-
Ο καιρος ανοιξε... συντομα θα φανει η αληθεια για την ισχυ του κλιματιστικου μας.... Βασικα η δικια σας εμπειρια τι λεει? Η Απο τα λιγα που εχω δει, θελει λιγη ωρα να ξεκινησει να ριχνει κρυο και παλι δεν το βρηκα ιδιαιτερα ικανοποιητικο και επιφυλάσσομαι για την συνεχεια.... συγκριτικα παντα με το Golf που ριχνει παγακια Επισης κλασσικα παραμενει το προβλημα (γαμ@ την Fiat μου) μεγαλυτερος ροης αερα απο τους κεντρικους αεραγωγους και μικροτερης απο τους ακριανους... βεβαια μπορει να εχω και λαθος γιατι απο την μερια του παραθυρου με χτυπα και ο ηλιος... αλλα οπως και να εχει θα επρεπε να ειναι ποιο ισχυρη η ροη στις ακρες...
Τεσπα... το ψυριζω, απλα πρεπει λιγο να γκρινιαξω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ο καιρος ανοιξε... συντομα θα φανει η αληθεια για την ισχυ του κλιματιστικου μας.... Βασικα η δικια σας εμπειρια τι λεει? Η Απο τα λιγα που εχω δει, θελει λιγη ωρα να ξεκινησει να ριχνει κρυο και παλι δεν το βρηκα ιδιαιτερα ικανοποιητικο και επιφυλάσσομαι για την συνεχεια.... συγκριτικα παντα με το Golf που ριχνει παγακια Επισης κλασσικα παραμενει το προβλημα (γαμ@ την Fiat μου) μεγαλυτερος ροης αερα απο τους κεντρικους αεραγωγους και μικροτερης απο τους ακριανους... βεβαια μπορει να εχω και λαθος γιατι απο την μερια του παραθυρου με χτυπα και ο ηλιος... αλλα οπως και να εχει θα επρεπε να ειναι ποιο ισχυρη η ροη στις ακρες...Τεσπα... το ψυριζω, απλα πρεπει λιγο να γκρινιαξω
Εγω που το εχω απο περυσι τον Ιουνιο το αυτοκινητο και το καλοκαιρι του δωσα και καταλαβε δεν εχω καποιο παραπονο αντιθετως ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Σκεψου οτι πριν ειχα Punto που καμια φορα το εκλεινα γιατι κρυωνα ενω εξω ειχε 39-41 βαθμους.
Τωρα αυτο με τους ακριανους αεραγωγους δεν το εχω παρατηρησει!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ο καιρος ανοιξε... συντομα θα φανει η αληθεια για την ισχυ του κλιματιστικου μας.... Βασικα η δικια σας εμπειρια τι λεει? Η Απο τα λιγα που εχω δει, θελει λιγη ωρα να ξεκινησει να ριχνει κρυο και παλι δεν το βρηκα ιδιαιτερα ικανοποιητικο και επιφυλάσσομαι για την συνεχεια.... συγκριτικα παντα με το Golf που ριχνει παγακια Επισης κλασσικα παραμενει το προβλημα (γαμ@ την Fiat μου) μεγαλυτερος ροης αερα απο τους κεντρικους αεραγωγους και μικροτερης απο τους ακριανους... βεβαια μπορει να εχω και λαθος γιατι απο την μερια του παραθυρου με χτυπα και ο ηλιος... αλλα οπως και να εχει θα επρεπε να ειναι ποιο ισχυρη η ροη στις ακρες...
Τεσπα... το ψυριζω, απλα πρεπει λιγο να γκρινιαξω
Εγω που το εχω απο περυσι τον Ιουνιο το αυτοκινητο και το καλοκαιρι του δωσα και καταλαβε δεν εχω καποιο παραπονο αντιθετως ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Σκεψου οτι πριν ειχα Punto που καμια φορα το εκλεινα γιατι κρυωνα ενω εξω ειχε 39-41 βαθμους.
Τωρα αυτο με τους ακριανους αεραγωγους δεν το εχω παρατηρησει!
Punto ειχα (εχω ακομα) και γω.... και δεν κρυωνα, παρα μονο μετα απο αρκετη ωρα εφτανε σε καλο επιπεδο. Για χρηση εντοςπολης ομως no go... δεν εκανε τιποτα. Τζουφιο. και ισχυει και για εκεινο η παρατηρηση περι ροης...
