-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μάλλον προσέχεις λίγο και την κατανάλωση ε?!....
Μπα... ποτε μου δεν καταφερα να παω προσεγμενα με σκοπο χαμηλη καταναλωση.... Απλα το αμαξι παει χωρις προσπαθεια οποτε και δεν βλεπω τον λογο να το πιεσω. Με το Punto ημουν μονιμα σπασμενος απο 4κ rpm και πανω για να παρει τα ποδια του...
Βεβαια τωρα που θα μας καρφωσουν το +15% στην βενζινη... βλεπω να σηκωνω πανια να πηγαινω με τον αερα....
-
Εγω παλι γιατι τωρα τελευταια εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει η αποδοση του;Παντως μπουκομενο δεν ειναι .
-
Βεβαια τωρα που θα μας καρφωσουν το +15% στην βενζινη... βλεπω να σηκωνω **πανια **να πηγαινω με τον αερα.... [/quote]
Αγοράζω την πατέντα!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εγω παλι γιατι τωρα τελευταια εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει η αποδοση του;Παντως μπουκομενο δεν ειναι .γιατι συνηθησες τα γκαζια του
-
γιατι συνηθησες τα γκαζια του [/quote]
Πράγματι...καθημερινά θέλεις όλο και κάτι περισσότερο!!!
(ένα προγραμματάκι ίσως?)..... -
Πράγματι...καθημερινά θέλεις όλο και κάτι περισσότερο!!!
(ένα προγραμματάκι ίσως?)..... :superman: -
Ο χρήστης jkar έγραψε:
dickdick εκαναν περιπου ενα μηνα να με ενημερώσουν. Αν δεν τους ενοχλήσεις όμως κανα δυο φορές μη νομίζεις οτι θα νοιαστούν κ ιδιαίτερα.Μηπως μπορεις να μου πεις ποιος αντιπροσωπος και σε ποια πολη σε εξυπηρετει;Αυριο θελω να τους παρω να τους ξεχεσω και θελω να εχω καποια επιχειρηματα.Αν θελεις στειλε μου πμ.
-
Λίγο η κούραση , λίγο η προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα . λίγο το 4Tforum , λίγο η συζυγος με το μεταπτυχιακό της.....κράτησαν την τουρμπίνα σιωπηρή σήμερα.....
-
Λίγο η κούραση , λίγο η προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα . λίγο το 4Tforum , λίγο η συζυγος με το μεταπτυχιακό της.....κράτησαν την τουρμπίνα σιωπηρή σήμερα.....Α εσυ εχεις μπλεξει ρε φιλε.Κανε υπομονη ειδικα για αυτο με τη συζυγο και το μεταπτυχιακο σε καταλαβαινω απολυτα.Συνιστω διαφυγη με το γνωστο τροπο........
-
Λίγο η κούραση , λίγο η προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα . λίγο το 4Tforum , λίγο η συζυγος με το μεταπτυχιακό της.....κράτησαν την τουρμπίνα σιωπηρή σήμερα.....
Α εσυ εχεις μπλεξει ρε φιλε.Κανε υπομονη ειδικα για αυτο με τη συζυγο και το μεταπτυχιακο σε καταλαβαινω απολυτα.Συνιστω διαφυγη με το γνωστο τροπο........
Την προηγούμενη Κυριακή το κατάφερα.. ..σήμερα έμπλεξα γμτ!
-
μετά απο πολυ καιρό, χωρίς να γράφω, απλά να παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα γραπτά σας, θα κανω και εγω ενα ρεζουμε απο το δικο μου fiat bravo 150ari sport.
2 μήνες πριν να κλείσω 1 χρόνο συμβίωσης μαζί του, φτάνω αισίως τα 20.000 χλμ και την πέμπτη το πάω για την δεύτερη αλλαγή λαδιών, η πρώτη έγινε στα 10.000χλμ.
