-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
εεε συγνωμη να κανω μια ερωτηση; Πως βγηκε ο πρωταθλητης σε ισοβαθμια;Η απαντηση ειναι στη προηγουμενη σελιδα:
**Επειδη λοιπον κατα βαθος ειμαι λιγακι σαδιστης οι πρωτοι 11 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ, rally maniac, A-Viper7, greo, ripper, GeorgeTabs, TLG, cmarin, McLarenfan, msamaro, og2002gr) μπορειτε να βαλετε τη διαφορα των δυο πρωτων στο τερματισμο, οποιος πεσει πιο κοντα παιρνει τον ατυπο τιτλο!!! **
Φιλικα
Μπερνι -
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Ρε παιδιά πως έγινε και πήρα πρωτάθλημα ?Αφού δεν είχα καμία σωστή πρόβλεψηΗ δυναμη του κουβα σε εσωσε
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Go_For_Pole, να κάνω μια πρόταση.
Μπορούμε για του χρόνου να υιοθετήσουμε το σύστημα του WRC? Στη θέση του SS, θα βάλουμε την πολ ποζίσιον.Το μόνο σίγουρο είανι ότι αυτό το άθλιο σύστημα βαθμολόγησεις πρέπει να αλλάξει!!Ποτε αρχιζουμε να οργανωνόμαστε για του χρόνου;;;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Go_For_Pole, να κάνω μια πρόταση.
Μπορούμε για του χρόνου να υιοθετήσουμε το σύστημα του WRC? Στη θέση του SS, θα βάλουμε την πολ ποζίσιον.Το μόνο σίγουρο είανι ότι αυτό το άθλιο σύστημα βαθμολόγησεις πρέπει να αλλάξει!!Ποτε αρχιζουμε να οργανωνόμαστε για του χρόνου;;;;
Έεεελλλλαααααααα, με κεκτημένη ταχύτητα....
-
Το σύστημα του WRC πώς είναι;
Νωρίς δεν είναι για να αρχίσουμε συζητήσεις για το επόμενο πρωτάθλημα;
Εκτός αν θέλετε να κάνουμε χειμερινές δοκιμές με το A1GP... (χωρίς να το φορτώσουμε καιιιι αυτό στον Κωνσταντίνο )
-
Συγχαρτήρια στον ΑΠΟΣΤΟΛΟ για το πρώτο του πρωτάθλημα που είχε και αγωνία μέχρι την τελευταία στροφή.
Με την δική μου 9η θέση, δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να ακολουθήσω το πρωτάθλημα του χρόνο, αφού οι χορηγοί μου ίσως σταματήσουν να με χρηματοδοτούν. Θα εξαρτηθεί και από την αλλαγή των κανονισμών.
-
Θελω να αποδοσω την απωλεια του τιτλου στην ατυχια ;). Τον τελευταιο γυρο φωναζα 'Κοψε ρε μαλακα για να πανηγυρισεις και να σε φτασει ο Κιμης στο 1', αλλα ο προκλητικος Ισπανος δε μ'ακουσε
Τον τιτλο του ρούκι οφ δε γήαρ τον θελω για παρτη μου. Κι εγω πρωτη φορα συμμετειχα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θελω να αποδοσω την απωλεια του τιτλου στην ατυχια ;). Τον τελευταιο γυρο φωναζα 'Κοψε ρε μαλακα για να πανηγυρισεις και να σε φτασει ο Κιμης στο 1', αλλα ο προκλητικος Ισπανος δε μ'ακουσεΤον τιτλο του ρούκι οφ δε γήαρ τον θελω για παρτη μου. Κι εγω πρωτη φορα συμμετειχα
Οπως είπε στο τέλος ο Παλομπαρίνι (το έγραψα σωστά?) ότι ο ΚΙΜΙ έφτασε τον Αλονσο στα 4' με την υπερπροσπάθεια που έκανε στο τέλος
-
Παντως η ιστορια αρχιζει και γραφεται..:
2004: GeorgeTabs
2005: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ
2006 -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παντως η ιστορια αρχιζει και γραφεται..:2004: GeorgeTabs
20062004: GeorgeTabs
2006: TakisP (που για φέτος είχε προβλέψει μάχη Σουμάχερ-Ραικόνεν και κατασκευαστών Τογιότα!!!) ΄στο παρα τσακ δεν κέρδισε! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Παντως η ιστορια αρχιζει και γραφεται..:
2004: GeorgeTabs
20062004: GeorgeTabs
2006: TakisP (που για φέτος είχε προβλέψει μάχη Σουμάχερ-Ραικόνεν και κατασκευαστών Τογιότα!!!) ΄στο παρα τσακ δεν κέρδισε!Κακιούλες...
