-
Μπορει καποιος που εχει βαλει τα Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 στο Μπραβο να μας πει τις εντυπωσεις του.Επειδη εγω δεν ειμαι της ταχυτητας ειμαι πιο πολυ των 120-140 χλμ και σε εθνικη μονο εχουν καλη προσφυση? ή θελουν να τρεξεις για να ζεσταθουν?
-
Οχι , δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο ζέσταμα. Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τα ελαστικά , τα δε περιθώριά τους είναι πολύ πιο πάνω.
(τα φοράω εδω και 13000km).
YΓ: πρέπει να έχεις και εγγύηση ενός χρόνου. -
Αυτό έλειπε με 225 πέλμα να είχατε και παράπονα. Και στο στρίβειν μια χαρά μου φανήκανε τότε που σήφτυ κάναμε με τον 212 αναγνώριση σήφτυ στα ορεινά σήφτυ του νομού σήφτυ Τρικάλων και ακουγόταν τουρμπίσματα και υψηλοστροφαρίσματα
σήφτυ.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αυτό έλειπε με 225 πέλμα να είχατε και παράπονα. Και στο στρίβειν μια χαρά μου φανήκανε τότε που σήφτυ κάναμε με τον 212 αναγνώριση σήφτυ στα ορεινά σήφτυ του νομού σήφτυ Τρικάλων και ακουγόταν τουρμπίσματα και υψηλοστροφαρίσματασήφτυ.
Σου ξεφυγε ενα σηφτυ!!!
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σήφτυ, το λοιπόν. Θα 'έστριβα' αλλά δε ξέρω 'Γαλλικά'. (αυτή η φράση έχει πολλές ερμηνείες τώρα που το σκέφτομαι, ε γαλλόφιλοι; )
-
Σήφτυ, το λοιπόν. Θα 'έστριβα' αλλά δε ξέρω 'Γαλλικά'. (αυτή η φράση έχει πολλές ερμηνείες τώρα που το σκέφτομαι, ε γαλλόφιλοι; )
Μη στρίψεις , αυτοί οι ξενέρωτοι Ελβετοί έχουν αφήσει το δρόμο μισό. Ασε που τοποθετούνται και περίεργα στις στροφές.
-
Μικρό διάλειμμα από τους «ψόφιους» ρυθμούς κίνησης που επιβάλει η κυβέρνηση-Τρόικα-πετρελαιάδες και το άδειο πορτοφόλι μας.
716km (308+310 σε ανοικτό δρόμο με το δεξί πόδι από πατημένο έως το πάτωμα κάποιες στιγμές και 98 μέσα στην Αθήνα) μεταξύ πρωινού Παρασκευής και απογεύματος Σαββάτου.Διαδρομή καθόδου : Αρχή περιφερειακού Τρικάλων – Αγ.Στέφανος Αττικής
http://goo.gl/maps/WrWew
Απόσταση : 308km
Μέση κατανάλωση : 10.2 l/100km
Μέση ταχύτητα : 115km/h
Χρόνος : 02h 38minΔιαδρομές εντος Αττικής (σκέφτηκα να υποκύψω στις πιέσεις των προαναφερόμενων δυναστών)
Aγ. Στέφανος – Κηφισιά – Ζωγράφου
Ζωγράφου – Χαϊδάρι - Ζωγράφου
Ζωγράφου – Χαϊδάρι – Κηφισός – Διόδια ΑφιδνώνΑπόσταση : 98km
Μέση κατανάλωση : 7,6 l/100km (θαύμα-θαύμα!)
Μέση ταχύτητα : 30km/h
Χρόνος : 03h 13minΔιαδρομή ανόδου : Διόδια Αφιδνών – Βαλομάνδρι Τρικάλων
http://goo.gl/maps/TTmit
Απόσταση : 309,3km
Μέση κατανάλωση : 10,7 l/100km
Μέση ταχύτητα : 117km/h
Χρόνος : 02h 39minΣτην κάθοδο , σχετικά συγκρατημένα μέχρι τη Λαμία για τον φόβο των ραντάρ. Ε.Ο με ταχύτητες σταθερά 160-180 και 2-3 ανοίγματα στα 200.
