-
Ο Αχέροντας όλα τα λεφτά!
Εδω, περίπου 2 χλμ μετά τις πηγές του , νερό καθάριο που πίνεται και παγωμένο!
Περάσαμε και από το Νεκρομαντείο, μυστηριακός χώρος με φοβερά κτίσματα.
Στη συνέχεια κατεβήκαμε έως τις εκβολές του ποταμού.
Ένα μικρό βίντεο από τις εκβολές του ποταμού
http://www.youtube.com/watch?v=fNMqq-DWTVs
Την επομένη ο καιρός συνέφιασε , ξεκίνησε να βρέχει (ευτυχώς διαπιστώσαμε ότι η σκηνή αντέχει) και σήμερα το πρωί ξεστήσαμε.Μέσω Εγνατίας 0δού και υπό μικρή βροχόπτωση κάναμε το ταξίδι της επιστροφής.
Το 'μωρό' ήταν εκεί και περίμενε υπομονετικά...
Δεν κρατήθηκα και το έβγαλα μια μικρή βόλτα
**Αμάν!!! ....τι ελαφρύ τιμόνι!...τι απότομο πιάσιμο των φρένων!...τι επιτάχυνση!.....120-140-160...φρένο - φρένο - φρένο...είσαι μόνο 500μ από το σπίτι σε έναν στενό επαρχιακό δρόμο και ακολουθεί διασταύρωση! ....φτου!...αύριο πρέπει να βάλω και βενζίνη! **
Λοιπόν είμαι έτοιμος να ακούσω για τιμές , θορύβους , καταναλώσεις , τριγμούς κλπ κλπ.
Να είναι το φθινόπωρο του 2010 επιεικές μαζί μας (εύχομαι). -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
:offtopicviii:http://www.youtube.com/watch?v=7Lvo0fe0 ... re=related
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... αλλά είναι το καλύτερο θέαμα στα Disney Studios.
Live είναι το κάτι άλλοΚαι το υποψιαζόμουν ότι εσυ ήσουν ο οδηγός στα πρώτα λεπτά του βίντεο (στο κόκκινο αυτοκίνητο)..!!!!
-
Κωνσταντίνε καλώς μας ήρθες και καλό χειμώνα να έχουμε όλοι μας!!!!
Στη Πάργα ήμουνα πριν από 2 χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ.
Βέβαια για μπάνιο ποτέ δεν μείναμε στην πόλη αλλά φεύγαμε σε παραλίες που βρίσκαμε προς Σύβοτα.
Η πόλη το βράδυ όμως είναι πανέμορφη!!!! -
βρε τι ωραια οιυ ειναι η Ελλαδα μας....
-
Ωραία πρέπει να πέρασες Κωνσταντίνε !!! Καλή επιστροφή να έχεις τώρα !!!
Καλή επιλογή ο Αχέροντας. Έχω διαβάσει διάφορα για την επιλογή του χώρου και για την τεχνολογία που κρυβόταν πίσω απο το μαντείο. Κρίμα που δεν έχει αξιοποιηθεί.Βλέπω πήγες και στο δεύτερο 'χωριό' μου... είχα να σου πω μέρη για ελεύθερο στο Φισκάρδο και την Σάμη... ουυυυ
Τρίτη χρονιά που δεν πάω διακοπές στην Κεφαλονιά ....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ωραία πρέπει να πέρασες Κωνσταντίνε !!! Καλή επιστροφή να έχεις τώρα !!!
Καλή επιλογή ο Αχέροντας. Έχω διαβάσει διάφορα για την επιλογή του χώρου και για την τεχνολογία που κρυβόταν πίσω απο το μαντείο. Κρίμα που δεν έχει αξιοποιηθεί.Βλέπω πήγες και στο δεύτερο 'χωριό' μου... είχα να σου πω μέρη για ελεύθερο στο Φισκάρδο και την Σάμη... ουυυυ
Τρίτη χρονιά που δεν πάω διακοπές στην Κεφαλονιά ....
Ευχαριστώ φίλε ,
εύχομαι να πας Κεφαλονιά του χρόνου! -
Προς συμμόρφωση και αποφυγή πειραματισμών με τους κινητήρες σας...(dickdick για σένα χτυπά η καμπάνα! )
http://fiatperformanceclub.forumotion.com/forum-f3/topic-t1829-10.htm -
Νομίζω ότι πήγαινε γυρεύοντας στην συγκεκριμένη περίπτωση.....
