-
Αν δεν έχουμε βροχές το Σαββατοκύριακο , λέω τον 'γρήγοροομορφότερομεγαλύτερο' να τον πάω στη διαδρομή Πύλη-Στουρναρέικα-Βαθύρευμα-Μεσοχώρα.
**Λέτε να μου πάθει κανένα εγκεφαλικό εδώ **...
στο πέρασμα της Γκρόπας...
και εδώ με χιόνια -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν δεν έχουμε βροχές το Σαββατοκύριακο , λέω τον 'γρήγοροομορφότερομεγαλύτερο' να τον πάω στη διαδρομή Πύλη-Στουρναρέικα-Βαθύρευμα-Μεσοχώρα.
**Λέτε να μου πάθει κανένα εγκεφαλικό εδώ **...
στο πέρασμα της Γκρόπας...
και εδώ με χιόνιαΈστω και για λίγο (γιατι διαφορετικά θα τον χάσουμε) πρέπει να τον βάλεις σε χωματόδρομο!! Έστω και για 30 μέτρα! Αλλα φρόντισε να το καταγράψεις σε κάμερα.....
-
Είναι πολύ περισσότερο από 30 μέτρα
Μπορεί να πάρει μια γεύση εδώ..από το 07:03 έως το 08:58...http://www.youtube.com/watch?v=qAB_0zgVuVk
..ε πιστεύω να μην του μείνουν (ψυχικά) τραύματα! -
Αν δεν διαβάσει το τοπικό (ένεκα των γεωργικών ασχολιών ), ενδέχεται να τον ξεγελάσεις...
Αν το διαβάσει δεν τον βλέπω να παει κατά κεί. (Ακόμα πονάει ο χωματόδρομος των 50 μέτρων στην Αθαμανία...)
-
Αν επιβεβαιωθούν τα παρακάτω http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=252664&nDate=3 θα τον ψήσω!
Sakaflias...θα έρθεις? (ή ραντεβού στο Κοτρώνι για φαγητό?). -
Οι 3 μας ?
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Οι 3 μας ?Ναι.
Ο καλός ο κακός και ο άσχημος.
Κρατάω εγω το ρόλο του άσχημου!ΥΓ:εκτός και αν θέλει ο Βελισσάριος να προσθέσει άλλα 850χλμ!
-
Στοιχεία εβδομάδος 15/11/2010 - 20/11/2010
Διανυθέντα χιλιόμετρα : 307,6km
Μέση κατανάλωση : 8,8l/100km
Μέση ταχύτητα : 54km/h
Χρόνος οδήγησης : 5h 35mΤα παραπάνω επιτεύχθηκαν με ομαλή οδήγηση , που σημαίνει :αλλαγές μεταξύ 2200-3000 στρ/λεπτό , μέγιστες στροφές κινητήρα τις 3300στρ/λ , μέγιστη ταχύτητα τα 130χλμ/ωρα (για ελάχιστα δευτερόλεπτα), δυο φορές είσοδος στο κέντρο της πόλης.
Αύριο όμως....
-
Εθεαθη το Σαββατο το μεσημερι κατα τις 2παρα εικοσι ο blashkyrkh με ανθρακι ατι του στην Κουρτιδου!!!! Ημουν απο το απεναντι ρευμα σε ενα ασπρο Fiesta και σου αναβοσβησα φωτα!!
-
Μικρή αλλά 'χαριτωμένη' η σημερινή μας εξόρμηση στα ορεινά του Νομού Τρικάλων (και στον νέο Δήμο Πύλης)με συντροφιά το γκριζοποντικί του dickdick.
Δυστυχώς το προχωρημένο της ώρας αναχώρησης(λόγω της επιβεβλημένης συνάντησης με τον αξιολάτρευτο Sakaflia) δεν μας επέτρεψε να μεγαλώσουμε την απόσταση που θα φτάναμε , οπότε περιοριστήκαμε σε περίπου 80 χιλιόμετρα ορεινής διαδρομής (πήγαινε-έλα).
Ευτυχώς ο καιρός μας έκανε τη χάρη και ήταν καλός με αποτέλεσμα να γράψουμε τιμές κατανάλωσης , στην ανάβαση 14,4l/100km εγώ και 15,1l/100km ο dickdick (ω ναι!...επιδείξαμε αντικοινωνική και αντιμνημονιακή συμπεριφορά).
Συνολική μέση κατανάλωση (περιλαμβανομένης και της επιστροφής) και με ενα 180αρι στην ευθεία μετά την Πύλη ,12,0 και 12,3l/100km με μέση ταχύτητα τα 47 και τα 44χλμ/ωρα αμφότεροι.
Μια χαρά...
Ξεδώσαμε για την εβδομαδιαία αυτοσυγκράτηση.
Οδηγικές εντυπώσεις ας γράψει ο dickdick
Eγω το μόνο που έχω να πω, είναι οτι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.
