-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
:offtopicviii:
http://www.youtube.com/watch?v=7Lvo0fe0 ... re=related
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... αλλά είναι το καλύτερο θέαμα στα Disney Studios.
Live είναι το κάτι άλλοΠες μου οτι εχεις παει!Αν ναι ,ετοιμασου στην επομενη συναντηση για πληρη αναφορα γιατι μεσα μου αισθανομαι ακομα παιδι και θελω να παω!
Για μενα βεβαια που εχω το καλυτερο και τη μεγαλυτερη απ'ολους σας ολα αυτα ειναι παιχνιδακι!
Και που νομιζεις ότι ήμουνα καλοκαιρινες διακοπές ??
3μερες Disneyland και Disney Studios με διαμονη μέσα παρακαλώ... Είχα γίνει χειρότερος από τα μικρά μου. Αντί να με τραβάνε αυτά για να ανεβούμε στα παιχνίδια ... τα τραβούσα εγώ
Πλήρη περιγραφή και με χάρτες παρακαλώ !!! Θα σου κοστίσει κατι παραπάνω αλλά είσαι large τύπος εσύ...Δεν εχεις ανάγκη.Και πού'σαι μικρέ... Υπάρχουν παιχνίδια που θα σε κάνουν να πείς τον Δεσπότη... Παναγιώτη !!!!!
-
-
Που ησουν φιλε μου? Παρισι? ΛΑ? ΝΥ? Οντως εχει κατι παιχνιδια που τα βλεπεις ολα μπλε!!! Η αδρεναλινη ομως βαραει κοκκινα !!!
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Που ησουν φιλε μου? Παρισι? ΛΑ? ΝΥ? Οντως εχει κατι παιχνιδια που τα βλεπεις ολα μπλε!!! Η αδρεναλινη ομως βαραει κοκκινα !!!Παρίσι
-
To space mountain απλαει τα σπαει...Θυμαμαι ακομα το ουρλιαχτο της κοπελας μου!
ο Κωνσταντινος μας που εχει χαθει;;;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
To space mountain απλαει τα σπαει...Θυμαμαι ακομα το ουρλιαχτο της κοπελας μου!ο Κωνσταντινος μας που εχει χαθει;;;
Φιλε bibendum
O Κωνσταντινος διακοπαρει εδω και 2 βδομαδες!!
Ο Sakaflias διακοπαρει στα Παρισια!!Μην τους αγχωνεσαι αυτους!
Υποπτευομαι διαφυγη κεφαλαιων στα Τρικαλα ,δεν εξηγειται αλλιως αυτη η κατασταση!
Αλλα θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε!Ολα στην εφορια!
-
To space mountain απλαει τα σπαει...Θυμαμαι ακομα το ουρλιαχτο της κοπελας μου!
ο Κωνσταντινος μας που εχει χαθει;;;
Φιλε bibendum
O Κωνσταντινος διακοπαρει εδω και 2 βδομαδες!!
Ο Sakaflias διακοπαρει στα Παρισια!!Μην τους αγχωνεσαι αυτους!
Υποπτευομαι διαφυγη κεφαλαιων στα Τρικαλα ,δεν εξηγειται αλλιως αυτη η κατασταση!
Αλλα θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε!Ολα στην εφορια!
Ναι ναι όλα απο δω να τα πάρετε. Ευρώ με το τσουβάλι....
Τα χάρτινα ευρώ εδώ τα έχουμε για προσανάματα στο τζάκι. Και μια που είναι καλοκαίρι και δεν καίμε τζάκι είπαμε να τα ξοδέψουμε αλλιώς για να μην μας πιάνουν και χώρο -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Τα χάρτινα ευρώ εδώ τα έχουμε για προσανάματα στο τζάκι. Και μια που είναι καλοκαίρι και δεν καίμε τζάκι είπαμε να τα ξοδέψουμε αλλιώς για να μην μας πιάνουν και χώροΑστα αυτα τωρα η εφορια εχει πολλα να μαθει!
Παντως αφου ειδες ολο αυτο το θεαμα απο κοντα εισαι δικαιολογημενος που δεν ξεκολαγες απο εκει!
