-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Με 15700 τιμή στη Γαλλία, εδώ έρχεται με 17900; Χίλια μπράβο στη νέα αντιπροσωπεία. Μήπως το τελωνείο χρεώνει έξτρα εξοπλισμό τη Renault Sport εξέλιξη;
Κάτι που ονομάζεται Τέλος Ταξινόμησης ξέρεις τι είναι?
καλό... τα άλλα αμάξια δλδ που στα 1,4-1,6 είναι φθηνότερα εδώ με ίδιο εξοπλισμό δεν υπάγονται στο καθεστώς αυτό;
ΝΑΙ Η Ελλάδα έχει από τους κατασκευαστές ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική λόγω του Τέλους Ταξινόμησης όμως μόνο σε εμπορικά αυτοκίνητα και όχι σε ειδικότερες εκδόσεις όπως το Twingo RS και ειδικά στο λανσάρισμα. Το Τέλος Ταξινόμησης σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι περίπου 2000€....
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι ο εισαγωγέας από τέτοια μοντέλα θέλει να κονομήσει? Λες να έδινε το εργοστάσιο καλύτερη χονδρική τιμή στο συγκεκριμένο μοντέλο (σε σχέση με την αγορά τησ Γαλλίας που αναφέρεις) και να επετρεπε να μην μετακυλησθεί στον τελικό καταναλωτή? Αν ναι τότε φίλε μου δεν ξέρεις πως λειτουργεί μια εισαγωγική εταιρία...οπότε μην την κρίνειςΦυσικά και δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί μια εισαγωγική εταιρία. Δουλειά της ίδιας είναι αυτό. Εγώ ως καταναλωτής στεναχωριέμαι όταν βλέπω πάντως πρακτικές ελληνικών αντιπροσωπειών, σε αντίθεση με αυτές των αντίστοιχων ευρωπαϊκών, λέγε με clio RS, τβίνκο αρες στην προκείμενη και χίλια δυό πράγματα. Αν ο εισαγωγέας νοιάζεται μόνο για 'να κονομήσει' πουλώντας στο εγγύς μέλλον δημοφιλή μοντέλα, τότε πάει κάτι στραβά.
-
αυτο που λες φιλε μου δε παιζει
οι διαφορες στο τομεα που αναφερεις ειναι καποιες εκατονταδες ευρω
ΟΧΙ 2000και 15700+2000 να βαλεις (δηλαδη να πληρωσεις 2 φορες φορους κλπ) παλι δε φτανεις τα λεφτα ελλαδας............
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Aκλαφτο θα παει και καλα να παθει με αυτη την τιμη,γυρω στα 16-16,5 θα ηταν μια καλη τιμη+1 , , αχ αντε να δούμε πότε θα βάλει μυαλό αυτή η αντιπροσωπεία.
Τις ελληνικές εισαγωγικές τις βλέπουμε.... θέλουν με το καλήμερα να βγάλουν 50-100% κέρδος, δε ζούμε σε σπηλιές κύριοι.
Έχει να πέσει πολύ κλάμα όταν σε λίγα χρόνια θα έρθει στο προσκήνιο η γενιά του internet, όλα από έξω θα τα παραγγέλνει . -
Κρίμα αν έρθει τόσο...
Ένας πιθανός πελάτης μείον. -
Ρε παιδιά εσείς νομίζετε ότι οι εισαγωγικές και οι dealers βγάζουν τρελλά λεφτα εε? όλοι καταχρεωμενοι είναι...τίγκα στα δάνεια...και διώχνουν κόσμο...και συγκρητικά με άλλα προιόντα τα ποσοστά κερδών είναι αστεία....Και αυτό γιατί κάποτε έβγαζαν τρελλά κέρδη και τώρα επειδή λειτούργησε ο ανταγωνισμός (και μπράβο μας σαν καταναλωτές) βγάζουν 'Τρίχες Baby'
-
και κάτι ακόμα όλοι λέτε ακριβό.....Κανείς δεν ρωτάει 17900....με τι εξοπλισμό? για να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης..τον ξέρει κάνεις?
-
και κάτι ακόμα όλοι λέτε ακριβό.....Κανείς δεν ρωτάει 17900....με τι εξοπλισμό? για να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης..τον ξέρει κάνεις?και φουσκωτο 5μετρο με 300 xs mercury να δωσουν δωρο παλι καμενο 'χαρτι' ειναι το αμαξι με τετοια τιμη...με κλειστα ματια αν τα ειχα τα 17 χηναρια θα τα εριχνα στο punto!βεβαια αν ειχα τα 17..θα εβαζα και αλλα 6 και θα επερνα το 197...αλλα μιας και δεν επιασα το τζοκερ φετος, τυλιξτε τα θα τα παρω ολα...στο επομενο τζακ ποτ!
-
αν ειναι αυτη η τιμη εχουν 'δολοφονησει' ενα πολυ καλο αυτοκινητο απο αυτα που διαβαζουμε....
ελπιζω να μην επιβεβαιωθει... -
Ποιός θα δώσει 17,9 όταν με 18,5 παίρνει mito ή abarth .
