-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ;;
Τι νομίζετε ότι οι Αθηναίοι δεν αντέχουν ;; Είμαστε παντώς καιρού και κάθε δρόμου εμείς!!!
(Τα δωμάτια έχουν τζάκι, σε περίπτωση που κρυώσουμε;)
Έχει το μεγάλο τζάκι στο σαλόνι και σε κάποια δωμάτια.
Αν κρυώνετε τόσο πολύ υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ζεσταθείτε.... -
δηλαδή την Κυριακή που θα 'ανοίξω' με τον dickdick , δεν υπάρχει κίνδυνος μιας και είμαστε φίλοι ε?
Σοβαρά τώρα , αν η είδηση είναι αληθινή , πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.
Γι αυτό μακρυά από τέτοιου είδους πρακτικές! -
Πρώτο review της Bravoύρας με αφορμή την συμπλήρωση 9000χλμ.
ΜΕΡΟΣ Α
Και ξεκινάμε απο την γενικότερη συμβίωση μαζί του καθημερινά.
ΜΕΙΟΝ (-)
-
Αυτός που διάλεξε το συγκεκριμένο υλικό για το ταμπλό θέλει κρέμασμα ! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακουμπήσει κάτι (οτιδήποτε) και να μην αφήσει σημάδι ! έχω αποκτήσει ένα ωραιότατο μετά απο επαφή με γυναικεία τσάντα (βλέπε φωτο). Αναγκάζομαι να έχω τέρμα πίσω το κάθισμα του συνοδηγού για να μην ακουμπάει κανείς το ταμπλό.
-
Καραμπινάτο και το θεματάκι με τις ποτηροθήκες. Χάθηκαν να δώσουν 3-4 χιλιοστά ακόμα στην διάμετρο ή λίγο ύψος! Χωράνε μόνο συγκεκριμένο τύπο ποτηριών.
-
Για να μην πω για τις σχισμές που φαίνονται και στην φωτογραφία και θεώρησα οτι είναι για να βάζεις κέρματα. Φυσικά έκανα λάθος και το κέρμα που έβαλα χάθηκε για πάντα..... τουλάχιστον δεν το ακούω πλέον να κινείται .....
-
Γενικά με την εργονομία δεν έχω άλλο θέμα και μόνο με την ζώνη εκνευρίζομαι όταν διπλώνει και δεν μαζεύει. Νομίζω οτι έχει να κάνει με το οτι την έχω βάλει τέρμα πάνω, αλλά και πάει δεν είναι σωστό (βλ φωτο).
-
Τώρα που το σκέφτομαι τα περισσότερα θεματάκια ξεκινούν απο τον υπεύθυνο για τα υλικά του εσωτερικού..... (Για γυναίκα την κόβω....) Καλό το υλικό των καθισμάτων, εντυπωσιακό και όμορφο αλλά χωρίς ηλεκτρικό σκουπάκι στον χώρο αποσκευών καθαρό αυτοκίνητο δεν έχεις! Όλα τα σκουπιδάκια περνάνε το πρώτο πλεκτό ύφασμα και μπαίνουν απο κάτω. Και άντε να τα καθαρήσεις μετά.
-
Χωρίς να ξέρω ακόμα πως θα εξελιχθεί στο μέλλον, η ποιότητα της συναρμολόγησης με αγχώνει λίγο. Βλέπω σε αρκετά σημεία ατέλειες σε κουμπώματα και σημεία επαφής με χτυπήματα που οφείλονται σε υλικά που ακουμπούν μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό το σημείο που κλείνε η πόρτα και ακουμπούν τα υλικά του ταμπλό με τα αντίστοιχα της πόρτας. Και φυσικά το σημείο που βλέπετε και στην φωτογραφία και είναι το τελείωμα της κολώνας στο παρμπρίζ. Χάθηκε να βάλουν 3 πόντους ύφασμα ακόμα??
Ξέρω τι θα πείτε, 'που το πρόσεξες αυτό τώρα δεν φαίνεται με τίποτα'. Κι όμως, είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης προσοχής στην συναρμολόγηση. -
Για αυτοκίνητο που στα 9000χλμ που έχει κάνει μέχρι τώρα δεν έχει παρκάρει πάνω απο 5 φορές σε περίεργο σημείο (στενό), δεν δικαιολείται ότι σε κάποια στιγμή έφυγε ένα κομματάκι απο το χρώμα στο τελείωμα του προφυλακτήρα. Κάτι με το χρώμα παίζει και γενικά, γιατι έχω προσέξει και ένα σημείο στο καπό που είναι θαμπό. Κλασσικά θέματα του λευκού?