εξωτερικά εξακολουθεί να με συναρπαζει το καλούπι του όπου σε συνδιασμό με το red maranello, και τις ζάντες που φοραέι η συγκεκριμένη εκδοση, πιστεύω ότι είναι απο τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.
το πάτημα σε συνδιασμό με τον κινητήρα είναι το κάτι άλλο, όπου είτε κινείσαι σε διαδρομές με στροφές , είτε σε εθνική πας άνετα, με ασφάλεια και τηρουμένων των αναλογιών γρήγορα.
ιδιαίτερα το εκτίμησα , τώρα που έχει κλείσει η εθνική οδός λόγω τεμπών, στο επαρχιακό κομματι που σε βγάζει απο λαρισσα - τυρναβο - ελλασσονα - αγιο δημητριο - κατερινη, με βροχή, το αυτοκινητο πατουσε και εστριβε με ασφαλεια και ακομη και στις ευθειες οπου ειχε μπολικο νερο σε 'εσωζε' το esp του, με τέτοιο τρόπο που σε εσωζε απο υδρολίσθηση χωρίς να καταλαβω τιποτα.
μηχανικα πλήρως ευχαριστημενος μιας και δεν εχω κανενα προβλημα, απο αποψη αποδοσησ της μηχανής, 150 αλογα ειναι αυτα.απο προβλήματα, μάλλον κάποιες μικρές λεπτομέρειες που με χαλάνε.
τρίζει ή μαλλον συντονίζει η ζώνη ασφαλέιας του συνοδηγού, όταν φυσικά δεν έχω συνοδηγό στο αυτοκίνητο, και είναι μαζεμένη, αυτό μου είπανε ότι λύνεται.
τρίζουν οι δύο κεντρικοί αεραγωγόι στου ύψος του ταμπλό και αυτό με συγχύζει αφάνταστα, όχι ιδιαίτερα πολύ, αλλά και αυτό το λίγο με τρελαίνει, μιας και το αυτοκίνητο ακόμη δεν έχει κλείσει χρόνο και δεν το δικαιολογώ, θα δούμε αν διορθώνεται και αυτό.και το τελευταίο και πιο σημαντικό κατ΄ εμέ είναι ότι ακούγεται η αναρτηση, η μπροστα και η πίσω τις τελευταίες δύο μέρες και ιδιαίτερα μετά την πιο πάνω διαδρομή που έκανα απο τον παλιο επαρχιακο δρόμο, και μπρος και πίσω, χωρίς να έχω πρόβλημα με το τιμόνι.
απλα ακούγεται ένας καινούργιος θόρυβος, απο τους δύο μπροστινούς τροχούς, σαν ελαφρύ ' γκαπ' ή 'γκουπ' ανάλογα απο τι ανωμαλία περνάω, χωρίς να πέσω σε λακούβα
και με έχει σπάσει τα νεύρα
μακάρι την πέμπτη να μου δώσουν μια λύση....!θα τα ξαναπούμε...
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
και το τελευταίο και πιο σημαντικό κατ΄ εμέ είναι ότι ακούγεται η αναρτηση, η μπροστα και η πίσω τις τελευταίες δύο μέρες και ιδιαίτερα μετά την πιο πάνω διαδρομή που έκανα απο τον παλιο επαρχιακο δρόμο, και μπρος και πίσω, χωρίς να έχω πρόβλημα με το τιμόνι.
απλα ακούγεται ένας καινούργιος θόρυβος, απο τους δύο μπροστινούς τροχούς, σαν ελαφρύ ' γκαπ' ή 'γκουπ' ανάλογα απο τι ανωμαλία περνάω, χωρίς να πέσω σε λακούβα
μακάρι την πέμπτη να μου δώσουν μια λύση....!Ακουγεται μονο οταν βρεχει;Κατι σαν χτρατς,σαν να βρισκει απο κατω ας πουμε;
-
και το τελευταίο και πιο σημαντικό κατ΄ εμέ είναι ότι ακούγεται η αναρτηση, η μπροστα και η πίσω τις τελευταίες δύο μέρες και ιδιαίτερα μετά την πιο πάνω διαδρομή που έκανα απο τον παλιο επαρχιακο δρόμο, και μπρος και πίσω, χωρίς να έχω πρόβλημα με το τιμόνι.
