-
Έεεεεεεεεελαααααααααααααα η παράγκααααααααααααααααα!!!!!!!!
-
Ε μα τόσα λεφτά τζάμπα?!!!....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε το ρωτησα εσενα ρε αυτο!!!Για το αλλο δεν θα ηταν καλο να ξερουμε ποιος ευνοειται στην ισοβαθμια; Αν ευνοουμαι εγω (απιθανο) θα βαλω πολλα καυσιμα! Αλλιως παμε για 3 πιτ-στοπ
Στη βαθμολογια πλην του ripper οι αλλοι 4 πρωτοι πηραμε 2 ποντους. 6αρι δεν υπηρξε.
Σωστα! Λοιπον εχουμε και λεμε, 11 χρηστες παιζουν ακομη για την πρωτια οποτε πρεπει να βρεθει τροπος να λυσουμε την ισσοπαλια.
**Επειδη λοιπον κατα βαθος ειμαι λιγακι σαδιστης οι πρωτοι 11 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ, rally maniac, A-Viper7, greo, ripper, GeorgeTabs, TLG, cmarin, McLarenfan, msamaro, og2002gr) μπορειτε να βαλετε τη διαφορα των δυο πρωτων στο τερματισμο, οποιος πεσει πιο κοντα παιρνει τον ατυπο τιτλο!!! **
Φιλικα
ΜπερνιΥΓ Το σωστο θα ηταν να κερδιζε αυτος με τα περισσοτερα 6αρια αλλα δε κραταω τετοια στατιστικα.
-
Και βέβαια για να μην νομίσει ότι τέλειωσε ο μοντ, το βραζιλιάνικο έχει τελειώσει εδώ και καιρό
-
Ολο τον ξεχναω τον τιτλο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σωστα! Λοιπον εχουμε και λεμε, 11 χρηστες παιζουν ακομη για την πρωτια οποτε πρεπει να βρεθει τροπος να λυσουμε την ισσοπαλια.**Επειδη λοιπον κατα βαθος ειμαι λιγακι σαδιστης οι πρωτοι 11 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ, rally maniac, A-Viper7, greo, ripper, GeorgeTabs, TLG, cmarin, McLarenfan, msamaro, og2002gr) μπορειτε να βαλετε τη διαφορα των δυο πρωτων στο τερματισμο, οποιος πεσει πιο κοντα παιρνει τον ατυπο τιτλο!!! **
Φιλικα
ΜπερνιΥΓ Το σωστο θα ηταν να κερδιζε αυτος με τα περισσοτερα 6αρια αλλα δε κραταω τετοια στατιστικα.
Απλός, κατανοητός, δίκαιος, έξυπνος κανονισμός (τα εξάρια δεν θα έλυναν την ισοπαλία). ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παραγκόβιος (εκτός προκύρυξης πρωταθλήματος)
Θα μπορούσες βέβαια να βάλεις κάτι πιο ουσιαστικό και απλό (pole position, fastest lap) αλλά τεσπα.
-
Λοιπον εχουμε και λεμε, 11 χρηστες παιζουν ακομη για την πρωτια οποτε πρεπει να βρεθει τροπος να λυσουμε την ισσοπαλια.Επειδη λοιπον κατα βαθος ειμαι λιγακι σαδιστης οι πρωτοι 11 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ, rally maniac, A-Viper7, greo, ripper, GeorgeTabs, TLG, cmarin, McLarenfan, msamaro, og2002gr) [b]μπορειτε να βαλετε τη διαφορα των δυο πρωτων στο τερματισμο, οποιος πεσει πιο κοντα παιρνει τον ατυπο τιτλο!!! [/b]
Φιλικα
Αγαπητέ Μπέρνι,
θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με την διαφορά των 2 πρώτων? Θέσεις, Χρόνος, Γύρους, Μερίδες, Σούβλες, Πίτες απ'όλα? Τι?
-
Διαφορα σε δευτερολεπτα (χ.χχχ sec) μεταξυ του νικητη του αγωνα και του δευτερου τερματισαντα. Ευκολο ε;
-
Διαφορα σε δευτερολεπτα (χ.χχχ sec) μεταξυ του νικητη του αγωνα και του δευτερου τερματισαντα. Ευκολο ε;Εμ, βέβαια, κάτι δυσκολότερο παρακαλώ?