-
Δεν ξερω τι να σου πω εγω παντως που ζεσταινομαι πολυ ευκολα εχω αυτη την εμπειρια και προσθεσε και την εντυπωση του πατερα μου που μου ειχε πει οτι ''σκοτωνει'' το air condition.Μηπως εχεις πιεση τριγλυκεριδια μια υπερταση βρε αδερφε και ζεσταινεσαι πολυ;;;;
-
Δεν ξερω τι να σου πω εγω παντως που ζεσταινομαι πολυ ευκολα εχω αυτη την εμπειρια και προσθεσε και την εντυπωση του πατερα μου που μου ειχε πει οτι ''σκοτωνει'' το air condition.Μηπως εχεις πιεση τριγλυκεριδια μια υπερταση βρε αδερφε και ζεσταινεσαι πολυ;;;;ααα δεν ξερω απο αυτα.... αλλα μια φορα λογικα τα τριγλυκεριδια μου θα τα χω απο την καλη διατροφη που κανω
-
Δεν ξερω τι να σου πω εγω παντως που ζεσταινομαι πολυ ευκολα εχω αυτη την εμπειρια και προσθεσε και την εντυπωση του πατερα μου που μου ειχε πει οτι ''σκοτωνει'' το air condition.Μηπως εχεις πιεση τριγλυκεριδια μια υπερταση βρε αδερφε και ζεσταινεσαι πολυ;;;;
ααα δεν ξερω απο αυτα.... αλλα μια φορα λογικα τα τριγλυκεριδια μου θα τα χω απο την καλη διατροφη που κανω
Να το δεις ............................οι ανθρωποι σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε
-
Να το δεις ............................οι ανθρωποι σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε
Τι λε ρε... αμα ειναι να παω, καλυτερα να παω ευτυχισμένος και φαγωμενος Γιατι να ξερω και να αγχωνομαι?
-
Τι λε ρε... αμα ειναι να παω, καλυτερα να παω ευτυχισμένος και φαγωμενος Γιατι να ξερω και να αγχωνομαι?
+10000000 συμφωνω απολυτα!!!
-
Ο καιρος ανοιξε... συντομα θα φανει η αληθεια για την ισχυ του κλιματιστικου μας.... Βασικα η δικια σας εμπειρια τι λεει? Η Απο τα λιγα που εχω δει, θελει λιγη ωρα να ξεκινησει να ριχνει κρυο και παλι δεν το βρηκα ιδιαιτερα ικανοποιητικο και επιφυλάσσομαι για την συνεχεια.... συγκριτικα παντα με το Golf που ριχνει παγακια Επισης κλασσικα παραμενει το προβλημα (γαμ@ την Fiat μου) μεγαλυτερος ροης αερα απο τους κεντρικους αεραγωγους και μικροτερης απο τους ακριανους... βεβαια μπορει να εχω και λαθος γιατι απο την μερια του παραθυρου με χτυπα και ο ηλιος... αλλα οπως και να εχει θα επρεπε να ειναι ποιο ισχυρη η ροη στις ακρες...Τεσπα... το ψυριζω, απλα πρεπει λιγο να γκρινιαξω
Καλάαααααα....είσαι άρρωστος!
'Η ισχύς του κλιματιστικού'.......'και παλι δεν το βρηκα ιδιαιτερα ικανοποιητικο και επιφυλάσσομαι για την συνεχεια'.....δεν παλεύεσαι!!!
Μην μου έρθεις ποτέ ως πελάτης!!!
Θα σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές!!!
Δεν οδηγούμε Peugeot 3008 εδώ αγαπητέ!!!
Εδώ οδηγούμε Fiat! -
Ειναι γενικότερα απάλευτος ο κορσαίρ αλλά τι να κάνεις...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειναι γενικότερα απάλευτος ο κορσαίρ αλλά τι να κάνεις...Mάλλον χρειάζεται ....'στρώσιμο'!
-
Να επιβεβαιωσω οτι φαγαμε πορτες απο το OPEL αλλα μιλαμε για πολλες πορτες.Κλασαμε μπαμιες οταν μας προσπερασε.Μαλιστα πρεπει να φοραγε γιοσομουρια!Ρε Κωντσαντινε εδω και δυο μερες δεν ακουω τιποτα απο τριγμους!!!!
Η θεραπεια ειναι μια για τους τριγμους (θα βγαλει και τεχνικη οδηγια η FIAT) :Κωνσταντινος και αναβαση στους ρυθμους του στο Περτουλι!
Το είπαμε και να μη το λέμε ξανά (για τους ανεπίδεκτους).
Το αυτοκίνητο δεν θέλει 'ψίρισμα'...-οι μαιμούδες ψυρίζονται-
Τα Fiatάκια είναι σαν σαλάτα...θέλουν :
Λάδι
Νεράκι και
Ανακάτεμα!!!!
(κοινώς στροφάρισμα ψηλά) -
Αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι.....
(τα 150άρια ...τα 120άρια δεν τα θέλουμε!..να φύγουν να πάνε αλλού!!!... ) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
(τα 150άρια ...τα 120άρια δεν τα θέλουμε!..να φύγουν να πάνε αλλού!!!... )
αμα παρω καμια πετρα και σου ανοιξω το κεφαλι θα σου πω εγω
-
::άντε καλά..θα σε παίζουμε και εσένα!
-
Σώπα ρε! Is that a FEATURE and not a BUG?
-
Corsair επιγόντως ένταξη στο τμήμα R&D της Fiat!
-
Να φυγετε κυριε να πατε αλλου και εμεις θα παιρναμε το 120αρι αλλα πηραμε το 150αρι!
Ωχου πια!Ολοι ισοι κι ομιοι!
-
Μιζέρια....α μα πιά!
-
.....πηραμε το 150αρι!
.....
Το στρίψαμε καθόλου αυτές τις δυο ημέρες?....
Fiat Bravο 2007