-
Αν το 1.8ΤSI 4x4 παίξει στα ~23.000 με καλό εξοπλισμό θα είναι πολύ καλή επιλογή
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Παντως δυσκολα τα πραγματα αν το ΥΕΤΙ δεν συνοδευεται απο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανταγωνιστικες τιμες...
όντως
θα έχει μάλιστα λιαν συντόμως και άλλους ανταγωνιστές.Neos πάρα πολλά λες.
-
Σκέψου ότι το Terios με 1.5 ατμοσφαιρικό κινητήρα και 105 άλογα φτάνει στα 22-23 χιλιάρικα ( ) Αν βγάλουν το Yeti με 1.8Τ και τετρακίνηση σε αυτά τα χρήματα, θα εκμηδενίσουν το Terios, το οποίο δεν πουλάει και άσχημα κι ας κοστίζει τόσο. Για πιο κάτω δε νομίζω να πάει..
-
Τελικά το 'χει (όχι μόνο) η σκόντα να 'συμμαζεύει' το τελικό μοντέλο παραγωγής. Όπως και στο roomster, δεν τόλμησαν το 'κατι παραπάνω' σχεδιαστικά. Το τελικό αποτέλεσμα μου είναι έως αδιάφορο (συμφωνώ με τον πέντε οχτάρια ότι ένα ροομστερ 4χ4 θα ήταν καλή επιλογή). (Τα πίσω φωτιστικά σώματα, σα να μου φέρνουν σε SX4 ) Και η πισω ΠΛΑΣΤΙΚΗ ποδιά του προφυλακτήρα: κοροϊδία.Τι άλλο?Α, το χαμηλό προφίλ στα ελαστικά: -το 'κανε και η μαμά εταιρεία στα cross-τάδε, αλλα αυτά δεν είναι 4κίνητα: άστοχο, ΙΜΗΟ.
εδιτ: Neos, το τεριος παίζει και σε πολύ πιο καθαρόαιμα οφφροουντ μονοπάτια. Αυτό, με φλούδα λαστικάκι, που θα πάει?
-
1ον το Terios είναι 'τζιπάκι'
2ον έχει πραγματική 4κίνηση
3ον έχει και άλλους ανταγωνιστές, SX4 το νέο ΚΙΑ soul και το ΤΟΥΟΤΑ urban cruiser μάλλον + οτι άλλο προκύψει
οπότε 20κ και δεν το εχουν και πολύ σίγουρο ΙΜΗΟ. μην ξεχνάς εσωτερικό ανταγωνισμό απο roomster scout -
To Sx4 με την 'γιαπωνέζικη' ποιότητα εσωτερικού και τα 107 άλογα έχει κοντά 18.000 ευρώ. Δεν νομίζω να δώσουν καλύτερο εσωτερικό και 50πόσα τουρμπάλογα παραπάνω με 1.8 κινητήρα με μόλις 2000 ευρώ ακόμα. Μακάρι βέβαια αλλά αν το κάνουν αυτό θα είναι ηρωική κίνηση.
Μην ξεχνάς και πόσοι παίρνουν το Terios για την πραγματική τετρακίνηση κι όχι για το 'τζιπάκι' στυλ βέβαια.. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οπότε 20κ και δεν το εχουν και πολύ σίγουρο ΙΜΗΟ.
Καπου εκει θα παιξει νομιζω.20-22 χιλιαρικα για το μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου αν λαβει κανεις υποψιν του οτι το Οctavia Scout εχει γυρω στα 25500(προσφορα -3500) με διλιτρο κινητηρα.
μην ξεχνάς εσωτερικό ανταγωνισμό απο roomster scout
Νομιζω οτι αυτο αφορα κυριως την μπροστοκινητη εκδοση με τον 1,2.
Εκει μαλλον θα υπαρξει προβλημα για το Roomster.To Sx4 με την 'γιαπωνέζικη' ποιότητα εσωτερικού και τα 107 άλογα έχει κοντά 18.000 ευρώ. Δεν νομίζω να δώσουν καλύτερο εσωτερικό και 50πόσα τουρμπάλογα παραπάνω με 1.8 κινητήρα με μόλις 2000 ευρώ ακόμα. Μακάρι βέβαια αλλά αν το κάνουν αυτό θα είναι ηρωική κίνηση.