Από την άλλη γύρω στα 16,5 παίζει το swift οπότε το twingo δικαιολογείται να είναι λίγο ακριβότερο αλλά όχι τόσο.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι και τα προηγούμενα cliα 1.6 πανάκριβα ήταν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. -
Ρε παιδιά εσείς νομίζετε ότι οι εισαγωγικές και οι dealers βγάζουν τρελλά λεφτα εε? όλοι καταχρεωμενοι είναι..Εγώ ξέρω έναν που ζορίζεται αλλά τα παιδιά του ήταν κάθε μέρα στα μπουζούκια κι έκαναν μεγάλη ζωή (με τα δικά μας λεφτά) + του ότι πείραζε τα χιλιόμετρα των μεταχειρισμένων. Σε ποιόν θα τα πουλήσει μετά;
Ααα και για να μη ξεχνιόμαστε, οι τιμές των service στις αντιπροσωπίες είναι ή δεν είναι απαράδεκτα υψηλές ; -
Με τα λεφτά που ζητάνε πας σε άλλης κατηγορίας αμάξι. Είναι σαν το Clio RS να ξεκινούσε από τα 29-30, ακόμα χειρότερα δλδ
Και προσωπικά, στα @@ μου αν οι αντιπροσωπείες είναι χρεωμένες ή με δάνεια. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να με νοιάζει εμένα τον υποψήφιο αγοραστή αυτό.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ποιός θα δώσει 17,9 όταν με 18,5 παίρνει mito ή abarth .
Από την άλλη γύρω στα 16,5 παίζει το swift οπότε το twingo δικαιολογείται να είναι λίγο ακριβότερο αλλά όχι τόσο.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι και τα προηγούμενα cliα 1.6 πανάκριβα ήταν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Φαντάσου, εδώ ούτε Μίτο δεν παίρνει κανείς!
-
Κι όμως, το κολλητάρι μου αμετανόητος άνθρωπος του στρίβειν τις ώρες που η πόλη κοιμάται έχει ψηθεί να χτυπήσει το Twingo RS.
Διαθέτει μέχρι 20.000 ευρώ και θέλει ένα καινούριο αμάξι που να στρίβει όσο το δυνατόν καλύτερα. Καμία άλλη απαίτηση, ούτε σε ποιότητα/χώρους/ηχομόνωση/ride quality/ροπές-άλογα, τίποτα. Μόνο να στρίβει όσο το δυνατόν πιο διαβολικά γίνεται Μάλλον θα πάει για την Cup έκδοση.
Του λέω να δει για κανένα Abarth ή τέλος πάντων κάτι πιο ορθολογικό αλλά δε νιώθει
Μάλλον μέσα στη χρονιά θα σας έχω εντυπώσεις από πρώτο χέρι για το twingo rs (cup) λοιπόν -
Να δώσει τα 18 για το twingo RS και τα άλλα 2 σε μένα που και εγώ μη νομίζεις, χρεωμένος μέχρι το λαιμό είμαι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι όμως, το κολλητάρι μου αμετανόητος άνθρωπος του στρίβειν τις ώρες που η πόλη κοιμάται έχει ψηθεί να χτυπήσει το Twingo RS.Διαθέτει μέχρι 20.000 ευρώ και θέλει ένα καινούριο αμάξι που να στρίβει όσο το δυνατόν καλύτερα. Καμία άλλη απαίτηση, ούτε σε ποιότητα/χώρους/ηχομόνωση/ride quality/ροπές-άλογα, τίποτα. Μόνο να στρίβει όσο το δυνατόν πιο διαβολικά γίνεται Μάλλον θα πάει για την Cup έκδοση.
Του λέω να δει για κανένα Abarth ή τέλος πάντων κάτι πιο ορθολογικό αλλά δε νιώθει
Μάλλον μέσα στη χρονιά θα σας έχω εντυπώσεις από πρώτο χέρι για το twingo rs (cup) λοιπόνpanda 100 δε του κάνει?
-
neos ο φιλος σου τα μπουκωσε ολα...
μτχ κλιο διλιτρο πεστου ακομα και το προηγουμενο...αν η τιμη του τουινγκο ειναι η αναφερομενη...
-
δε πα να παρει ενα c2 vts με 14-
να βαλει και τη μιση σιτροεν σπορτ με τα υπολοιπα 5 και να ειναι χαπι μαν?????παντως αν οντως εχει 12000λιρες αγγλια με την ισοτιμια που εχουμε τωρα ισως και να ειναι πιο φτηνο απεξω...................
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
neos ο φιλος σου τα μπουκωσε ολα...Βάζω στοίχημα οτι είναι καραβανάς.
-
Παλιότερα είχε συζητηθεί για το Twingo GT αν πίσω είχε ταμπούρα ή δισκους. Στην έκθεση σημερα που κοίταζα το Megane III μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι πλέον όλα τα GT έχουν πίσω δίσκους. Το καλοκαίρι είχαν έρθει κάποια που είχαν πίσω ταμπούρα.
Οσο για το RS μου είπε ότι η τιμή θα είναι εκεί που έχει αναφερθεί παραπάνω, περίπου 17.500-18.000 euro εκτός κ αν κάνει καμιά έκπληξη η PGA.
-
...και το πάει στα 21.
Renault Twingo 2007