-
Ένα κούμπωμα που έχει φύγει (και εξαφανιστεί κάτω απο το πάτωμα) μου κάνει την ζωή δύσκολη απο την αρχή. Τι κι αν μου έδωσαν διπλά πατάκια να έχω, η τρύπα είναι τρύπα και δεν έχω βρει λύση.
-
Η βροχή και ο αέρας. Δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα παράθυρα ούτε λίγο. Κατευθείαν μπαίνει νερό.
ΟΥΔΕΤΕΡΟ
-
Οι χώροι. Δεν είναι και τεράστιοι, αλλά για την κατηγορία και με βάση τα 5 αστέρια στην παθητική ασφάλεια είναι μια χαρά για τα γούστα μου.
-
Το κιβώτιο. Δεν έχει μικρές διαδρομές, και είναι και λίγο περίεργο στα κουμπώματα. Αλλά στα γρήγορα είναι μια χαρά.
-
Τα πέντε αστέρια. Τι περίεργα λαμαρινάκια είναι αυτά ! Τι κενά δεξιά-αριστερά στον χώρο του κινητήρα! σαν κάτι να λείπει..... Σίγουρα θα έχουν τον σκοπό τους...
-
Το σύστημα ραδιόφωνο/cd/mp3/bluetooth. Οχι ελληνικά?? τόσο μικρή αγορά είμαστε για τους Ιταλούς? Δεν νομίζω!
Παθαίνει κάποιες διαλύψεις που και που. Δεν παίζει καλά ή δεν ανάβει η οθόνη μία φορά στις 30 με την εκκίνηση. Με επανεκκίνηση φτιάχνει.
-
Η βροχή και ο αέρας. Δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα παράθυρα ούτε λίγο. Κατευθείαν μπαίνει νερό.
ΘΕΤΙΚΑ (+)
-
Ωραία λεπτομέρεια τα πορτοκαλί λεντάκια που ανάβουν στην εταζέρα το βράδυ. Δίνουν ένα διάχυτο φως που δεν ξέρεις απο που έρχετε. Θα μπορούσαν να κάνω και χωρίς αυτό.
-
Η γενικότερη αίσθηση. Μάγοι οι Ιταλοί σε αυτό το κομμάτι. Παρ όλες τις μικροατέλειες νοιώθεις μια χαρά στο εσωτερικό. Αρχοντικά. Με ασφάλεια και ηρεμία.
Ακολουθεί συνέχεια....
-
-
ΜΕΡΟΣ Β
Οδηγικά!
Ερχόμενος απο Alfa 145TS ήμουν συνηθισμένος σε 2-3 πολύ σημαντικά κατα την γνώμη μου στοιχεία. Το καλό τιμόνι, την καλή ανάρτηση (λογώ και των koni), και το καλό ΤΙΜΟΝΙ !
Αυτά μου λείπουν.Η Bravoύρα είναι τρένο! άλλωστε φοράει 225χ45. Μετά και την πρώτη συνάντηση στα βουνά της Θεσσαλίας μπορώ να ομολογήσω οτι είναι και πάνω απο τις δυνάμεις μου. Μπαίνεις με όσα (ο Κωνσταντίνος δηλαδή ) και βγαίνεις ατσαλάκωτος!!
Που πήγαν τα: 'φρένο πριν την στροφή, κατέβασμα και γκάζι στην έξοδο', εδώ έχουμε το 'αέραααααα', 'γιούρρρρργιάααααα'.....Όμως και γέρνει (στοιχείο που σε κουράζει στα γρήγορα) και η ανάρτηση χωρίς να είναι μαλακή, έχει μια περίεργη αίσθηση. Σαν να προσπάθησαν να βρουν την χρυσή τομή (που δεν είναι ποτέ η μέση) .....
Απο γκάζι,
Τα 150 είναι ολοζώντανα. Έχει ροπή απο χαμηλά και ανεβάζει γρήγορα λόγω και του κοντού σχετικά κιβωτίου. Αυτά με το Sport πατημένο.
