-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αναχωρώ αύριο το πρωί (στοχεύω δηλαδή) για διακοπές στην Ιθάκη.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας αυτές τις ημέρες , θα τα πούμε ξανά στην επιστροφή.Οταν γυρισεις θα εχω γραψει αναλυτικη εκθεση για τους τριγμους ολων των ειδων!
Και για την ανωτεροτητα των Γερμανικων αυτοκινητων!
-
-
Γειά σε όλους και καλό χειμώνα (Μιας που για μένα τελείωσαν οι διακοπές για φέτος)
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το FIAT BRAVO 1.6 Multijet 120hp με αυτόματο κιβώτιο dual logic.
Αν Ξέρει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για το κιβώτιο οσον αφορά την αξιοπιστία του γιατί απο διάφορα forums που άχω διαβάσει, εχω μπερδευτεί....... άλλοι λένε οτι ειναι καλό αλλοι οχι...... τι γίνεται ξέρει κανείς?????????? -
καλησπέρα παιδιά, αναδημοσιεύω από το site gocar.gr
'Fiat Bravo MultiAir – Τιμές στην Ελλάδα
Με 140 ίππους, από 19.900€
Δημήτρης Παππάς στις 05.08.2010Διαθέσιμο είναι πλέον και στην ελληνική αγορά το μικρομεσαίο μοντέλο της Fiat, με τον κινητήρα 1.4 λίτρων τεχνολογίας MultiAir. Αντικαθιστώντας τον T-Jet των 150 ίππων, οι νέες εκδόσεις MultiAir αποδίδουν 140 ίππους, συνδυάζονται με σύστημα Start&Stop, προσφέροντας σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου (μέση εργοστασιακή τιμή 5,7 lt/100km) και μειωμένες εκπομπές CO2 (132 gr/km). Οι επιδόσεις που προσφέρει ο νέος κινητήρας είναι πολύ καλές για τα μέτρα της κατηγορίας, με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 8,9 sec και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 204 km/h.
Δύο εκδόσεις εξοπλισμού συνδυάζονται με τον MultiAir κινητήρα. Η βασική Dynamic κοστίζει 19.900 € και έχει πλούσιο εξοπλισμό, ενώ η ακόμα πιο πλούσια Sport, κοστίζει 21.250 € και διαθέτει κάποιες επιπλέον ανέσεις και τροχούς 17 ιντσών.'
πάντως στο επίσημο site της Fiat στην ελλάδα δεν αναφέρουν κάτι.. οι τιμές πάντως αν όντως ισχύουν .. φαίνονται λογικές..
-
Ο χρήστης empak έγραψε:
καλησπέρα παιδιά, αναδημοσιεύω από το site gocar.gr'Fiat Bravo MultiAir – Τιμές στην Ελλάδα
Με 140 ίππους, από 19.900€
Δημήτρης Παππάς στις 05.08.2010Διαθέσιμο είναι πλέον και στην ελληνική αγορά το μικρομεσαίο μοντέλο της Fiat, με τον κινητήρα 1.4 λίτρων τεχνολογίας MultiAir. Αντικαθιστώντας τον T-Jet των 150 ίππων, οι νέες εκδόσεις MultiAir αποδίδουν 140 ίππους, συνδυάζονται με σύστημα Start&Stop, προσφέροντας σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου (μέση εργοστασιακή τιμή 5,7 lt/100km) και μειωμένες εκπομπές CO2 (132 gr/km). Οι επιδόσεις που προσφέρει ο νέος κινητήρας είναι πολύ καλές για τα μέτρα της κατηγορίας, με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 8,9 sec και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 204 km/h.
Δύο εκδόσεις εξοπλισμού συνδυάζονται με τον MultiAir κινητήρα. Η βασική Dynamic κοστίζει 19.900 € και έχει πλούσιο εξοπλισμό, ενώ η ακόμα πιο πλούσια Sport, κοστίζει 21.250 € και διαθέτει κάποιες επιπλέον ανέσεις και τροχούς 17 ιντσών.'
πάντως στο επίσημο site της Fiat στην ελλάδα δεν αναφέρουν κάτι.. οι τιμές πάντως αν όντως ισχύουν .. φαίνονται λογικές..
Αν εξαιρεσουμε το 500αρακι για ολα τα υπολοιπα οχηματα τις εταιριας η τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας ειναι πολυ τιμια!
