-
[quote][/quote]Μην συμφωνεις για το μαλακοτερο setup... μου φτανει που εχω δικιο Αλλωστε συμφωνεις παρακατω μαζι μου Ρε... μην ξεχνατε σε ποιο απευθυνεται το αμαξι! Στον οποιοδηποτε μεσο αγοραστη που το περνει για τις μεταφορικες του αναγκες... ουτε για ραλλυ ειναι ουτε για κατι αλλο extreme... Εεε γι αυτον τον αγοραστη ισως ειναι παραπανω σφιχτο απο οσο θα επρεπε!
Anyways...
Δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε τις μεταφορικές μας ανάγκες με 100 άλογα? , με 16άρες ζάντες? , χωρίς κουμπί Sport? , χωρίς turbo?...ναι συμφωνώ να συμμορφωθεί με τους κανόνες του παιχνιδιού που παίζει ο ανταγωνισμός....αλλά εγώ δεν το πήρα για τις 'μεταφορικές ανάγκες' μου (άσχετα αν τις καλύπτω κιόλας).
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair...150αρι έχεις?
Μάλλον και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών συντελεί σέ όλο αυτό το 'κοπάνημα' των αναρτήσεων.
Για πιο μαλακό setup δεν θα συμφωνήσω.
Οσον αφορά τον ημιάκαμπτο...ναι χρήζει βελτίωσης...αναπηδά σαν κατσίκι!120αρι Emotion.
Δεν εχει να κανει το χαμηλο προφιλ... εκει θα ειχες αλλου ειδους κοπανημα. Θα περνουσε μεσα η ανωμαλια ξερη και αφιλτραριστη στο σασι. Τα σινεμπλοκ φιλτραρουν και περνα ακουγοντας μονο ενα 'μπουπ'... Το συγκεκριμενο θεματακι με τα droplinks μαλλον ειναι design fault η αστοχια/προωρη φθορα υλικου...Μην συμφωνεις για το μαλακοτερο setup... μου φτανει που εχω δικιο Αλλωστε συμφωνεις παρακατω μαζι μου Ρε... μην ξεχνατε σε ποιο απευθυνεται το αμαξι! Στον οποιοδηποτε μεσο αγοραστη που το περνει για τις μεταφορικες του αναγκες... ουτε για ραλλυ ειναι ουτε για κατι αλλο extreme... Εεε γι αυτον τον αγοραστη ισως ειναι παραπανω σφιχτο απο οσο θα επρεπε!
Anyways...
@ πανος_fabia: Sportcontact 3 φορω και γω, και δεν εντοπιζω προβλημα εκει, αλλα στους καθρεπτες...
οι καθρέπτες κατα την γνώμη μου φαίνεται οτι κάνουν θόρυβο μετά τα 160 χλμ/ωρα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να γίνονται ενοχλητικοί.
στην αρχή 'έψαχνα' αυτό τον θόρυβο αλλά μόλις τον ανακάλυψα, τον συνήθισα και πια δεν με απασχολεί πια.
αλλά επιμένω ότι ο θόρυβος κύλισης που προέρχεται απο τα ελαστικά είναι περισσότερος απο ta sportcontact 3 σε συγκριση με τα υπόλοιπα. -
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο
(Πάνο το Fabia με τα 101 είναι για τις...μεταφορικές ανάγκες?!.... ) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μην συμφωνεις για το μαλακοτερο setup... μου φτανει που εχω δικιο Αλλωστε συμφωνεις παρακατω μαζι μου Ρε... μην ξεχνατε σε ποιο απευθυνεται το αμαξι! Στον οποιοδηποτε μεσο αγοραστη που το περνει για τις μεταφορικες του αναγκες... ουτε για ραλλυ ειναι ουτε για κατι αλλο extreme... Εεε γι αυτον τον αγοραστη ισως ειναι παραπανω σφιχτο απο οσο θα επρεπε!
Anyways...
Δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε τις μεταφορικές μας ανάγκες με 100 άλογα? , με 16άρες ζάντες? , χωρίς κουμπί Sport? , χωρίς turbo?...ναι συμφωνώ να συμμορφωθεί με τους κανόνες του παιχνιδιού που παίζει ο ανταγωνισμός....αλλά εγώ δεν το πήρα για τις 'μεταφορικές ανάγκες' μου (άσχετα αν τις καλύπτω κιόλας).
Πιστευεις δλδ οτι πηρες κατι ψαγμενο/στημενο κλπ που προοριζεται για ειδικο κοινο? For gods shake... ενα μικρομεσαιο ειναι με turbina, οπως ολα τα αλλα...
-
Πιστευεις δλδ οτι πηρες κατι ψαγμενο/στημενο κλπ που προοριζεται για ειδικο κοινο? For gods shake... ενα μικρομεσαιο ειναι με turbina, οπως ολα τα αλλα...[/quote]
Όχι προς θεού!..δεν είπα ότι πιστεύω κάτι τέτοιο.
Απλά λέω ότι τα όρια του αυτοκινήτου είναι λίγο παραπάνω από τα όρια του μέσου οδηγού.