Στην Αθήνα , ρολάροντας με αλλαγές κάτω από τις 2000στρ/λ και φόρτωμα όλων των σχέσεων. Πρώτη φορά είδα τέτοια (χαμηλή για μένα) κατανάλωση κινούμενος στην Αθήνα με το Bravo. Έπαιξε ρόλο η αλλαγή του οδηγικού στυλ εντός πόλεως.
Στην άνοδο , βαρύ πόδι στην Ε.Ο μέχρι και τη Λαμία , με ταχύτητες σταθερά 170-180 , αρκετά 210+ και ένα 220 (μέση κατανάλωση μέχρι Λαμία 11,9l/100km και μέση ταχύτητα 147km/h). Aπό Λαμία και πάνω , αρκετά φορτηγά και μετά το Δομοκό πολλές πλατφόρμες με βαμβάκι έριξαν τον ρυθμό (χωρίς να ξεχαστεί ο φόβος για τα στρουμφάκια).Κανένα παράπονο από κινητήρα-φρένα-λάστιχα-ανάρτηση (ίσως κάποιες κλίσεις).
Ταξιδιάρικο και δεν θα αρνηθεί παράλληλα να πιεσθεί.
Τα περί κατανάλωσης γνωστά , τσιμπημένη όταν το πατάς , φυσιολογική όταν του φέρεσαι «μαλακά».Επειδή θα μεσολαβήσει αρκετά σεβαστό χρονικό διάστημα να δούμε ξανά τη βελόνα εκεί….
-
Μετά τον Σείριο στρίβοντας δεξιά στην αντιπροσωπεία της Isuzu- Seat Δημόπουλος από τον παράδρομο της Εθνικής, βγαίνεις σπίτι μου. Φρόντισε το επόμενο σου ταξίδι αστραπή να έχει στάση για καφέ ή σχάρα, ανάλογα την ώρα.
-
Δεξια η βελονα στις ποσες σ.α.λ. ειναι?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεξια η βελονα στις ποσες σ.α.λ. ειναι?
5700
-
ωχ μη του λες τέτοια νούμερα... Θα αρχίσει πάλι να κλαίγεται για το κοντό κιβώτιό του...
-
Με τη μούρη προς τη Λαμία.
Αυτή η σταθεροποίηση που κάνει ο συσωλήνας έχει πλάκα
Youtube Video -
Θύμισέ μου την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να σου απενεργοποιήσω το μπιπ.
-
ωχ μη του λες τέτοια νούμερα... Θα αρχίσει πάλι να κλαίγεται για το κοντό κιβώτιό του... -
Youtube VideoTo μισό βίντεο είναι στο αντίθετο ρεύμα χωρίς λόγο, ούτε τριαξονικό δεν στρίβει έτσι.
-
Youtube VideoΚωνσταντινε,εχεις αντιστοιχο βιντεο με ανεβασμα των στροφων του Δομοκου;
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
To μισό βίντεο είναι στο αντίθετο ρεύμα χωρίς λόγο, ούτε τριαξονικό δεν στρίβει έτσι.
Πολύ σωστή παρατήρηση!
Τετραξονικό είναι όχι τριαξονικό.Πρέπει να το πηγαίνεις 'μαλακωσιά'.αντιστοιχο βιντεο με ανεβασμα των στροφων του Δομοκου;
Απ όσο θυμάμαι νομίζω πως οχι.
-
To μισό βίντεο είναι στο αντίθετο ρεύμα χωρίς λόγο, ούτε τριαξονικό δεν στρίβει έτσι.
Πολύ σωστή παρατήρηση!
Τετραξονικό είναι όχι τριαξονικό.Πρέπει να το πηγαίνεις 'μαλακωσιά'.Αν ήταν πατημένο το κουμπάκι ΣΠΟΡΤ, δεν θα έπρεπε να πηγαίνει ''μαλακοσιά''
-
Χαιρετω ολους τους φιλους σημερα ανακαλυψα την εξης λειτουργια του ραδιοφωνου αν πηγαινεις γρηγορα ανεβαινει η ενταση αν πηγαινεις χαμηλα χαμηλωνει απο μονη της.Ειδικα αν εισαι σταματημενος στα φαναρια το καταλαβαινεις αμεσως ποσο εχει χαμηλωσει η ενταση.Τελικα ο Λουιτζι ειναι τρελος προγραμματιστης.Μπραβο Φιατ...
Fiat Bravο 2007