Υπόψιν:Απο κοντα (οταν βρεθουμε) θελω και φωτογραφικο υλικο και βιντεο (αν υπαρχουν)!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Τα χάρτινα ευρώ εδώ τα έχουμε για προσανάματα στο τζάκι. Και μια που είναι καλοκαίρι και δεν καίμε τζάκι είπαμε να τα ξοδέψουμε αλλιώς για να μην μας πιάνουν και χώροΣακαφλιά ξέχασες να ενημερώσεις τα παιδιά, ότι τα ευρώ εμείς οι Σακαφλιάδες τα χρησιμοποιούμε και για το άναμα του μπάρμπεκιου.
Πως νομίζεται ότι τα κοψίδια που φάγατε στον Ασπροπόταμο γίνονται τόσο νόστιμα. -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Τα χάρτινα ευρώ εδώ τα έχουμε για προσανάματα στο τζάκι. Και μια που είναι καλοκαίρι και δεν καίμε τζάκι είπαμε να τα ξοδέψουμε αλλιώς για να μην μας πιάνουν και χώροΣακαφλιά ξέχασες να ενημερώσεις τα παιδιά, ότι τα ευρώ εμείς οι Σακαφλιάδες τα χρησιμοποιούμε και για το άναμα του μπάρμπεκιου.
Πως νομίζεται ότι τα κοψίδια που φάγατε στον Ασπροπόταμο γίνονται τόσο νόστιμα. -
Ξερει καποιος που θα μπορουσαμε να βρουμε φιλτρο λαδιου και φιλτρο αερα για το Bravo;
Μπορουμε να ψαξουμε βαση καποιων διαστασεων η καποιων αλλων δεδομενων;Αν υπαρχει κατι στο διαδικτυο και το ξερετε βαλτε και ενα λινκ.
-
Ξερει καποιος που θα μπορουσαμε να βρουμε φιλτρο λαδιου και φιλτρο αερα για το Bravo;
Μπορουμε να ψαξουμε βαση καποιων διαστασεων η καποιων αλλων δεδομενων;Αν υπαρχει κατι στο διαδικτυο και το ξερετε βαλτε και ενα λινκ.
Ένα γρήγορο link για να μην λες ότι δεν ξέρουμε...
http://www.kaltsidis.com.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=7&the2id=118&the3id=937&theid=937&open1=7&open2=118&open3=937&thepid=1315&page=1 -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ένα γρήγορο link για να μην λες ότι δεν ξέρουμε...
http://www.kaltsidis.com.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=7&the2id=118&the3id=937&theid=937&open1=7&open2=118&open3=937&thepid=1315&page=1Εχω παθει πλακα!Πραγματικα εισαι γρηγορος!
Σε ευχαριστω Βελι!Δεν πιστευω αυτη τη περιοδο με τις εκλογες εν οψει να εχετε προβλημα με τις λακουβες στην Αθηνα!
Εδω παντως λιγο οι εκλογες λιγο τα μπινελικια μου εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα! -
Kύριοι , καλησπέρα σας και καλό χειμώνα (μιας και από εχθές στην Πάργα,έως σήμερα, ημέρα επιστροφής στα Τρίκαλα η βροχή μας συνόδευε μαζί με αισθητή μείωση θερμοκρασίας).
Σε καλή φυσική κατάσταση σας βρίσκω βλέπω
Παρ΄όλο που διαπίστωσα μια προσπάθεια διατάραξης του καλού κλίματος από τον 'ανταγωνισμό'...
Περιλιπτικά τι είδα στις διακοπές (πως λέμε τι είδε ο Γιαπωνέζος , και ναι Βελισσάριε οτι έπαθες θα μπορούσες να το πάθεις και σε ενα Γερμανοιαπωνικό κατασκεύασμα )Ιθάκη - Σαρακίνικο
Κατασκηνώσαμε στην δεύτερη παραλία (κάτω στη φωτογραφία) , βότσαλο στην παραλία και στα πρώτα μέτρα του νερού , ελαιώνας για σκιά , πρόσβαση από μονοπάτι .
Θέα από τη σκηνή
Αρχή φεγγαράδας πάνω από τον κόλπο
Πανσέληνος με υπόκρουση το κύμα και κάπου στο βάθος ήχος σαντουριού
-
Μέσο μετακίνησης στις διακοπές του 2010 ήταν το **Fiesta 1.4 80hp[b] της συζύγου.Οι δρόμοι της Ιθάκης (και η παρουσία 2 σκύλων) δεν επέτρεψαν τη χρήση του Bravo.