μακάρι την πέμπτη να μου δώσουν μια λύση....!Ακουγεται μονο οταν βρεχει;Κατι σαν χτρατς,σαν να βρισκει απο κατω ας πουμε;
βασικά ο θόρυβος ξεκίνησε στην παλαιά εθνική οδό, λίγο πριν τον προορισμό μου.
εκείνη την ώρα έβρεχε, και δεν το έδωσα σημασία, μιας και ο συνδιασμος του νερού με την λάσπη του δρόμου νόμιζα ότι δημιουργούσε το ολο πρόβλημα.
αλλα σήμερα, που δεν βρέχει εδώ στα μέρη μου, το κατάλαβα με το που το έβγαλα απο την πυλωτή το πρωϊ για να πάω στην δουλεία μου
και το επιβεβαίωσα στα σαμαράκια, όπου τα περνούσα , με πρώτη και με μια ρόδα την φορά, δηλαδή η μια ρόδα ήταν πάνω στο σαμαρακι και η΄άλλη ακουμπούσε στην άσφαλτο, ακουγόταν αυτο το 'γκταπ' ή 'γκτουπ'
το ίδιο και σε πορεία μέσα στην πόλη όπου ο δρόμος έχει κάποια πολύ ελαφριά εξογκώματα και εκεί το άκουγα.
σε απλά λόγια είναι ένας καινούργιος θόρυβος όπου, πρώτον είναι σπαστικός και δεύτερον ελπίζω να είναι κάτι απλό.
υπομονή μέχρι την πέμπτη. -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
βασικά ο θόρυβος ξεκίνησε στην παλαιά εθνική οδό, λίγο πριν τον προορισμό μου.
εκείνη την ώρα έβρεχε, και δεν το έδωσα σημασία, μιας και ο συνδιασμος του νερού με την λάσπη του δρόμου νόμιζα ότι δημιουργούσε το ολο πρόβλημα.
αλλα σήμερα, που δεν βρέχει εδώ στα μέρη μου, το κατάλαβα με το που το έβγαλα απο την πυλωτή το πρωϊ για να πάω στην δουλεία μου
και το επιβεβαίωσα στα σαμαράκια, όπου τα περνούσα , με πρώτη και με μια ρόδα την φορά, δηλαδή η μια ρόδα ήταν πάνω στο σαμαρακι και η΄άλλη ακουμπούσε στην άσφαλτο, ακουγόταν αυτο το 'γκταπ' ή 'γκτουπ'
το ίδιο και σε πορεία μέσα στην πόλη όπου ο δρόμος έχει κάποια πολύ ελαφριά εξογκώματα και εκεί το άκουγα.
σε απλά λόγια είναι ένας καινούργιος θόρυβος όπου, πρώτον είναι σπαστικός και δεύτερον ελπίζω να είναι κάτι απλό.
υπομονή μέχρι την πέμπτη.γι αυτα στο fiatforum.co.uk αναφερουν κατα κορον κατι droplinks... δεν ξερω τι μερος εστι της αναρτησης. Παντως ειναι κλασσικο και επιδιορθωσιμο. Περναει απο εγγυηση κανονικα.
-
να ΄σαι καλα ρε corsair, που με καθησυχάζεις!!
μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα γιατί η πέμπτη μου φαινόταν πολύ μακριά!!! -
Πιστεύω ότι το μόνο μελανό σημείο στα Bravo μας είναι η ηχομόνωση.
Προσωπικά στο δικό μου ακούγονται τόσο ο κινητήρας όσο και ο θόρυβος κύλισης των ελαστικών που καλύπτει οποιαδήποτε άλλη πηγή θορύβου.
Αναφέρομαι πάντα σε 150αρι Sport , καθώς δεν έχω εμπειρία από άλλη έκδοση.