Στο νορμάλ πρόγραμμα, οι μεγάλες διαδρομές των πεντάλ, σε κατευθύνουν προς έναν διαφορετικό τρόπο οδήγησης, με αργές εκκινήσεις, γρήγορα ανεβάσματα ταχυτήτων, και γκάζια απο την τετάρτη και επάνω.
Φυσικά έτσι πέφτει και η κατανάλωση σε πολιτικά ορθά επίπεδα.... αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.Με τα φρένα δεν έχω παράπονο. Το ότι είχα την ίδια διάμετρο δίσκους και μάλλον και τις ίδιες δαγκάνες στην Alfa που είναι 200 κιλά ελαφρύτερη και έχει 30 άλογα λιγότερα με αγχώνει λίγο, αλλά στα βουνά δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα αν και τα χρησιμοποιούσα πολύ περισσότερο απο τους υπόλοιπους.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.
-
Ωραία παρουσίαση Βελισσάριε!
Την Κυριακή να ασχοληθείς και με το δικό μου!Καθώς δεν έχω παρατηρήσει την πλειοψηφία αυτών που αναφέρεις
Ωραίο θέμα πάντως για να αναλύσουμε (θα κάνω πολύ 'χάζι' ).
Στα Αρνητικά
Διαφωνώ στο 1 (να προσέχουν οι κυρίες)
Συμφωνώ στο 2 (όχι τόσο στο μέγεθος των ποτηροθηκών , αλλά για την άβολη θέση του σταχτοδοχείου που έσπασε μάλιστα).
3 και 4...ουδέν σχόλιο.
Ισχύει το 5....
Δεν το έχω προσέξει το 6...
Όντως το 7 παίζει να έχει ένα θεματάκι (μικρό βέβαια)
Κανένα παρόμοιο θέμα στο 8
Ας όψεται η αεροδυναμική και η εμφάνιση για το 9
Στα **Ουδέτερα **
1.Δεν με προβληματίζουν οι χώροι αν και οδηγώ με το κάθισμα πιο πίσω , μια στις τόσες που μπορεί να έχω συνεπιβάτες δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. (είχαν να νοιαστούν για άλλα... )
2.Το κιβώτιο (οι διαδρομές του) έχει ένα θεματάκι -μεγάλες- και κουμπώνουν 'κάπως'.
3.Ομολογώ δεν το έχω παρατηρήσει.
4.Το αντικατέστησε η αντιπροσωπεία όταν αποφάσισε να ενεργοποιείται μόνο του.
5.Το είπαμε πιο πάνω
Στα Θετικά
1.Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
2.Μου τη σπάει το τελείωμα των πλαινών μερών στο πάνω μέρος του τιμονιού (πάνω από τους διακόπτες).Υποψιάζομαι πως κάποια στιγμή θα αρχίσουν να ξεφτίζουν.
3.Ω...η ΟΥΣΙΑ όμως είναι στο δρόμο!
-
ΜΕΡΟΣ ΒΟδηγικά!
..................................
Η Bravoύρα είναι τρένο! άλλωστε φοράει 225χ45. Μετά και την πρώτη συνάντηση στα βουνά της Θεσσαλίας μπορώ να ομολογήσω οτι είναι και πάνω απο τις δυνάμεις μου. Μπαίνεις με όσα (ο Κωνσταντίνος δηλαδή ) και βγαίνεις ατσαλάκωτος!! Προσωπική άποψη είναι πως δεν μπαίνεις με 'όσα' , άσχετα αν αυτό βλέπει κανείς απ έξω.Θέλει σωστό ζύγισμα πριν τη στροφή , γραμμές όπου αυτό είναι εφικτό και σίγουρα γκάζι στην έξοδο ή λίγο πιο νωρίς ανάλογα τη στροφή αλλά και τις στροφές του κινητήρα.Που πήγαν τα: 'φρένο πριν την στροφή, κατέβασμα και γκάζι στην έξοδο', εδώ έχουμε το 'αέραααααα', 'γιούρρρρργιάααααα'.....Όμως και γέρνει (στοιχείο που σε κουράζει στα γρήγορα) και η ανάρτηση χωρίς να είναι μαλακή, έχει μια περίεργη αίσθηση. Σαν να προσπάθησαν να βρουν την χρυσή τομή (που δεν είναι ποτέ η μέση) .....
