-
στις Σερρες δεν ειναι η πιστα;
ποσο πληρωνετε εκει η ειναι τζαμπα; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στις Σερρες δεν ειναι η πιστα;
ποσο πληρωνετε εκει η ειναι τζαμπα;Ο τσαμπας πέθανε.
-
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=11456
-
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...είδαμε και ο φίκος με 17αρια τι χρόνο είχε κάνει
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=11456
Έχει και για σένα, μην βιάζεσαι, απλά δεν θέλω γκρίνια μετά που το ήπιες κρύο-κρύο από ψαρότρατα.
Για λεπτομέρειες ρωτήστε τον rocsta με την 147 του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει και για σένα, μην βιάζεσαι, απλά δεν θέλω γκρίνια μετά που το ήπιες κρύο-κρύο από ψαρότρατα.Για λεπτομέρειες ρωτήστε τον rocsta με την 147 του.
Ούτε αστείο δεν δέχεσαι?
-
Μα αστείο είπα, είναι δυνατόν να μιλάω σοβαρά για αφεψήματα;
Εξάλλου, ειδικά έτσι όπως ήταν το αμάξι τότε, όντως ήταν βάρκα. Τώρα ψαρότρατα ή φαλαινοθηρικό, δεν ξέρω.
-
Αλοίμονο αν δεν δεχόταν ο Ντίνος μας αστεία. Θα τον τρέλαινα την Πέμπτη στην συνάντηση...
-
Εδώ δέχτηκα να οδηγήσω το Bravo του corsair, πόσο πιο αστείο πια;
Λογικά σήμερα θα του έχει περάσει το σοκ, θα έχουν σταματήσει να τρέμουν τα χέρια του και θα έχει αλλάξει βρακάκι οπότε και θα μπορέσει να μας πει μερικές λεπτομέρειες.
Ακόμα λυπάμαι τον πίσω αριστερό πάντως, ούρλιαζε απίστευτα από την φόρτιση...Ξέρετε αν στον μπραβουρα αναβοσβήνουν τα φώτα των φρένων όταν ενεργοποιείται το esp;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρετε αν στον μπραβουρα αναβοσβήνουν τα φώτα των φρένων όταν ενεργοποιείται το esp;
Οχι... δεν αναβοσβηνει τιποτα οταν εμπλεκεται το ESP. Αναβοσβηνουν γρηγορα μονο σε εντονο πατημα φρενων τα φωτα των flash και οχι των φρενων!
-
Έκανα μια νωχελική βόλτα στα ΒΔ του νομού και στη ευθεία που ενώνει την κωμόπολη με την πόλη μας σταμάτησε στα φανάρια 1 αυτοκίνητο μπροστά μου και αριστερά (καθ ότι νομοταγής ήμουν στη δεξιά λωρίδα) ένα seat leon με πινακίδες πόλης με την οποία βρισκόμαστε σε 'αντιπαλότητα'...
Μπλε φώτα xenon το Seatακι...3 άτομα μέσα.Μετά τα φανάρια ακολουθεί ευθεία περίπου 4 χιλιομέτρων με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και μπαριέρα στη μέση.
Πάτησα sport (άτιμα καρτέλ πετρελαίου... ) και ξεκίνησα χαλαρά. Το Seat άρχισε να απομακρύνεται και βύθισα το πεντάλ του γκαζιού , ωραίο άρπαγμα της τουρμπίνας , πλησιάζω στα 2 μέτρα και τη στιγμή που βγάζω φλάς για να βγώ αριστερά ο τύπος κάνει δεξιά.
Σηκώνω λίγο το πόδι από το γκάζι και ακολουθώ χωρίς τελικά να αλλάξω λωρίδα. Πλησιάζω απαγορευτικά κοντά του οπότε αποφασίζω να βγω αριστερά.
Έχουμε πιάσει πια τα 2 κατοστάρικα και ανεβαίνουμε έχοντάς τον σταθερά μπροστά μου και δεξιά με κενό ένα μήκος αυτοκινήτου.
Το κενό διατηρήθηκε σε όλο το μήκος της διαδρομής , με ριπές ανέμου που έρχονταν από παντου το Bravo αρνήθηκε να ανεβάσει πάνω από 225 , οπότε η διαφορά παρέμεινε.
Σωστό το Seat στην επόμενη ευθεία έκανε δεξιά και μου άναψε δεξί φλας , ανταπέδωσα με αλάρμ και έφυγα.
Ψιλοαπογοητεύτηκα....
