-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μετά σου φταίνε οι Γερμανοί
Μη μιλας εσυ με τα λαδια στο πορτ μπαγκαζ.
Ζήτω το Δωδεκάθεο!
Μ άρεσε αυτή η πρασινωπή υπογραφή....
Ποτε θα κανουμε την επομενη;Δεν κρατιεμαι!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μετά σου φταίνε οι Γερμανοί
Μη μιλας εσυ με τα λαδια στο πορτ μπαγκαζ.
Ζήτω το Δωδεκάθεο!
Μ άρεσε αυτή η πρασινωπή υπογραφή....
Ποτε θα κανουμε την επομενη;Δεν κρατιεμαι!
Τα ήθελε η γυναίκα να τηγανίσει κεφτέδες
Θα σου κάνω δώρο φρέον στα γενέθλια σου
-
Αστα αυτά και πες πως τα πέρασες στη....μαμά!
'Εριξες καμιά γκαζιά στη Λαμία? -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τα ήθελε η γυναίκα να τηγανίσει κεφτέδες
Θα σου κάνω δώρο φρέον στα γενέθλια σου
30 Αυγουστου ειναι .Κανονισε να το ξεχασεις ε!
Αστα αυτά και πες πως τα πέρασες στη....μαμά!
'Εριξες καμιά γκαζιά στη Λαμία?Λοιπον ψοφησα να κανω δουλειες!Ανοιξαμε ενα παραθυρο στο σαλονι του σπιτιου και μου εφυγε η Παναγια.
Γκαζιες πολλες εκανα στο Μπραλο αλλα μονο μια μερα (ηθελε ο αδερφος μου κοντρα ) και χωρις ανταγωνισμο στην ουσια (εχει το kia pro_ceed ).
Μονο παραπονο τα Bridgestone δεν ειχαν ζεσταθει αρκετα.Η διαδρομη πριν να αρχισουν οι στροφες ηταν γυρω στα 30χλμ στην εθνικη οδο. -
......
Γκαζιες πολλες εκανα στο Μπραλο αλλα μονο μια μερα (ηθελε ο αδερφος μου κοντρα ) και χωρις ανταγωνισμο στην ουσια (εχει το kia pro_ceed ).
Μονο παραπονο τα Bridgestone δεν ειχαν ζεσταθει αρκετα.Η διαδρομη πριν να αρχισουν οι στροφες ηταν γυρω στα 30χλμ στην εθνικη οδο.Ετσι-έτσι....σαν λαικό παιδί που είσαι!(μου ήθελες και Merc)
Πράγματι , όσους έχω δει με kia pro_ceed έχουν ένα υφάκι 'γκαζιάρικο'...
Δεν πιστεύω να 'ζάλισες' τον Sakaflia?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πράγματι , όσους έχω δει με kia pro_ceed έχουν ένα υφάκι 'γκαζιάρικο'...
Ο αδερφος μου ειναι ενας απο αυτους!
Δεν πιστεύω να 'ζάλισες' τον Sakaflia?Ε ειπαμε ο ανθρωπος ειναι ευγενικος και καλος μην το παραχεσουμε κιολας.Για μια απλη διευκρινιση τον πηρα.
Sakaflia πες και εσυ βρε!
-
.........................
Sakaflia πες και εσυ βρε!Πρέπει να την έκανε για διακοπές....
-
Ωχ ποιος με σωνει τωρα απο σενα και το Veli.
-
Σχετικά με την κατανάλωση?
Μπααα..μην αγχώνεσαι , επέστρεψα στα παλιά καλά νούμερα (και με 100αρα μάλιστα). -
Σχετικά με την κατανάλωση?
Μπααα..μην αγχώνεσαι , επέστρεψα στα παλιά καλά νούμερα (και με 100αρα μάλιστα).Ετσι σε θελω άπλα!
Για καταναλωση τι να σου πω;
Ταξιδι εχθες και σημερα εκανα κατι βολτες σε νορμαλ ταχυτητες και πριν απο λιγο που ηρθα σπιτι ειχα 9,1lt.Τυχαιο;
Δεν νομιζω!
Α ρε δασκαλε!
-
Σε βλέπω να σταθεροποιείσαι στα 9,3-10,00l/100km....κάπου εκεί θα παίζεις στη Θεσ/κη (εφ όσον φυσικά ακολουθήσεις τις οδηγίες ).
-
Σε βλέπω να σταθεροποιείσαι στα 9,3-10,00l/100km....κάπου εκεί θα παίζεις στη Θεσ/κη (εφ όσον φυσικά ακολουθήσεις τις οδηγίες ). -
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.....κι αυτο το καλοκαίρι
Μια και καμία. Αυριο βράδυ φεύγω....Οφείλω να ομολογήσω πως το παιδί ήταν αρκετά ευγενικό Τώρα αν αργότερα ξεσαλώσει αυτό είναι άλλο θέμα...
Εξάλλου το είπαμε... όποτε θέλετε και όπου μπορώ να βοηθήσω -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.....κι αυτο το καλοκαίρι
Μια και καμία. Αυριο βράδυ φεύγω....Οφείλω να ομολογήσω **πως το παιδί ήταν αρκετά ευγενικό **:lol: Τώρα αν αργότερα ξεσαλώσει αυτό είναι άλλο θέμα...
Εξάλλου το είπαμε... όποτε θέλετε και όπου μπορώ να βοηθήσωΕτσι...να διαμορφώνει χαρακτήρα!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Οφείλω να ομολογήσω πως το παιδί ήταν αρκετά ευγενικό Τώρα αν αργότερα ξεσαλώσει αυτό είναι άλλο θέμα...