-
Να-τος, να-τος ο πρωταθλητής!!!
Να κανονίσουμε καφέ κατά τα Χριστούγεννα να του δώσω την κούπα!!!
Κούπα καφέ δηλαδή, γιατί και για την τιμή τνω όπλων ήταν!!Εγώ πέρσι δηλαδή δεν ήμουν ρούκι οφ δε γήαρ;;
Ας είναι λοιπόν, αφού έχασα στο Γιαπωνέζικο την ευκαιρία για το 6άρι καλά να πάθω!
Και του χρόνου με υγεία!! (και λάστιχα της προκοπής!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να-τος, να-τος ο πρωταθλητής!!!Να κανονίσουμε καφέ κατά τα Χριστούγεννα να του δώσω την κούπα!!!
Κούπα καφέ δηλαδή, γιατί και για την τιμή τνω όπλων ήταν!!Εγώ πέρσι δηλαδή δεν ήμουν ρούκι οφ δε γήαρ;;
Ας είναι λοιπόν, αφού έχασα στο Γιαπωνέζικο την ευκαιρία για το 6άρι καλά να πάθω!
Και του χρόνου με υγεία!! (και λάστιχα της προκοπής!! )
Για Χριστούγεννα χλωμό το βλέπω γιατί Από τις 27/10 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Για Χριστούγεννα χλωμό το βλέπω γιατί Από τις 27/10 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγουςΜια χαρα για την απονομη της FIA δηλαδη, αν και ο τοπικος Bernie θα ηθελε να κανει ο ιδιος την απονομη!
-
Παρακαλώ πολύ, απαιτώ να αναδειχθώ rookie of the year (1 συμμετοχή, 1 -ολόκληρος- πόντος).
ΥΓ. Δεχομαι την απονομή και σε χωράφι, δεν έχω πρόβλημα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παρακαλώ πολύ, απαιτώ να αναδειχθώ rookie of the year (1 συμμετοχή, 1 -ολόκληρος- πόντος).ΥΓ. Δεχομαι την απονομή και σε χωράφι, δεν έχω πρόβλημα
Σε κουβά για να είμαστε εντός έδρας δέχεσαι;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παρακαλώ πολύ, απαιτώ να αναδειχθώ rookie of the year (1 συμμετοχή, 1 -ολόκληρος- πόντος).
ΥΓ. Δεχομαι την απονομή και σε χωράφι, δεν έχω πρόβλημα
Σε κουβά για να είμαστε εντός έδρας δέχεσαι;;
Αν είναι... άπατος
-
Ρε σεις ξυπνάτε! Σε 10 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Τι θα γίνει με το δικό μας; Κηρύσσω την έναρξη των διεργασιών της παράγκας, για τον καθορισμό των κανονισμών για φέτος. Φυσικά αυτοί μπορούν να αλλάξουν κατα το δοκούν οποιαδήποτε στιγμή εν μέσω της χρονιάς
Περιμένω προτάσεις για το τι θα ψηφίζουμε και παρακαλώ να είναι λίγο σύνθετες, όχι σαν τις στεναχωρημένες τις περσινές! Άντε και καλό κουβά! -
Μια και ειπες για συνθετες, εχω μια προταση του antony balz που συνοδευεται απο ενα εντυπωσιακοτατο excel. Ομως κατι τοσο χρονοβορο δεν μπορω να υποστηριξω, φανταζομαι ουτε ο HT που ως νεος mod καποια στιγμη θα αναλαβει καθηκοντα Παρολα αυτα ειμαστε ανοιχτοι σε ιδεες.
Ας το συζητησουμε μεχρι το ΣΚ και απο Δευτερα ανοιγει thread προβλεψεων.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μια και ειπες για συνθετες, εχω μια προταση του antony balz που συνοδευεται απο ενα εντυπωσιακοτατο excel. Ομως κατι τοσο χρονοβορο.... Τελικα δεν θα μπορεσω ούτε εγώ να υποστηρίξω την πρόταση μου ( μα πως ξεφυτρώνουν έτσι οι υποχρεώσεις !!!!! ).
Οπότε ας την αφήσουμε στην άκρη .... Συγνώμη Go για την όποια αναστάτωση , εγω προτείνω να τρέξουμε το περσινο .
ΥΓ .... και πάλι sorry
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)