Ταχύτητες έως 140 (στην Εγνατία Οδό) αλλά κυρίως 40-60 στην ΙθάκηΗ Ιθάκη μικρό νησί , με λίγες παραλίες και απ οτι λένε οι ντόπιοι μικρή τουριστική περίοδο.Τιμές για φαγητό , λογικές. Βενζίνης...χμμμ...1,65€.
Κάμπινγκ δεν υπάρχει , αλλά η ελεύθερη κατασκήνωση ευτυχώς δεν διώκεται (ακόμα).Οπότε εμείς βολέψαμε το σπιτικό μας.
Το μόνο αρνητικό στην κατασκήνωση ήταν η ύπαρξη [b]ποντικών** (τρωκτικών όχι δίποδων) σε μεγάλους πλυθησμούς.Μάλιστα μπήκαν και στη σκηνή φίλης Γαλλίδας που ήταν μαζί μας ,δαγκώνοντάς την μάλιστα στο δάχτυλο.
Αν κανείς επισκεφθεί ποτέ το Σαρακίνικο και θέλει να κατασκηνώσει ας το έχει υπόψην του.Ευτυχώς εμείς με τα σκυλιά...no problem.
Σε απόσταση 1,5 χλμ ακόμα μια παραλία , το Φιλιατρό την οποία όμως επισκεφθήκαμε μόνο βράδυ.
Με αφορμή το περιστατικό με τον ποντικό , φύγαμε από την Ιθάκη (είχαμε μείνει ουσιαστικά και μόνοι μας στο Σαρακίνικο) με κατεύθυνση τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας περνώντας από τη Σάμη της Κεφαλονιάς.
και απότερο στόχο ταξιδιού την Πάργα. -
Καλως τον!
Καλο χειμωνα!Και του χρονου να ειστε καλα να πατε διακοπες!Αντε ,τωρα θελουμε παλι Bravoδιαδρομες !Ξεκινα την ερευνα ,εχουμε αγωνα τελη αυτου αρχες του αλλου μηνα!
Τι νομιζες;Ετσι θα σε αφηνα;
-
Πολύ όμορφη η Πάργα , με πολύ κόσμο αρχές Σεπτέμβρη (κυρίως Γερμανούς και Ιταλούς) , αλλά και πολύ 'κοσμική' για τα γούστα μας (ατελείωτες σειρές από ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες).
Για όποιον όμως δεν τον χαλάει αυτό το σκηνικό , είναι πολύ καλή επιλογή ως ταξιδιωτικός προορισμός.
Μερικές εικόνες της.
Αποψη του εσωτερικού του Κάστρου της Πάργας όπου λειτουργεί Bar αλλά και έκθεση φωτογραφίας
Καθίσαμε για ένα ποτό με θέα το φωτισμένο λιμάνι της Πάργας
Στην Πάργα άρχισα να βλέπω επιτέλους και Bravo μετά το ένα και μοναδικό που είδα στο Βαθύ της Ιθάκης...
Την επόμενη ημέρα κάναμε ένα ταξίδι για να έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τον ποταμό Αχέροντα. -
Καλως τον!
Καλο χειμωνα!Και του χρονου να ειστε καλα να πατε διακοπες!Αντε ,τωρα θελουμε παλι Bravoδιαδρομες !Ξεκινα την ερευνα ,εχουμε αγωνα τελη αυτου αρχες του αλλου μηνα!
Ευχαριστώ φίλε , να είστε και εσείς καλά!
(ολοι...και ο κομπρέσορας του κλιματιστικού! )Αγώνα?
Εγω νόμιζα πως θα κάναμε μια χαλαρή βόλτα να απολαύσουμε τοπία και γεύσεις! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλως τον!
Ευχαριστώ φίλε , να είστε και εσείς καλά!
(ολοι...και ο κομπρέσορας του κλιματιστικού! )Αγώνα?
Εγω νόμιζα πως θα κάναμε μια χαλαρή βόλτα να απολαύσουμε τοπία και γεύσεις!Ειναι διπλα σου και η συζυγος και τα γραφεις αυτα; Σε δευτερη μοιρα το φαγητο και τα τοπια -
Κομπρεσορας =
Fiat Bravο 2007