-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βασικα Ορεστη με εκνευρισε παρα πολυ αυτο που εκανε και αφου τελειωσε την προσπεραση ο Κωστας και ημουν σιγουρος οτι ηταν ασφαλης τον πηγα κωλοφερατζα γυρω στο 5λεπτο εως 10 λεπτο (αποσταση δεν ξερω,το ρολοϊ κοιταξα εκεινη τη στιγμη).
Καποια στιγμη ειδα το κυριο που καθοταν στη θεση του συνοδηγου να κραταει το κεφαλι του απο τη ζαλουρα (λογω των φρεναρισματων που εκανε ο ) και τον οδηγο να με κοιταει περιεργα-εντρομος απο το καθρεφτη!
Εκτος απο ολα τα αλλα ειμαι και λιγο κωλοπαιδο ωρες-ωρες!Βασικά κάτι τέτοιοι είναι για φάπες.Και καλά εσείς έχετε και αυτοκίνητο που όσο να το κάνεις έχει την δύναμη να φύγει άντε όμως να στο κάνουν και να έχεις αυτοκίνητο που δεν(όπως το έκαναν καλή ώρα σ' εμένα με τo laguna ακόμα στην Κορίνθου-Πατρών)τότε πράγματι τον σκοτώνεις τον άλλο.
Συμφωνω απολυτα ,γιατι ειναι σαν να θελει να σου κανει κακο απλα και μονο για σου τη σπασει!
Κωστα το βιντεο που ειμαι εγω απο πισω σου δεν θα το ανεβασεις;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βασικα Ορεστη με εκνευρισε παρα πολυ αυτο που εκανε και αφου τελειωσε την προσπεραση ο Κωστας και ημουν σιγουρος οτι ηταν ασφαλης τον πηγα κωλοφερατζα γυρω στο 5λεπτο εως 10 λεπτο (αποσταση δεν ξερω,το ρολοϊ κοιταξα εκεινη τη στιγμη).
Καποια στιγμη ειδα το κυριο που καθοταν στη θεση του συνοδηγου να κραταει το κεφαλι του απο τη ζαλουρα (λογω των φρεναρισματων που εκανε ο ) και τον οδηγο να με κοιταει περιεργα-εντρομος απο το καθρεφτη!
Εκτος απο ολα τα αλλα ειμαι και λιγο κωλοπαιδο ωρες-ωρες!Βασικά κάτι τέτοιοι είναι για φάπες.Και καλά εσείς έχετε και αυτοκίνητο που όσο να το κάνεις έχει την δύναμη να φύγει άντε όμως να στο κάνουν και να έχεις αυτοκίνητο που δεν(όπως το έκαναν καλή ώρα σ' εμένα με τo laguna ακόμα στην Κορίνθου-Πατρών)τότε πράγματι τον σκοτώνεις τον άλλο.
Συμφωνω απολυτα ,γιατι ειναι σαν να θελει να σου κανει κακο απλα και μονο για σου τη σπασει!
Κωστα το βιντεο που ειμαι εγω απο πισω σου δεν θα το ανεβασεις;
Δεν 'άξιζε' τον κόπο και το (υπολογισμένο) ρίσκο.
Αυτό που εσύ ακολουθείς?
Θέλεις να τυφλωθούμε?!
Πάρε αυτό με το τμήμα της διαδρομής από την Ελάτι στο Κοτρώνι.
Έλεος...τι μουσική ακούς???!!!
Ο Βελισσάριος γύρισε?
Κάπου τον πήρε το μάτι μου να ποστάρει μια φωτογραφία από τη μάσκα ενός VW .... μήπως υπέστει πλύση premiumοποίησης εκεί στο Αμέρικα -
Χαίρεται !!
Καλώς σας βρήκα, και καλή χρονιά!!
Δίκιο έχεις Κωνσταντίνε, το φτηνότερο αυτοκίνητο στον δρόμο που μέναμε ήταν αυτό το παραμελημένο (ήταν παρατημένο στα χιόνια 15 μέρες) Golf. Και με το που άρχισαν να λιώνουν τα χιόνια είδα και το 32 μπροστά.....
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα premiumποίησης, αλλά με τις τιμές και την ποικιλία που παίζει εκεί (325 με λιγότερο απο 20 χιλιάρικα) που πάει η FIAT ???
Έχω να σας δείξω φωτο...... ουυυυυυυ..... 820 τράβηξα.