(ούτε εγώ δεν βάζω τέτοιες προβλέψεις )
-
17.293.
Αν πετύχω ΑΥΤΟ (έστω και με άλλους οδηγούς από αυτούς που προέβλεψα), αξιώνω πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει!!!
-
Γιωργο κανε σε παρακαλω edit στη δημοσιευση στο thread των προβλεψεων, καλυτερα να ειναι σε ενα thread που θα κλειδωσει
-
Παντως μπραβο στον ραλλυ_μανιακ (εκανε αυτο που ειχα σκοπο να κανω εγω εστω και κατα λαθος)
Ειχα σκοπο να βαλω Μον,Αλο,Ραι αλλα επαιξα οτι και οι αλλοι (ωστε να μη ξεφυγουμε βαθμολογικα) πονταροντας οτι στην περιπτωση 1-2 (απο οποιαδηποτε ομαδα) η διαφορα θα ειναι σχεδον στο 1'. Ιδωμεν τωρα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
og2002gr εφοσον εχεις (εστω και μονο μαθηματικες) ελπιδες, δε νομιζεις οτι ανεξαρτητα απο τι πιστευεις πρεπει να βαλεις 3 οδηγους εκτός ΜκΛ, Ρενω;Η αληθεια ειναι greo οτι με τις προβλέψεις μου αυτες παραιτούμαι 100% απο τον τιτλο...αλλα επειδή οι πιθανότητες μου να κερδίσω ήταν...λιγότερες και απο τις ελπίδες της Εθνικής να προκριθει αποφάσισα απλά να προβλέψω το ποντιουμ που πιστεύω ότι θα βγει.
Παντως πιστεύω ότι αν κάποιος πετύχει τη διαφορά έστω με προσεγγιση xx.xx πρέπει αυτόματα να πριμοδοτηθει..!!
-
Ξενέρωσα! Όσοι διεκδικούμε τίτλο, έχουμε τις ίδιες προβλέψεις! Δε λέει να κριθεί η διαφορά στα sec μεταξύ 1ου-2ου. Δεν έπρεπε να βιαστώ να ποστάρω τις προβλεψεις μου!
Προτιμώ το όλα ή τίποτα!
Αλλαγή προβλέψεων λοιπόν! (Sorry Go For Pole αν σε μπερδεύω)rally maniac . Sorry αν φάνηκε ότι αντέγραψα αλλά δεν είναι έτσι . Εδώ και 8 αγώνες παίζω σταθερά την ίδια τριάδα γιατί θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο αντιπροσωπευτική.Αν είναι να τα πάρουμε σοβαρά θα πρέπει να θεωρήσω ότι όλοι εδώ και καιρό αντιγράφετε από εμένα. Και κάτι τελευταίο . Για πλάκα το παίζουμε .Άλλωστε τι έχουμε να κερδίσουμε? Μην το κάνετε τόσο σοβαρό .
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Ξενέρωσα! Όσοι διεκδικούμε τίτλο, έχουμε τις ίδιες προβλέψεις! Δε λέει να κριθεί η διαφορά στα sec μεταξύ 1ου-2ου. Δεν έπρεπε να βιαστώ να ποστάρω τις προβλεψεις μου!
Προτιμώ το όλα ή τίποτα!
Αλλαγή προβλέψεων λοιπόν! (Sorry Go For Pole αν σε μπερδεύω)rally maniac . Sorry αν φάνηκε ότι αντέγραψα αλλά δεν είναι έτσι . Εδώ και 8 αγώνες παίζω σταθερά την ίδια τριάδα γιατί θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο αντιπροσωπευτική.Αν είναι να τα πάρουμε σοβαρά θα πρέπει να θεωρήσω ότι όλοι εδώ και καιρό αντιγράφετε από εμένα. Και κάτι τελευταίο . Για πλάκα το παίζουμε .Άλλωστε τι έχουμε να κερδίσουμε? Μην το κάνετε τόσο σοβαρό .
Προς Θεού! Σε καμιά περίπτωση δεν το πήρα έτσι!
