-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
δυστυχώς είδα μια ξεκάθαρα μεροληπτική στάση των μοντ και πάλι....
Άλλους τους μαλώνουμε και άλλους τους προσέχουμε.Πάντως είμαστε όλοι έτοιμοι για πόλεμο!
Πλάκα έχουμεΑκριβώς!
-
[quote='A-Viper7 .
Πολύ ωραία η υπογραφή σας κύριε APR. αλλά πουθενά δεν είδαμε την αιτία. Μήπως η αιτία βρίσκεται λίγο πιο πάνω και αριστερά, εκεί που αναφέρει το nick; [/quoteΔΥΣΤΥΧΩΣ , , Η ΑΙΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΙCK ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Α-Viper7 κ.α. , ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΚΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ?
Υ.Γ. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 22-23 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ@#ΤΟΥΣ !
-
kpsig, η λέξη 'εκατέρωθεν' σου λέει κάτι ? Και από όλο το θέμα η στάση των mods ήταν το άξιο σχολιασμού ?
APR, τελευταία προειδοποίηση: οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται και θα είναι κρίμα ένα θέμα για κάτι τόσο επιτυχημένο να κλειδωθεί εξαιτίας τυπικά Ελληνικής αντιμετώπισης.
A-Viper7, τα περί 'κλουβιών' σε παρακαλώ να τα αφήσεις, γιατί δίνεις δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σου απαντήσει 'πίσω στο κλουβί σου του Karting'
Προς όλους: προσωπικά προσπαθώ να μη σβήνω τίποτα, δεν θα ήθελα να αρχίσω τώρα και ειδικά σε αυτό το θέμα που θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι αιτία χαράς και όχι τσακωμού.
(Moderator nass)
-
Δηλαδή όποιος έρθει παίρνει στο χέρι μικρόφωνο; Στα αλήθεια;
Edit:
-
Όλα τέλεια στο ΟΑΚΑ εκτός από τον Κ. Στεφανή που μιλούσε όλη την ώρα... Μου θύμησε Πατσουρέα στη Λιλαία ..... Τουλάχιστον Ο Φωτηνέλης μιλούσε λιγότερο....
-
Καλά ήταν στην υπερ ειδική αν και θα προτιμούσα χώμα και όχι άσφαλτο εκτός Ολυμπιακού Σταδίου.
Οι παγκόσμιοι ήταν όλοι πολύ θεαματικοί ενώ από Έλληνες ο Βωβός δεν μου άρεσε ( βέβαια σημασία έχει και το αποτέλεσμα, όχι μόνο το θέαμα και σαν χρόνος δεν ήταν κακός) ενώ πολύ καλοί ήταν Κύρκος και Χατζητσοπάνης που έδωσε ρέστα.
Πολύ καλό θέαμα και άπό τον Ιαβέρη Jr .
Η εμμονή του Στεφανή για ε-ο και όλε ήταν αστεία!
-
Δεν ξέρω αν θα με θεωρήσετε τσίπη αλλά ρε παίδες την στιγμή της ατυχούς επαφής με τον τοίχο του αγωνιζόμενου που όντως πήγαινε πολύ καλά μέχρι τότε μπήκε γερανός της ΕΛΠΑ ο οποίος ήταν τουλάχιστον δεκαετίας !!!
καλά στα πόσα χρόνια τους κάνουν απόσβεση στην ΕΛΠΑ???? Δεν υπήρχε ένας καινουργιος γερανός να τον βάλουν την στιγμή που σε βλέπουν και 80χιλ κόσμος και κάνεις και διαφήμιση?????? Δεν πιστέυω το γεφυράκι να ήταν ο περιορισμός για το τι γερανός θα χρησιμοποιηθεί!!!!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
A-Viper7, τα περί 'κλουβιών' σε παρακαλώ να τα αφήσεις, γιατί δίνεις δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σου απαντήσει 'πίσω στο κλουβί σου του Karting'(Moderator nass)
Εγώ ποτέ δεν βγήκα από το 'κλουβί' μου...
Και καλύτερα, γιατί εγώ δεν έχω συμφέροντα, μιας και είμαι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ!
Τελικά, νομίζω ότι προσωπικά δίνω μεγάλη αξία σε άτομα που δεν πρέπει...
Και το ξαναλέω, για όσους τελείωσαν το δημοτικό: άλλο Ελληνικοί Αγώνες και άλλο 'Ελληνικοί Αγώνες'. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά, πρόβλημά του!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Χωρίζονται και σε κατηγορίες οι θεατές? Group A, Group N, Group E και βάλε?