Ασχετο:Που ειστε ολοι ρε σεις;Ακομα διακοπαρετε;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ολοι σε διακοπές-αποδράσεις-περισυλογή-μοναχισμό-κοινωνικοποίηση...κλπ κλπ?
Γύρισε κανένας?....
Φωτογραφικό υλικό κανείς?
Ραγισμένη τουρμπίνα?
Ναι οντως γυρισε κανεις;
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Γυρίσαμε και βρήκαμε μια στοιβα χαρτιά να μας περιμένουν τα οποία πρέπει να τελειώσουν ...ΧΘΕΣ
Τα τηλέφωνα ήταν και παραμένουν ανοιχτά.
Φώτο μόλις συμμαζευτώ...
Τουρμπίνα όχι γιατί πήγα με το Croma και συνέχισα με το Panda -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Γυρίσαμε και βρήκαμε μια στοιβα χαρτιά να μας περιμένουν τα οποία πρέπει να τελειώσουν ...ΧΘΕΣ
Τα τηλέφωνα ήταν και παραμένουν ανοιχτά.
Φώτο μόλις συμμαζευτώ...
Τουρμπίνα όχι γιατί πήγα με το Croma και συνέχισα με το PandaΚαλως ηρθες πισω!
Λογικο να βρηκες πολυ δουλεια ,παντα ρε γαμωτο ετσι γινεται!
Πως κι αυτη η αλλαγη απο Croma (που εχει χωρους) σε Panta (που δεν εχει);
Αυριο παω για επισκευη του θεματος που σου ειχα πει,μπορει να σε παρω καποια στιγμη για επιβεβαιωση των λεγομενων τους!Ελπιζω να μη σε ενοχλησω!Πες μας για το Croma!Εκδοση,πως παει κτλ!
-
Καλώς ήρθες πίσω σακαφλιά και να έχεις ένα καλό και ήσυχο χειμώνα.
Εάν δεν καταφέρω να περάσω από εκεί μεσοβδόμαδα...θα σε δω σίγουρα τ
ο Σάββατο!!! -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Καλώς ήρθες πίσω σακαφλιά και να έχεις ένα καλό και ήσυχο χειμώνα.
Εάν δεν καταφέρω να περάσω από εκεί μεσοβδόμαδα...θα σε δω σίγουρα τ
ο Σάββατο!!!Καλώς σας βρήκα και ανταποδίδω τις ευχές
-
Τελικα σημερα πακετο με την επισκευη του κλιματιστικου ,δεν ηταν καποιος απο τους σωληνες του κυκλωματος αλλα ο κομπρεσορας.Οποτε τωρα εκ νεου αναμονη για την εγκριση της αντικαταστασης του στην εγγυηση.
Τελικα οντως η βλακεια και το συμπαν ειναι ατελειωτα .
Και δεν το λεω για τα παιδια στο συνεργειο αλλα για καποιον αλλο που με την ανοησια του προκαλει ''δυσλειτουργιες'' στο ολο συστημα.Με πιανεις Λαμπρο, ε;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τελικα σημερα πακετο με την επισκευη του κλιματιστικου ,δεν ηταν καποιος απο τους σωληνες του κυκλωματος αλλα ο κομπρεσορας.Οποτε τωρα εκ νεου αναμονη για την εγκριση της αντικαταστασης του στην εγγυηση.
Τελικα οντως η βλακεια και το συμπαν ειναι ατελειωτα .
Και δεν το λεω για τα παιδια στο συνεργειο αλλα για καποιον αλλο που με την ανοησια του προκαλει ''δυσλειτουργιες'' στο ολο συστημα.Με πιανεις Λαμπρο, ε;
Δεν ξέρω αν σε πιάνει, είμαι σίγουρος όμως ότι σε κρατούσαν αρκετοί όταν έμαθες για την νέα αναμονή !!!
Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, δεν σου φέρνουν αντίρρηση στην αντικατάσταση. Κάνε λίγη υπομονή, και σκέψου τι ωραία που είναι όταν αυτά συμβαίνουν μέσα στην εγγύηση. Εκτός θα στον είχαν αλλάξει απο την πρώτη στιγμή αλλά με τι κόστος......
Όλα καλά θα πάνε !
(κάθε φορά που περνάω απο δρόμο με λακούβες σε σκέφτομαι! θα με κάνεις να αποκτήσω άγχος !!! )
Βρήκα μια ωραία ταινία χαζεύοντας (στο γραφείο φυσικά)
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=27493&p=1959963#p1959963 -
Περιπου ετσι Βελι.