Το αυτοκίνητο που είδα περισσότερο (και μου τράβηξε και την προσοχή) είναι αυτό:
Πολλά άξια σχολιασμού, θα ακολουθήσει υλικό! Για παράδειγμα, πρώτη φορά μπήκα σε Lexus ταξί !!! Είχε πολλά RX, διαφόρων χρονολογιών.
Στον γυρισμό έψαχνα να σας δω. Τελικά η πρώτη εικόνα που αναγνώρισα ήταν το αεροδρόμιο του Αράξου απο ψηλά. Ερχόμασταν απο τον κάτω αεροδιάδρομο...... μόνο τα βουνά των Καλαβρύτων είδα τελικά!!!
-
Καλώς ήρθες Βελισσάριε!
-
Περιμένουμε review του 380 και βεβαια ταξιδιωτικές εμπειρίες
-
Τι τρέχει παίδες?
Κανένας δεν έχει να αναφέρει τριγμούς , θορύβους , γρατζουνιές και προβλήματα?Ανησυχώ...
-
Ωρε παιδια!
Πολυ νεκρα!
Το ποσταρισμα δεν χρεωνεται ρε σεις!Εσυ που ρωτας για προβληματα ,δεν εχεις αλλη δουλεια;
Τα φιατ ειναι αλεξισφαιρα!Καταλαβες;
Αντε γιατι μαλλον επρεπε να πας στη Γερμανια τοτε που ειχες τη προταση!
VAGελακο!Προβοκατορα! -
Ωρε παιδια!
Πολυ νεκρα!
Το ποσταρισμα δεν χρεωνεται ρε σεις!
ε...είναι απογοητευμένοι όλοι!
Χάλια αυτοκίνητο , άσχημα , καίει πολύ , δεν στρίβει . ΤΡΙΖΕΙ , κοπανάει , πως να σου κάνει κέφι να γράψεις ... εύκολο το έχεις Ε'ασυ που ρωτας για προβληματα ,δεν εχεις αλλη δουλεια;
Τα φιατ ειναι αλεξισφαιρα!Καταλαβες;
Αντε γιατι μαλλον επρεπε να πας στη Γερμανια τοτε που ειχες τη προταση!VAGελακο!Προβοκατορα!
**Μη μασάτε μάγκες , θα τα καταφέρουμε. **:roll:
-
Ωραιο το βιντεακι!
-
:lol:Ωραιο το βιντεακι!
Επρεπε να είναι ο τίτλος : στο σταθμό του Βολφσμπούργκ...
-
Κωνσταντινε νομιζω οτι δεν θα την παλεψεις για πολυ ακομα αν συνεχιστει η κατασταση σου ετσι!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Κωνσταντινε νομιζω οτι δεν θα την παλεψεις για πολυ ακομα αν συνεχιστει η κατασταση σου ετσι!Γιατί όμως βρε?
Τι έχει η κατάστασή μου -
Απαγορεύεται το '' γράψιμο '' μέσα στο τόπικ ,αυστηρώς!!!!!!
-
Συν τοις αλλοις ο διαλογος ενος χρηστη me τον ευατο του τιμωρειτε με ban απ τον Bill
-
Είπαμε κρατάμε ακόμα , δεν έφτασε το σημείο στην διπλοπροσωπία.
-
α καλα εγω δεν την παλευω μαλλον...
ειδα το post του dickdick και νομιζα οτι το χες κανει εσυ και λεω παει αυτος! χαχαχα
-
α καλα εγω δεν την παλευω μαλλον...ειδα το post του dickdick και νομιζα οτι το χες κανει εσυ και λεω παει αυτος! χαχαχα
Δεν πειράζει Χάρη συμβαινουν αυτά!
Εγω είμαι σκληρό καρύδι ετσι και αλλιως.Γεννημένος πριν πατήσει ο άνθρωπος στο φεγγάρι. -
Συν τοις αλλοις ο διαλογος ενος χρηστη me τον ευατο του τιμωρειτε με ban απ τον Bill -
Τους χαιρετισμούς μας από το χιονισμένο Περτούλι
Aρκετός κόσμος το χιονοδρομικό και απελπιστικά αργοί ρυθμοί στην άνοδο και στην κάθοδο (χωρίς να τους δικαιολογεί η κατάσταση του δρόμου).
Οχι δεν πήγα με το Bravo . -
Πω πω κρισηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη;!
Fiat Bravο 2007