Εξάλλου το είπαμε... όποτε θέλετε και όπου μπορώ να βοηθήσωΤέτοια λέγε εσύ και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την συνέχεια !!!
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !!!
-
Μόλις τα άκουσε ο ...dickdick!
Alfa Romeo Giulietta
από MILANEZOS » 09/08/10 10:02dickdick έγραψε:
Kωνσταντίνος έγραψε:
Η δικαίωση του Bravo..........
Πλακα -πλακα ας μου πει καποιος τι παραπανω εχει η Τζουλιετα απο τα υπολοιπα του γκρουπ!Εκτος απο την ομορφια που ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο!- το καλυτερο πλαισιο σε αυτοκινητο παραγωγης ανεξαρτητου κλασης, απο πλευρας παθητικης ασφαλειας.
Προσφατα αποτελεσματα σε κρασ τεστ βγηκε καλυτερη η απο την 5αρα, σου λεει κατι?
2)τιμονι ηλεκτρικο μεν, διπλου πινιον που εισαγει νεα δεδομενα στα ηλεκτρικα τιμονια, οσο αφορα αισθηση-πληροφορηση
3)αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων (αλουμινιου) σε σχεση με τον ημιακαμπτο αξονα του ανταγωνισμου (εσωτερικου και στην πλειονοτητα του εξωτερικου)
4)φρενα τετραπιστονα by brembo.... - εσωτερικο που συνδιαζει ρετρο στοιχεια με οτι απαιτειται ωστε ενα συγχρονο αυτοκινητο του σημερα να θεωρειται ανταγωνιστικο
- κινητηρες τεχνολογιας multiair ενω ο ανταγωνισμος (εσωτερικος) ειναι ακομη με τους t-jet
καλυτερα να υπαρχει επαρκης πληροφορηση προτου εκφερουμε γνωμη αποπροσανατολιζοντας τους υπολοιπους με την **ημιμαθεια-αγνοια **μας.......
- το καλυτερο πλαισιο σε αυτοκινητο παραγωγης ανεξαρτητου κλασης, απο πλευρας παθητικης ασφαλειας.
-
Μόλις τα άκουσε ο ...dickdick!Alfa Romeo Giulietta
Kωνσταντίνος έγραψε:
Πλακα -πλακα ας μου πει καποιος τι παραπανω εχει η Τζουλιετα απο τα υπολοιπα του γκρουπ!Εκτος απο την ομορφια που ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο!- το καλυτερο πλαισιο σε αυτοκινητο παραγωγης ανεξαρτητου κλασης, απο πλευρας παθητικης ασφαλειας.
Προσφατα αποτελεσματα σε κρασ τεστ βγηκε καλυτερη η απο την 5αρα, σου λεει κατι?
2)τιμονι ηλεκτρικο μεν, διπλου πινιον που εισαγει νεα δεδομενα στα ηλεκτρικα τιμονια, οσο αφορα αισθηση-πληροφορηση
3)αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων (αλουμινιου) σε σχεση με τον ημιακαμπτο αξονα του ανταγωνισμου (εσωτερικου και στην πλειονοτητα του εξωτερικου)
4)φρενα τετραπιστονα by brembo.... - εσωτερικο που συνδιαζει ρετρο στοιχεια με οτι απαιτειται ωστε ενα συγχρονο αυτοκινητο του σημερα να θεωρειται ανταγωνιστικο
- κινητηρες τεχνολογιας multiair ενω ο ανταγωνισμος (εσωτερικος) ειναι ακομη με τους t-jet
καλυτερα να υπαρχει επαρκης πληροφορηση προτου εκφερουμε γνωμη αποπροσανατολιζοντας τους υπολοιπους με την **ημιμαθεια-αγνοια **μας.......
Η επονομαζόμενη και Ιταλική επίθεση !!! Αβάντι !!!
Είδες που οι alfisti είναι προπονημένοι και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ? Όχι σαν τους Vagίτες του φόρουμ που πλέον βουτυροποιήθηκαν και δεν αντιδρούν στις προκλήσεις !!!!
- το καλυτερο πλαισιο σε αυτοκινητο παραγωγης ανεξαρτητου κλασης, απο πλευρας παθητικης ασφαλειας.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Η επονομαζόμενη και Ιταλική επίθεση !!! Αβάντι !!!Είδες που οι alfisti είναι προπονημένοι και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ? Όχι σαν τους Vagίτες του φόρουμ που πλέον βουτυροποιήθηκαν και δεν αντιδρούν στις προκλήσεις !!!!
δεν μας σώζει τίποτα τώρα.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μόλις τα άκουσε ο ...dickdick!
Alfa Romeo Giulietta
Kωνσταντίνος έγραψε:
4)φρενα τετραπιστονα by brembo....
5) εσωτερικο που συνδιαζει ρετρο στοιχεια με οτι απαιτειται ωστε ενα συγχρονο αυτοκινητο του σημερα να θεωρειται ανταγωνιστικο
6) κινητηρες τεχνολογιας multiair ενω ο ανταγωνισμος (εσωτερικος) ειναι ακομη με τους t-jet
καλυτερα να υπαρχει επαρκης πληροφορηση προτου εκφερουμε γνωμη αποπροσανατολιζοντας τους υπολοιπους με την **ημιμαθεια-αγνοια **μας.......Η επονομαζόμενη και Ιταλική επίθεση !!! Αβάντι !!!
Είδες που οι alfisti είναι προπονημένοι και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ? Όχι σαν τους Vagίτες του φόρουμ που πλέον βουτυροποιήθηκαν και δεν αντιδρούν στις προκλήσεις !!!!
-
Καλό!
(ως απάντηση βέβαια , σχετικά με τα τουτούνια σας ..ε ας μην υπερβάλετε και εσείς! )
Fiat Bravο 2007