Αμέ! Group A(PR), Group (iva)N, Group E(L-EM) και πάει λέγοντας...
Ωπ μπέρδεψα τα κουμπάκια
Αρχικό ποστ:
'Χωρίζονται και σε κατηγορίες οι θεατές? Group A, Group N, Group E και βάλε? ' -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Χωρίζονται και σε κατηγορίες οι θεατές? Group A, Group N, Group E και βάλε?
Αμέ! Group A(PR), Group (iva)N, Group E(L-EM) και πάει λέγοντας...
Θα σας παρακαλουσα το ειρωνικο υφακι να λειπει δεν σας ξερω δεν με ξερετε οποτε.ΣΟΥΣ
Δεν αναφερονται σε εσένα!Οπότε ψυχραιμία!
Άλλωστε και το λογοπαίγνιο είναι με καλή πρόθεση και δεν στρέφεται εναντίον κάποιου![kouk]
-
Δεν ειρωνεύομαι ποτέ κανέναν λάθος κατάλαβες
-
Που πηγανε τα post ρε παιδια?
-
Sorry τοτε μαλλον θα σε παρεξηγησα
-
Ο χρήστης rs1800gr4 έγραψε:
Που πηγανε τα post ρε παιδια?Σε νέο θέμα αφου εδω δεν 'κόλλαγαν'!
'Ιστορικά αυτοκίνητα στις Ειδικές?'!!Μην ανησυχείς!!!
-
Ο χρήστης rs1800gr4 έγραψε:
Sorry τοτε μαλλον θα σε παρεξηγησαΜάλλον
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος -
Θα μου πει καποιος που πηγανε τα post που δημοσιευσα?
Σε νέο θέμα!
Στο λέω πιο πάνω!!![kouk] -
οκ ευχαριστω
-
Για όσους γνωρίζουν,
άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα μετά τη διοργάνωση της SSS; -
ήμουν απ'έξω και δεν μπορώ να σχολιάσω ούτε τα περάσματα των μεγάλων, ούτε τους εκφωνητές μιας και δεν ακουγόντουσαν και τόσο καθαρά...στην κυριολεξία όμως ανατρίχιαζα κάθε φορά που ξεσηκωνόταν το πλήθος, ίσως αλληγορική η παρομίωση αλλά κάπως έτσι πρέπει να ήταν και το Κολοσαίο γεμάτο (τον καιρό εκείνο ).
οφείλω όμως να ευχαριστήσω τους Π.Χατζητσοπάνη και Τ.Ιαβέρη καθώς ήταν οι μόνοι που κατάφερα κλεφτά να δώ και ήταν απο ότι φάνηκε και οι καλύτεροι απο άποψη θεάματος. -
Πραγματικά το να βλέπεις τόσες χιλιάδες κόσμο να ζητωκραυγάζει και συγχρόνως ν'ακους τα θηρία να βρυχώνται,σου δημιουργεί μία ανατριχίλα!Παρόλο που οι περισσότεροι ταλαιπωρήθηκαν περπατώντας μέσα στη ζέστη προσπερνώντας τόσες κλειστές θύρες!
Για του χρόνου ελπίζω, οι συμμετοχές των Ελληνικών πληρωμάτων(όχι όλων) να είναι περισσότερο αξιόλογες και όχι του στυλ τρέχω για τη συμμετοχή αλλιως αν είναι και λιγότερες δεν χάθηκε κι' ο κόσμος!!
-
δυστυχώς είχαμε διάφορα ευτράπελα μετά το τέλος της ειδικής, οπου τότε που τους χρειαζόμασταν περισσότερο οι ειδικοι φρουροί (sic) - secutiry έφυγαν, αφήνονταν μια μόνο πόρτα ανοικτή στην δική μας θύρα, απο την οποία προσπαθούσε ο κόσμος να περάσει και ταλαιπωρήθηκε....
δυστυχώς όμως η ταλαιπωρία του κόσμου τον κάνει και αναισθητο και αγενή, μιας και έριχναν το φταίξιμο σ'εμας που ξεστήναμε το ΣΕΧ την ώρα εκείνη και ακούσαμε τα εξ'αμάξης, ιδίως όταν αντιδράσαμε αναλόγως...
ένας μάλιστα ήταν έτοιμος να μας φέρει και την αστυνομία. και μας την είπε οτι εφόσον πληρωνόμαστε γι'αυτό που κάνουμε δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου... ωραίο σκεπτικό έ???
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