-
Aν δεν έσκαγαν τα μαμημένα τα μπριτζεστον και έβγαινε τρίτος ο Μιχαλάκης το έιχα το πρώτο 6αράκι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κορυφη ακομη ο A-Viper, τρενο!Τσαφ τσουφ!!
-
Εγώ πανυγηρίζω (αν και είμαι πολυυυυύ πίσω) γιατί πήρα τον 1ο μου βαθμό. Ολε!
-
Γιατι κλειδωσε το θεμα των προβλέψεων πριν την προβλεπομενη ληξη της προθεσμίας??????
-
Όντως...
Κώωωωωωωωωωωωωωωωωωστα!!!
Έτσι πάτε να με ρίξετε;
-
Μάλλον επειδή οι δοκιμές ξεκινάνε από την Πέμπτη για το GP του Monaco.
Κάτι το οποίο αγνοούσα μέχρι και πριν από λίγα λεπτά...
Χωρίς να έχω δει αποτελέσματα από τις δοκιμές παραθέτω τις προβλέψεις μου μήπως και...
- KR
- JT
- FA
Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ έχω την απαίτηση να θεωρηθούν έγκυρες, καθώς είμαι εκπρόθεσμος...
-
Ρε αδιαβαστοι!
Εμεις φταιμε που γραφετε με εντονα γραμματα οτι κλειδωνει Παρασκευη;
Παραγκαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Είδες Go_For_Pole; Δεν φτάνει που ήσουν αδιάβαστος, παρέσυρες και την νεολαία. Στα έλεγα εγώ! Που οδηγήται αυτό το forum;
ΥΓ: Όλοι μετεξετασταίοι!
-
Το ωραιο ειναι οτι θυμομουνα οτι τα ελευθερα ειναι Πεμπτη (λογω της αργιας) και αυριο εχει λαϊκη, αλλα ειδα το κλειδωμα και νομισα οτι φετος αλλαξε
-
Ολα στο βωμό της διαπλοκής πιά?!!!
Αντε μετά να συμμετάσχει ο αγνός λαός σε στημένους διαγωνισμούς!
Αλλα ετσι είναι κύριε Go_For_Water!!! ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
ΥΓ Εγω ψήφισα?!!...Α ναι!!!...Ψήφισα!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ωραιο ειναι οτι θυμομουνα οτι τα ελευθερα ειναι Πεμπτη (λογω της αργιας) και αυριο εχει λαϊκη, αλλα ειδα το κλειδωμα και νομισα οτι φετος αλλαξεΑφου με εμπιστευεσαι καλα να παθεις
Λοιπον επειδη προκειται για μεγιστη λαλακια του μοντερειτορ (συνηθισμενη κατασταση ), το thread ξανανοιγει μεχρι σημερα τα μεσανυχτα για να προλαβουν ολοι.
ΥΓ Ρε σεις μην το κανουμε εφοροια το διαγωνισμο, ψηφιστε λιγακι νωριτερα
ΥΓ2 Κουκο σε βλεπω για διπλο γελακι στα αποτελεσματα
-
Λοιπον επειδη προκειται για μεγιστη λαλακια του μοντερειτορ (συνηθισμενη κατασταση ), το thread ξανανοιγει μεχρι σημερα τα μεσανυχτα για να προλαβουν ολοι.Από δω το πας από κει το πας, όλο στην παράγκα καταλήγεις. Δεν είναι αυτό ενάντια στην προκύρυξη του πρωταθλήματος;
Μήπως το μικρό σου δεν είναι Κώστας αλλά Θωμάς;
Μπορείς να διαψεύσεις τις πληροφορίες ότι έπινες καφέ με συμμετέχοντες στο διαγωνισμό;Όταν σου είπα ότι θα ψηφίσω Παρασκευή έγραψες:
'Εννοείται ότι θα μπει λουκέτο την Πεμπτη'
Ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μπορείς να διαψεύσεις τις πληροφορίες ότι έπινες καφέ με συμμετέχοντες στο διαγωνισμό;Πωπω βουκινο γιναμε Κουκο
-
Μπορείς να διαψεύσεις τις πληροφορίες ότι έπινες καφέ με συμμετέχοντες στο διαγωνισμό;
Πωπω βουκινο γιναμε Κουκο
Ναι βρε παιδί μου!! Τι κακό πράγμα να είσαι διάσημος!!!
ripper την άλλη φορά να χαιρετάς, να λες και ένα γειά...να ξέρουμε από που να φυλαγόμαστε βρε αδερφέ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ripper την άλλη φορά να χαιρετάς, να λες και ένα γειά...Αντε αν το κανεις, θα παρεις δωρο παραγκας 3 βαθμους
-
Ξέχασα να ψηφίσω ρε γμτ
Ατιμη κενωνία !!! ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ξέχασα να ψηφίσω ρε γμτΑτιμη κενωνία !!! ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ξέχασα να ψηφίσω ρε γμτΑτιμη κενωνία !!! ...
Ενώ αν ψήφιζες ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξέχασα να ψηφίσω ρε γμτ
Ατιμη κενωνία !!! ...
Ενώ αν ψήφιζες ε;
Νννναί !! ...... πάλι κουβά θα ήμουν
-
ripper την άλλη φορά να χαιρετάς, να λες και ένα γειά...
Αντε αν το κανεις, θα παρεις δωρο παραγκας 3 βαθμους
Γεια σας παιδιά, γεια σας τι γίνεται ολά καλά; (τώρα έχω έξι βαθμούς; )
Που θα πάει, λίγο προσπάθεια ακόμα και θα εισχωρήσω στην παράγκα
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)