-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βρε ούρτ!
Άσε τα ψόφια και πές μας τις εντυπώσεις σου **από τη διαδρομή και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου **(πλην των τριγμών και της βρωμιάς).
Ισχυει αυτο που σου ειπα και απο κοντα.
Ωραιο το καφεδακι μας στη ''παραλια'' των Τρικαλων ( ) και η συζητηση μας με το Sakaflia,ωραιος ο χαβαλες και γενικοτερα το παρεϊστικο στυλ της αποδρασης αλλα το πως εγινε η διαδρομη ηταν καπως...............
Δεν μου αφησε αυτη την ωραια αισθηση που ειχα τις αλλες φορες.
Βεβαια φταιω εγω που χασαμε χρονο με τη βιδα ,με αποτελεσμα να πιεστουμε (χρονικα) γενικοτερα καθως επρεπε να φυγω!Για τη συμπεριφορα του αυτοκινητου δεν εχω να πω ,παρα μονο καλα.Σταθεροτατο παρα τον ημιακαμπτο και τις ανωμαλιες πανω στις στροφες,μικρη καταναλωση (ειδικα για μενα),δυναμη και τραβηγμα παντου (δεν ενιωσα να μου κρεμαει πουθενα).Επισης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τα λαστιχα που με λαθος πιεσεις (για αυτο γλυστρησα εκει που σου ειπα) ,και 31000 χλμ ειχαν παρα μα παρα πολυ καλη συμπεριφορα.Ακομα τα φρενα με πολυ δυναμη δεν με απασχολησαν με τον τροπο λειτουργιας τους παρολο που ειναι στα τελευταια τους.
Οσο για τους θορυβους που λες ,ξαναλεω οτι ετσι οπως κοπανιεται το αυτοκινητο σε εκεινους τους δρομους ,αν δεν εκανε ''θορυβους'' ,θα του εβαζα το σημα της Mercedes.
Και ολα αυτα απο ενα σβελτο ,οικογενειακο,με σπορτιφ διαθεση αυτοκινητο που ειναι αντι-premium γιατι ετσι του αρεσει!
-
Άρχισες να μας βαριέσαι μάλλον.....
Σνιφ...σνιφ.... -
Άρχισες να μας βαριέσαι μάλλον.....
Σνιφ...σνιφ....Οχι οχι αγαπουλα μη το λες αυτο!
-
Ok κομμένη η πλάκα.
Ενημερωτικά : Η 'παραλία' μας (την οποία αποφεύγω) έμεινε ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές από την πρωτοσοσιαλιστική εποχή!...τότε που τα ΘΑ ήταν πολύ της μόδας.Όντως φαίνεται πως σε στεγνό οδόστρωμα , τα λάστιχά μας (και από τις δυο εταιρίες) στέκονται ακόμα στο ύψος των περιστάσεων παρά το επιβαρυμένο έργο που έχουν επιτελέσει (στα 38000km τα δικά μου πλέον).
Όπως ο ίδιος ομολόγησες , σε καλό οδόστρωμα , η **ηχομονωτική επίδοση **του αυτοκινήτου κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Χρειαζόμαστε έναν συνοδοιπόρο με όχημα από το **Λαικό Γκρουπ **να τις συγκρίνουμε!
-
Ιδού κύριοι οι συνέπειες λάθος επιλογής χρώματος αμαξώματος!
-
Ιδού κύριοι οι συνέπειες λάθος επιλογής χρώματος αμαξώματος!
Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να αναφερθουμε σε λεπτομερειες που αφορουν προσωπα και βιβλια!
-
Ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε!
-
:lol:
Ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε!Άκουσες τριγμούς σήμερα?
Τί έκανες με τη βίδα?
Πήγες συνεργείο? -
Άκουσες τριγμούς σήμερα?Τί έκανες με τη βίδα?
Πήγες συνεργείο?Οχι ακομα ,ειχα αλλες δουλειες σημερα
Μεσα στην εβδομαδα θα το ρυθμισω κι αυτο!
Εσυ ολα καλα;Εριξες τη καταναλωση; -
Απο 12,0l/100km απόψε το βράδυ έφθασα τα 9,4l/100km.
Εσύ βενζινοφάγε? -
Ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε!Όχι που δεν θα ανέβαζες εσύ τις φωτογραφίες....
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε!Όχι που δεν θα ανέβαζες εσύ τις φωτογραφίες....
Περιμένω αντίποινα τώρα , με ανάρτηση φωτογραφίας όπου φαίνεται πόσο βρώμικο είναι το χαλάκι στη θέση του οδηγού!
-
Όχι που δεν θα ανέβαζες εσύ τις φωτογραφίες....
Περιμένω αντίποινα τώρα , με ανάρτηση φωτογραφίας όπου φαίνεται πόσο βρώμικο είναι το χαλάκι στη θέση του οδηγού!
Δεν θα πεσω τοσο χαμηλα εγω!Trendy boy
Προσωποβιβλιοφαγε! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Προσωποβιβλιοφαγε!Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί ?? Κωνσταντίνε μας κρύβεις κάτι ??
-
Προσωποβιβλιοφαγε!Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί ?? Κωνσταντίνε μας κρύβεις κάτι ??
Ο αγαπητός dickdick κάνει επίδειξη ανωτερότητας....μεγάλη η χάρη του...(έπρεπε να τον πατήσω 2-3 φορές στην κάθοδο που με τρέλανε στα φρένα)...έχει χάρη που τον αγαπάμε.
-
Trendy γιατι του αρεσουν τα προσωπα και τα βιβλια!
Τι κακοι ανθρωποι που εισαστε;! -
Ο αγαπητός dickdick κάνει επίδειξη ανωτερότητας....μεγάλη η χάρη του...(έπρεπε να τον πατήσω 2-3 φορές στην κάθοδο που με τρέλανε στα φρένα)...έχει χάρη που τον αγαπάμε.
Αφου δεν ξερω τις διαδρομες!
Κακε!
-
Άσχετο , αλλά μόλις μου πέρασε από το μυαλό.
Υπάρχει καμιά περίπτωση να κάνουμε μια 'μεγάλη' συνάντηση Bravo την άνοιξη του 2011?...
Ε?..τι λέτε?
-
Εχεις κατι ιδεες ομως βρε παιδακι μου και εσυ!
Ακομα δεν ξερουμε αν θα περνουμε μισθο μεχρι τοτε!Αν ειναι ομως να κανονισουμε σε σημειο που να βολευει και τους εξ Αθηνων και εκ Θεσσαλονικης!
Αμαν πια!Τελικα εκτος απο κακοι ειστε και τοπικιστες!
Καπου στη μεση δηλαδη!Να αλλαξουμε και παραστασεις!Επισης:Πρωτα να συνενοηθουμε με τον Αχιλεα!
Fiat Bravο 2007