-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Γεια σε ολους!
Ωραιο το ταξιδακι Κων/νε !! Θελω πολυ να παω στα Μετεωρα αλλα προς το παρων, πηγα ενα ταξιδακι με την Μονικα μεχρι τιν Χαλκιδικη. Εκανα 620 χμ με 3 ατομα και ενα σκυλο στο αμαξι, φουλ μπαγαζια και κλιμα συνεχεια και καταφερα καταναλωση 8,6 με 8,8λτ/100χμ. Καθολου ασχημα ε? Πηγαινα με 120-160 (και 180 σε ενα σημειο) οποτε πολυ ευχαριστημένος απο τις καταναλώσεις. Πηγα Κασανδρα, στο Πευκοχωρι οπου ηταν γεματο κοσμο πρώην ανατολικου μπλοκ και βαλκανιων. Χαμος γινοταν!! Δεν συγκρίνεται με τα μετέωρα αλλα ειχε κατι δίμετρες ρωσιδαρες....By the way, πατησα τα 2500χμ στην Μονικα. Γενικα μετα τα 1500 την ανοίγω χαλαρά μέχρι τις 4-4,5κ στροφές με μεγίστη ταχύτητα τα 180. Ηρθε η ωρα να δω κοφτες (μολις πληρωθω...)?? Τι λέτε??
Ελπίζω ο σκύλος να είναι:
α. Μικρόσωμος
β. Με κοντό τρίχωμα
γ. Με καλούς τρόπουςγιατί τα δικά μου (μετά την κατάσταση που είχαν δημιουργήσει στο εσωτερικό του προηγούμενου αυτοκινήτου) έχουν φάει έξωση από το Bravo.
O καιρός γαρ Εγγύς!
Ξεκίνα να τα χώνεις!
(και με τις 2 έννοιες ) -
Μα καλά τι λέτε?? Είμαι στο τρίτο ΦΙΑΤ μου (δεύτερο μπραβο) και η καλύτερη στιγμη της μερας μου ειναι το πρωι πριν παω στην δουλειά και το απόγευμα που γυρνάω, επειδή θα οδηγήσω την μπραβουρα!!! Κώλυμα λέμε!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γεια σε ολους!
Ωραιο το ταξιδακι Κων/νε !! Θελω πολυ να παω στα Μετεωρα αλλα προς το παρων, πηγα ενα ταξιδακι με την Μονικα μεχρι τιν Χαλκιδικη. Εκανα 620 χμ με 3 ατομα και ενα σκυλο στο αμαξι, φουλ μπαγαζια και κλιμα συνεχεια και καταφερα καταναλωση 8,6 με 8,8λτ/100χμ. Καθολου ασχημα ε? Πηγαινα με 120-160 (και 180 σε ενα σημειο) οποτε πολυ ευχαριστημένος απο τις καταναλώσεις. Πηγα Κασανδρα, στο Πευκοχωρι οπου ηταν γεματο κοσμο πρώην ανατολικου μπλοκ και βαλκανιων. Χαμος γινοταν!! Δεν συγκρίνεται με τα μετέωρα αλλα ειχε κατι δίμετρες ρωσιδαρες....By the way, πατησα τα 2500χμ στην Μονικα. Γενικα μετα τα 1500 την ανοίγω χαλαρά μέχρι τις 4-4,5κ στροφές με μεγίστη ταχύτητα τα 180. Ηρθε η ωρα να δω κοφτες (μολις πληρωθω...)?? Τι λέτε??
Ελπίζω ο σκύλος να είναι:
α. Μικρόσωμος
β. Με κοντό τρίχωμα
γ. Με καλούς τρόπουςγιατί τα δικά μου (μετά την κατάσταση που είχαν δημιουργήσει στο εσωτερικό του προηγούμενου αυτοκινήτου) έχουν φάει έξωση από το Bravo.
O καιρός γαρ Εγγύς!
Ξεκίνα να τα χώνεις!
(και με τις 2 έννοιες )Ο σκύλος ειναι κοκερ σπανιελ με σεττερ. Ειναι μικροσωμος (σαν κοκερ) με κοντη τριχα (απο σεττερ και δεν μαδάει ιδιαίτερα) και εχει μαθει να κάθετε στα ποδια του συνοδηγου στο πατακι και να κοιμαται ΟΛΗ την διάρκεια του ταξιδιού!! Μιλάμε για σιδηρούν πειθαρχεία !!!
-
Μα καλά τι λέτε?? Είμαι στο τρίτο ΦΙΑΤ μου (δεύτερο μπραβο) και η καλύτερη στιγμη της μερας μου ειναι το πρωι πριν παω στην δουλειά και το απόγευμα που γυρνάω, επειδή θα οδηγήσω την μπραβουρα!!! Κώλυμα λέμε!!!Μας μπέρδεψες τωρα.....