Και κακό setup και αδιόρθωτη συμπεριφορά (το κατάλαβε αλλά συνέχισε την κόντρα... )
Αυτό δεν είναι ατυχία, είναι επιβεβαίωση των νόμων της φυσικής !!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Νομίζω ότι πήγαινε γυρεύοντας στην συγκεκριμένη περίπτωση.....Και κακό setup και αδιόρθωτη συμπεριφορά (το κατάλαβε αλλά συνέχισε την κόντρα... )
Αυτό δεν είναι ατυχία, είναι επιβεβαίωση των νόμων της φυσικής !!και της ηλιθιότηταςθα συμπλήρωνα
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Προς συμμόρφωση και αποφυγή πειραματισμών με τους κινητήρες σας...(dickdick για σένα χτυπά η καμπάνα! )Α εμενα δεν με ενδιαφερουν οι πειραματισμοι με το αυτοκινητο μου.Αλλωστε το δικο μου ειναι γρηγοροτερο απο τα δικα σας οποτε δεν εχω λογο να ασχοληθω!
Σοβαρα τωρα, αν θες κατι γρηγοροτερο παιρνεις κατι γρηγοροτερο.Τα ημιμετρα οδηγουν παντα σε ασχημα αποτελεσματα.Και εγω εχω μπει στο πειρασμο αλλα ''κερδισε'' ο φοβος μου ,μην παω για μαλι και φυγω κουρεμενος.
-
Σωστός ο κύριος!(dickdick)
Ευκαιρία να μας πουν τώρα πλέον , οι νεότεροι κάτοχοι Bravo , τις εντυπώσεις τους από το απόκτημά τους (το σκεφτόμουν τώρα που ερχόμουν στη δουλειά...βλέποντας τον δείκτη της βενζίνης να κατρακυλά ).Τι έχετε αποκομίσει στους λίγους μήνες συμβίωσης λοιπόν?
-
Επειδή δεν είμαστε όλοι μέλη στο φόρουμ, έχει λιώσει πιστόνι 2 & 4;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επειδή δεν είμαστε όλοι μέλη στο φόρουμ, έχει λιώσει πιστόνι 2 & 4;2 για αρχή , αλλά με τη λόξα που τον δέρνει δεν θα αργήσει και για τα υπόλοιπα...
-
Φτωχό μείγμα; Ή τελίκιαζε για ώρες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φτωχό μείγμα; Ή τελίκιαζε για ώρες;Μεταφέρω αυτούσιο κείμενο
'ενα κρυο βραδυ του σεπτεμβρη πανω σε κοντρα με γνωστο bmw e46 328i 2ο σταδιο. το 2ο πιστονι καταστραφηκε και εδωσε σφαλιαρα στο μπουζι,του οποιου η τυχη αγνοητε
16μοιρες αβανς με 1.4 πιεση και 95αρα νοθευμενη= ΜΠΟΥΜΜΜΜ.
περαστικα μου....' -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
αλλά με τη λόξα που τον δέρνει δεν θα αργήσει και για τα υπόλοιπα...Μπα. Τωρα βρηκε τα ορια του κινητηρα.
Υπ'οψιν, το μοτερ (μεχρι τωρα) δεν εχει ανοιχτει. Το αμαξι 'επαιζε' στα 210-220+ και ομολογουμενως πηγαινε σφαιρα.
O ιδιος ομολογει: '16μοιρες αβανς με 1.4 πιεση και 95αρα = ΜΠΟΥΜΜΜΜ'Τελοσπαντων, αυτα ειναι στο προγραμμα οταν εχεις τετοια λοξα...
-
1,4 υπερπίεση=2,4 απόλυτη με κλειστό μοτέρ;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1,4 υπερπίεση=2,4 απόλυτη με κλειστό μοτέρ;;;;Δεν είναι κλειστό πλέον...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1,4 υπερπίεση=2,4 απόλυτη με κλειστό μοτέρ;;;;Nαι.
Και θα παραμεινει με τα εργοστασιακα εντοσθια. -
Eυγενική προσφορά του μέλους Alba.
Διάθεση του Bravo και στην Βραζιλία.
Fiat Bravο 2007