Συνηθισμενοι ειναι στις ηρωικες κινησεις.Εδω προσφαραν το SUPERB με 22 χιλιαρικα για να μη πουμε για τη βασικη των 19000.Ανεξαρτητα αν αρεσει η οχι η σχεδιαση του η τιμη του ειναι σουπερ για αυτοκινητο αυτου του μεγεθους...
Εν πασει περιπτωσει βασικος ανταγωνιστης του δεν ειναι το terios, αλλα τα sedici, sx4 sportage κλπ τετοια suv... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Η μη χρηση ομως του 1,4 και με τετρακινηση μονο ως κινηση αποφυγης καννιβαλισμου αναμεσα σε ΥΕΤΙ και ΤΙGUΑΝ μπορει να δικαιολογηθει...
Παντως δυσκολα τα πραγματα αν το ΥΕΤΙ δεν συνοδευεται απο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανταγωνιστικες τιμες...Δε νομίζω να τίθεται θέμα κανιβαλισμού του Tiguan, γιατί πιστεύω πως και η πλουσιότερη έκδοση 1.8 TSI του Yeti δεν πρόκειται να πιάσει την τιμή του 'βασικότερου' Tiguan ...
Κατά τα λοιπά, λείπει όντως ένας 'ενδιάμεσος' 1.4 TSI, αλλά κάτι μου λέει πως μέχρι να έρθει στο ελλάντα το φθινόπωρο, όλο και κάτι σχετικό θα μας πασάρουν οι 'τσέχοι' (αρκεί να είναι με τους 122 για έχει και νόημα) . -
Για DSG γνωρίζουμε κάτι;
-
http://new.skoda-auto.com/COM/events/geneva2009/Pages/home.aspx
έχει και χρωματολόγιο.Πολύ καλή περίπτωση πάντως σε μια κατηγορία (απο θέμα μεγέθους) που το όνομα Skoda πουλάει (Fabia & Octavia εννοώ), όμορφο αμάξωμα, τετρακίνηση (αν μαθαίναμε και τι ακριβώς), κινητήρες εξ'αρχής Tsi (βλέπε Ibiza που χρονίζει και πάλι καλά που δεν πήρε και του Lupo το κινητήρα), Τιμή (?) ελπίζουμε γύρω στα 20 με 21.000 ευρώ.
-
Πάντως και σε τιμές θα ανταγωνίζονται το qashqai μιας και θα ξεκινάει απο γύρω στις 19.500 περίπου η δικίνητη έκδοση. Στο carmagazine.co.uk αναφέρει 13.000 λίρες. Αλλά τις τιμές σε λίρες για τα αυτοκίνητα να τα πολαπλασιάζετε με 1,5 για να βρείτε τις τιμές σε ευρώ. Για το Kia Soul λέγανε 11.000 λίρες και για Ελλάδα αναφέρουνε πια 16.5000 ευρώ.
-
Σύμφωνα με το City Auto και με 7άρι DSG.
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3852
Σύμφωνα με το Autocar (UK)
What about the four-wheel drive?
It is based on the Octavia Scout with some important differences. We have added a traction control system to reduce slip when going up and down hills, and have higher ground clearance and a steeper front ramp angle. The Yeti can attack much steeper hills because of that. -
Κρίμα που δεν βγαίνει και σε πορτοκαλί...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κρίμα που δεν βγαίνει και σε πορτοκαλί...το περιμενα οτι θα γραφες κατι τετοιο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κρίμα που δεν βγαίνει και σε πορτοκαλί...
το περιμενα οτι θα γραφες κατι τετοιο...
Yeah i know
-
Άλλη μία του εσωτερικού:
-
Να βάλω και μία από την πλευρά του οδηγού !!
Αλλά και κάποιες περισσότερο ενδιαφέρουσες...
(Μεγαλύτερες εδώ)
-
Aραγε θα χει κανονικη ρεζερβα ή καμμια βοηθητικη να τρεχεις και να μην φτανεις.......
-
DSG θα έχει ο 1.8;
-
Πρώτο test.
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... WD/239851/
SKODA YETI