-
Συγνωμη ,αλλα απο το 2007 τωρα κυκλοφορει στη Βραζιλια;
-
Λοιπον το Μπορντω Bravo με πινακιδες ΤΚΝ ... που βλεπω συνεχεια Θεσσαλονικη ειναι καποιος απο εδω;
Μια το ειδα Ευοσμο και προχθες στη Κρηνη! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Λοιπον το Μπορντω Bravo με πινακιδες ΤΚΝ ... που βλεπω συνεχεια Θεσσαλονικη ειναι καποιος απο εδω;
Μια το ειδα Ευοσμο και προχθες στη Κρηνη!Μήπως έχει και κανένα 8?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν έχει δύο 8 το δικό μου δεν είναι σίγουρα ....εκτός και αν το βλέπεις νύχτα πράγμα που σημαίνει ότι υπνοβατώ !!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Αν έχει δύο 8 το δικό μου δεν είναι σίγουρα ....εκτός και αν το βλέπεις νύχτα πράγμα που **σημαίνει ότι υπνοβατώ !!!! **:lol:
Για κοίταξέ το αυτό!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Αν έχει δύο 8 το δικό μου δεν είναι σίγουρα ....εκτός και αν το βλέπεις νύχτα πράγμα που σημαίνει ότι υπνοβατώ !!!!
Βρε ουρτ!(καλα το λεω;)
Που να θυμαμαι το νουμερο ρε 'σεις!Αμα το ξαναδω θα σας πω! -
Eσυ να μας πεις αν εχεις να αντιμετωπίσεις κανέναν άλλο 'τριγμό'...και άσε την κατασκοπεία!
-
Μετά την βόλτα στα μέρη μας του περάσανε όλα !!!
-
Α' Σαβατοκύριακο του Οκτώβρη (εκτός απροόπτου -πλυμμήρας-κατολισθήσεων-χρεοκοπίας κλπ κλπ) mini Bravoσυνάντηση.....τι λέτε?
-
Α' Σαβατοκύριακο του Οκτώβρη (εκτός απροόπτου -πλυμμήρας-κατολισθήσεων-χρεοκοπίας κλπ κλπ) mini Bravoσυνάντηση.....τι λέτε?ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε;
Αντε ρε ,που προσπαθησατε να μου τη μικρυνετε!Αλλα αυτη εκει!
Σκληρη και απανθρωπη τιμωρει οποιον βρεθει μπροστα της!ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ!
Κολησα το γνωστο κωλοβακτηριδιο''Κωνσταντινιτιδα''
-
Α' Σαβατοκύριακο του Οκτώβρη (εκτός απροόπτου -πλυμμήρας-κατολισθήσεων-χρεοκοπίας κλπ κλπ) mini Bravoσυνάντηση.....τι λέτε?
ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε;
Αντε ρε ,που προσπαθησατε να μου τη μικρυνετε!Αλλα αυτη εκει!
Σκληρη και απανθρωπη τιμωρει οποιον βρεθει μπροστα της!ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ!
Κολησα το γνωστο κωλοβακτηριδιο''Κωνσταντινιτιδα''
Καλά...καλά....οταν θα θέλεις 116,00€ για να φουλάρεις....θα σου χρεώσω το μάθημα!
Μικροοικονιμική οδήγηση -
Καλά...καλά....οταν θα θέλεις 116,00€ για να φουλάρεις....θα σου χρεώσω το μάθημα!
Μικροοικονιμική οδήγησηΝα ξερεις οτι στο αμεσο μελλον μπορει ενα φουλαρησμα να στοιχιζει 116.000 ΔΡΧ
-
Μικροοικονιμική οδήγησηΝα ξερεις οτι στο αμεσο μελλον μπορει ενα φουλαρησμα να στοιχιζει 116.000 ΔΡΧ
Μ αρεσει!!!
Θα λέω οτι έχω όχημα που αγοράσθηκε 6,5 εκατομύρια δραχμές!!!!
Ω ρε μεγαλεία! -
Ακούσατε τίποτα περί απεργίας των ιδιοκτητών βυτιοφόρων πάλι?
-
Νομιζω θα αποφασισουν αυριο...
-
Ωχ θεέ μου, όχι πάλι
Εγώ δεν άκουσα κάτι πάντως -
Ακούσατε τίποτα περί απεργίας των ιδιοκτητών βυτιοφόρων πάλι?Ακουσες κατι εσυ Κωνσταντινε;Προχθες κατεβηκαν στη νομαρχια Πειραια για διαμαρτυρια!Δεν εκλεισαν καποιο δρομο η'κατι αλλο!Απλα δημιουργηθηκε μποτιλιαρισμα απο τα φορτηγα!
-
Ακουσες κατι εσυ Κωνσταντινε;Προχθες κατεβηκαν στη νομαρχια Πειραια για διαμαρτυρια!Δεν εκλεισαν καποιο δρομο η'κατι αλλο!Απλα δημιουργηθηκε μποτιλιαρισμα απο τα φορτηγα!
Εβαλα 50,00€ σημερα....το συνηθισμενο νουμερο για την εβδομάδα
Το μπιτόνι το έχεις ή το πέταξες? -
Ακουσες κατι εσυ Κωνσταντινε;Προχθες κατεβηκαν στη νομαρχια Πειραια για διαμαρτυρια!Δεν εκλεισαν καποιο δρομο η'κατι αλλο!Απλα δημιουργηθηκε μποτιλιαρισμα απο τα φορτηγα!
χαχααχαχα
Σε βλέπω να παθαίνεις στερητικό σύνδρομο ! Δεν έχει άλλη βόλτα φέτος !!!
Άσε που θα μας την πει πάλι ο Σαλίγκαρος ότι είμαστε τρεις και ο κούκος !
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
χαχααχαχα
Σε βλέπω να παθαίνεις στερητικό σύνδρομο ! Δεν έχει άλλη βόλτα φέτος !!!
Άσε που θα μας την πει πάλι ο Σαλίγκαρος ότι είμαστε τρεις και ο κούκος !
Ο Σαλίγκαρος να μείνει ....στο καβούκι του!
Τα μαγικά τέλος!
Μην τα πάρω!
Fiat Bravο 2007