Όπως λες κι εσύ, για την πλάκα μας παίζουμε.
Άλλαξα τις προβλέψεις μου κυρίως για να ρίξω και κανένα πείραγμα παραπάνω με το Βασίλη (Α-Viper7), με τον οποίο γνωριζόμαστε, σε περίπτωση που 'κάτσει' σε κάποιον η τριάδα .
Ποτέ δεν έβαζα σταθερή τριάδα, και τις περισότερες φορές, ούτε καν θυμόμουν μετά από λίγο ποια είχα βάλει. Μάλιστα προχθές για να θυμηθώ την πρόβλεψή μου μπήκα. Το 'ξενέρωσα' αφορούσε καθαρά εμένα που βιάστηκα να ψηφίσω και απ'ότι συνειδητοποίησα είχα βάλει αρκετά προβλέψιμη τριάδα, η καλύτερα όπως λες την πιο αντιπροσωπευτική. Έτσι, μια και ήταν τελευταίος αγώνας είπα να να το 'δυσκολέψω' λίγο.
Πιστεύω πως δεν 'κατηγόρησα' κανέναν και αν φάνηκε κάτι τέτοιο ζητώ συγγνώμη. -
Εχουμε πρωταθλητης κυριες και κυριοι: Αποστολος Γιουρης
Επεσε φοβερος κουβας στην Κινα και οι τεσσερις πρωτοποροι δεν πηραν ουτε βαθμο. Ετσι το πρωταθλημα κριθηκε στο tie break οπου ο Αποστολος επεσε σχεδον διανα!
Πολλα συγχαρητηρια βεβαια στους rally maniac, A-Viper7 και greo που ισοβαθμησαν αλλα εχασαν στην κυριολεξια στο νημα.
Πολλα ευχαριστω σε ολους οσους συμμετειχαν πολυ ή λιγο. Ελπιζω του χρονου να εχουμε παλι την ορεξη να παιξουμε και να διασκεδασουμε!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Άλλαξα τις προβλέψεις μου κυρίως για να ρίξω και κανένα πείραγμα παραπάνω με το Βασίλη (Α-Viper7), με τον οποίο γνωριζόμαστε, σε περίπτωση που 'κάτσει' σε κάποιον η τριάδαΜ' αρέσει να καθορίζω τις ενέργειες των άλλων...
Εγώ ψήφιζα σχεδόν πάντα την ίδια 3άδα (τη 'λογική' ) και ποτέ δεν μου έκατσε...
Μπράβο στον Απόστολο και σε όλους όσους συμμετείχαν.
Τα 'καλά' τα κρατάω για του χρόνου όμως!
Κωνσταντίνε, μπορώ να πάρω τον τίτλο 'rookie of the year'? Ήταν η πρώτη μου σεζόν.
ΥΓ Όχι με ισοβαθμία ρε π*%στη μου...
-
Εχουμε πρωταθλητης κυριες και κυριοι: Αποστολος ΓιουρηςΕπεσε φοβερος κουβας στην Κινα και οι τεσσερις πρωτοποροι δεν πηραν ουτε βαθμο. Ετσι το πρωταθλημα κριθηκε στο tie break οπου ο Αποστολος επεσε σχεδον διανα!
Πολλα συγχαρητηρια βεβαια στους rally maniac, A-Viper7 και greo που ισοβαθμησαν αλλα εχασαν στην κυριολεξια στο νημα.
Πολλα ευχαριστω σε ολους οσους συμμετειχαν πολυ ή λιγο. Ελπιζω του χρονου να εχουμε παλι την ορεξη να παιξουμε και να διασκεδασουμε!
εεε συγνωμη να κανω μια ερωτηση; Πως βγηκε ο πρωταθλητης σε ισοβαθμια;
-
Ρε παιδιά πως έγινε και πήρα πρωτάθλημα ?Αφού δεν είχα καμία σωστή πρόβλεψη
-
Go_For_Pole, να κάνω μια πρόταση.
Μπορούμε για του χρόνου να υιοθετήσουμε το σύστημα του WRC? Στη θέση του SS, θα βάλουμε την πολ ποζίσιον.
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)