Τους ζητησα απλα και ομορφα οταν θα παω να το αφησω για να το δει αυτος που θα εγκρινει την αντικατασταση στην εγγυηση να μου πουν να ειμαι και εγω εκει για να του εξηγησω για την ταλαιπωρια στην οποια με υποβαλει
Και εγω μετα ξερω τι θα κανω.......................................Μπα αυτο με τις λακουβες το ξεπερασα.....................
ψεματα λεω και το ξερεις
-
Σε συνεχεια αυτων που ελεγα για τις τιμες της ΦΙΑΤ για το νεο Bravo απλα να πω οτι χρονια τωρα πουλαει τις καλυτερες τιμες απο τους υπολοιπους. Οταν ειναι πιο ακριβο και απο το Megane hatch (21.000) αλλα και απο Astra new sport (20500), που ειναι 2 απο τους κυριοτερους ανταγωνιστες τους σορρυ αλλα νομιζω ειναι too much. Μεχρι πριν 1 χρονο το bravo ηταν φθηνοτερο κατ'αντιστοιχια απο αυτα τα αυτοκινητα. Πλεον ειναι πιο ακριβο. Το βλεπετε λογικο δλδ?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Σε συνεχεια αυτων που ελεγα για τις τιμες της ΦΙΑΤ για το νεο Bravo απλα να πω οτι χρονια τωρα πουλαει τις καλυτερες τιμες απο τους υπολοιπους. Οταν ειναι πιο ακριβο και απο το Megane hatch (21.000) αλλα και απο Astra new sport (20500), που ειναι 2 απο τους κυριοτερους ανταγωνιστες τους σορρυ αλλα νομιζω ειναι too much. Μεχρι πριν 1 χρονο το bravo ηταν φθηνοτερο κατ'αντιστοιχια απο αυτα τα αυτοκινητα. Πλεον ειναι πιο ακριβο. Το βλεπετε λογικο δλδ?Αυτό που γράφεις το έχεις τσεκάρει; Έχεις κάνει κανά γύρο στην αγορά;
Ούτε εγώ ξέρω να σου πω τι συμβαίνει αυτή στην στιγμή, αλλά τον Μάιο που το πήρα εγώ, με το δέλεαρ της καλής έκπτωσης και το μειονέκτημα του υψηλού επιτοκίου, τα 20450 έγιναν 17450+δώρα, με κάποια ακόμα επιβάρυνση από τους τόκους.
Για δες τι παίζει τώρα.... Και Astra, Leon, και Megane που βρίσκονται; -
Φιλε μου Velissarie δε μιλαω για την τιμη του 150 που εχει σταματησει να παραγεται ουτως ή αλλως αλλα για το καινουριο που ερχεται με τα 140 και θα ειναι η τιμη στα 21+. Αυτο εννοω οτι ειναι πιο ακριβο απο τους αμεσους ανταγωνιστες του. Και ειναι μεγαλο κριμα να αλλαζει τιμολογιακη πολιτικη σε ενα αυτοκινητο που οσο καλο και να ειναι δυσκολευεται να πουλησει λογω κακου παρελθοντος και κακου ονοματος. Το να εχουν την τιμη σε αυτα τα υψη και μετα να το ριξουν με προσφορες ρε γμτ πιο πολυ σε κοροιδια μου κανει παρα σε προσφορα. Σα να σου λενε τοσο εχει αλλα το βαζουμε πιο ψηλα ωστε μετα να σου κανουμε 'προσφορα' κι εσυ να χαιρεσαι. Αει στο καλο δλδ.
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Φιλε μου Velissarie δε μιλαω για την τιμη του 150 που εχει σταματησει να παραγεται ουτως ή αλλως αλλα για το καινουριο που ερχεται με τα 140 και θα ειναι η τιμη στα 21+. Αυτο εννοω οτι ειναι πιο ακριβο απο τους αμεσους ανταγωνιστες του. Και ειναι μεγαλο κριμα να αλλαζει τιμολογιακη πολιτικη σε ενα αυτοκινητο που οσο καλο και να ειναι δυσκολευεται να πουλησει λογω κακου παρελθοντος και κακου ονοματος. Το να εχουν την τιμη σε αυτα τα υψη και μετα να το ριξουν με προσφορες ρε γμτ πιο πολυ σε κοροιδια μου κανει παρα σε προσφορα. Σα να σου λενε τοσο εχει αλλα το βαζουμε πιο ψηλα ωστε μετα να σου κανουμε 'προσφορα' κι εσυ να χαιρεσαι. Αει στο καλο δλδ.Κάνε μια βόλτα και θα δεις. (για να μάθουμε και εμείς μετά ) .