Κώλυμα εκ του κωλύομαι ή κόλλημα εκ του κολλήματος?ναι βρε...καταλάβαμε έχεις φάει και εσυ κόλλημα με το turbo lag!
YΓ:ωραίος ο σκύλος!!!!
ΥΓ: και για να κλείνει ο κύκλος της παραφιλολογίας σχετικά με το αν καίνε λάδια οι tjet....στην τελευταία αλλαγή λαδιών (29500χλμ) όπως και στις προηγούμενες ...δεν έλειπε ούτε σταγόνα. -
Μα καλά τι λέτε?? Είμαι στο τρίτο ΦΙΑΤ μου (δεύτερο μπραβο) και η καλύτερη στιγμη της μερας μου ειναι το πρωι πριν παω στην δουλειά και το απόγευμα που γυρνάω, επειδή θα οδηγήσω την μπραβουρα!!! Κώλυμα λέμε!!!Εγώ δεν άντεξα και του τα έχωσα κανα δυο φορές.
Την μία, έκανα γρήγορη προσπέραση , εγώ με τρίτη και 80χλμ και ο άλλος με 110-120χλμ, η οποία ήταν τόσο γρήγορη (για τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου) που στα μισά αντί για τετάρτη άλλαξα σε πέμπτη και πάλι ακαριαία έγινε ...
Πιστεύω οτι μετά τα ταξιδάκια που έχω στο πρόγραμμα τις επόμενες 15 μέρες, θα έχω καλύψει 5000χλμ και θα πάω για αλλαγή λαδιών/φίλτρου για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μα καλά τι λέτε?? Είμαι στο τρίτο ΦΙΑΤ μου (δεύτερο μπραβο) και η καλύτερη στιγμη της μερας μου ειναι το πρωι πριν παω στην δουλειά και το απόγευμα που γυρνάω, επειδή θα οδηγήσω την μπραβουρα!!! Κώλυμα λέμε!!!
Εγώ δεν άντεξα και του τα έχωσα κανα δυο φορές.
Την μία, έκανα γρήγορη προσπέραση , εγώ με τρίτη και 80χλμ και ο άλλος με 110-120χλμ, η οποία ήταν τόσο γρήγορη (για τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου) που στα μισά αντί για τετάρτη άλλαξα σε πέμπτη και πάλι ακαριαία έγινε ...
Πιστεύω οτι μετά τα ταξιδάκια που έχω στο πρόγραμμα τις επόμενες 15 μέρες, θα έχω καλύψει 5000χλμ και θα πάω για αλλαγή λαδιών/φίλτρου για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.
Δοκίμασε και το πέρασμα από 4η κατευθείαν σε 6η.....πολύ ομαλή αλλαγή , γλιτώνεις και μια κίνηση
-
Προτεινω να ξεκινατε κατευθειαν με 6η! γιατι να κανετε ασκοπες κινησεις??
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Προτεινω να ξεκινατε κατευθειαν με 6η! γιατι να κανετε ασκοπες κινησεις??Εμείς που μπορούμε γιατί όχι ???
-
Προτεινω να ξεκινατε κατευθειαν με 6η! γιατι να κανετε ασκοπες κινησεις??
Εμείς που μπορούμε γιατί όχι ???
Αυτο λεω κ εγω.. η φυσικη μπαινει σε νεες διαστασεις!!!
-
Αρκεί να μην είναι σε.....ανηφόρα
(Κρουζάκια σε πειράζουμε βρέ!) -
Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση...
-
Αυτο μονο με ''κοντρα'' ''ξεπλενενται''.....σε πεδιαδα...
-
Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση...Είπαμε , πλάκα κάνουμε.
Τι λέει το crouze?...γράφει χιλιόμετρα?Ο χαμένος κερνάει ένα φουλάρισμα ρεζερβουάρ οκ?
-
Με την χθεσινη βολτα στην νοτια Κρητη ξεπερασα τα 8000xλμ και το αυτοκινητο εχει αρχισει να ανοιγει αρκετα.
Φορτωμενο,με κλιμα,και με φουλ μπαγκαζια καναμε ανετο ταξιδι και με αρκετα ανοιγματα (εκει που μπορουσα).
Οσο για την ''κοντρα''....καλυτερα να παιξουμε τις αδειες των αυτοκινητων.Θα μας ''βγει'' πιο φθηνα!!! -
Με την χθεσινη βολτα στην νοτια Κρητη ξεπερασα τα 8000κλμ και το αυτοκινητο εχει αρχισει να ανοιγει αρκετα.