Το αμάξωμα διώχνει την ουρά του , ελαφρώς μεν , αλλά τη διώχνει. Το πίσω μέρος ελαφρώνει και εκεί εμφανίζεται το esp (αυτό σε έντονους ρυθμούς φυσικά).Απο γκάζι,
Τα 150 είναι ολοζώντανα. Έχει ροπή απο χαμηλά και ανεβάζει γρήγορα λόγω και του κοντού σχετικά κιβωτίου. Αυτά με το Sport πατημένο.
Στο νορμάλ πρόγραμμα, οι μεγάλες διαδρομές των πεντάλ, σε κατευθύνουν προς έναν διαφορετικό τρόπο οδήγησης, με αργές εκκινήσεις, γρήγορα ανεβάσματα ταχυτήτων, και γκάζια απο την τετάρτη και επάνω.
Φυσικά έτσι πέφτει και η κατανάλωση σε πολιτικά ορθά επίπεδα.... αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
1η-2α ακόμα και η 3η είναι υπερβολικά κοντές...αλλά η ροπή στην 3η είναι :inlove:
Με τα φρένα δεν έχω παράπονο. Το ότι είχα την ίδια διάμετρο δίσκους και μάλλον και τις ίδιες δαγκάνες στην Alfa που είναι 200 κιλά ελαφρύτερη και έχει 30 άλογα λιγότερα με αγχώνει λίγο, αλλά στα βουνά δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα αν και τα χρησιμοποιούσα πολύ περισσότερο απο τους υπόλοιπους.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Ουσιαστικά το αυτοκίνητο είναι για κίνηση σε εθνική οδό με ανοικτές καμπές , πας γρήγορα με ασφάλεια και ατσαλάκωτος στον προορισμό σου.
Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν με έχει πουλήσει στις ορεινές εξορμήσεις μου , μόνο ως θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω.
Χαρίζει χαμόγελο...και αυτό είναι μέρος της ουσίας της Αυτοκίνησης. -
...................................
3. Η γενικότερη αίσθηση. Μάγοι οι Ιταλοί σε αυτό το κομμάτι. Παρ όλες τις μικροατέλειες νοιώθεις μια χαρά στο εσωτερικό. Αρχοντικά. Με ασφάλεια και ηρεμία.
...........................Tα εύσημα λοιπόν στους αυστριακούς της Magna (αποκλειστικά υπεύθυνοι του engineering καρροσερίας και καπμίνας επιβατών).
- Χωρίς να ξέρω ακόμα πως θα εξελιχθεί στο μέλλον, η ποιότητα της συναρμολόγησης με αγχώνει λίγο. Βλέπω σε αρκετά σημεία ατέλειες σε κουμπώματα και σημεία επαφής με χτυπήματα που οφείλονται σε υλικά που ακουμπούν μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό το σημείο που κλείνε η πόρτα και ακουμπούν τα υλικά του ταμπλό με τα αντίστοιχα της πόρτας. Και φυσικά το σημείο που βλέπετε και στην φωτογραφία και είναι το τελείωμα της κολώνας στο παρμπρίζ. Χάθηκε να βάλουν 3 πόντους ύφασμα ακόμα??
Ξέρω τι θα πείτε, 'που το πρόσεξες αυτό τώρα δεν φαίνεται με τίποτα'. Κι όμως, είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης προσοχής στην συναρμολόγηση.
.................................
Υυτά τα χεράκια της τρίτης βάρδιας του Frosinone........
-
Μέρος Γ
Στατιστικά, (το αγαπημένο κομμάτι του Κωνσταντίνου)
Έχω κρατήσει στοιχεία στο trip computer για τα τελευταία 2300χλμ. Τα περισσότερα στην Αθήνα (περίπου 70%).
Μέση κατανάλωση: 9,4lt/100χλμ με μέση ταχύτητα 33χλμ/ώρα, σε 68 ώρες οδήγησης.
Το ecodrive το ενημερώνω εβδομαδιαία αν και αυτό μου δίνει ακόμα χαμηλότερη βαθμολογία μια και υπολογίζει όχι μόνο την κατανάλωση αλλά και τον χρόνο που βρίσκεσαι στον δρόμο (και άρα επιβαρύνεις το περιβάλλον και την κίνηση).
Γλίτωσα τον κόσμο από 4 ολόκληρα κιλά CO2 !!!!