Όλοι το ίδιο παιχνίδι παίζουν. Eγώ είχα δει Bravo 150Sport, Astra 1.4T και Leon 122Sport. Για ρίξε μια ματιά τώρα.... και μην σε νοιάζει που δεν έχουν βγάλει ακόμα το 140άρι, πάνω κάτω στα ίδια με το 150 θα είναι.
Το θέμα για μένα είναι γιατί δεν το έχουν στους τιμοκαταλόγους ακόμα.... Κατα την γνώμη μου, είτε δεν θέλουν να πάρει μερίδιο απο την Ιουλιέττα τώρα που είναι φρέσκια, είτε περιμένουν να τελειώσει η καμπάνια της απόσυρσης για να αλλάξουν γενικότερη τιμολογιακή πολιτική. Σε κάθε περίπτωση όταν βγει νομίζω ότι θα είναι στο κόστος, κοντά (ίσως λίγο πιο κάτω) απο τα υπόλοιπα με καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού.
Και ένα παράπονο,
όντας στην θέση του οδηγού, έκανα μια απότομη κίνηση χτες τραβώντας το χέρι μου απότομα απο τον χώρο για τα πόδια του πίσω δεξιά, προς τα μπροστά και απέκτησα ένα ωραιότατο κόψιμο στο χέρι απο το πίσω μέρος του υποβραχιονίου. Άσχετο τελείως το σημείο αλλά να που είναι κοφτερό στο τελείωμά μου.
Σε κάτι τέτοια όμως φαίνεται το βάθος της μελέτης και η ποιότητα των υλικών. Μπορεί ποτέ να μην ξανασυμβεί αλλά μήπως ο Γερμανός ή ο Ιάπωνας θα το είχε ήδη προβλέψει ???
-
Φιλε μου οσες βολτες και να κανω δυστυχως η ΦΙΑΤ ακομα δεν εχει φερει το καινουριο Μπραβο. Ακομα θελει να ξεφορτωθει τα παλια που της εχουνε μεινει στοκ. Απλα λεω οτι αν οντως ισχυει η τιμη των 21+ για το Sport τοτε sorry αλλα εχουν ξεφυγει οταν οι αντιπαλοι βγαινουν φθηνοτερα. Μην πει κανεις αν προτιμας τους αλλους πηγαινε σε αυτους. Σαφως και προτιμω το Bravo καθοτι μου αρεσει περισσοτερο (αν και το Megane Coupe ειναι εκπληκτικο εμφανισιακα αλλα 3πορτο) και το θεωρω καλυτερο συνολικα αυτοκινητο... ΑΛΛΑ με την προηγουμενη πολιτικη τιμων!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ
Γενικά αυτες τις μέρες τρεχω απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία γιατί ψάχνομαι για αυτοκίνητο
αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτή τη στιγμή σε σχέση εξοπλισμού τιμής το bravo έχει την καλύτερη πρόταση (ακόμα και στα πετρελαιοκίνητα) ενω οι αλλες στον εξοπλισμό αυτο (Bravo EMOTION) θέλουν απο +1500ασε που λόγω της οικονομικής κρίσης η renault, η opel, και skoda εχουν σαν στοκ μονο αυτοκινητα βασικού εξοπλισμού και για πιο πλουσιες εκδοσεις περιμενεις τουλαχιστον 2 μήνες........
-
Ναι Λαμπρο εχεις δικιο αλλα εγω ΔΕΝ μιλαω για αυτα που ειναι στοκ αλλα για το καινουριο Bravo με τον νεο κινητηρα Multiair που περιμενουμε τοσο καιρο να ερθει.
-
Αυτή τη στιγμή η Fiat πουλάει μια νέα καινοτομική τεχνολογία η οποία μάλλον είναι αυτή που σε προσελκύει κιόλας (αλλιώς θα ήσουν ικανοποιημένος με ένα stock 150αρι στην εξευτελιστική τιμή των 17.500€!). Ως γνωστόν η τεχνολογία κοστίζει οπότε η τιμολογιακή πολιτική είναι πέρα για πέρα αναμενόμενη και λογική. Άλλωστε δεν μας βάζεις κανείς το μαχαίρι στο λαιμό...όποιος θέλει και μπορεί αγοράζει!!
Fiat Bravο 2007