Φορτωμενο,με κλιμα,και με φουλ μπαγκαζια καναμε ανετο ταξιδι και με αρκετα ανοιγματα (εκει που μπορουσα).Πήγες μήπως Σούγια?
Είχε κόσμο (Bravo ήθελα να πω , για να μη βγαίνουμε off topic)? -
BRAVO για.. on topic. Πηγαμε στον Κομο ειναι παραλια στν κολπο της Μεσσαρας.διπλα στα Ματαλα.Ηταν πολυ καλα, αλλα ειχε λιγο κυμα και τα παιδια δεν επαιξαν οσο θα ηθελαν με την θαλασσα.
Αλλες χρονιες τετοια εποχη ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο.Ειχε και τωρα αλλα οσο ''επρεπε'' για να εισαι ανετα στην παραλια! -
BRAVO και στους δυο σας που το κάνατε ταξιδιωτικό το topic!
Παρακαλώ να βάζετε όμως και καμια φωτογραφία για εμάς τους άβγαλτους με την 32χλμ/ώρα, μέση !!
-
BRAVO και στους δυο σας που το κάνατε ταξιδιωτικό το topic!Παρακαλώ να βάζετε όμως και καμια φωτογραφία για εμάς τους άβγαλτους με την 32χλμ/ώρα, μέση !!
Ανεβαίνεις - ανεβαίνεις!
-
http://www.autofree.gr/ms.php?id=5635
'Διαθέσιμη είναι στην Ιταλία μία νέα έκδοση του Fiat Bravo. Η γκάμα των κινητήρων γίνεται πλουσιότερη με την προσθήκη του 1.4 Multiair Turbo, τον οποίο συναντάμε στο Punto Evo αλλά και στην Alfa Romeo MiTo. Για την περίσταση όμως, η απόδοση έχει ανέβει στους 140 ίππους και η μέγιστη ροπή στα 23,4 χλγμ. στις 1.750 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start&Stop, η κατανάλωση είναι μόλις 5,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. σε μεικτό κύκλο και οι εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ.
Στην Ιταλία το Bravo 1.4 Multiair Turbo διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Dynamic, Emotion και Sport), με τιμές από 20.700 έως 21,700 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα η συγκεκριμένη έκδοση του Bravo. Παράλληλα, ο 1.4 T-Jet, ισχύος 120 ίππων, πληροί πλέον την οδηγία Euro 5, εκπέμποντας 146 γρ. CO2 ανά χλμ.'
Τι καλά που θα ήταν αν μπορούσαμε (σε 5-6 μήνες σίγουρα θα γίνεται, μπορεί και συντομότερα) να αλλάξουμε τα προγράμματα βάζοντας ένα απλό και οικονομικό EURO5 για καθημερινό και ένα λίγο πιο άγριο SPORT με το κουμπί πατημένο, με ανεβασμένη λίγο ακόμα πίεση για τις 'ευχάριστες' στιγμές...
-
http://www.autofree.gr/ms.php?id=5635
'Διαθέσιμη είναι στην Ιταλία μία νέα έκδοση του Fiat Bravo. Η γκάμα των κινητήρων γίνεται πλουσιότερη με την προσθήκη του 1.4 Multiair Turbo, τον οποίο συναντάμε στο Punto Evo αλλά και στην Alfa Romeo MiTo. Για την περίσταση όμως, η απόδοση έχει ανέβει στους 140 ίππους και η μέγιστη ροπή στα 23,4 χλγμ. στις 1.750 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start&Stop, η κατανάλωση είναι μόλις 5,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. σε μεικτό κύκλο και οι εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ.
Στην Ιταλία το Bravo 1.4 Multiair Turbo διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Dynamic, Emotion και Sport), με τιμές από 20.700 έως 21,700 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα η συγκεκριμένη έκδοση του Bravo. Παράλληλα, ο 1.4 T-Jet, ισχύος 120 ίππων, πληροί πλέον την οδηγία Euro 5, εκπέμποντας 146 γρ. CO2 ανά χλμ.'
Τι καλά που θα ήταν αν μπορούσαμε (σε 5-6 μήνες σίγουρα θα γίνεται, μπορεί και συντομότερα) να αλλάξουμε τα προγράμματα βάζοντας ένα απλό και οικονομικό EURO5 για καθημερινό και ένα λίγο πιο άγριο SPORT με το κουμπί πατημένο, με ανεβασμένη λίγο ακόμα πίεση για τις 'ευχάριστες' στιγμές...Σίγουρα θα είναι ελαφρά πιο οικονομικό με τον Multiair και με καλυτερες επιδόσεις στον τομέα των ρύπων.
Βλέπω όμως οτι οι τιμές τσίμπισαν λίγο και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό.
Fiat Bravο 2007