Που θα πάει...θα τα πάρουμε τα βουνά!
-
Στην άνοδο , χρέη οχήματος-κάμερας επιτέλεσε το Bravo του dickdick ( ο οποίος μετά τόνιζε επανειλημένα πως 'με το ραδιόφωνο κλειστό σε τέτοιες διαδρομές ακούω τριγμούς και θορύβους σαν να στρεβλώνει το αμάξωμα... ... )
Λάθος video ανέβασα...
Εν αναμονή του σωστού.....
Στην κάθοδο του ζήτησα να μπει αυτός μπροστά (για να δω αν στρεβλώνει το γκριζοποντικί του ) -
Στην άνοδο , χρέη οχήματος-κάμερας επιτέλεσε το Bravo του dickdick ( ο οποίος μετά τόνιζε επανειλημένα πως 'με το ραδιόφωνο κλειστό σε τέτοιες διαδρομές ακούω τριγμούς και θορύβους σαν να στρεβλώνει το αμάξωμα... ... )
Λάθος video ανέβασα...
Το σωστό video της ανόδου http://www.youtube.com/watch?v=Rt7SS0Qo7t4
Στην κάθοδο του ζήτησα να μπει αυτός μπροστά (για να δω αν στρεβλώνει το γκριζοποντικί του ) -
Λάθος video ανέβασα...
Το σωστό video της ανόδου http://www.youtube.com/watch?v=Rt7SS0Qo7t4
Στην κάθοδο του ζήτησα να μπει αυτός μπροστά (για να δω αν στρεβλώνει το γκριζοποντικί του )Νομίζω οτι το είδα να στρεβλώνει 2-3 φορές
Youtube Video -
Καλή εβδομάδα.
Πάτησε χώμα ο dickdick ?
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Καλή εβδομάδα.Πάτησε χώμα ο dickdick ?
Σιγά μην πήγαινε σε χώμα !!! εδώ άκουγε στρεβλώσεις στην άσφαλτο, θέλεις να παει απο καρδιά !!!!
Και εγώ το είδα πάντως να στρεβλώνει! και όχι μόνο 2-3 φορές!!!! **Δίκιο έχεις Γιάννη **!!!!
Αλήθεια, τα πετραδάκια που πέταγε το φορτηγό δεν τα σκέφτηκες ??
Κατα τα άλλα, για άλλη μια φορά....
-
Πάτησε-πάτησε!!!
Την επόμενη φορά πάντως -βοηθούντως του χρόνου- θα περάσει και την Γκρόπα...δεν μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση
Αυτό το ταλέντο του όμως με την κατανάλωση!
Ενα πράγμα σαν...**θεία Χάρη **ρε παιδί μου!Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
ΥΓ: εδώ να σημειώσουμε πως το φορτηγό -το οποίο πήγαινε στην τσίτα!- στάθηκε στο ύψος του , βγάζοντας δεξί φλας υποδεικνύοντας στον dickdick οτι ο δρόμος μπροστά είχε ανωμαλίες....συγνώμη , είναι ανοικτός ήθελα να γράψω.
-
Δεν θα πεσω στο επιπεδο σας!
Δυστυχως ειχα ξεχασει το cd με τη κουλτουριαρικη μουσικη και δεν ειχα κατι να βαλω να παιξει για να μην ακουω τιποτα!
Παντως θα ηταν παραλογο να κοπανιεται ετσι το αυτοκινητο και να μην ακουγεται κατι!Αλλος δρομος για Γκροπα δεν υπαρχει;
Βελι ασε ,τσαμπα πηρα τα χαπια για τη ναυτια!Νομιζα οτι θα ερθει και ο Λαμπρος!
Tελικα ειχε συνομιλια στο facebook!Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτό το ταλέντο του όμως με την κατανάλωση!
Ενα πράγμα σαν...**θεία Χάρη **ρε παιδί μου!Ολες τα ιδια λετε!
Εγω φταιω που οτι πιανω στα χερια μου του αυξανω ολα τα μεγεθη;
Εννοω μηκος -πλατος-καταναλωση! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αλλος δρομος για Γκροπα δεν υπαρχει;Ολες τα ιδια λετε!
Εγω φταιω που οτι πιανω στα χερια μου του αυξανω ολα τα μεγεθη;
Εννοω μηκος -πλατος-καταναλωση!Έως την ολοκλήρωση και την παράδοση της σήραγγας οχι!
Ορθογραφικό λάθος είναι αυτό ε?!
-
Έως την ολοκλήρωση και την παράδοση της σήραγγας οχι!
Εννοειται οχι Κωστα μου!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Έως την ολοκλήρωση και την παράδοση της σήραγγας οχι!
Εννοειται οχι Κωστα μου!
Βρε ούρτ!
Άσε τα ψόφια και πές μας τις εντυπώσεις σου **από τη διαδρομή και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου **(πλην των τριγμών και της βρωμιάς).
Fiat Bravο 2007