Τι ιπποδύναμη έχουν τα Seat Leon? Δεν μπορεί να ήταν 1.4 -αυτά 125 άλογα δεν έχουν?-τα 1.8 τι βγάζουν?
Λέτε να φταίει η σκόνη από τη Σαχάρα?...
Προσπάθησα να πνίξω τη λύπη μου με μια φωτογραφία....
Νοιώθω όλο και πιο δυνατά τις μελωδικές φωνές των Σειρήνων που ακούνε στο όνομα 'Πρόγραμμα'..... -
Αν ήταν 1800 σε έχει για πλάκα... 160 επίσημα, 180 πραγματικά άλογα...
-
Πρέπει να ήταν όντως 1800....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάτησα sport (άτιμα καρτέλ πετρελαίου... ) και ξεκίνησα χαλαρά.
να υποθεσω πως εισαι βενζινας η πουλας οπλα???
Τοσο που εχουν παει τα καυσιμα ρε παιδι μου, θελω ενα 5ευρω απλα για να το βαλω μπροστα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάτησα sport (άτιμα καρτέλ πετρελαίου... ) και ξεκίνησα χαλαρά.
να υποθεσω πως εισαι βενζινας η πουλας οπλα???
Τοσο που εχουν παει τα καυσιμα ρε παιδι μου, θελω ενα 5ευρω απλα για να το βαλω μπροστα...
...ευτυχώς ακομα μπορούμε να κάνουμε μικρά δωράκια στον εαυτό μας!
-
Κωνσταντίνε, υποθέσω ότι έχεις το 150άρι, η περιγραφή σου μαρτυράει Leon 1.4 125 με το γνωστό πρόγραμμα των 155-160 ίππων.
Το 1.8 παραείναι γρήγορο και το 1.4 παραείναι 'αργό' για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα αν θεωρήσουμε ότι και ο άλλος ήταν τέρμα γκάζι. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κωνσταντίνε, υποθέσω ότι έχεις το 150άρι, η περιγραφή σου μαρτυράει Leon 1.4 125 με το γνωστό πρόγραμμα των 155-160 ίππων.
Το 1.8 παραείναι γρήγορο και το 1.4 παραείναι 'αργό' για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα αν θεωρήσουμε ότι και ο άλλος ήταν τέρμα γκάζι.Ναι , 150άρι έχω. Υποθέτω άν πατούσα εξ αρχής δυνατά ή στη φάση που έκανε να μπεί δεξιά να είμασταν στα ίδια.Απλά εκέινο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν και 3 άτομα μέσα,ενώ εγώ μόνος μου.
-
Το 1.8 παραείναι γρήγορο και το 1.4 παραείναι 'αργό' για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα αν θεωρήσουμε ότι και ο άλλος ήταν τέρμα γκάζι.Ναι , 150άρι έχω. Υποθέτω άν πατούσα εξ αρχής δυνατά ή στη φάση που έκανε να μπεί δεξιά να είμασταν στα ίδια.Απλά εκέινο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν και 3 άτομα μέσα,ενώ εγώ μόνος μου.
Λογικά 1.4 με πρόγραμμα είναι.
Αν συνεχίσει να το ζορίζει έτσι το μοτέρ του όμως τον βλέπω με το τούρμπο στο χέρι μιας και το μέγεθος του συγκεκριμένου τούρμπο είναι σαν ένα πακέτο τσιγάρα και πολύ λέω -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Λογικά 1.4 με πρόγραμμα είναι.
Αν συνεχίσει να το ζορίζει έτσι το μοτέρ του όμως τον βλέπω με το τούρμπο στο χέρι μιας και το μέγεθος του συγκεκριμένου τούρμπο είναι σαν ένα πακέτο τσιγάρα και πολύ λέωΕντάξει , γραμμική ήταν η επιτάχυνση μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα που πιάσαμε , δεν πιστεύω να δημιουργήσει προβλήματα ένα τέτοιο 'ζόρισμα'....χτύπα ξύλο!
Δηλαδή το πρόγραμμα αυτό στον 1.4 της Seat τη ροπή βγάζει? -
Εντάξει , γραμμική ήταν η επιτάχυνση μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα που πιάσαμε , δεν πιστεύω να δημιουργήσει προβλήματα ένα τέτοιο 'ζόρισμα'....χτύπα ξύλο!
Δηλαδή το πρόγραμμα αυτό στον 1.4 της Seat τη ροπή βγάζει?Αναλόγως την εταιρεία.. πχ μια απ τις πρώτες που έβγαλαν πρόγραμμα δίνει 28 κιλά ροπή απ τα μαμά 21-22 πόσο είναι.
Fiat Bravο 2007