pros timi tou Kyprou Kyprianou!!
-
την δευτερα 20/6 θα ειναι ετοιμη !!!!
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Filoi mou epitelous ti rampa tis ekinisis tha perasi ke ena kipriako pliroma afto tou Xristaski Thoma pros timi tou Kyprou Kyprianou!!Ετσι μπράβο.
Καλή τους επιτυχία. -
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Filoi mou epitelous ti rampa tis ekinisis tha perasi ke ena kipriako pliroma afto tou Xristaski Thoma pros timi tou Kyprou Kyprianou!!ΟΠΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ...
Ο **ΠΑΜΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ **ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ Ν? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Filoi mou epitelous ti rampa tis ekinisis tha perasi ke ena kipriako pliroma afto tou Xristaski Thoma pros timi tou Kyprou Kyprianou!!
ΟΠΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ...
Ο **ΠΑΜΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ **ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ Ν?Apologoume exis dikeo!!! O Pampos Timotheou exei ta fonta ke kalo aftokinito oson afora ton andrea filipou den ksero an tha ksekinisi ton agona !! Kai an ksekinisi pistevo tha einai piso apo ton Pampo!!! Gia mena mono i simetoxi tous einai iper arketi!!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΠΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ Ν?Apologoume exis dikeo!!! O Pampos Timotheou exei ta fonta ke kalo aftokinito oson afora ton andrea filipou den ksero an tha ksekinisi ton agona !! Kai an ksekinisi pistevo tha einai piso apo ton Pampo!!! Gia mena mono i simetoxi tous einai iper arketi!!!
http://www.cyprusrally.org/rally2005/ph ... emony2.jpgΣε παρακαλώ μίκρυνε την φωτογραφία! [kouk]
-
Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει άραγε Σημείο Πώλησης για είδη του Ακρόπολις?!!
Γιατι στο site του Αγώνα....ακόμα δεν είναι διαθέσιμο!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει άραγε Σημείο Πώλησης για είδη του Ακρόπολις?!!Γιατι στο site του Αγώνα....ακόμα δεν είναι διαθέσιμο!!!!
Βιάζεσαι, ακόμα δεν άρχισε!!!
Καλοκαίριασε κιόλας, από φθινόπωρο βλέπουμε!!!Πάντως αν υπάρχουν είδη ακρόπολις και δεν πωλούνται εκεί που θα γίνει της παλαβής από κόσμο πυροβολούν το πόδι τους...
-
Βρε Γιώργο τι σεχει πιάσει; παμε να κάνουμε έναν αγώνα να ηρεμήσεις κιά σταλα!
Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σημεία πώλησης στο ΟΑΚΑ; Εχει αναβαθμιστεί τα μέγιστα αυτό το κομμάτι του αγώνα γμτ! Περίπτερα εδώ (ΟΑΚΑ), εκεί (Λαμία), και ΄μάλιστα αμέσως μετά τη μάχη έχει δημιουργηθεί κατάστημα στο ισόγειο της ΕΛΠΑ (ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος έργο της κας Λυδίας Κουβάτσου) που θα λειτουργεί ισόβια! Οπως και ο αγώνας μας!
Και Νίκο, τι θες να πεις το site δεν είναι διαθέσιμο. Τι υπονοείς?ΓΜΤ έχει γινει πολυ σκληρή δουλειά! Ανίτα, Μανιατόπουλος και δίπλα τους Φερτάκη, Κνάκη έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους σε ΟΛΑ τα επίπεδα!
Τιποτα δεν βλέπετε?
Μιά καλή κουβέντα? ΟΚ!Θοδωρή 20.000 προγράμματα τυπώσαμε. Κινδυνεύουμε να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Οτι κοστίζει σε αυτή τη χώρα λίγοι το πλησιάζουν. Την ίδια ώρα δώσαμε πρωτογενές υλικό σε όλα τα ανταγωνιστικά μας έντυπα , ενώ οι προσβάσεις είναι και μέσα στο σαιτ. Βγάζουμε τα μάτια μας για να μην πυροβολείστε πως εκβιάζουμε για 5 γιου! ΝΑΙ ΔΕΝ πήγαμε επαρχία, αλλά την ουσία την έχετε διαθέσιμη. Σε εμάς κάνουμε κακό.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ!
Νίκο νομίζω πως έχουμε αποδείξει σαν εταιρεία τι μπορύμε. Και αν σας σεβόμαστε! Οι ειρωνείες και τα υπονοούμενα και οι προσβολές ποιυ κολάνε? Δεν θα ήσουν πιό πιστευτος αν σχολίαζες αρνητικά το γεγονός και αν κατέθετες πρόταση για την καλύτερη διανομή-διάθεση?ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!
Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Και Νίκο, τι θες να πεις το site δεν είναι διαθέσιμο. Τι υπονοείς?
Δεν υπάρχει link στο '08 Rally Shop' στο site του Ακρόπολις με το σχόλιο 'σύντομα διαθέσιμο'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Και Νίκο, τι θες να πεις το site δεν είναι διαθέσιμο. Τι υπονοείς?
..........
Νίκο νομίζω πως έχουμε αποδείξει σαν εταιρεία τι μπορύμε. Και αν σας σεβόμαστε! Οι ειρωνείες και τα υπονοούμενα και οι προσβολές ποιυ κολάνε? Δεν θα ήσουν πιό πιστευτος αν σχολίαζες αρνητικά το γεγονός και αν κατέθετες πρόταση για την καλύτερη διανομή-διάθεση?ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!
Στρατισινο
Στράτη σήμερα το πρωί στο site του Ακρόπολις μου έβγαζε το e-shop Μη Διαθέσιμο!!!
Αυτό είπα!!!
Ειρωνείες?Υπονοούμενα?!!!!!
Με παρεξήγησες boss!!! -
Στράτη, η προσπάθεια φαίνεται σε όλα. Από αφίσες στους δρόμους μέχρι το festival. Έχει μυρίσει Ακρόπολις για τα καλά και το καταλαβαίνεις από τους...ασχετους που ρωτάνε. Σήμερα συνάδελφοι στη δουλειά - καμία σχέση με αγώνες - πήραν 16 συνολικά εισιτήρια για SSS.
Ακόμη και τα SMS μπήκαν στο φόρουμ σαν banner -
Πάντως εγω τα δικά μου 12 τα πήρα σήμερα!!!
-
ΩΠ! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ... Μιλαγα στο Νίκο rally... και στο Θοδωρή το φίλο μου που επαυξάνει!
Συγγνώμη πρόεδρε.
Σωστή η παρατηρησή σου. Μαλακισζόμαστε και στο σαιτ δεν φαινονται τα προϊόντα προς πώληση!
Και πάλι σορηΣτρ
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