-
Έχετε δει διαφορά στην απόδοση με 100αρα βενζίνη, απ' ότι με απλή?
Λάδια κάθε πότε αλλάζετε και ποιά βάλατε?
Μετά το στρώσιμο έγινε κάποια αλλαγή πρόωρη στα λάδια?
(Απλές καθημερινές ερωτήσεις). -
Οχι,καμια διαφορα δεν εχω αισθανθει.Στην καταναλωση καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα αμελητεα η διαφορα,γυρω στο 0,5 χαμηλωτερη.
Καθε 10.000 χλμ και θα βαλω αυτα που προτεινη η Φιατ(Selenia K.P.E)
Οχι,τωρα περιμενω να μαζεψω 10.000χλμ(στα 8500 ειμαι)να παω για την πρωτη αλλαγη. -
Ευχαριστώ!!!!
-
Οχι,τωρα περιμενω να μαζεψω 10.000χλμ(στα 8500 ειμαι)να παω για την πρωτη αλλαγη.+1
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Οχι,καμια διαφορα δεν εχω αισθανθει.Στην καταναλωση καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα αμελητεα η διαφορα,γυρω στο 0,5 χαμηλωτερη.
Οχι,τωρα περιμενω να μαζεψω 10.000χλμ(στα 8500 ειμαι)να παω για την πρωτη αλλαγη.Άλλαξέ τα ρε συ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οχι,τωρα περιμενω να μαζεψω 10.000χλμ(στα 8500 ειμαι)να παω για την πρωτη αλλαγη.Άλλαξέ τα ρε συ.
Σιγα μωρε κιολας... λες και εχει αναγκη ο κινητηρας. Ουτως η αλλως θα τα αλλαξει στο 1/3 των χλμ. Και γω παντως σε ενα νεας σοδειας αμαξι, δεν θα τα αλλαζα πριν της 5κ... Παρακολουθεις απλα την ποιοτητα-ποσοτητα των λαδιων και ανάλογα πράττεις.
-
Mε το μάτι καταλαβαίνεις πχιότητα εσύ, ε;
-
Και πανω σε μια φετα ψωμι.
-
αφου η φιατ λεει μεχρι 30.000 χλμ αντεχουν τα λαδια μια χαρα ειναι να τα αλλαζω στις 10.000χλμ
Εκτος βεβαια απο αυτο πρεπει να πω οτι μεχρι τωρα δεν εχει καψει ουτε σταγονα και τωρα τελευταια στα 8000χλμ ειδα τα λαδακια να μαυριζουν ελαφρως.
Αμα μου ειχαν μαυρισει απο τα 2000χλμ θα τα ειχα αλλαξει αμεσως.Αυτο σκοπευα να κανω αλλα αφου δειχνουν να αντεχουν αποφασισα να τα αλλαξω στα 10.000 οπως λεει η Φιατ στην ελλαδα.
Τι τα εχουμε τα 5 χρονια εγγυηση???:P -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε το μάτι καταλαβαίνεις πχιότητα εσύ, ε;ναι ρε φιλαρακι να ουμε... το ματι μου αμα λαχει εχει και φασματογραφο... τραβας ζορι?
Τεσπα... κοινο μυστικο... το πρωτο σημαδι για την κατασταση τους ειναι η μαυριλα. Απο εκει μπορεις να εχεις ενα πρωτο συμπερασμα... δεν χρειαζεται φασματογραφο Και συμφωνα με οσα λεει ο συμφορουμιτης... klein... δεν εχει λογο να κανει ασκοπες αλλαγες.
-
Πωπόμετρο ποπολάρου, φασματογράφος κορσαίρ καλά πάμε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Mε το μάτι καταλαβαίνεις πχιότητα εσύ, ε;
ναι ρε φιλαρακι να ουμε... το ματι μου αμα λαχει εχει και φασματογραφο... τραβας ζορι?
Τεσπα... κοινο μυστικο... το πρωτο σημαδι για την κατασταση τους ειναι η μαυριλα. Απο εκει μπορεις να εχεις ενα πρωτο συμπερασμα... δεν χρειαζεται φασματογραφο Και συμφωνα με οσα λεει ο συμφορουμιτης... klein... δεν εχει λογο να κανει ασκοπες αλλαγες.
Kαλά... Σε ντίζελ άλλαζε κάθε 500klm τότε.
-
Πρωτο ταξιδι με το Bravo 120 HP, Πυργος - Αθηνα και επιστροφη. Χιλιομετρα συνολικα 640 εκ των οποιων 45 μεσα στην Αθηνα ενω στην επιστροφη μπηκα και μεσα στην Πατρα. Καταναλωση 8l/100km (7,9/100km στο trip computer) επιδοση βεβαια που δυσκολα θα ξαναδω οταν τελειωσει το στρωσιμο... Μεση ταχυτητα απο το τριπ 83km. Σημαντικο ρολο στην καταναλωση νομιζω επαιξε η χρηση του cruize control με 6η ρυθμισμενο μεταξυ 120-130 km για πανω απο 200 km. Η βενζινη που χρησιμοποιω ειναι 95 οκτανιων και εγινε χρηση του κλιματισμου στο μισο περιπου ταξιδι και μεσα στην Αθηνα.
-
Ο χρήστης papagp έγραψε:
Η βενζινη που χρησιμοποιω ειναι 95 οκτανιων και εγινε χρηση του κλιματισμου στο μισο περιπου ταξιδι και μεσα στην Αθηνα.Χρησιμοποιησες κλιματισμο;
-
Έχω την εντύπωση πως όσο καιρό είσαι στη διαδικασία στρωσίματος του κινητήρα καλό θα ειναι να κινείσαι με διάφορες ταχύτητες και όχι με cruise control για πάνω από 200 χλμ. όπως ανέφερες. Ναι τον κλιματισμό γιατί τον έβαλες?
-
O δικος σας κλιματισμος ειναι μονο ψυξη; Σας κοροιδεψανε...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως όσο καιρό είσαι στη διαδικασία στρωσίματος του κινητήρα καλό θα ειναι να κινείσαι με διάφορες ταχύτητες και όχι με cruise control για πάνω από 200 χλμ. όπως ανέφερες. Ναι τον κλιματισμό γιατί τον έβαλες?Μα ενα ταξιδι περιλαμβανει διαφορες ταχυτητες. Η χρηση του cruize control δεν ηταν για συνεχομενα 200km αλλα σαν συνολο.
-
Ο χρήστης papagp έγραψε:
Σημαντικο ρολο στην καταναλωση νομιζω επαιξε η χρηση του cruize control με 6η ρυθμισμενο μεταξυ 120-130 km για πανω απο 200 km.Άλλο αντιλήφθηκα από το παραπάνω. Οκ τότε
-
Ο χρήστης papagp έγραψε:
O δικος σας κλιματισμος ειναι μονο ψυξη; Σας κοροιδεψανε...Δηλαδη το χειμωνα αντι να χρησιμοποιεις τον ζεστο αερα της μηχανης εσυ αναβεις το clima ; Βενζιναδικο εχεις;
Απλα ρυθμιζε τη θερμοκρασια που θελεις χωρις να πατας το κουμπι AC.
-
Μα και τον χειμώνα, ειδικά για ξεθάμπωμα, το αρκουδίσιον είναι απαραίτητο.
Fiat Bravο 2007