Μου δίνει πολύ κακό βαθμό στις αλλαγές ! Μπορείς όμως να κάνεις αλλαγή κάτω απο τις 2000 στροφές ???
Αυτά τα λίγα για την ώρα !!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ξέρω τι θα πείτε, 'που το πρόσεξες αυτό τώρα δεν φαίνεται με τίποτα'. Κι όμως, είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης προσοχής στην συναρμολόγηση.
.................................
Αυτά τα χεράκια της τρίτης βάρδιας του Frosinone........[/quote]
Μάλλον το δικό μου πρέπει να είναι της α΄ ή της β΄ βάρδιας (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!...του dickdick μάλλον θα συναρμολογήθηκε στα..διαλλείματα! )
-
Μέρος ΓΣτατιστικά, (το αγαπημένο κομμάτι του Κωνσταντίνου)
Έχω κρατήσει στοιχεία στο trip computer για τα τελευταία 2300χλμ. Τα περισσότερα στην Αθήνα (περίπου 70%).
Μέση κατανάλωση: 9,4lt/100χλμ με μέση ταχύτητα 33χλμ/ώρα, σε 68 ώρες οδήγησης.
Το ecodrive το ενημερώνω εβδομαδιαία αν και αυτό μου δίνει ακόμα χαμηλότερη βαθμολογία μια και υπολογίζει όχι μόνο την κατανάλωση αλλά και τον χρόνο που βρίσκεσαι στον δρόμο (και άρα επιβαρύνεις το περιβάλλον και την κίνηση).
Γλίτωσα τον κόσμο από 4 ολόκληρα κιλά CO2 !!!!
Μου δίνει πολύ κακό βαθμό στις αλλαγές ! Μπορείς όμως να κάνεις αλλαγή κάτω απο τις 2000 στροφές ???
**Μπορείς **, στις 1600-1800 , θα πέσει σημαντικά η κατανάλωσηΑυτά τα λίγα για την ώρα !!
...Στατιστικά....
Αντε καλά χιλιόμετρα!
-
Μήπως έπρεπε να έχουμε μαζί μας κάτι τέτοιο ?
ή
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/waterproof-sports-action-camera-50fps/
2 και σήμερα !!!!
-
Μήπως έπρεπε να έχουμε μαζί μας κάτι τέτοιο ?ή
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/waterproof-sports-action-camera-50fps/
2 και σήμερα !!!!
Μ' αυτό θα κάνει οικονομία ο Κωνσταντίνος στην ταινία στερέωσης της μηχανής του
Θα επανέλθω λίγο αργότερα που θα ξελαφρώσω από την δουλειά με τα αρνητικά της συμβίωσής σου, μέσα από το δικό μου πρίσμα ...
-
Περιμένω Λάμπρο ....
Έχει δει κανείς πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για εμάς ??
2
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μάλλον το δικό μου πρέπει να είναι της α΄ ή της β΄ βάρδιας (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!...του dickdick μάλλον θα συναρμολογήθηκε στα..διαλλείματα! )Το δικο μου δεν φτιαχτηκε σε βαρδιες ,εργοστασια και μαλακιες!
Το δικο μου ειναι θεϊκο κατασκευασμα!
Βελι δυνατη παρουσιαση!
Αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα αυτα δεν τα παρατηρησα ποτε μου!
Εγω συνηθως βλεπω με τα αυτια!
Γι'αυτο δεν ανεβαζω ποτε φωτοςΚαι επιβεβαιωνω...................................2
-
Περιμένω Λάμπρο ....Έχει δει κανείς πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για εμάς ??
2****20αν δεν κάνω λάθος
Είχαμε παλαιότερα τον Ιταλοπίθηκο , τώρα έχουμε και νέο είδος?
Βravista Ωταμάτικους dickdickius... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Περιμένω Λάμπρο ....
Έχει δει κανείς πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για εμάς ??
2****20αν δεν κάνω λάθος
Βravista Ωταμάτικους dickdickius...Ναι οντως ειμαι ενα ξεχωριστι ειδος απο μονος μου!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βravista Ωταμάτικους dickdickius...Ναι οντως ειμαι ενα ξεχωριστι ειδος απο μονος μου!
[/quote]Μετά από σένα σπάσαν το καλούπι !!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Μετά από σένα σπάσαν το καλούπι !!!!