Παρ΄όλα αυτά δηλώνω ακόμα μετά από 18600 χιλιόμετρα! -
Προσωπικά στο δικό μου ακούγονται τόσο ο κινητήρας όσο και ο θόρυβος κύλισης των ελαστικών που καλύπτει οποιαδήποτε άλλη πηγή θορύβου.
Παρ΄όλα αυτά δηλώνω ακόμα μετά από 18600 χιλιόμετρα!Χμμμμ η ηχομονωση ειναι αρκετα καλη (ειτε αφορα κυλιση, ειτε κινητηρα)... πλην αεροδυναμικων θορυβων μετα απο καποια ταχυτητα. Το μελανο σημειο ειναι το ride quality... θελει λιγο μαλακοτερο setup σιγουρα. Εγω κατα τα 40κ οταν θα αλλαξω αμορτισερ/σινεμπλοκ, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω αυτα της Delta! Βασικα ο πισω αξονας ειναι που κυριως υποφερει και χρηζει βελτιωση στην ενδοτικοτητα του.
-
corsair...150αρι έχεις?
Μάλλον και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών συντελεί σέ όλο αυτό το 'κοπάνημα' των αναρτήσεων.
Για πιο μαλακό setup δεν θα συμφωνήσω.
Οσον αφορά τον ημιάκαμπτο...ναι χρήζει βελτίωσης...αναπηδά σαν κατσίκι! -
Παρ΄όλα αυτά δηλώνω ακόμα μετά από 18600 χιλιόμετρα!κάτι άλλο που επιβαρύνει τον θόρυβο είναι και αυτός απο τα ελαστικά του.
το δικό μου φοράει τα continental sportcontact 3, φαντάζομαι και το δικό σου, τα οποία είναι πιο θορυβώδη , απο ελαστικά με την ίδια διάσταση, παρολα αυτά το κράτημα που προσφέρουν είναι κορυφαίο, και σε βρεγμένο είναι πάρα πολύ καλό λαστιχο.corsair...150αρι έχεις?
Μάλλον και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών συντελεί σέ όλο αυτό το 'κοπάνημα' των αναρτήσεων.
Οσον αφορά τον ημιάκαμπτο...ναι χρήζει βελτίωσης...αναπηδά σαν κατσίκι!συμφωνώ!!
άραγε την πέμπτη που θα το πάω για αλλαγη λαδιών, να τους πω να μου κάνουν και μια αλλαγή, τώρα που είμαι στα 20.000χλμ ή να τα αφήσω για το γενικό σέρβις στα 30.000χλμ?
-
corsair...150αρι έχεις?
Οσον αφορά τον ημιάκαμπτο...ναι χρήζει βελτίωσης...αναπηδά σαν κατσίκι!120αρι Emotion.
Δεν εχει να κανει το χαμηλο προφιλ... εκει θα ειχες αλλου ειδους κοπανημα. Θα περνουσε μεσα η ανωμαλια ξερη και αφιλτραριστη στο σασι. Τα σινεμπλοκ φιλτραρουν και περνα ακουγοντας μονο ενα 'μπουπ'... Το συγκεκριμενο θεματακι με τα droplinks μαλλον ειναι design fault η αστοχια/προωρη φθορα υλικου...Μην συμφωνεις για το μαλακοτερο setup... μου φτανει που εχω δικιο Αλλωστε συμφωνεις παρακατω μαζι μου Ρε... μην ξεχνατε σε ποιο απευθυνεται το αμαξι! Στον οποιοδηποτε μεσο αγοραστη που το περνει για τις μεταφορικες του αναγκες... ουτε για ραλλυ ειναι ουτε για κατι αλλο extreme... Εεε γι αυτον τον αγοραστη ισως ειναι παραπανω σφιχτο απο οσο θα επρεπε!
Anyways...
@ πανος_fabia: Sportcontact 3 φορω και γω, και δεν εντοπιζω προβλημα εκει, αλλα στους καθρεπτες...
Fiat Bravο 2007