-
Στην ελληνική αγορά ειναι Evo.
Δεν υπάρχουν απο τα άλλα -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δεν υπάρχουν απο τα άλλαΛάμπρο , εννοείς με τη νέα εμφάνιση?
Μέσα-έξω? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν υπάρχουν απο τα άλλαΛάμπρο , εννοείς με τη νέα εμφάνιση?
Μέσα-έξω?Ναι μέσα-έξω
-
Αν είσαι γκαντέμης.....
μετά από ένα Civic 1400 αυτόματο του 2008 με 11.000€ έχασα και την ευκαιρία για το Punto.
Πήρα τηλέφωνο πρίν πάω και έχει μείνει ένα στην έκθεση κι αυτό πουλημένο...με ενημέρωσε βέβαια για Bravo 120ps αυτόματο σε προσφορά με 14.900€ με μεταλλικό χρώμα...αλλά Bravo δεν παίρνω...ξέρει τους λόγους ο Dickdick
Με βλέπω να καταλήγω με Yarris...χαρές που θα κάνει η γυναίκα μουυυυυυυ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν είσαι γκαντέμης.....μετά από ένα Civic 1400 αυτόματο του 2008 με 11.000€ έχασα και την ευκαιρία για το Punto.
Πήρα τηλέφωνο πρίν πάω και ...έχει μείνει ένα στην έκθεση κι αυτό πουλημένομε ενημέρωσε βέβαια για Bravo 120ps αυτόματο σε προσφορά με 14.900€ με μεταλλικό χρώμα...αλλά Bravo δεν παίρνω...ξέρει τους λόγους ο Dickdick
Είδες?
Πουλάνε σαν ζεστό κουλούρι!
Με το ζόρι τα κρατάνε στις εκθέσεις!
Πάρε τώρα τον Ιάπωνα (και αν χωρέσεις εκεί μέσα ). -
Δεν έχει άλλο να σου φέρει ή η προσφορά ήταν για συγκεκριμένα αυτοκίνητα ?
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δεν έχει άλλο να σου φέρει ή η προσφορά ήταν για συγκεκριμένα αυτοκίνητα ?Ήταν για συγκεκριμένα, το έγραφε και στην διαφήμιση.
-
-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν είσαι γκαντέμης.....μετά από ένα Civic 1400 αυτόματο του 2008 με 11.000€ έχασα και την ευκαιρία για το Punto.
Πήρα τηλέφωνο πρίν πάω και έχει μείνει ένα στην έκθεση κι αυτό πουλημένο...με ενημέρωσε βέβαια για Bravo 120ps αυτόματο σε προσφορά με 14.900€ με μεταλλικό χρώμα...αλλά Bravo δεν παίρνω...ξέρει τους λόγους ο Dickdick
Για να μην σου τα ριχνω λογω των 30 αλογων παραπανω;
Αυτο μπορει να συμβει ακομα κι αν εχεις και 10 αλογα παραπανω εσυ!
Αποδεδειγμενα πραγματα σου λεω!Τι γινεται ρε συ ,εγκλιματιστικες;Ολα καλα;
Και κατι για τους βρισκομενους σε αναμονη της συναντησης http://www.youtube.com/watch?v=WAF-c0YY45s
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αν είσαι γκαντέμης.....
μετά από ένα Civic 1400 αυτόματο του 2008 με 11.000€ έχασα και την ευκαιρία για το Punto.
Και κατι για τους βρισκομενους σε αναμονη της συναντησης http://www.youtube.com/watch?v=WAF-c0YY45s
Είναι σαν να λες ότι ο Webber αποδεικνύει στον Hamilton ότι του ρίχνει από τον γύρο προθέρμανσης
Μια χαρά όλα...απλά η αναζήτηση για αυτοκίνητο έχει γίνει ψυχοφθόρα...τώρα γλυκοκοιτάω Nissan Qasqai 1600 του 2008 full extra με 13.000€
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι σαν να λες ότι ο Webber αποδεικνύει στον Hamilton ότι του ρίχνει από τον γύρο προθέρμανσης
Μια χαρά όλα...απλά η αναζήτηση για αυτοκίνητο έχει γίνει ψυχοφθόρα...τώρα γλυκοκοιτάω Nissan Qasqai 1600 του 2008 full extra με 13.000€ [/quote]
Προσεξε τωρα που εμπλεξες με Nissan!Μακρυα απ'το Tiida!
-
Πολύ πιθανό να έχουμε και ακόμα ένα ζεύγος στην εξόρμηση (με Opel Astra ή Lancia Y).
Sakaflias , θα μάθεις αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο δωμάτιο?Πολύ κόντρα βλέπω έχετε ανοίξει dickdick και dimik....
Φταιω εγω που σας μύησα στα μυστικά των στροφών σε ορεινές διαδρομές....κακομαθημένα της πόλης και του κάμπουdimik ..Qasqai???? αυτά είναι ψόφια ρε συ , και από ποιότητα εσωτερικού δείχνουν φτηνιάρικα...μπλιαχ.
-
Πολύ πιθανό να έχουμε και ακόμα ένα ζεύγος στην εξόρμηση (με Opel Astra ή Lancia Y).
Sakaflias , θα μάθεις αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο δωμάτιο?**Πολύ κόντρα βλέπω έχετε ανοίξει dickdick και dimik....
Φταιω εγω που σας μύησα στα μυστικά των στροφών σε ορεινές διαδρομές....κακομαθημένα της πόλης και του κάμπου **dimik ..Qasqai???? αυτά είναι ψόφια ρε συ , και από ποιότητα εσωτερικού δείχνουν φτηνιάρικα...μπλιαχ.
Όχι και του κάμπου εγώ!!! εκτός εάν η Δυτ. Μακεδονία είναι κάμπος
O dickdick φταίει
Δεν έχω δεί κανένα από μέσα αλλά αυτό http://www.autotradercy.com/0-29045_car ... shqai.html μου φαίνεται νορμάλ από μέσα...για το ψόφιο είπαμε...τέρμα τα γκάζια, θα γίνω οικογενειάρχης
Υ.Γ ο αδερφός μου πάει να βάλει REVO στο Rocco, μόλις έρθω Ελλάδα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ωχ....αρχίσαμε τις 'καγκουριές' από μέσα προς τα έξω??
Τι γίνεται στον επαγγελματικό τομέα?
Εκανες καμια κίνηση ή ακόμα στα μπάνια είσαι? -
ωχ....αρχίσαμε τις 'καγκουριές' από μέσα προς τα έξω??
Τι γίνεται στον επαγγελματικό τομέα?
Εκανες καμια κίνηση ή ακόμα στα μπάνια είσαι?Έτσι παν αυτά....
Στα μπάνια είμαι αλλά στον ιδρώτα από το περπάτημα πέρα δώθε...τα CV πάνε σύννεφο.
-
Ανέβηκα σήμερα μέχρι το Περτούλι να ελέγγξω αν τα λάστιχα αντέχουν,.
Κάποια τμήματα του δρόμου έχουν βελτιωθεί και η φύση σταδιακά έχει αρχίσει να φορά τα φθινοπωρινά χρώματα. -
Sakaflias , θα μάθεις αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο δωμάτιο?Τακτοποιήθηκε (τελευταίο δωμάτιο και τυχερό )
Με το καλό να όρισουν.
-
Απομένει να τακτοποιήσουμε και τον ...καιρό!
-
Απομένει να τακτοποιήσουμε και τον ...καιρό!Μια χαρά είναι !!! Σούπερ !!! Ότι πρέπει για τα τουρμπομοτέρια !!!!
Fiat Bravο 2007