Nαι!
Απελπιστηκαν!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Είχαμε παλαιότερα τον Ιταλοπίθηκο , τώρα έχουμε και νέο είδος? Βravista Ωταμάτικους dickdickius...
Ναι οντως ειμαι ενα ξεχωριστι ειδος απο μονος μου!
Μετά από σένα σπάσαν το καλούπι !!!! [/quote]
**Αστοχία υλικού **κύριος....αστοχία..
Οπως την τουρμπίναΤελικά πόσο είναι τα τέλη για το 2011?
-
Ως κάτοχος (μεταξύ άλλων) Bravo 150ΗΡ 3 ετών 65000 km που έχει επιτελέσει ρόλο test drive, οικογενειακού αυτοκινήτου, εξυπηρέτησης ,έχει οδηγηθεί από πολλούς και με διαφορετικά στυλ οδήγησης, με τρεις λέξεις ' π@@@@νας του λόχου' έχω να πω και να συμβουλέψω το φίλο Βελισσάριο τα εξής:
- Για το υλικό του ταμπλώ φταίει η τσάντα και η κυρία που την κρατούσε . Οπότε την επόμενη φορά η μπαίνει πρώτα η τσάντα στα πόδια του συνοδηγού και μετά η κυρία ή τραβάς το κάθισμα πίσω(όπως σωστά είπες) για να μπούνε ταυτόχρονα.
- Ποτηροθήκη. Μπροστά το σταχτοδοχείο και πίσω ο καφές για να στερεώνεται καλά και να μην έχουμε ατυχήματα.Κατ΄εμέ δεν χρειάζεται να ήταν μεγαλύτερη. Έχω χωρέσει άνετα 2 καφέδες από Everest που έχει μεγάλα πλαστικά ποτήρια. (Κωνσταντίνε το θέμα σου με το σταχτοδοχείο λύνεται πολύ απλά.΄Περνάς μια επίσκεψη από δω και σταματάτε το κάπνισμα στο αυτοκίνητο)
- Θήκη ψιλών. Έπεσες θύμα λάθος εκτίμησης.Τα ψιλά οριζόντια στην θήκη της φωτογραφίας και ουχί κάθετα. Αν και η καλύτερη θέση για μένα είναι η θήκη στην χειρολαβή της πόρτας. Βαθειά,χωρίς κίνδυνο να χαθούν ακόμα και σε αναπηδήσεις.
4.Ζώνη. Χρήζει εξέτασης
5.Καθίσματα Για την αποφυγή πάσης φύσεως ατυχημάτων και επιπλέον εργασίας καθαρισμού απαγορεύται αυστηρώς α)το κάπνισμα, β)τα μεταλλικά εξαρτήματα στα ρούχα και γ)το φαγητό (ιδιαίτερα
αν περιέχει σουσάμι). Για τις περιπτώσεις δε α & γ συνίσταται να γίνεται κατά την περίοδο σταματήματος για ξεκούραση από την πολύωρη οδήγηση.
6.Φινίρισμα. Αυστριακός δάκτυλος(όπως είπε και ο Alba) για να έχουνε να λένε για τη συναρμολόγηση και το φινίρισμα . Παρόλη την όψη δεν έχει χαλάσει ΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑ (στην περιοχή μου τουλάχιστον που γνωρίσω). Ιταλική ποιότητα
7.Σημείο ένωσης μερών. Χρήζει εξέτασης.
8.Πατάκι. Είναι τόσο απλό. Ένα κλατς με ένα κλιπάκι και το θέμα λύθηκε. Φαντάζομαι έπεσες θύμα μεγάλου παπουτσιού ή γυναικείου τακουνιού που πάτησε παραπάνω απ΄όσο έπρεπε σ'αυτό το σημείο με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει και να υποχωρήσει το κλίπ κάτω από την μοκέτα.
Πέρα από την πλάκα τώρα το Bravo μου δεν έχει βγάλει τίποτα παρόλη την μεταχείρηση που προανέφερα.
Θορύβους και τριξίματα δεν ακούω ή αν ακούγονται είναι αυτά που εγώ θεωρώ φυσιολογικές για ένα αυτοκίνητο και δεν τους δίνω σημασίαΑυτά τα ολίγα(;) από μένα.
Α ναι και η επιβεβαίωση και από μένα 2
Fiat Bravο 2007