(Μην αρχίσουμε τώρα τις αναλύσεις ποιος είναι ο μέσος οδηγός). -
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο
(Πάνο το Fabia με τα 101 είναι για τις...μεταφορικές ανάγκες?!.... )το fabia 101 είναι της οικογένειας και είχε αγοραστεί το '05, όπου το οδηγούνε πια η μάνα μου και η αδερφή μου.
favorit k fabia είχαμε οταν πρωτογράφηκα στο forum και γι΄αυτό και η υπογραφή μου.παλιότερα υπήρχε στην οικογένεια και ένα favorit '95 μοντέλο που το οδηγούσα σχεδόν αποκλειστικά μόνο εγώ μιας και οι γυναίκες είχαν καλομάθει με την fabia( το favorit έφτασε μέχρι 280.000 χλμ., μέχρι που δεν άντεξε άλλο και δώθηκε με το πρόγραμμα ανταλλαγής που είχε παλιότερα η fiat και πήρα το bravo, μιας και έγινα πια οικονομικά ανεξάρτητος και ήθελα το πρώτο μου αυτοκίνητο να είναι κάτι ξεχωριστό, με τα δικά μου μέτρα και σταθμά).
πάντως η ατμόσφαιρα 1.4 σε σύγκριση με το 1.4 turbo είναι μέρα με την νύχτα και γενικά δεν συγκρίνονται τα δυό τους μιας και είναι διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκίνητα.
-
Στο τελευταίο σκέλος της απάντησ'ης σου συμφωνώ απόλυτα!
-
Στο τελευταίο σκέλος της απάντησ'ης σου συμφωνώ απόλυτα!1.4 turbo συγκρινεται σε επιδόσεις με κινητήρες 1.8 με 2.0 ατμόσφαιρα.
κωνσταντινε ποιά έκδοση του bravo έχεις? -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
1.4 turbo συγκρινεται σε επιδόσεις με κινητήρες 1.8 με 2.0 ατμόσφαιρα.
κωνσταντινε ποιά έκδοση του bravo έχεις?το 150αρι το sport.
(τώρα χωρίς να μας δει ο corsair.... )....κάτι Μπέμπες και κατι Μερκ...τις καταπίνει! ...και έχεις βάλει και στην τσέπη καμια 10ρια Ευρω. -
(τώρα χωρίς να μας δει ο corsair.... )....κάτι Μπέμπες και κατι Μερκ...τις καταπίνει! ...και έχεις βάλει και στην τσέπη καμια 10ρια Ευρω.ανάλόγα την μπέμπα, τις μικρές ναι, τις έχει, μιας και όσοι πήγαν να με κολλήσουν τους ξέφυγα, αλλά μερκ που να πηγαίνει γρήγορα ή έστω νορμαλ, πετυχαίνω παρα πολύ σπάνια μιας και οι οδηγοί τους την περισσοτερη φορά ειναι κάποιας ηλικιας και πιστευω οτι βαριούνται να οδηγήσουν. αντιθετα με τους μπεμβεδακηδες που σπανια πετυχαινω να πηγαινει καποιος χαλαρα.
παντως το αυτοκινητο προκαλει με την εμφανιση του και πολλοι εχουν περιεργεια να δουνε πως πηγαινει για αυτο και 'κολλανε'!
παντως οι ρεπριζ του ειναι το κατι αλλο!! -
(τώρα χωρίς να μας δει ο corsair.... )....κάτι Μπέμπες και κατι Μερκ...τις καταπίνει! ...και έχεις βάλει και στην τσέπη καμια 10ρια Ευρω.σε ειδα Στο επιβεβαιωνω οντας κατοχος και Merc... ναι ακομα και το 120αρι μεχρι καποια χιλιομετρα ανοιγει σαφως ποιο γρηγορα.... μετα ο Compressor κανει τα δικα του. Το 150αρι ειναι μαλλον μαζι με τον 163 Kompressor μου και στα πολλα....
-
Φερε και τα δυο να δοκιμάσουμε
Εγώ θα έρθω με την καινούρια άφιξη να σας περασω και τους 2 ενα χερακι -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φερε και τα δυο να δοκιμάσουμε
Εγώ θα έρθω με την καινούρια άφιξη να σας περασω και τους 2 ενα χερακιΑν δεν ερθεις με την Shelby εχεις χασει... μην μπεις στον κοπο
-
παστίς καίει, αυτό λέω μόνο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
παστίς καίει, αυτό λέω μόνοεμας καιει παστες... bring it on
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
(τώρα χωρίς να μας δει ο corsair.... )....κάτι Μπέμπες και κατι Μερκ...τις καταπίνει! ...και έχεις βάλει και στην τσέπη καμια 10ρια Ευρω.ανάλόγα την μπέμπα, τις μικρές ναι, τις έχει, μιας και όσοι πήγαν να με κολλήσουν τους ξέφυγα, αλλά μερκ που να πηγαίνει γρήγορα ή έστω νορμαλ, πετυχαίνω παρα πολύ σπάνια μιας και οι οδηγοί τους την περισσοτερη φορά ειναι κάποιας ηλικιας και πιστευω οτι βαριούνται να οδηγήσουν. αντιθετα με τους μπεμβεδακηδες που σπανια πετυχαινω να πηγαινει καποιος χαλαρα.
παντως το αυτοκινητο προκαλει με την εμφανιση του και πολλοι εχουν περιεργεια να δουνε πως πηγαινει για αυτο και 'κολλανε'!
παντως οι ρεπριζ του ειναι το κατι αλλο!!Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και ο οδηγός.Χ3 πάντως, 325, χαλαρά δεν μπορεί να ξεφύγει -εξακριβωμένο κάπου στο ύψος της Μαλεσίνας- (καλα ζυγίσει και αρκετά κιλά παραπάνω).
-
εμας καιει παστες... bring it on
-
Να δω όταν θα κάψεις μοτέρ τι θα πεις...χτικιάρη!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να δω όταν θα κάψεις μοτέρ τι θα πεις...χτικιάρη!!!
Παντού υπάρχει ένας μύθος!!!! (καμένες τουρμπίνες).....
-
Ναι, καλά, ξέρω τον corsair γιαυτό μιλάω.
Fiat Bravο 2007